-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
TO 308 ΠΑΣΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο οτι εχει το πατωμα του 307 και συνεπως για μειωση κοστους και τον ημιακαμπτο του.. γεγονος που το κανει πιο αοσμο και πιο (μερικες φορες) γκαπα γκουπα ... ..κατα τα αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το golf! ....και κατα την γνωμη μου σ ολα τα αλλα σχεδον ειναι καλυτερο παντου.... και ισαξιο στην ποιοτηταΜαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα
Αγορι μου καλο , ουτε η ιδια η πεζω δεν τα πιστευει τα φουμαρα που μας γραφεις.
Ειπαμε να εισαι φανμποι της πεζω αλλα κρατα κι ενα μετρο γινεσαι γραφικος
Σε τι ειναι καλλιτερο αγορι μου ?
Κινητηρες ?
Τα πλαστικα στο ταμπλο που ειναι επιπεδου ματιζ ?
Αυτοκινητο με 1400χλμ , ηδη τριζει , το γκολφ μου μετα απο 15.000 χλμ ακομα τιποτα...Τα καθισματα που δεν προσφερουν σωστη στηριξη και κουραζουν ακομα και σε διαδρομες 1 ωρας ?
Οι χωροι που ουτε κατα διανοια φτανουν αυτους του γκολφ (και του 5 και του 6)
Η οδικη συμπεριφορα που το αυτοκινητο παει περα δωθε καθε φορα που παταει στην παραμικρη λακουβα πανω σε στροφη ?
Ο 5ταχυτος επιλογεας που θυμιζει αυτοκινητο της περασμενης χιλιετιας ?
Αυτα μετα απο 1000 χλμ που εκανα προσφατα με το εν λογω αυτοκινητο, για να μη ξεγελιεται κανεις οτι το 308 μπορει να συγκριθει με γκολφ.....απλα ΔΕΝ μπορει , οσο και να βαρατε τον κωλο σας κατω..... -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα
Αγορι μου καλο ,δεν ειμαι αγορι σ....ειμαι ''αγορι ''της κοπελας μου
παλι τα ιδια?
Αυτοκινητο με 1400χλμ , ηδη τριζει , το γκολφ μου μετα απο 15.000 χλμ ακομα τιποτα...λοιπον to 307 μου εχει 55,300 χλμ και μην το ματιαξω δεν εχει κανει ΄΄ΤΣΙΚ΄΄ ποτε....πουθενα σ κανενα πλαστικο,το οποιο 307 μου εχει χειροτερα πλαστικα απο το 308 στο ταμπλο και σ κρυφα σημεια
το 308 σ ολο το πανω μερος εχει μαλακο πλαστικο καλης ποιοτητας κατι που το 307 δεν ειχε και ειχε 3 ειδων πλαστικα στο ταμπλο και παρ'ολα αυτα δεν κανει τσικ...>Τα καθισματα που δεν προσφερουν σωστη στηριξη και κουραζουν ακομα και σε διαδρομες 1 ωρας ?
το αυτοκινητα εχει πολυ πιο ανετα καθισματα απο του golf και σ αυτο ειμαι καθετος διοτι ταξιδεψα και με τα δυο....απλα εισαι ασχετουλης για αυτο τα πετας αυτα....απο πλευρικη στηριξη αν εχεις καποιο golf στην σπορ εκδοση του φυσικο ειναι να εχει πιο μπακετ καθισματα ....δεν την φωτο πιο κατω...πιστευεις οτι δεν εχει πλευρικη στηριξη το καθισμα????
Κινητηρες ?
http://www.limerickpost.ie/index.php?option=com_content&view=article&id=928:207-and-107-engine-awards-for-peugeot&catid=34:motoring&Itemid=53
καλυτερα να μασας παρα να .......
only for youΗ οδικη συμπεριφορα που το αυτοκινητο παει περα δωθε καθε φορα που παταει στην παραμικρη λακουβα πανω σε στροφη ?
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=1897
η οδικη του συμπεριφορα ειναι απο τις πιο ολοκληρομενες .....δεν νιωθεις τις λακουβες και παρ'ολα αυτα εχεις ενα εκπληκτικο κρατημα στα ορια του σπορ (αλλα για να μαστε αντικειμενικοι δεν ειναι σπορ στις απλες και αδυναμες εκδοσεις απλα ακουμπαει στο σπορ)....κλασικη γαλλικη συνταγη αν εχεις ακουστα...(που δεν το πιστευω )
απο ποιοτητα κυλησης μαλλον μπορει να τα βρει δυσκολα το golf σου...για ξανα κανε μια βολτουλα να δειςουτε η ιδια η πεζω δεν τα πιστευει τα φουμαρα που μας γραφεις.
εσυ που τoν ξες τoν peugeot (armand peugeot) ????
το αυτοκινητο ειναι πολυ σημαντικο για την peugeot διοτι θελει να συνεχισει την οικονομικη επιτυχια του 306 με 2,7 εκατομμυρια πωλησεις και του
307 με πανω απο 3,0 εκατομμυρια πωλησεις
να σου πω κατι που μπορεις να το χτυπησεις με τα σουπερ επιχειριματα σ ???
στον ημιακαμπτο πισω...καθως το golf διαθετει πολλαπλους με 4 συνδεσεις απο τις 5( για αυτο και εχει υψηλοτερο κοστος κτησης...οχι διοτι ειναι κατι το τρομερο γενικα σαν αυτοκινητο)
μαλλον πρεπει να σουν ΄΄πιτα ΄΄ οταν τα εγραφες...ασχετουλη -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα
Αγορι μου καλο , ουτε η ιδια η πεζω δεν τα πιστευει τα φουμαρα που μας γραφεις.
Ειπαμε να εισαι φανμποι της πεζω αλλα κρατα κι ενα μετρο γινεσαι γραφικος
Κινητηρες ?
Αυτοκινητο με 1400χλμ , ηδη τριζει , το γκολφ μου μετα απο 15.000 χλμ ακομα τιποτα...Τα καθισματα που δεν προσφερουν σωστη στηριξη και κουραζουν ακομα και σε διαδρομες 1 ωρας ?
Η οδικη συμπεριφορα που το αυτοκινητο παει περα δωθε καθε φορα που παταει στην παραμικρη λακουβα πανω σε στροφη ?
Ο 5ταχυτος επιλογεας που θυμιζει αυτοκινητο της περασμενης χιλιετιας ?
Αυτα μετα απο 1000 χλμ που εκανα προσφατα με το εν λογω αυτοκινητο, για να μη ξεγελιεται κανεις οτι το 308 μπορει να συγκριθει με γκολφ.....απλα ΔΕΝ μπορει , οσο και να βαρατε τον κωλο σας κατω.....Φίλε ένα έχω να σου πω
Πολύ αντιπαθητικός ο τρόπος που γράφεις .Και δίκαιο να έχεις με το τρόπο που εκφράζεσαι σίγουρα το χάνεις.Για τους τριγμούς άσε να γράψουμε εμείς που το οδηγάμε και γνωριζουμε περισσοτερα.Μέχρι στιγμής στις 16000 km το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ δεν έχει παρουσιάσει.Και μερικά σχόλια για το εσωτερικό του 308 ( μιλάω για το 308 GT με ηλιοροφή, sport καθίσματα και αλουμινένια πεντάλ αλουμινιου) το βρίσκουν αρκετά πιο όμορφο απο το golf.Αλλα αμάξια μπορει να είναι πιο ωραια (lancia -civic) αλλα σίγουρα απο το GOLF είναι πολύ πιο όμορφο .
Νομίζω την ίδια εντύπωση έχουν και αλλοί που νομίζουν ότι το 308 ειναι παρόμοιο με το 307. Αν έχεις τόσο κώλυμα με το 308 τρέξε σε μια αντιπροσωπεια να το δεις με τα μάτια σου και μετά πήγαινε στο golf.Σχόλια για κινητήρες ,πλαίσιο,αξιοπιστία δεν τα συζητώ καν.Μου αρκούν τα σχολία σου για το εσωτερικό που σε διαψευδουν πλήρως.
Έχεις ρωτήσει για σχόλια απο τους γκολφάκηδες? είμαι περίεργος για το τι θα απαντήσεις γιατι προσωπικά νομίζω ειναι απο τα σημεία που χάνει ( οχι απο ποιότητα αλλά απο σχεδιασμό )
Τέλος αμφιβάλλω πολύ αν το έχεις οδηγήσει πραγματικά ή αν είσαι απο αυτους με τις παρωπίδες.μπορει να έιναι καλυτερο το γκολφ για μερικούς αλλά σιγουρα ο μηδενισμός που έκανες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
-
Κλασσικός απόλυτος pittas.
Μόνο και μόνο για τα πλαστικά επιπέδουν matiz όταν το αμάξι χτυπάει άνετα κορυφή μαζί με άλλα 1-2 αρκεί για να φάει άκυρο.
-
Παιδια οκ συγγνωμη που σας χαλασα το ροζ συνεφακι , οι γνωμες ειναι γνωστο πως ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες ολοι εχουμε απο μια , αλλοι ωραιες αλλοι αντιπαθητικες , τι να κανουμε
εχω γραψει πανω απο 150.000 χλμ με 2 πεζω (405 και 106) στο παρελθον και ειλικρινα δεν εχω καμμια εμπαθεια με την εταιρεια , εξαλλου αν ειχα δεν θα ελεγα στους γονεις μου να παρουν το 308 που το θεωρω ενα καλο αυτοκινητο για τα λεφτα του. Δεν μπορω ομως να μην παρατηρησω οτι οσα βηματα εκανε μπροστα η εταιρεια με το σουλουπωμα του εσωτερικου (σε σχεση με τα αισχρα 405 και 106 , οχι με απολυτα κριτηρια) αλλο τοσο εμεινε στασιμη σε οδηγικη αισθηση και σε περπατημα , τα κοζα αλλαξαν σε αυτο το τομεα. Οσο για την αξια σαν αυτοκινητα...καλλιτερα να μη σας πω τον τροπο που ξεφορτωθηκα τα 2 παλια μου πεζω μια και δεν τα αγοραζε κανεις (το γκολφ 4 ενος φιλου πουληθηκε σε μια εβδομαδα απο την αλλη) και με πειτε παλι υπερβολικο κι απολυτο.
Η αποψη μου ειναι οτι το 308 δεν μπορει να σταθει σαν αυτοκινητο διπλα στο γκολφ , and that is that , ειπαμε οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη, ολα τα αλλα περι ασχετουληδες και αντιπαθειες μπορειτε να τα λουστειτε σας τα κανω δωρο
-
εχεις δει το polo του 90-93???τι σχεση ειχε με 106 ( διοτι τοτε εξελιχθηκε το αυτοκινητο και ξεκινησε την πορεια του.) μια χαρα εσωτερικο ειχε...και μαλιστα απο τοτε ηταν μαλακο ( αν δεις στο 106 του 92 το ταμπλο μπροστα απο τον συνοδηγο ειναι απο μαλακο πλαστικο )ειδες ποσο το πουλαγαν το polo του 93 μεταχειρησμενο....συγκρινεις τελειως ασχετα αυτοκινητα και εποχες..
το δωρο επιστρεφεται .... δεν μας ριχνεις με τετοια
οι χαρακτηρισμοι σ για το 308 απλα ειναι φαντασιες και τιποτα αλλο
ειναι φανεροτατο οτι δεν το ξερεις το αυτοκινητο καθολου, αλλιως εκτιθεσαι στον τομεα της αξιοπιστιας των λεγομενων σου (γενικα) εδω περα.... -
τι εννοεις δεν το ξερω το αυτοκινητο ρε μεγαλε, δηλαδη θελεις να σου στειλω και φωτοτυπια την αποδειξη εξοφλησης και να φας ταπα μια και δια παντως ? Γιατι εγω το εχω το αυτοκινητο εδω κατω απο το σπιτι μου , εσυ εισαι που εχεις το 307 οπως λες....
Εχω κανενα συμφερον να θαψω για το 308 ? Για πες μου, σαν κατι να ξερεις... -
εχω 106 ραλλυ, 207 και 307 και στην οικογενεια μου υπαρχει και passat και κολλητοι εχουν και golf και σ ταξιδια το εχω νοικιασει το αυτοκινητο (golf 5) αρκετες φορες.
το 308 το εχω οδηγησει μεσω φιλου πολλες φορες και το golf 6 το εχω δοκιμασει λιγες (αλλα αρκετα δυνατες) φορες .
ειναι πολυ καλο αυτοκινητο ( οντως) αλλα δεν εχει αυτο το κατι παραπανω ουτε στην ποιοτητα κυλησης ουτε στην μονωση,ουτε στην ποιοτητα των υλικων τα οποια ειναι κορυφαια ..αλλα δεν διαφερουν απο αυτα του 308 εκτος απο 2 -3 σημεια μονο που ουτε που φαινονται και πρεπει να σκυψεις κατω απο το ταμπλο για να τα δεις.
το 308 εχει παρα πολυ καλη συμπεριφορα...και πιστεψε με το golf κουραζει πιο πολυ λογω σκληρης ρυθμισης και σφιχτων καθισματων.ενα πολυ περιεργο γεγονος ειναι το ενω εχει μαλακη αναρτηση το 308 μπορει να κινηθει σβελτα ...και μαλιστα ακομα και να σ πορωσει ....και χανει προσφηση μονο οταν δεν εχουν τα λαστιχα..οχι λογω κλισεων.
σ κινητηρες σ εξηγησα και σ εδειξα πως ειναι οι πολυβραβευμενοι family engines της psa-bmw....η οποιοι ειναι αξιοι θαυμασμου...
το golf αξιζει τον θαυμασμο σ στην πολυ καλ ρυθμιση των πολλαπλων συνδεσμων στο πισω αξονα....αυτο να λες παρ εξω για να σ παιρνουν στα σοβαρα....τα πλαστικα επειδου matiz στο 308 θα κανουν τους αλλους να γελαν.
τωρα το τι λες ...σ εξηγησα καταστρεφει την αξιοπιστι το οποιων αλλων λεγομενων σ στο forum .αυτο.
και γενικα ρε φιλε θα στο πω....εχε καλυτερη συμπεριφορα οταν μιλας με αλλους ....ειναι καθρευτης της οριμανσης και της αυτογνωσιας σ... -
Τι εχει η συμπεριφορα μου δηλαδη ?
Ενταξει υπερεβαλλα οτι τα πλαστικα ειναι τοσο χαλια οσο του ματιζ παραδεχομαι οτι μηδενιζω συχνα κατι που δεν μου γεμιζει το ματι
Αλλα ολα τα αλλα ειναι αποψη μου και προιον αμεσης αντιπαραθεσης 2 αυτοκινητων ιδιας κατηγοριας για τα οποια δικαιουμαι να εχω αποψη
Το 308 λοιπον υπολειπεται σαν αυτοκινητο γενικα απο το γκολφ , αυτο ειναι το ενα γεγονος
Το αλλο γεγονος ειναι οτι αυτο που λεω σε μερικους θα αρεσει , σε αλλους οχι , και αλλοι θα μεινουν παγερα αδιαφοροι , τα πραγματα ειναι απλα και δε χρειαζεται να το παιρνεις πατριωτικα. Στο κατω κατω δεν ειμαι (και ουτε θελω να το παιξω) και συντακτης του top gear για να εχει καποια ιδιαζουσα βαρυτητα η αποψη μου ετσι ?Εγω πιστευω πραγματικα οτι αν παρεις 100 ανεπηρεαστους ανθρωπους και τους βαλεις να οδηγησουν τα 2 αυτοκινητα, οι 80 θα σου πουν οτι προτιμουν το γκολφ...τοσο απλα
-
τωρα δεχομαι την αποψη σ ...ετσι μαλιστα
για ποιον λογο πιστευεις θα το επελεγαν.?συμφωνω σ κατι ...ναι το 308 για μενα ειναι το ιδιο και καλυτερο σ πολλα σημεια απο το golf αλλα επειδη ακριβως το golf εχει την αναρτηση που συμπαθω στον πισω αξονα και επειδη ακριβως δεν διαφερει πολυ το 308 ναι ειναι καλυτερο το golf μονο και μονο για την αναρτηση του για τιποτα αλλο .
-
Συγνωμη εσεις που τσακωνεστε γι'αυτα τα δυο αυτοκινητα , τα εχετε οδηγησει ποτε?
Και οταν λεω ''οδηγησει'' , εννοω να εχετε κανει τουλαχιστον 5000 χιλιομετρα με το καθενα , εκει καταλαβαινεις τα θετικα και τα αρνητικα του καθε αυτοκινητου. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Συγνωμη εσεις που τσακωνεστε γι'αυτα τα δυο αυτοκινητα , τα εχετε οδηγησει ποτε?
Και οταν λεω ''οδηγησει'' , εννοω να εχετε κανει τουλαχιστον 5000 χιλιομετρα με το καθενα , εκει καταλαβαινεις τα θετικα και τα αρνητικα του καθε αυτοκινητου.με το 307 που δεν ειναι και πολυ πισω απο το 308 55,000 χλμ
με το 308 σαν οδηγος αρκετουτσικα ....δεν ξερω ποσες χιλιαδες αλλα αρκετα....και παρα πολλα ως συνοδηγος.
με τα golf επειδη τα νοικιασα στο μιλανο και αθηνα πολλες φορες ....εχω κανει αρκετα και το ψηλοεμαθα....βασικα ναι εχει μια βαση αυτο που λες ...αλλα δεν εκανα απλα ενα test drive τα γνωριζω σ μετριο βαθμο -
Τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να υπαρχει μια τεκμηριωση σε αυτα που λεμε ,
επισης αν και νομιζω οτι το ξερετε , απο εκδοση σε εκδοση ενα μοντελο μπορει να εχει τρομαχτικες διαφορες , αρα πρεπει να ξερουμε και για ποιες εκδοσεις μιλαμε στη συγκριση που κανετε.Δηλαδη αν ενας εχει οδηγησεις το Golf 1.4 80 Hp και το βρηκε καλυτερο απο το 308 1.4 , αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι και το 1.4TSI ειναι καλυτερο απο το 308 1.6Τ
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να υπαρχει μια τεκμηριωση σε αυτα που λεμε ,
επισης αν και νομιζω οτι το ξερετε , απο εκδοση σε εκδοση ενα μοντελο μπορει να εχει τρομαχτικες διαφορες , αρα πρεπει να ξερουμε και για ποιες εκδοσεις μιλαμε στη συγκριση που κανετε.Δηλαδη αν ενας εχει οδηγησεις το Golf 1.4 80 Hp και το βρηκε καλυτερο απο το 308 1.4 , αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι και το 1.4TSI ειναι καλυτερο απο το 308 1.6Τ
σωστος.
οι εκδοσεις διαφερουν αρκετα...απλα συζητουσαμε απο την αρχη για το εσωτερικο και για τα βασικα των δυο μοντελων
αν παμε σ εκδοσεις...εκει ναι ...σε μερικες σ μια συγκεκριμενη τιμη ξεσκιζει to golf σε αλλη τιμη το 308 ... -
Βασικα αυτο που καθεστε και κανετε δεν εχει κανενα απολυτος νοημα.
Δηλαδη τι προσπαθειτε να αποδειξετε ο ενας στον αλλον δεν εχω καταλαβει ακομα.
Αυτο που θα επρεπε να κανατε ειναι να πει ο καθενας την αποψη του για την συγκεκριμενη εκδοση του αυτοκινητου που οδηγησε σε συγκριση παντα με την εκδοση ενος αλλου αυτοκινητου που παλι οδηγησε(γιατι αν δεν το εχει οδηγησει δεν πρεπει καν να μιλησει) και τιποτα παραπανω.
-
βασικα εχει ενα νοημα οπως αν σ πω το puntoγενικα σ αυτοκινητο ειναι μαπα μπροστα στο 207 και θα μου πεις κατσε ρε φιλε γιατι...και μου εξηγησεις γενικα πραγματα για το punto οχι ανα εκδοση αλλα γενικα πραγματα...και να μου πεις για το απλο το 95 αρη αμεσως θα σ απντω εχοντας στο μυαλο μου κ εγω το 95 αρη 207.....αλλιως ναι δεν αντιλεγω σ αυτο που λες....ασε ειναι και περασμενες
-
τωρα δεχομαι την αποψη σ ...ετσι μαλιστα
για ποιον λογο πιστευεις θα το επελεγαν.?συμφωνω σ κατι ...ναι το 308 για μενα ειναι το ιδιο και καλυτερο σ πολλα σημεια απο το golf αλλα επειδη ακριβως το golf εχει την αναρτηση που συμπαθω στον πισω αξονα και επειδη ακριβως δεν διαφερει πολυ το 308 ναι ειναι καλυτερο το golf μονο και μονο για την αναρτηση του για τιποτα αλλο .
Παραμεριζοντας διαφορα επιφανειακα χαρακτηριστικα που κανουν το γκολφ ακομα πιο στιβαρη επιλογη (καλλιτερη μεταπωληση, πρεστιζ, διαχρονικοτητα) τα οποια εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν μια και οταν παιρνω αυτοκινητο το παιρνω γιατι το γουσταρω και δεν με απασχολει καθολου αν ειναι 'πουλ μουρ' και πως θα το πουλησω σε 3/4 χρονια για να παρω το επομενο πουλ μουρ που θα μου γυαλισει.
Επεισης δεν μπορει να αποτελει κριτηριο το τι ειναι πιο ωραιο στο ματι κλπ ειναι κατι το οποιο ειναι τελειως υποκειμενικο και δεν μας ενδιαφερει
Αν μιλησω για λογαριασμο μου θα σου ελεγα οτι το γκολφ εχει ενα ελαφρυ προβαδισμα λογω του οτι δεν μπορω να χωρεσω καλα στο ματι μου το πισω μερος του 308 και τους καθρεφτες του που θεωρω τελειως αποτυχημενους και κακογουστους προσωπικαΜεγαλο ατου του 308 η μασκα με το ρυγχος πανω απο τις γρυλλιες που του προσδιδει το κατι διαφορετικο σε σχεση με τα αλλα μοντελλα της αγορας (αλλα ξερουμε και οι 2 οτι η πεζω σε θεμα σχεδιασης παντα ηταν σε καλο σημειο)
Πιστευω λοιπον οτι οι 80 στους 100 (που λεει ο λογος, εννοωντας οι περισσοτεροι) θα διαλεγαν το γκολφ εναντι του 308 διοτι
- Εχει περισσοτερους χωρους μπρος, πισω και για αποσκευες
- Εχει καλλιτερα υλικα στο εσωτερικο , δειχνει πιο ακριβο αυτοκινητο απο το 308
- Εχει πολυ καλλιτερη ηχομονωση (δεν μπορω να συγκρινω θορυβο κυλησης λογω διαφορετικων ελαστικων αλλα οι εξωτερικοι θορυβοι φτανουν πολυ δυσκολοτερα στο εσωτερικο του γκολφ)
- Η ποιοτητα κυλησης ειναι πολυ ανωτερη , η πισω αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων που αναφερεις ειναι κατι το οποιο οι γαλλοι οφειλαν να το ακολουθησουν αμεσως μολις αντικατεστησαν το 307 , αντιθετως εδειξαν αυτοι που καποτε 'κατηγορηθηκαν' οτι φτιαχνουν αυτοκινητα-χαλια να αδιαφορουν πληρως και αυτο δυσαρεστησε πολλους (κι εμενα μαζι , 1 λογος που δεν το σκεφτηκα προσωπικα να παρω το 308 για εμενα)
- Το 6ταχυτο κιβωτιο του γκολφ ειναι δεκαετιες μπροστα απο το 5ταχυτο του 308 που επιμενει να πασαρει η ελληνικη αντιπροσωπεια , και για να μην πιασω και στο στομα μου το dsg του γκολφ και χαθει η μπαλα. Η ουσια ειναι οτι το 5ταχυτο καταδικαζει το αυτοκινητο, ενδεχομενως αν υπηρχε το 6ταχυτο να ελεγα αλλα , μα με υποθεσεις δεν γινεται συζητηση και δυστυχως απο αυτη την αποψη το 308 ξεκιναει απο μειονεκτικη θεση
Αυτες ειναι οι σκεψεις μου (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα)
-
βασικα εχει ενα νοημα οπως αν σ πω το puntoγενικα σ αυτοκινητο ειναι μαπα μπροστα στο 207 και θα μου πεις κατσε ρε φιλε γιατι...και μου εξηγησεις γενικα πραγματα για το punto οχι ανα εκδοση αλλα γενικα πραγματα...και να μου πεις για το απλο το 95 αρη αμεσως θα σ απντω εχοντας στο μυαλο μου κ εγω το 95 αρη 207.....αλλιως ναι δεν αντιλεγω σ αυτο που λες....ασε ειναι και περασμενεςΔυστηχως δεν εχω οδηγησει καμια εκδοση του 207 οποτε δεν μπορω να εχω και αποψη , αλλα συμφωνα με τους 4τροχους που ειναι ενα απο τα καλυτερα περιοδικα του χωρου , το 207 στις πιο πολλες εκδοσεις ειναι καλυτερο απο το Grande Punto.
Αν μου πεις ομως οτι ειναι μαπα το Punto μπροστα στο 207(παντα μιλωντα για συγκεκριμενες εκδοσεις και εννοειται οτι τα εχεις οδηγησει και τα δυο για πολλα χιλιομετρα) δεν εχω κανενα δικαιωμα να αλλαξω την αποψη σου.Αρα δεν θα σου πω τιποτα.Θα σου πω και την δικη μου αποψη και τελος.Γι'αυτο λεω δεν εχει κανενα νοημα αυτο που κανετε.
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Παραμεριζοντας διαφορα επιφανειακα χαρακτηριστικα ......Αυτες ειναι οι σκεψεις μου (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα)
Απο οτι καταλαβαινω το Golf ειναι το αυτοκινητο σου.
Καποια εκδοση του 308 εχεις οδηγησει ποτε για αρκετα χιλιομετρα?Αν ναι τοτε η αποψη σου δεκτη , αν οχι τοτε καλυτερα θα ηταν να πεις π.χ. ''συμφωνα με τους 4τροχους το 308 ειναι καλυτερο απο ...'' παρα να γραφεις για κατι που δεν εχεις οδηγησει.
Και εγω εγραφα παλιοτερα για αυτοκινητα που δεν ειχα ποτε οδηγησει.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Tωρα ωριμασα και εχω βαλει σαν κανονα οταν γραφω για μια εκδοση ενος αυτοκινητου , να το εχω οδηγησει για αρκετα χιλιομετρα πριν γραψω κατι.
-
Εχω οδηγησει το 308 , το εχει παρει ο πατερας μου (με τη συμφωνη γνωμη μου)
Δεν εχω καμμια διαθεση να χαντακωσω το αυτοκινητο , το θεωρω πολυ καλη επιλογη στην κατηγορια , απλα τυχαινει να εχω την αποψη οτι το γκολφ ειναι ανωτερο...thats all.
Peugeot 308