-
Την ίδια μαλακία στο καρναβάλι είχαμε κάνει πρίν 12-13 χρόνια με ένα φίλο... άντε να κοιμηθείς στο polo...
Και επι του θέματος... τι εξτρά να βάλεις στο RS ρε... όπως είναι το παίρνεις και φέυγεις...
Το πολύ να τα σκάσεις για τα υπέροχα καθισματάκια... -
επειδη εχω μια μανια με τα πατακια της audi προσφατα εμαθα οτι υπαρχουν και τα χειροποιητα quattro - exclusive πατακια rs που κανουν 600 ευρω στην αντιπροσωπεια και 400 απο το εργοστασιο
ψηνεσαι να τα παρεις εσυ αφου κουμπωνουν σε ΤΤ?
στο στανταρ εξοπλισμο τι εχει το rs?navi και λοιπα εχει ή μπαα?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επειδη εχω μια μανια με τα πατακια της audi προσφατα εμαθα οτι υπαρχουν και τα χειροποιητα quattro - exclusive πατακια rs που κανουν 600 ευρω στην αντιπροσωπεια και 400 απο το εργοστασιοψηνεσαι να τα παρεις εσυ αφου κουμπωνουν σε ΤΤ?
στο στανταρ εξοπλισμο τι εχει το rs?navi και λοιπα εχει ή μπαα?
άσε φίλε, τίποτα δεν έχει...
αυτά που πρέπει να έχει ένα τέτοιο μοντέλο τα χρυσοπληρώνεις!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ:
- αφαίρεση του ορίου ταχύτητας (αν είναι δυνατόν να ξέρεις ότι μπορεί να πάει μέχρι 285χλμ/ώρα και να σταματάει στα 250!)
- ενεργή ανάρτηση (ήμαρτον, συμβατικές αναρτήσεις τη σήμερον ημέρα που και μια ΜiTo έχει ρυθμιζόμενες)
- μπάκετ καθίσματα (ενώ όλα τα RS μέχρι τώρα τα είχαν όλα αυτά!)
- ημιαυτόματο κιβώτιο (θα βγεί σύντομα 7τάχυτο)
α πα ρα δε κτο! Με αυτά πάνω του η τιμή του σκαρφαλώνει και ξεπερνάει τα 85 χιλιάρικα! χωρίς να έχει βάλει κανείς εσωτερικό φωτισμό, χωρίς μεταλλικό χρώμα, χωρίς τις όμορφες ζάντες... κλπ.
α πα ρα δε κτο....
Βoxster S ή Cayman S με τα χίλια!
-
καλα γιατι τα πορσικα θα εχουν πλουσιο εξοπλισμο?
παντως τα bucket εχω την εντυπωση οτι και στα αλλα RS ειναι εξτρα
αλλωστε πολλοι ΔΕ θα τα ηθελαν για λογους ανεσης
ημιαυτοματο δεν εχουν γιατι δεν εχουν ακομα διπλο συμπλεκτη να εντεχει τη ροπη
ενεργη αναρτηση παντως μου κανει εντυπωση που δεν εχει, εχοντας διαβασει μαλιστα οτι ειναι και κατσικι
το TTS δεν την εχει στανταρ???
-
καλα γιατι τα πορσικα θα εχουν πλουσιο εξοπλισμο?παντως τα bucket εχω την εντυπωση οτι και στα αλλα RS ειναι εξτρα
αλλωστε πολλοι ΔΕ θα τα ηθελαν για λογους ανεσης
ημιαυτοματο δεν εχουν γιατι δεν εχουν ακομα διπλο συμπλεκτη να εντεχει τη ροπη
ενεργη αναρτηση παντως μου κανει εντυπωση που δεν εχει, εχοντας διαβασει μαλιστα οτι ειναι και κατσικι
το TTS δεν την εχει στανταρ???
-
ναι, έχουν οι Porsche πλουσιότερο εξοπλισμό σε αυτά τα λεφτά...
-
τα μπάκετ τα έχουν όλα τα RS standard! μάλιστα έχουν και ρυθμιζόμενα τα πλευρικά στοιχεία τους έτσι ώστε να αγκαλιάζουν τα πλευρά και μπούτια του οδηγού κρατώντας τον καλά στις στροφές...
-
έχουν όμως από το προηγούμενο RS6 αυτόματο κιβώτιο... μόνο το προηγούμενο RS4 δεν είχε για λόγους ανταγωνισμού που ήθελαν την BMW να έχει καλύτερο κιβώτιο από την Audi σε αίσθηση... Αντιθέτως το νέο 3λιτρο έχει ημιαυτόματο...
-
οι δε αναρτήσεις σε ένα state of the art μοντέλο δεν μπορεί να είναι συμβατικά ελατήρια και αμορτισέρ...
κατά τα άλλα δεν λέει καθόλου σε αυτά τα λεφτά, μιλάμε για Μ3, Cayman, GTR, RS4, AMG... Τα κοντά στα 90.000 ευρώ είναι ένα ποσό που παίρνεις σαφώς πιο σοβαρές κατασκευές.
-
-
ολα τα παραπανω που αναφερεις ειναι πιο ακριβα
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
κατά τα άλλα δεν λέει καθόλου σε αυτά τα λεφτά, μιλάμε για Μ3, Cayman, GTR, RS4, AMG... Τα κοντά στα 90.000 ευρώ είναι ένα ποσό που παίρνεις σαφώς πιο σοβαρές κατασκευές.
Σε αυτο το επιπεδο χρηματων θα πηγαινα καρφωτος για C-Class AMG.
Και τρελη αλητεια και σπανια(οχι οπως εχουν γινει σουπα τα Μ3)και πρακτικο(λεμε τωρα)
και λες στην πεθερα οτι εχεις Μερκεντε για να σε εχει στα οπα οπα. -
δε νομιζω οτι η μερκα ειναι πιο αλητεια απο τη Μ3 , με εξαιρεση φυσικα το γιγαντιο μοτερ της..
αλλα αυτα τα αυτοκινητα που συζηταμε στη πραξη ειναι 20Κ πανω απο το ΤΤ
-
Αυτο που λεει ο vellerefontis ειναι οτι αν του βαλεις καποια εξτρα που θα επρεπε να ειναι στανταρ τοτε φτανει τα 85χιλ...στα ιδια λεφτα με μια cayman πχ...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αυτο που λεει ο vellerefontis ειναι οτι αν του βαλεις καποια εξτρα που θα επρεπε να ειναι στανταρ τοτε φτανει τα 85χιλ...στα ιδια λεφτα με μια cayman πχ...ναι μονο που η boxter s με 85Κ που εχει γειτονας μου (δηλαδη τελειως βασικη εκδοση) ειναι και αυτη αρκετα ξεβρακωτη και με ποιοτητα κατωτερη απο αυτη του ΤΤ
εγω ειπα πρωτος οτι φτανει τιμες πορσικων , καταλαβαινω τι θελει να πει και συμφωνω εν μερει
ομως επειδη ολο και καποιο εξοπλισμο θα εχει απο τη μανα του αμα του βαλεις το πολυ κανα 6χιλιαρο εξτρα εισαι μια χαρα..
εμενα αλλωστε με νοιαζει να παρω το αυτοκινητο και οχι να το ντυσω
εγω παντως επιμενω. σε αυτα τα λεφτα s5
-
Αυτο που λεει ο vellerefontis ειναι οτι αν του βαλεις καποια εξτρα που θα επρεπε να ειναι στανταρ τοτε φτανει τα 85χιλ...στα ιδια λεφτα με μια cayman πχ...
ναι μονο που η boxter s με 85Κ που εχει γειτονας μου (δηλαδη τελειως βασικη εκδοση) ειναι και αυτη αρκετα ξεβρακωτη και με ποιοτητα κατωτερη απο αυτη του ΤΤ
εγω ειπα πρωτος οτι φτανει τιμες πορσικων , καταλαβαινω τι θελει να πει και συμφωνω εν μερει
ομως επειδη ολο και καποιο εξοπλισμο θα εχει απο τη μανα του αμα του βαλεις το πολυ κανα 6χιλιαρο εξτρα εισαι μια χαρα..
εμενα αλλωστε με νοιαζει να παρω το αυτοκινητο και οχι να το ντυσω
εγω παντως επιμενω. σε αυτα τα λεφτα s5
Δαγκωτο Cayman....
Κοιτα το Α5 2.0Τ quattro που ειδα, με τον εξοπλισμο που ηθελα εφτανε τελικα τα 65-69χιλ...πολλα λεφτα για αυτο που σου πρεσφερει (μτχ Cayman S 2ετιας με υπερπληρη εξοπλισμο ειναι στα 50-55χιλ)...Ποσο κανει το S5? Η Cayman S ειναι κοντα στα 85 αν δεν κανω λαθος...
-
Το κακο ομως σε αυτα τα λεφτα θες το αμαξι σου να εχει και καποια μπιχλιμπιδια
να παιζεις την ωρα που εισαι κολημενος σε κινηση οποτε το +15000 απο την βασικη
ειναι ψιλοδεδομενο.Εδω στο δικο μου εβαλα 13000 εξτρα και αν ειχε και αλλα θα τα
εβαζα και αυτα(ξερω ειμαι ψυχο-γκατζετακιας) και ας μην ειναι σε αυτη την κατηγορια
τιμης.Οταν εκανα την παραγγελια για το δικο μου το S5 ξεκιναγε απο τα 62000.Αν το ηθελες
ετσι οπως ερχοτανε πιστευω οτι η τιμη του ηταν σχεδον προκληση.Το μονο τοτε μειον του
(για μενα)ηταν ο κινητηρας του.Απλα αν το εδιναν τωρα στην ιδια τιμη με τον σημερινο
κινητηρα θα το χτυπαγα χτες. -
ολα τα παραπανω που αναφερεις ειναι πιο ακριβαακόμη και με μια SLK AMG 5.5 Kompressor θα ήμουν πιο ευτυχισμένος...
εκεί να δεις αλητεία, με τόσο κοντό μεταξόνιο! Ποιά Μ3 και πράσινα άλογα...
-
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
- ναι, έχουν οι Porsche πλουσιότερο εξοπλισμό σε αυτά τα λεφτά...
Τι έχουν οι Porsche...?
Ποια είναι αυτά που θα έπρεπε να τα έχει στάνταρ και τα έχει η cayman?
Γιατί στο ένα θέλεις εξτρά που στο άλλο δεν σε ενδιαφέρουν...?
Εαν βάλεις στην cayman τα ίδια, η διαφορά τιμής θα είναι ακόμα μεγαλύτερη... τα εξτρά της porsche πονάνε... -
Για το tts η τιμή είναι μεγάλη.Για το ttrs απλα η αουντι θέλει να χτυπήσει την πορσε αλλά με φθηνότερο πακέτο δίνοντας δύναμη και 4κίνηση !
Σε καμμιά περίπτωση δεν συνγκρίνονται τα έξτρα της πόρσε με του αουντι στην τιμή.
Κίνηση για αγοραστές που δεν έχουν τα 20,30 χιλ παραπάνω για κάτι πιο απόλυτο.
Σε ένα ττς φίλου μου βάλαμε προγραμμα εξατμηση και εφτασε τα 350 άλλογα.
Αυτές οι βελτιώσεις θα κάνουν την ζημιά στο TTRS τελικά! -
Κακά τα ψέματα, όταν δίνεις τόσα λεφτά μπαίνει και ο παράγοντας πουλ μουρ, μάρκα και exclusivity.
Δεν είναι δυνατόν να θεωρείς bargain τα 80 χιλιάρικα για ένα δυνατό ΤΤ που στην τελική φαίνεται το ίδιο με το ΤΤ 1,8 των 35 χιλιάρικων που πήρε ο γείτονας.
Εκτός αν μιλάμε για τέτοιου επιπέδου χερά που δεν του φτάνει η cayman και θέλει το κατιτίς παραπάνω. Που και πάλι, όσο μοτερούκλα να είναι το 2,5 δεν πρέπει να συγκρίνεται με τον boxer της S. Για τον ήχο, την αίσθηση, την κεντρομήχανη διάταξη και 4ον τη μάρκα δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα 2.
Η Audi ξεχειλώνει την γκάμα του ΤΤ προσπαθώντας όχι τόσο για να κλέψει μερίδιο από την Porsche αλλά για να ενισχύσει το κύρος του μοντέλου της γενικά και διαχρονικά... -
+100!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Για το tts η τιμή είναι μεγάλη.Για το ttrs απλα η αουντι θέλει να χτυπήσει την πορσε αλλά με φθηνότερο πακέτο δίνοντας δύναμη και 4κίνηση !
Σε καμμιά περίπτωση δεν συνγκρίνονται τα έξτρα της πόρσε με του αουντι στην τιμή.
Κίνηση για αγοραστές που δεν έχουν τα 20,30 χιλ παραπάνω για κάτι πιο απόλυτο.
Σε ένα ττς φίλου μου βάλαμε προγραμμα εξατμηση και εφτασε τα 350 άλλογα.
Αυτές οι βελτιώσεις θα κάνουν την ζημιά στο TTRS τελικά!αντιστοιχα το TTRS μπορει θα να φτασει τα 430-450
@eddie για ξαναδες τον ηχο του 5κυλινδρου στο youtube καμια σχεση με το 2λιτρο που ειναι ψιλοαδιαφορος..
το καινουριο μοτερ της πορσε δεν το χω δει τι λεει στο δρομο, αλλα το προηγουμενο (3.2) δεν ειναι και κατι το τοσο τρομερο, με εξαιρεση τον ηχο boxer που μου αρεσει παρα πολυ οπως ολοι οι boxer
-
Eddie ούτως η άλλως δεν θα έκλεβε μερίδιο απο την porsche αφού είναι διαφορετικά πράγματα... N/A vs turbo, RWD vs 4WD, κεντρομήχανο vs μπροστομήχανο, 2θέσιο vs 2+2 κοκ... και φυσικά το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, το ένα είναι 'χειρουργείο' και το άλλο 'ξεμπαζώστρα'... απλά μεγαλώνουν την γκάμα των επιλογών αφού πλέον είναι και υπο την ίδια στεγη...
Σίγουρα δεν είναι bargain, αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
Περι exclusivity συμφωνώ απόλυτα (άσχετα αν οι cayman είναι πλέον περισσότερες απο τα ΤΤ)... το brand και μόνο αρκεί...ΥΓ: Ο ήχος του 5κύλινδρου είναι καταπληκτικός. Και της S φυσικά τα σπάει αλλά με διαφορετικο τρόπο.
ΥΓ2: Το RS με πρόγραμμα μόνο θα αγχώνει και R8...
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)