-
Εγώ θα προτιμούσα το Bravo με τα 120 άλογα.
-
Το είδα στο δρόμο και νόμισα ότι κάποιο τέρας βγήκε παγανιά και ήθελε να με φάει. Πολύ άσχημο
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Παιδια πως σας φαινεται σαν επιλογη στα **1400cc **κ ΜΟΝΟ το 308 3d ??Εχω στο μυαλο μου επισης το bravo 1.4 k Auris 1.4 3d....
Γενικα θελω
Αξιοπιστια
Σχετικα καλες επιδοσεις
Look
Λογικη καταναλωσηMπα... Στα 1400 δεν λέει καθόλου.
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Παιδια πως σας φαινεται σαν επιλογη στα **1400cc **κ ΜΟΝΟ το 308 3d ??Όχι.-
-
Μ Α Κ Ρ Ι Α
-
Καλύτερα μεταχειρισμένο 1,400αρι, να κλαίς λιγότερο τα λεφτά σου...
-
Και το 1.600 δεν είναι καλή επιλογή για εμένα. Έχει χάσει τον μπούσουλα η Peugeot...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Και το 1.600 δεν είναι καλή επιλογή για εμένα.Λόγω πολύ υψηλής τιμής περισσότερο, γιατί σαν αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου κακό. Το αντίθετο μάλιστα. Στα λεφτά του όμως...
-
Ακολουθεί τα βήματα της (τιμολογιακής πολιτικής της) Renault μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και το 1.600 δεν είναι καλή επιλογή για εμένα.
Λόγω πολύ υψηλής τιμής περισσότερο, γιατί σαν αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου κακό. Το αντίθετο μάλιστα. Στα λεφτά του όμως...
Και τα 18.000 που απαιτεί είναι λόγος αλλά και γενικότερα σαν αυτοκίνητο δε με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Βαρύ(με αντίκτυπο στις επιδόσεις κυρίως και όχι στα δυναμικά χαρακτηριστικά) και πλαδαρό μου φάνηκε χωρίς ιδιαίτερους χώρους για τόσο μακρύ αυτοκίνητο.
Επίσης το σχήμα του και οι λεπτομέρειές του έχουν φτάσει σε σημείο κορεσμού. Η αρχική ιδέα που είδαμε αρχικά στο 206 10 χρόνια πριν δεν έχει κάτι περισσότερο να δώσει. Το τράβηξαν από εδώ , το τράβηξαν από εκεί αλλά περισσότερο δε πάει.
Ως αποτέλεσμα, έχει ένα πολύ ωραίο σχήμα και μια δυναμική που αν του τοποθετήσεις μικρότερες των 18 ιντσών ζάντες φαίνεται πως κάτι του λείπει. Ειδικά στη βασική έκδοση με τα τάσια είναι να γελάει κανείς βλέποντάς το...Πραγματικά, ποιός ο λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με το 308 όταν υπάρχει το Leon π.χ.
-
Πραγματικά, ποιός ο λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με το 308 όταν υπάρχει το Leon π.χ.
Ατυχες παραδειγμα το Leon... βαλε κατι αλλο καλυτερα
-
Γιατιιιιιιιιιιιι;
-
Πραγματικά, ποιός ο λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με το 308 όταν υπάρχει το Leon π.χ.
Ελάχιστοι λόγοι. Πιστεύω είναι παντού καλύτερο και πιο φθηνό.
Η Peugeot θα φάει τα μούτρα της με αυτές τις τιμές.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ελάχιστοι λόγοι. Πιστεύω είναι παντού καλύτερο και πιο φθηνό.
Η Peugeot θα φάει τα μούτρα της με αυτές τις τιμές.
+1
Κάτι μου λέει (με έχει πιάσει μια διάθεση Νοστράδαμος :Ρ) οτι το 308 δε θα τα πάει καλά σε πωλήσεις γενικότερα και θα γινει αφορμή να αναθεωρήσει επιτέλους η Πεζώ το styling της και την πολιτική της τα τελευταία χρόνια
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Έκανα βόλτα με 308. Πολύ ωραίο το εσωτερικό, τρομερά τα υλικά, αδιανόητο το γκντάπα-γκντούπα του ημιάκαμπτου...Eτεροχρονισμένο βέβαια: σόρρυ αλλά είναι εντελώς ανύπαρκτο αυτό που λες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έκανα βόλτα με 308. Πολύ ωραίο το εσωτερικό, τρομερά τα υλικά, αδιανόητο το γκντάπα-γκντούπα του ημιάκαμπτου...
Eτεροχρονισμένο βέβαια: σόρρυ αλλά είναι εντελώς ανύπαρκτο αυτό που λες.
Επιβεβαιωνω... η αναρτηση τα καταπινε ολα... το συγκρινω με χαρακτηριστικη ανεση με το GOLF! (πολλαπλοι και τριχες)
-
Οδηγησα σημερα ενα 308 1.6 120 του κουτιου. Μετριως μετριο.... Δε μου κανουν πλεον εντυπωση οι χαμηλες πωλησεις.....
-
Tι δεν σου άρεσε, πέρα από το μοτέρ;
-
Με προλαβε ο drdino θα καναμε double post
-
Πάντως, το 308Τ που οδήγησα με ενθουσίασε. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι η τιμή του, άντε και ο λεβιές που δεν λέει πολλά σε κάποιον που γουστάρει την οδήγηση. Ίσως να είμαι προκατειλημμένος, αλλά ακόμα και ο corsair ενθουσιάστηκε και είναι έτοιμος για παραγγελία.
Peugeot 308