-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
για δείτε τι κάνει το ταπεινό ΤΤΣ και τι μπορέι να κάνει η κατά τα άλλα πισωγλέντησα ΕΣΕΛ!!!!!!!
QsisVTS αφιερωμένο!!!!
Tι κάνει το TTS?
Παραμένει πίσω από ένα real 4 wheel driveειναι τζαπονια , εννοειται οτι θα προμοταρουν τα ντοπια προιοντα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βασικά το αξιοθέατο του video είναι ότι ο οδηγός της Μ3 είναι koulomary εκ των ολίγων ή ότι οι Ιάπωνες ήταν τόσο στόκοι που άφησαν το αμάξι με τα στάνταρ ημισλίκ τα οποία είναι ότι χειρότερο για τις συνθήκες του video.εχει στανταρ ημισλικ η Μ3? pilot sport δε φοραει?
ή pilot sport cup?
αν φοραει pilot sport σκετα (που αυτα νομιζω οτι φοραει ειδικα σχεδιασμενα για κεινη) , οχι μονο δεν ειναι ημισλικ αλλα ειναι και εξαιρετικα στη βροχη
αληθεια παντως πιστευεις οτι μπορει να οδηγηθει τετοιο τερας σε βροχη??
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν φοραει pilot sport σκετα (που αυτα νομιζω οτι φοραει ειδικα σχεδιασμενα για κεινη) , οχι μονο δεν ειναι ημισλικ αλλα ειναι και εξαιρετικα στη βροχη
αληθεια παντως πιστευεις οτι μπορει να οδηγηθει τετοιο τερας σε βροχη??
έχεις δίκιο, απόλυτο δίκιο φίλε, ούτε στον στεγνό καλά καλά δεν κρατιέται...
όσο για τα λάστιχα έχεις πάλι δίκιο για το μοντέλο και τον δείκτη που έχουν (όπως Ν1/2 για Porsche, ΜΟ για Merecedes-Benz, κλπκλπ)
μιλάμε...
-
ειναι τζαπονια , εννοειται οτι θα προμοταρουν τα ντοπια προιονταγια αυτό είναι πρώτη η sl
-
Σημερινή γυρνώντας από Σέρρες.
-
http://germancarscene.com/2009/11/18/ba ... -audi-tts/
tts που οδηγείται μονο του
-
Υπάρχει κάποιος με tdi να μου πει τη γνώμη του;
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Σημερινή γυρνώντας από Σέρρες.αυτος που βγαζει την φωτο σε ferrari 430 ειναι?????
η μαλλον σε porsche????
γιατι αν το κοιταξω καλυτερα μοιαζει και με ενα αλλο ....αλλα τετοιο δεν υπαρχει στην ελλαδα -
Εγώ έβγαλα τη φωτό. Σε Porsche Cayman είμαι.
Τι είναι αυτό το άλλο που δεν έχει στην Ελλάδα?
-
Φοβερή φωτο Nick!!!!!
-
Thanks!
Την έχω τυπώσει και σε μεγάλη διάσταση, δωράκι στο φίλο μου που το οδηγεί!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ έβγαλα τη φωτό. Σε Porsche Cayman είμαι.Τι είναι αυτό το άλλο που δεν έχει στην Ελλάδα?
slr maclaren!!!!!!!!!!!! εμοιαζε λιγο το μπροστινο μερος
-
Πως δεν έχει, έχει μερικές. Δεν θυμάμαι αριθμό αλλά είχε αναφερθεί παλιότερα.
-
-
την εχω πετυχει 2 φορες μια slr που κυκλοφορει αθηνα
τρομερος ηχος
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Πως δεν έχει, έχει μερικές. Δεν θυμάμαι αριθμό αλλά είχε αναφερθεί παλιότερα.Εχω δει και ασημι,2 φορες και μια τελεια Μπλε!!!!
-
και γω την ασημι εχω δει (δε νομιζω να ηταν 2 διαφορετικες)
τη πρωτη φορα πηγα να στουκαρω απο την εκπληξη
-
και γω την ασημι εχω δει (δε νομιζω να ηταν 2 διαφορετικες)τη πρωτη φορα πηγα να στουκαρω απο την εκπληξη
και μαύρη.... και άλλες υπάρχουν!
υπάρχει και μια γκρίζα SLR 722 σπέσιαλ εντίσιον! στα μέρη μου
-
πουλιέται μια στο otto cars στο χαλανδρι, αν κάποιος ενδιαφέρεται
-
με πηγαν βολτα σημερα με TTS και ηταν
ειδικα το dsg ηταν ακομα πιο πανγρηγορες αλλαγες και ωραια λειτουργια ακομα και στο D
τελικα το 7αρι ειναι πολυ μαπα μπροστα στο 6αριακομα στρωνεται , ελπιζω συντομα να το δουμε σε φουλ δραση
πραγματικα θεικο αυτοκινητο και ποιος χεστηκε για τη Ζ4?
ΥΓ δεν καταλαβα σημαντικες διαφορες στη σκληροτητα της μαγνητικης αναρτησης
στο νορμαλ mode ειναι ακριβως το ιδιο με το s3 και στο σκληρο η διαφορα ηταν πολυ πιο μικρη απο οτι περιμεναπεριμενω να δω και διαφορες υπο πιεση
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)