-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ ονειρεύομαι, αυτοί όμως χάνουν πελάτες που ονειρεύονται άλλα αμάξια...Επίσπευση το 308 γιατί το 307 δεν πουλάει όπως παλιά ακόμα και μετά το f/l...
Στα Peugeot έχει αλλάξει, λέγεται l/l (lights lift) κυριολεκτικά και μεταφορικά
Όχι l/e lights extension
Και επειδή ξέρω πόσο σου αρέσει το 1007 δες και αυτό...
http://www.caradisiac.com/php/essai_tun ... t-2007.php -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ ονειρεύομαι, αυτοί όμως χάνουν πελάτες που ονειρεύονται άλλα αμάξια...Επίσπευση το 308 γιατί το 307 δεν πουλάει όπως παλιά ακόμα και μετά το f/l...
Στα Peugeot έχει αλλάξει, λέγεται l/l (lights lift) κυριολεκτικά και μεταφορικά
Και στην Citroen μέχρι πρότινος...με τα Saxo και Xsara. Tώρα στο τελευταίο f/l του C3 το έκοψαν το χούϊ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και στην Citroen μέχρι πρότινος...με τα Saxo και Xsara.Και μάλιστα κατά το (μπροστινό) ήμισυ μόνο.
-
-
Μια αηδία και μισή φαίνεται και εδώ, και σε άλλη αντίστοιχη που βρήκα. Σκατά στα μούτρα τους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια αηδία και μισή φαίνεται και εδώ, και σε άλλη αντίστοιχη που βρήκα. Σκατά στα μούτρα τους.- 132 ...
Σαν μπουκωμένος μπούλης... ή σαν γέρος που του φεύγει η μασέλα...
-
αστεια κανει η πεζω?
-
ελεος...
-
Κάθε πέρσι και καλύτερα
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Κάθε πέρσι και καλύτερατι πέρσι
χρόνια έχουν περάσει απο το τελευταίο όμορφο αμάξι της πεζο
τα έχει φουσκώσει (αντε να το δεχτούμε μια και είναι μόδα) και από μούρη είναι γτπ (το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ)
-
Μπράβο, μπράβο, εκπληκτικό είναι.
Αν συνεχίσει έτσι, η Peugeot θα εξαγοραστεί από τη Citroen.
-
Μωρε αν φοραει αυτον τον 1,6Τ του 207.... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΝΑΙ... αλλωστε απο μεσα θα το βλεπετε...
Κατι μου λεει παντως, πως απο κοντα θα ειναι ΟΚ. Και το 207 ηταν καπως... αλλα απο κοντα ειναι αλλιως...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αλλωστε απο μεσα θα το βλεπετε...Εγώ πάντως όχι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
αλλωστε απο μεσα θα το βλεπετε...
Εγώ πάντως όχι.
Εσυ θα το βλεπεις απο πισω.... αφου ολο τσαγακι θα σε κερναει
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αλλωστε απο μεσα θα το βλεπετε...
Εγώ πάντως όχι.
Εσυ θα το βλεπεις απο πισω.... αφου ολο τσαγακι θα σε κερναει
για αυτό φοράς γυαλιά...να μην σε παίρνουν τα καυσαέρια στα μάτια αυτών που σε κερνάνε ice tea;
- χάλια το 308...α κ δεν μου αρέσει ούτε το 207. Μπροστά κυρίως.
-
Εμένα μου αρέσει πολύ το 207, ειδικά το rc, λευκό, με μάυρη ηλιοροφή...
Αλλά για το 308, σκατά μάλλον... από κοντά και αν... τουλάχιστον ελπίζω μέχρι τέλος για μια έκπληξη στο πίσω σύστημα.. αλλά μάλλον @@@ θα πάρω.
-
-
Χειρότερη και από την audi η peugeot. Eλπίζω τα νέα μοντέλα να κυκλοφορούν με ευδιάκριτα σηματάκια, για να ξεχωρίζουμε το κάθε μοντέλο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χειρότερη και από την audi η peugeot. Eλπίζω τα νέα μοντέλα να κυκλοφορούν με ευδιάκριτα σηματάκια, για να ξεχωρίζουμε το κάθε μοντέλο.+1
-
Σαν κακό και βεβιασμένο f/l του υπάρχοντος. Η Peugeot 'ξέχασε' να σχεδιάζει όμορφα αυτοκίνητα...
Peugeot 308