-
Ενα πρωτο + του κλιματισμου ειναι οτι τα χειριστηρια του απλου AC κανουν ελεεινο θορυβο οταν τα περιστρεφεις ενω αυτα του κλιματισμου ειναι πολυ πιο ποιοτικα!Τωρα απο αποδοση νομιζω πως σιγουρα θα ειναι καλυτερος ο κλιματισμος...Οσο για τις 17αρες,ειδικα στο 3θυρο ταιριαζουν παρα πολυ κ ειναι κατι που θα εβαζα σιγουρα!Εξαλλου τα 250 ευρω που τις χρεωνουν ειναι πολυ λιγα...
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Ψάχνω μικρό για την πόλη.
Το corsa μου αρέσει.
Το τιμόνι είναι αρκετός λόγος για να το αποφύγω (και να παω πχ σε swift);τεστ ντραιβ...και πανε και απο 'καλες' στροφες να δεις πως ελαφραινει..
-
Το corsa μου αρέσει.
Το τιμόνι είναι αρκετός λόγος για να το αποφύγω (και να παω πχ σε swift);Δεν νομίζω ότι το swift έχει καλύτερο τιμόνι και πάτημα στο δρόμο από το corsa.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
[list:2nnd4w2h]
Εργονομικά φάουλ - Πολύ ψηλή θέση συνοδηγού. Είμαι 1,85 και άγγιζε το κεφάλι μου την οροφή. Δεν υπάρχει μοχλός για να την τοποθετήσω χαμηλότερα.Μυστήριος ο μοχλός των φλας, που δεν παραμένει στην κατεύθυνση που του δείχνεις. Φαντάζομαι όμως ότι είναι κάτι που συνηθίζεται εύκολα. Ο ευκαιριακός οδηγός πάντως, δυσκολεύεται.
[/list:u:2nnd4w2h]είμαι 1,90+ και δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα
αυτό με το φλας είναι η λειτουργία αλλαγής λωρίδας
επίσης για το swift, εκτός απο το 'λιγότερο' ποιοτικά και αισθητικά εσωτερικό, το μεγάλο πρόβλημα είναι το μακρύ κιβώτιο.
-
Σε σχέση με το swift υπάρχει και μία διαφορά 150 κιλών.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Το corsa μου αρέσει.
Το τιμόνι είναι αρκετός λόγος για να το αποφύγω (και να παω πχ σε swift);τεστ ντραιβ...και πανε και απο 'καλες' στροφες να δεις πως ελαφραινει..
εννοείς ότι ελαφραίνει πράγματι υπερβολικά;
Δεν είναι καθόλου εύκολο το test drive εδώ που είμαι...
-
Το corsa μου αρέσει.
εννοείς ότι ελαφραίνει πράγματι υπερβολικά;
Δεν είναι καθόλου εύκολο το test drive εδώ που είμαι...
να γινει ευκολο τοτε...μη πας να παρεις γουρουνι στο σακι... μπορει το κορσα εσενα να σου φαινεται φοβερο και μενα μαπα...οπως επισης και το σουιφτ...
μη πετας λεφτα χωρις να δοκιμασεις! και πηγαινε μερικες μονο σελιδες πισω σε αυτο το θρεντ οπου εχει γραψει και ο φανκυς και ο κρουζ την αποψη τους για το τιμονι του..
-
Παιδιά μολις χθές μου ήρθε το κορσάκι!!!!! Είναι τέλειο! Άπαιχτο! ΓΑΜΑΤΟ!!!!! Η κύληση είναι κορυφαία,η κατασκευή βράχος και με έκπληξη διαπίστωσα,ακομα κ σε ρυθμους στρωσίματος, πόσο βελτιωμένος είναι ο twinport 1,4 σε σχέση με την προηγουμενη γενιά ecotec... Α! και ο ηλ.κλιματισμός απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!!
-
Με γειες φίλε μου!
Ο twinport σε τι σε εντυπωσίασε σε σχέση με τον ecotec; Απόδοση ή οικονομία; Κάνε μας ριβιού να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με γειες φίλε μου!Ο twinport σε τι σε εντυπωσίασε σε σχέση με τον ecotec; Απόδοση ή οικονομία; Κάνε μας ριβιού να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου!
Θενκς ε λοτ!
Γενικά: ο κινητήρας χαμηλα είναι ψυχωμένος και αξιοπροσεκτη είναι η ελαστικότητα του,σε σχεση με τον εκοτεκ του αστρα G.Κατανάλωση σε ένα ''μιγμα'' αστικού και επαρχιακου κυκλου: 7lt/100km. Το αστρα έγραφε 8...
Υποδειγματική σταθερότητα αλλα και απόσβεση απο την πολυ καλα ρυθμισμένη ανάρτηση και τα φρένα...άγκυρες! Χθες αναγκάστηκα να κάνω το πρώτο φρενάρισμα πανικού και εντυπωσιάστηκα...Εξαιρετικά λαμπερα τα φώτα του και αν θέλετε να το ψειρησουμε τοσο πολυ(να πάμε σε τελειομανία mercedes,i love it!) μου άρεσε και η λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων και η premium αισθηση των διακοπτων!!!! Συγκρίνοντας με πολο και γιαρις απο τα οποία είχα μικρη εμπειρεία...καμία σχέση! Εντάξει είμαι πολυ οπελάκιας αλλα πραγματικα το αμαξι είναι αλλού!...Είναι υπεροχο! -
Το τιμόνι πως το είδες???Για ταξίδι στην Εθνική? Οι προσπεράσεις?
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
Το τιμόνι πως το είδες???Για ταξίδι στην Εθνική? Οι προσπεράσεις?Χθές έκανα μια τρέλα! Το πήρα κατα τις 8 το πρωι και πήγα Κοζάνη.Έκανα ένα εργαστήριο(φοιτητής) και στις 7 το απόγευμα ξαναπήρα το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα (Χαλκίδα) ... Έλα που μετα τις 5 το απόγευμα οι ουρανοί άνοιξαν και το σκηνικό θύμιζε το ''μετα την επόμενη μέρα'' (ίσως όσοι είστε απο την περιοχή να το έχετε συνηθίσει). Νύχτα,Καταρρακτώδης βροχη,κεραυνοί,12'C,οι δρόμοι ήταν ποτάμια και απο τα Σέρβια μέχρι και μετά απο το Σαραντάπορο συχνα είχε πυκνή ομίχλη.Συνάντησα 2-3 νταλίκες αλλα οι ευκαιρείες προσπέρασης ήταν λίγες... Ε λοιπόν και κάτω απο αυτές τις συνθήκες έχεις μια τρομερή αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης!! Σταθερό,ησυχο σε σβέλτους ρυθμούς,σε στροφες,φουρκέτες και καμπές.Χθές η φύση κηνηγούσε εμένα και εγώ αυτη.Μετά την Ελασσόνα άλλαξε ο...Θεος!Ουτε σταγόνα και οι 25'C εκεί στη Λαρισα ήταν γεγονός! Ο κλιματισμός πάντα φρόντιζε για τις ιδανικές συνθήκες...Τον κινητήρα δεν τον πίεσα αλλα και στις ανηφόρες δέν είχε κανένα πρόβλημα εκτός της 5ης που είναι όντως overdrive. Το τιμονι με το μεταβλητο βήμα είναι περίεργό αλλα το συνηθίζεις εύκολα... Πολύ ωραία εμπειρεία.Το μόνο κακό είναι οτι σήμερα ξυπνησα με βήχα αφου κατέβηκα στην Κοζάνη με βερμούδα και κοντομάνικο....
Υ.Γ. Κύριε Καββαθα, θα με πάρετε να γράψω στις ε.δ.;
-
Το τιμόνι θα το συνηθίσεις μόνο εφ' όσον καταλάβεις ότι κάνει αυτό που κάνει ( σε μπέρδεψα ε ; ).Εννοώ ότι θα είσαι ΟΚ όταν αντιληφθείς ότι σε υψηλές ταχύτητες θα είναι βαρύ και σε χαμηλές πίπουλο. Να προσέχεις στο παρκάρισμα μην το τερματίζεις με φόρα ( το έχω κάνει κανά δύο φορές με το Astra ).
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Το τιμόνι θα το συνηθίσεις μόνο εφ' όσον καταλάβεις ότι κάνει αυτό που κάνει ( σε μπέρδεψα ε ; ).Εννοώ ότι θα είσαι ΟΚ όταν αντιληφθείς ότι σε υψηλές ταχύτητες θα είναι βαρύ και σε χαμηλές πίπουλο. Να προσέχεις στο παρκάρισμα μην το τερματίζεις με φόρα ( το έχω κάνει κανά δύο φορές με το Astra ).Ήδη το έκανα,αλλα δεν έφταιγε το τιμονάκι. εγω έφταιγα!!!
Μα όντως το καταλαβαίνεις οτι μετα τα 30χαω βαραίνει αισθητά.Καμία σχεση με το παραμετρικο της μερκ.... -
σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλο και στρβει αρκετα καλα, αλλα σε στροφες του λειεπει δυναμη, σε εθνικη οδο ειναι αρκετα καλο αλλα στην ανωμαλιες τον μεσο οδηγο θα τον κουρασει.
μεχρι 200 παει παντως και ειναι αρκετα οικονομικο. -
Ο χρήστης in.gr έγραψε:
Ελλάδα, Τετ 21/11/2007 16:26
Ανάκληση Opel Corsa έτους 2007 για επιδιόρθωση βλάβης στον άξονα του τιμονιού
Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Opel Corsa με έτος κατασκευής το 2007 από την GM ΕΛΛΑΣ ΑΕ για επιδιόρθωση βλάβης στον άξονα του τιμονιού, που μπορεί σε ακραίες συνθήκες να επηρεάσει την κατευθυντικότητα του οχήματος. Η ανάκληση αφορά 924 οχήματα και οι ιδιοκτήτες θα λάβουν επιστολή για έλεγχο και τυχόν αντικατάσταση εξαρτημάτων χωρίς οικονομική επιβάρυνση.Πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν ότι η βλάβη ήταν στην κρεμαγιέρα, ήταν συνδεδεμένη με το τιμόνι τελικά και το αυτοκίνητο μπορούσε να στρίψει δεξιά και αριστερά. Ευτυχώς δεν υπήρχαν περιστατικά όπου το αυτοκίνητο να έστριψε και να εξετράπη της ευθείας.
-
Τωρα και λιγες μερες ειμαι καταχος ενος
καινουργιου Οpel corsa και εχω την εξης
απορια που με κανει να νοιωθω αρκετα
ανασφαλης αν και το αυτοκινητο ειναι
καινουργιο.....ποια ειναι αυτη...?
Λοιπον οπως ισως καποιοι ξερετε ηδη
δεν εχει πανω στο ταμπλο θερμοκρασια
μηχανης....γιατι αυτο, τοσο πολυ αναιβοκατεβαινει
που φοβουντε τον πελατη στην Οπελ ??
Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω σε αυτο
το μοντελο...?
Ευχαριστω. -
Η έλλειψη του συγκεκριμένου οργάνου στα νέα μοντέλα της Opel είναι ένα θέμα, αλλά υπάρχει φωτεινή ένδειξη σε περίπτωση υπερθέρμανσης, την οποία βέβαια δεν βλέπεις παρά μόνο αν χρειαστεί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η έλλειψη του συγκεκριμένου οργάνου στα νέα μοντέλα της Opel είναι ένα θέμα, αλλά υπάρχει φωτεινή ένδειξη σε περίπτωση υπερθέρμανσης, την οποία βέβαια δεν βλέπεις παρά μόνο αν χρειαστεί.Σαν τα κατρελ του 1965
-
Μια ρετρό πινελιά.
Opel Corsa 2006