-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Πάντως σε περιοδικό που πήρα το TT έβγαλε 390 άλογα στο δυναμόμετρο και τα 0-100 τα πραγματοποίησε σε 4,4.Καθόλου άσχημα...Δεν είναι τπτ...πάει αναλογικά...αν τα διάφορα VAG από 1.4 μέχρι 2.0λτ βγάζουν στο δυναμόμετρο 15-25 άλογα παραπάνω αυτό που είναι 2.5 να μην βγάλει 40 άλογα παραπάνω??
Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας ρε πούστη... -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Ναι συγνώμη παρέλειψα να το πω...κοιτα δεν αποκλειεται..αν σκεφτουμε οτι το s3 παρα την 4κινηση βγαζει 245 τροχο στους 4Τ..
πρεπει στροφαλο να εχει το κατι παραπανω για να δηλωνει ιδιες απωλειες με το μπροστοκουνητο ΤΤ
(και αυτο 20 αλογα κατω το μετρησαν απο αυτα που ανακοινωνουν στην audi ,παντα μιλαμε για τροχο, και παντα για το δυναμομετρο των 4Τ)εκτος και αν το haldex ειναι τοσο ψευτοτετρακινηση πλεον που εχει μηδενικες απωλειες
αρα παιζει στροφαλο να δινουν παραπανω και να ανακοινωνουν μια τιμη που να συναδει με τα 2κινητα
θεωρια λεω ,μπορει να κανω και λαθος
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάντως σε περιοδικό που πήρα το TT έβγαλε 390 άλογα στο δυναμόμετρο και τα 0-100 τα πραγματοποίησε σε 4,4.Καθόλου άσχημα...
Δεν είναι τπτ...πάει αναλογικά...αν τα διάφορα VAG από 1.4 μέχρι 2.0λτ βγάζουν στο δυναμόμετρο 15-25 άλογα παραπάνω αυτό που είναι 2.5 να μην βγάλει 40 άλογα παραπάνω??
Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας ρε πούστη...πού εβγαλαν παραπανω? στα δυναμομετρα τροχο βγαζουν σταθερα 20 αλογα κατω απο αυτα που λενε
μαλιστα εχουν περισσοτερες απωλειες στο τροχο απο τη μιτο...
πιο πανω εξηγω τι εχω παρατηρησει με το δικο μου 4κινητο..αρα μην αποκλειεις οτι μπορει να δινει παραπανω για να αντιμετωπισει τις απωλειες της μεταδοσης
για αυτο καλο ειναι να κοιταμε τροχοο στροφαλος ειναι για τους παγκους
-
Ε ναι 50 άλογα πάνω, ούτε οι πιο αισιόδοξοι... με το μάτι μέτραγε το δυναμόμετρο...?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ε ναι 50 άλογα πάνω, ούτε οι πιο αισιόδοξοι... με το μάτι μέτραγε το δυναμόμετρο...?εγω παντως επιμενω στη θεωρια μου με τα πουσαρισμενα 4κινητα για να μην ξεφτιλιζονται απο τα 2κινητα...
το ιδιο δεν εγινε και το leon cupra? δε θα πρεπε να ριχνει στο s με μολις 20 αλογα κατω, αλλα και τοσο βαρος πιο κατω? δεν του ρινει πουθενα ομως γιατι ειναι επιτηδες φιμωμενο
ουτε το mps ουτε το opc , ουτε το σ2κ ...αυτοκινητα που με την κοινη λογικη θα το ειχαν
-
Αν είναι έτσι, λυπάμαι τα ράουλα που θα μετρήσουν τη Veyron...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πάντως σε περιοδικό που πήρα το TT έβγαλε **390 **άλογα στο δυναμόμετρο και τα 0-100 τα πραγματοποίησε σε 4,4.Καθόλου άσχημα...
Δεν είναι τπτ...πάει αναλογικά...αν τα διάφορα VAG από 1.4 μέχρι 2.0λτ βγάζουν στο δυναμόμετρο 15-25 άλογα παραπάνω αυτό που είναι 2.5 να μην βγάλει 40 άλογα παραπάνω??
Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας ρε πούστη...πού εβγαλαν παραπανω? στα δυναμομετρα τροχο βγαζουν σταθερα 20 αλογα κατω απο αυτα που λενε
μαλιστα εχουν περισσοτερες απωλειες στο τροχο απο τη μιτο...
πιο πανω εξηγω τι εχω παρατηρησει με το δικο μου 4κινητο..αρα μην αποκλειεις οτι μπορει να δινει παραπανω για να αντιμετωπισει τις απωλειες της μεταδοσης
για αυτο καλο ειναι να κοιταμε τροχοο στροφαλος ειναι για τους παγκους
Ναι ρε παιδί μου...εγώ το λέω απλώς και μόνο για ένα λόγο! Το τελευταίο πράγμα για το οποίο μπορεί να κατηγορήσει τους Γερμαναράδες είναι η χαζομάρα!! Αυτό εδώ λοιπόν το νούμερο είναι ΣΚΕΤΗ χαζομάρα γιατί στην ουσία δηλώνει ένα R8 με περιβολή ΤΤ!!
Καλά είναι δυνατόν να είναι τόσο ?
Αμφιβάλω αν σε μετρήσεις έχει δείξει τέτοια νούμερα το R8 αλλά και νάχει δείξει μιλάμε για μια διαφορά τιμής άνω των 50.000€! Πως διάολο να δικαιολογήσει τώρα την τιμή του το R8?? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ε ναι 50 άλογα πάνω, ούτε οι πιο αισιόδοξοι... με το μάτι μέτραγε το δυναμόμετρο...?
εγω παντως επιμενω στη θεωρια μου με τα πουσαρισμενα 4κινητα για να μην ξεφτιλιζονται απο τα 2κινητα...
το ιδιο δεν εγινε και το leon cupra? δε θα πρεπε να ριχνει στο s με μολις 20 αλογα κατω, αλλα και τοσο βαρος πιο κατω? δεν του ρινει πουθενα ομως γιατι ειναι επιτηδες φιμωμενο
ουτε το mps ουτε το opc , ουτε το σ2κ ...αυτοκινητα που με την κοινη λογικη θα το ειχαν
Εγώ πάλι επιμένω ότι ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα δοκιμαστικά τουρμπάκια είναι 'περιποιημένα'! Μλκ είναι οι κατασκευστές και δεν δηλώνουν την έξτρα ιπποδύναμη?? Άλλο να σου βγάλει 5-10 ίππους παραπάνω λόγω καλής βενζίνης, θερμοκρασίας και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...και άλλο να σου δίνουν ταρίφα 20-25 άλογα!!
-
Γι αυτό και ο Qsis το έθεσε σωστά στο στρόφαλο.Στον τροχό όπως βλέπω βγαζει 272.
-
ρε συ subzero,εχεις ανοιξει απο σταση με κουπρα-οπσ-μπς-σ2κ κ ησουν μπροστα?μηπως λογω 4κινησης αρα προσφυσης κ φυσικα δυναμης,με μονο αρνητικο το βαρος???
εχεις ανοιξει εν κινησει κ ησουν παλι μπροστα?μηπως λογω περισσοτερης δυναμης κ επειδη το επιπλεον βαρος δεν παιζει τοσο ρολο πλεον??
εισαι το μοναδικο ατομο που ξερω που για οτι δεν βγαζει μπροστα αυτο που θελεις εσυ(συνηθως δηλαδη αουντι η βαγκ),εχεις κ μια δικη σου θεωρια..
μια οτι ο αρχισχεδιαστης της μ3 λεει φαρφαλες,μια οτι τα 4κινητα ειναι φιμωμενα,πες τα κ στους κατασκευαστες λοιπον,οτι ελυσες τον μυστικο γριφο τους,να μη μας παραμυθιαζουν αλλο..
τι αλλο θα διαβασουμε..
no mercy at all?you aint fighting her..επισης για να καταλαβω τα λεγομενα σου..αρα ενα εμπροσθοκινητο α4 211 αλογα,ειναι πιο αδυναμο απο ενα 4κινητο α4 211 αλογα..το 4κινητο ποσο το υπολογιζεις?230-250-3.756,29 αλογα? αραγε το εμπροσθοκινητο ειναι πιο γρηγορο απο το 4κινητο(μιας κ οχι μονο δεν υπολειπεται σε δυναμη,αλλα κερδιζει κ σε βαρος..)?δεν γνωριζω,δες τις μετρησεις κ πες μας..αλλα υπολογιζε κ τον παραγοντα προσφυση..
ρε τι αλλο θα δουμε.. -
Ναι ρε παιδί μου...εγώ το λέω απλώς και μόνο για ένα λόγο! Το τελευταίο πράγμα για το οποίο μπορεί να κατηγορήσει τους Γερμαναράδες είναι η χαζομάρα!! Αυτό εδώ λοιπόν το νούμερο είναι ΣΚΕΤΗ χαζομάρα γιατί στην ουσία δηλώνει ένα R8 με περιβολή ΤΤ!!
Καλά είναι δυνατόν να είναι τόσο ?
Αμφιβάλω αν σε μετρήσεις έχει δείξει τέτοια νούμερα το R8 αλλά και νάχει δείξει μιλάμε για μια διαφορά τιμής άνω των 50.000€! Πως διάολο να δικαιολογήσει τώρα την τιμή του το R8??Εδώ που τα λέμε, δεν φαίνεται να έχουν και μεγάλες διαφορές σε επιδόσεις...
http://www.zeperfs.com/en/match2742-2811.htm -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Γι αυτό και ο Qsis το έθεσε σωστά στο στρόφαλο.Στον τροχό όπως βλέπω βγαζει 272.Όπα όπα κάτσε...στην ίδια δυναμομέτρηση που έδειξε τα 390 στρόφαλο (ας πούμε)...έδειξε 272 τροχό?? 120 ίπποι χαμένοι στη μετάδοση?? Αυτό και μόνο δείχνει πόσο κουκουρουκου νούμερο είναι το 390!!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ρε συ subzero,εχεις ανοιξει απο σταση με κουπρα-οπσ-μπς-σ2κ κ ησουν μπροστα?μηπως λογω 4κινησης αρα προσφυσης κ φυσικα δυναμης,με μονο αρνητικο το βαρος???
εχεις ανοιξει εν κινησει κ ησουν παλι μπροστα?μηπως λογω περισσοτερης δυναμης κ επειδη το επιπλεον βαρος δεν παιζει τοσο ρολο πλεον??
εισαι το μοναδικο ατομο που ξερω που για οτι δεν βγαζει μπροστα αυτο που θελεις εσυ(συνηθως δηλαδη αουντι η βαγκ),εχεις κ μια δικη σου θεωρια..
μια οτι ο αρχισχεδιαστης της μ3 λεει φαρφαλες,μια οτι τα 4κινητα ειναι φιμωμενα,πες τα κ στους κατασκευαστες λοιπον,οτι ελυσες τον μυστικο γριφο τους,να μη μας παραμυθιαζουν αλλο..
τι αλλο θα διαβασουμε..
no mercy at all?you aint fighting her..clab εχω κανει πατηματα με ολα αυτα που λεμε (εκτος του cupra ,εκει εχω δει μονο μετρησεις) και ημουν οχι απλα μπροστα , αλλα μπροστα για πλακα
και φυσικα μιλαω και για ρεπριζ..οποτε αν δεν εχεις ιδια αποψη για τη δυναμη του αυτοκινητου θα σε παρακαλουσα να μην κανεις ειρωνικα σχολια γιατι μπορω να παιξω καλυτερα αυτο το παιχνιδι πιστευω..οσο για το βαρος..
μιας σοβαρα??? το βαρος ειναι βασικοτατος παραγοντας στην επιταχυνση..οσο καποιοι ονειρευονται καθετες δυναμεις στο clio rs το βαρος ειναι το Α και το Ω για την ταχυτητα ενος αυτοκινητου και το δικο μπυ δυστυχως εχει μπολικο -
120 ίπποι χαμένηχαμένη είσαι και φαίνεσαι...
ΥΓ: χα, σε πρόλαβα!
-
Ακριβώς Stefan!112 ίπποι για την ακρίβεια απώλεια!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
120 ίπποι χαμένη
χαμένη είσαι και φαίνεσαι...
Το διόρθωσα ρε...δεν είμαι τόσο ανορθόγραφος...και σίγουρα δεν είμαι και ο Ψινάκης να μιλάω έτσι...
-
Γι αυτό και ο Qsis το έθεσε σωστά στο στρόφαλο.Στον τροχό όπως βλέπω βγαζει 272.
Όπα όπα κάτσε...στην ίδια δυναμομέτρηση που έδειξε τα 390 στρόφαλο (ας πούμε)...έδειξε 272 τροχό?? 120 ίπποι χαμένη στη μετάδοση?? Αυτό και μόνο δείχνει πόσο κουκουρουκου νούμερο είναι το 390!!
με 390 στροφαλο θα πρεπει να δινει 320-330 στο δρομο σιγουρα.. αλλα και παλι.. 70 αλογα απωλειες ..?
θα μου πεις γιατι οχι? αυτο δε λεω τοση ωρα?
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Ακριβώς Stefan!112 ίπποι για την ακρίβεια απώλεια!Και τώρα αυτό είναι λογικό ας πούμε?? Ποιο περιοδικό είναι αυτό αν επιτρέπεται??
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Ακριβώς Stefan!112 ίπποι για την ακρίβεια απώλεια!κατσε ρε συ τετοιες απωλειες ειχε το rs4 που ειχε τορσεν και ηταν ατμοσφαιρα και ειχε πολλα περισσοτερα αλογα..μονο 272 δινει στο τροχο???
-
Για του λόγου το αληθές το αγαπητό μας Drive τα λέει όλα αυτά!
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)