-
Από τους Γιαπωνέζους έχω σταματήσει να έχω σχεδιαστικές απαιτήσεις! Οι Γάλλοι όμως έβγαζαν πολύ ευχάριστα στο μάτι αυτοκίνητα, ή απλά πολύ προκλητικά...
Το 308 δεν είναι τίποτα από αυτά, για την ακρίβεια περισσότερο μουλάρι μου κάνει.
-
Κάπου χάσανε το μέτρο. Η ελπίδα τώρα είναι ότι εφόσον έφυγε ο αρχισχεδιαστής που έδωσε αυτόν τον κοινό χαρακτήρα σε όλα τα μοντέλα, η τάση αυτή θα παύση να υφίσταται.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από τους Γιαπωνέζους έχω σταματήσει να έχω σχεδιαστικές απαιτήσεις! Οι Γάλλοι όμως έβγαζαν πολύ ευχάριστα στο μάτι αυτοκίνητα, ή απλά πολύ προκλητικά...Το 308 δεν είναι τίποτα από αυτά, για την ακρίβεια περισσότερο μουλάρι μου κάνει.
βγάζουν ακόμα...
C4, C6, Clio, Megane, 207 κτλ...
-
Δεν αντιλέγω. Η νέα Laguna όμως, το 308, το Twingo, το C2 κλπ. μου φαίνονται πολύ safe και βαρετές επιλογές.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν αντιλέγω. Η νέα Laguna όμως, το 308, το Twingo, το C2 κλπ. μου φαίνονται πολύ safe και βαρετές επιλογές.αλήθεια ρε φάνκι γιατί παλλιροιακό κύμα το Tiida στην υπογραφή σου;
-
Aυτό σημαίνει το Tiida. Δεν θα παρασύρει βέβαια τα υπόλοιπα...πλην ενός ηλιόλουστου αυτοκινήτου.
Οφ-τόπικ όμως!
-
πόσο θα κοστίζει περίπου? 24.000 euro είναι πάρα μα πάρα πολλά...
-
**Γαλλία **το 120αρι ξεκινά κάπου στα 20k με υπερπλήρη εξοπλισμό. 25k έχει το 150αρι με navi, 17αρες, ηλιοροφές κτλ. Ελλάδα δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**Γαλλία **το 120αρι ξεκινά κάπου στα 20k με υπερπλήρη εξοπλισμό. 25k έχει το 150αρι με navi, 17αρες, ηλιοροφές κτλ. Ελλάδα δεν ξέρω.Με ανάλογες τιμές στην Ελλάδα, το βλέπω να κουτουλάει σε ένα τείχος από golf, leon, bravo και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
-
Δεν νομίζω να είναι τόσο ακριβό εδώ, αυτοκτονία θα είναι.
-
25 σε φουλ είναι πάρα πολλά.
θα παίξει καλά στα 20-21...παραπάνω είναι
-
25 χιλιάρικα για τον εξοπλισμό που έχει στην γαλλία δεν είναι πολλά, μην τρελαθούμε.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
25 σε φουλ είναι πάρα πολλά.θα παίξει καλά στα 20-21...παραπάνω είναι
Εεεε κοιτα, εχουν κατι επιλογες στον εξοπλισμο που ειναι λιγακι premium... πχ... ντυμενο ταμπλο με δερμα... και κατι αλλα τετοια, που εκτινασουν το κοστος.
Κατα τα αλλα δεν νομιζω μια καλα εξοπλισμενη εκδοση να φευγει πανω απο τα 21κ
-
25 χιλιάρικα για τον εξοπλισμό που έχει στην γαλλία δεν είναι πολλά, μην τρελαθούμε.
Εχει και παγουρινο θερμος για να πινεις το τσαι παντα ζεστο?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Εννοείται, κλιματιζόμενο/θερμαινόμενο ντουλαπάκι έχει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κλιματιζόμενο ντουλαπάκι έχουν και τα φτηνά 307/C4...
-
H παραγωγή του 307 θα σταματήσει, ή θα συνεχίσει να διατίθεται, όπως έγινε με τα 206/207;
-
Δεν νομίζω. Το 206 έμεινε για να καλύψει κενό γκάμας (107-->207 αρκετά απότομη μετάβαση). Το 308 δεν είναι τόσο μεγαλύτερο και ακριβότερο από το 307.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ο ομικρόνε ειρωνικά μίλησε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο ομικρόνε ειρωνικά μίλησε.
i know...
Peugeot 308