-
Class-leading το civic;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Class-leading το civic;Built here in Britain, the Civic is the most futuristic of our test line-up
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Class-leading το civic;Εκεί είναι φθηνότερο...
Επιπλέον, σκέψου ότι στην Ελλάδα class-leader χαρακτηρίζεται και το (μπρρρ μακριά μας )..Auris! -
Eίδα το 308 από κοντά.
Μπροστά, υπερβολικό-σχεδόν χάλι.
Πίσω πολύ καλύτερο, ιδίως σε 3/4.Μέσα, αρκετά ποιοτικό το ταμπλό (αν και ξεχωρίζει η τετραγωνη γραμμή του αερόσακου συνοδηγού στο πλαστικό ).
Πολύ ευχάριστο μέσα-ιδίως σε ανοιχτό χρώμα! -
Εγώ το είδα να κυκλοφορεί, που σημαίνει ότι δεν το πρόσεχα όπως το προσέχω σε μια έκθεση π.χ., χθες.
Στο κλασσικό ασημί χρώμα (έλεος Έλληνες!) πέρασε από μπροστά μου και δεν κατάλαβα αν ήταν 307 ή 308 μέχρι να κοιτάξω πίσω του και να αναζητήσω τα νούμερα. Ευτυχώς που έχει τον πίσω προφυλακτήρα σαν διαχύτη και το κατάλαβα λίγο πιο εύκολα.
Εξωτερικά, είναι ένα απλό ass-lift. Εσωτερικά, και εγώ το έχω δει σε μπεζ-ανοιχτό γκρι χρώμα και είναι μια χαρά, και από απτή ποιότητα ό,τι καλύτερο έχω δει στην κατηγορία.
Και επιμένω, αν σώνει και καλά 308, τότε σώνει και καλύτερα το 1.6Τ. Με τα 150.
-
Επίσης, ας διορθωθεί σε επόμενο τεύχος των 4Τ, στο συγκριτικό 308-Golf-Bravo, αναφέρεται ότι τα Golf/308 δεν έχουν ούτε ASR στη βασική έκδοση.
Λάθος! Το Golf έχει ASR στάνταρ, για το 308 ας μας ενημερώσει κάποιος. -
Έκανα βόλτα με 308. Πολύ ωραίο το εσωτερικό, τρομερά τα υλικά, αδιανότο το γκντάπα-γκντούπα του ημιάκαμπτου...
-
Πήγαμε χτες με ένα φιλαράκι στην Peugeot για να δει το 308. Από κοντά φαίνεται πιο όμορφο από ό,τι στις φωτογραφίες. Λίγο το πίσω μέρος με χάλασε. Εσωτερικά μου άρεσε πολύ, όχι μόνο σχεδιαστικά, αλλά και η ποιότητα των υλικών του. Αν εξαιρέσουμε τις premium προτάσεις της κατηγορίας, πιστεύω ότι αν δεν είναι στην κορυφή από άποψης ποιότητας, είναι σίγουρα ανάμεσα στα τρία πρώτα. Προσωπική άποψη:Από το Focus μου, καθώς και από τα Golf και Bravo που έχω μπει τελευταία , μου φάνηκε πιο ποιοτικό. Τώρα για την αντοχή στο χρόνο ο καιρός θα δείξει. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν η προαιρετική επιλογή για δερμάτινη επένδυση στην κονσόλα. Δεν το οδηγήσε ο φίλος μου, οπότε εντυπώσεις από οδική συμπεριφορά δεν μπορώ να εκφράσω.Οι τιμές όμως τσουχτερές.
-
Σήμερα είδα από κοντά το 308 στην αντιπροσωπεία της Λαμίας.
Από μπροστά κατά την ταπεινή μου άποψη και αισθητική δεν βλέπεται... Δεν αντέχω αυτό το τεράστιο στόμα-αεραγωγό, σε όλα τα νέα Peugeot...
Πίσω καλό είναι.
Στο εσωτερικό, οι χώροι είναι ακριβώς ίδιοι με το δικό μου 307 (λογικό, με ίδιο μεταξόνιο) ενώ δείχνει ποιοτικότερο και πιο 'γυαλιστερό', τουλάχιστον στο ταμπλό, γιατί στα υπόλοιπα, μάλλον μια από τα ίδια, που δεν είναι κι άσχημα. Ωραία η κεντρική κονσόλα, αλλά με ξένισε το χειρόφρενο 'Ζ' που είναι πιο ψηλά.
Με λίγα λόγια, πιο πολύ μοιάζει για f/l 307 παρά για νέο μοντέλο, και δεν θα το πάρω! -
μπηκα μεσα στο 308 επιτελους...ναναι καλα το κοσμος!
αρκετα καλοι χωροι, μπηκαμε σε αυτο με το κρεμ εσωτερικο η λευκο η πωςτολεει η πεζω!
καλη ορατοτητα γενικα απο τη θεση οδηγησης , ο επιλογεας αρκετα βαρυς και αδιαθετος!
ωραια γενικα σχεδιαση του εσωτερικου, σιγουρα ανωτερη απο το 307, πιο στυλατη! τα υλικα δε ξερω αν θα κρατησουν για 500 χρονια παντως στο καινουριο μια χαρα ειναι...το μπεζ εσωτερικο επισης δε ξερω κατα ποσο μπορει να μεινει καθαρο...
τραβηξα τη θεση του οδηγου οπως τη θελω προς τα πισω και οταν καθησα πισω ειχα προβλημα στο κεφαλι...αλλα ενας κοντυτερος θα κατσει μια χαρα! φοβερη η οροφη!
ενσταση η συναρμογη ορισμενων σημειων οπως πχ στο κατω μερος της κεντρικης κονσολας που σε παραπεμπει ανετα σε φιατ....ισως το παραπροσεξα λογω των φαντεζι πλαστικων που ειχε το συγκεκριμενο αυτοκινητο αλλα εδειχνε χαλια!
η πεζω ομως εκανε γενικα καλη δουλεια αναβαθμισης απο το 307 και δε νομιζω οτι το γκολφ εχει να αντιπαραταξει κατι ιδιαιτερο...
για το εξωτερικο νταξ τα χουμε πει...
επισης το κοπανημα του ημιακαμπτου ηταν εμφανες ακομα και σε ακινησια..... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επισης το κοπανημα του ημιακαμπτου ηταν εμφανες ακομα και σε ακινησια.....+civic
-
ενσταση η συναρμογη ορισμενων σημειων οπως πχ στο κατω μερος της κεντρικης κονσολας που σε παραπεμπει ανετα σε φιατ....
Αντιλαμβανεσαι πως αυτο δεν θα περασει ετσι... και συ απο ατυχημα θα πας...
btw... εχετε φαγωθει με αυτο τον ημιακαμπτο Εγκαθετοι... θα μας κανετε κομπλεξικους στο τελος, θα ντρεπομαστε να λεμε πως εχουμε αμαξι
-
επισης το κοπανημα του ημιακαμπτου ηταν εμφανες ακομα και σε ακινησια.....Το παρατήρησες κι εσύ, ε;
Εμένα δε με ξένισε ιδιαίτερα, έχω συνηθίσει άλλωστε...
-
κοντεψε να τουμπαρει...
-
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
επισης το κοπανημα του ημιακαμπτου ηταν εμφανες ακομα και σε ακινησια.....
+civic
Βγαίνει προσφορά-Peugeot με 7 δωρεάν επισκέψεις σε ορθοπεδικό
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το παρατήρησες κι εσύ, ε;
Εμένα δε με ξένισε ιδιαίτερα, έχω συνηθίσει άλλωστε...
Τι ακριβώς πρόβλημα είναι αυτό? Κακή επιλογή ανάρτησης? Το ESP βοηθά ή είναι άσχετο?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
+civic
Βασικά πεθαίνεις από τους πόνους, οπότε κατευθείαν προσφορά σε νεκροθάφτη κάνουν.
cosneo, υπερβάλουν λιγάκι τα παιδιά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+civic
Βασικά πεθαίνεις από τους πόνους, οπότε κατευθείαν προσφορά σε νεκροθάφτη κάνουν.
cosneo, υπερβάλουν λιγάκι τα παιδιά.
Υπερβολές. Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο
-
http://www.4t.gr/index.php?cat_id=291&page_id=6100
Mήπως υπάρχει κάποιο λάθος στα νούμερα ροπής του 1,6Τ; 24,4 κιλά δεν έχει το rc;
Peugeot 308