-
Ποιες ειναι οι διαφορες του σε σχεση με το 307 πλην βεβαιως της δυναμης του μοτερ? Θα μου πεις τωρα td εκανα δεν πηγα ταξιδι,αλλα εστω καποιες διαφορες θα ειδες σιγουρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι δεν σου άρεσε, πέρα από το μοτέρ;Το μοτερ ειναι ΟΚ, δεν περιμενα (και δεν εχω συνηθισει) κατι καλυτερο. Αλλα νομιζω οτι σε αισθηση υστερει αρκετα εναντι του Focus μου, που ηδη συμπληρωνει 3 χρονια στην αγορα... Επισης, σε σχεση με το 307 που ειχα οδηγησει παλιότερα, δε μου φανηκε να εχει προοδευσει καπου, πλην, ισως, της ποιοτητας του εσωτερικου και των χωρων
Το υπερτροφοδοτουμενο εχει διαφορα στο στησιμο; -
Καλύτερο τιμόνι από το δικό μου (με εξαίρεση στις χαμηλές ταχύτητες, που στο 308 ειναι πουπουλο), λιγότερα μούτρα, πολύ καλύτερη ποιότητα κύλισης, πίσω άξονας αναίσθητος σε ανωμαλίες, καλύτερη ηχομόνωση. Σε σχέση με το φοκους θα έλεγα οτι υπερέχει σε ολα πέρα από την ακρίβεια του πίσω άξονα και το μη απενεργοποιούμενο esp.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλύτερο τιμόνι από το δικό μου (με εξαίρεση στις χαμηλές ταχύτητες, που στο 308 ειναι πουπουλο), λιγότερα μούτρα, πολύ καλύτερη ποιότητα κύλισης, πίσω άξονας αναίσθητος σε ανωμαλίες, καλύτερη ηχομόνωση. Σε σχέση με το φοκους θα έλεγα οτι υπερέχει σε ολα πέρα από την ακρίβεια του πίσω άξονα και το μη απενεργοποιούμενο esp.στην μικρομεσαια κλασση... νομιζω πως δεν υπαρχει κατι καλυτερο συνολικα περαν του 308. Την συγκριση με το focus πλην ορισμενων σημειων την βρισκω ατυχη...
-
Βέβαια με την τιμή του 308 πάλι ατυχής είναι η σύγκριση...
(μισό να στείλω τα ποστ στο 308) -
Το 308 σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δεν υπερεχει του focus.Ειδικα σε οτι εχει να κανει με την οδηγηση και την αισθηση αυτης.Ουτε σε ανεση επισης (μακραν το πιο ευρυχωρο της κατηγοριας).
Για σχεδιασμους περι ορεξεως... -
Οκ.
-
Αν βλεπόταν κιόλας..
-
Επιπλέον, στο σημείο ετούτο, εκφράζω την επιθυμία να ζητήσω συγγνώμη από τον γκριζομάλλη χειριστή της τρομακτικά ισχυρής 335, που με απέλπιδες προσπάθειες ακολουθούσε το αφηνιασμένο Λιονταράκι... Scusa signore ...
Έντιτ: απορώ πάντως με την τιμολογιακή τους πολιτική τι παίζει. Δεν βλέπουν ότι δεν πουλάνε; Και φυσικά σε τέτοιες μάρκες το 'έχουμε καλύτερο προϊόν' δεν ταιριάζει με το 'πουλάμε ακριβότερα από τους premium'. Αν δεν φέρουν και ελλάδα τις εκπτώσεις, τους βλέπω να βαράνε μύγες πάνω στο 308 και στο 4007.
Έντιτ: για ελλάδα μιλάω.
-
600 άτομα θα προσλάβει η PSA στο εργοστάσιο της Mulhouse για να ανοίξει και βραδυνή βάρδια στο εργοστάσιο με στόχο να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση για το 308.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
600 άτομα θα προσλάβει η PSA στο εργοστάσιο της Mulhouse για να ανοίξει και βραδυνή βάρδια στο εργοστάσιο με στόχο να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση για το 308.δεν ποιάνεις και συ δουλεια στην φάμπρικα?
Καμιά δουλειά δεν ειναι ντροπη Θανάση... ακόμα και το να φτιάχνεις 308 -
Παντως εγω που μπηκα σε ενα 308 μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα των υλικων του, ειδικα απο αυτο το σαγρε υλικο του ταμπλο! Καμια σχεση με οτι ηξερα απο Peugeot. Θα ελεγα πως ειναι εφαμιλλα αν οχι καλυτερα του Golf που οδηγω! Οχι πως αυτο δικαιολογει απο μονο του την υψηλη τιμη αγορας αλλα σιγουρα ειναι ενα αλμα μπροστα για την Peugeot!
Ξερει κανεις αν θα βγαλουν εκδοση με καποιο ημιαυτοματο κιβωτιο?
-
Για DSG τύπου δεν ξέρω, πάντως προς το παρόν υπάρχει το αρχαίο-ΓΜΤΚ-4αρι και το ρομποτικό 6αρι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για DSG τύπου δεν ξέρω, πάντως προς το παρόν υπάρχει το αρχαίο-ΓΜΤΚ-4αρι και το ρομποτικό 6αρι.Το 'ρομποτικο' ποιο ειναι και τι διαφορα εχει απο το απλο αυτοματο?
-
Είναι χειροκίνητο ουσιαστικά, με ηλεκτρονικό έλεγχο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι χειροκίνητο ουσιαστικά, με ηλεκτρονικό έλεγχο.Ξερεις με ποια εκδοση συνδυαζεται? Στο site τους παντως εχουν μονο το κλασσικο 4αρι αυτοματο...
-
Στα τουρμπίσια βενζίνης δεν μπαίνει ακόμα. Μπαίνει στον 1,6 HDi. Επίσης στον 2λιτρο HDi μπαίνει κλασσικό αυτόματο 6αρι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα τουρμπίσια βενζίνης δεν μπαίνει ακόμα. Μπαίνει στον 1,6 HDi. Επίσης στον 2λιτρο HDi μπαίνει κλασσικό αυτόματο 6αρι.Εχει ανακοινωθει αν και ποτε θα μπει στους τουρμπο βενζινης?
-
Δεν έχω ιδέα...
-
Διαβαζοντας τις 2-3 τελευταιες σελιδες, εχω να πω πως το 308 στην εκδοση ΤΗΡ, ειναι μια πολυ καλη επιλογη σε οσους δεν θελουν να παρουν VW group αυτοκινητο(και ειναι πολλοι αυτοι)
Peugeot 308