-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Η βασική μου ένσταση...O τύπος δεξιά γιατί δε γελάει; Το γέλιο δε λένε πως είναι μεταδοτικό;
-
τελικα, μου φαινεται πως το 308 απο μπροστα θα φαινεται καλα, μονο αν ειναι τρακαρισμενο...
Απαλευτη μασκα... φοβερα ατυχης επιλογη. Το δε Station Wagon μου θυμισε κατι απο Croma 2. Φαλαινιζει or its just my idea?
-
-
Peugeot 308 1.6 THP SE
Engine: 1.6-litre 4cyl turbo
Power: 150bhp
0-100: 8.8 seconds
Top speed: 214kmh
Economy: 6 l/100km
CO2: 167g/km
τιμή στην Αγγλία :
-
Θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτεταμένο facelift. Η Peugeot ακολούθησε την ασφαλή (αλλά και άτολμη) λύση του 'κάνουμε μικρές αλλαγές σε επιτυχημένη συνταγή'...
Το πίσω μέρος έχει γωνία που πλησιάζει εκείνη του Μegane? Μα γιατί το κάνουν αυτό και καταστρέφουν την πρακτικότητα, το χώρο αποσκευών και την εμφάνιση?
-
πράγματι σαν face-lifting είναι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το πίσω μέρος έχει γωνία που πλησιάζει εκείνη του Μegane? Μα γιατί το κάνουν αυτό και καταστρέφουν την πρακτικότητα, το χώρο αποσκευών και την εμφάνιση?
Εγώ βρίσκω πως το πίσω μέρος είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον τμήμα του 308. Τα υπόλοιπα, συνηθισμένα και γνωστά...
-
6 lt/100km μέση κατανάλωση;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
6 lt/100km μέση κατανάλωση;...με τελευταία σχέση στο κιβώτιο, 90 km/h σταθερά και ευθεία που απειρίζεται, γίνεται !!!
Το πρόβλημα είναι, πως από αυτές τις καταναλώσεις που δίνουν οι κατασκευαστές, προκύπτουν και οι εκπομπές CO2, που φυσικά είναι ψευδείς, αφού κανένα αυτοκίνητο δεν καταναλώνει λιγότερο καύσιμο από αυτό που δηλώνει ο κατασκευαστής του ...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
6 lt/100km μέση κατανάλωση;Σε όλες τις κατηφόρες.
-
..και μ' ευνοϊκό ανεμο
-
Φαίνεται αρκετά αισιόδοξο το νούμερο, μιας και στο 207 GT π.χ.
το δίνει μέση 7,0 lt/100km -
Ως νούμερο μπορεί να είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί στις πραγματικές συνθήκες, αλλά είναι γεγονός πως το αμάξι σχεδιάστηκε με την οικονομία καυσίμου ως μία από τις βασικές κατευθύνσεις.
-
αυτα τα 6 λιτρα μου θυμιζουν γερμανια..
ετσι οπως το βλεπω οντως σαν λιφτινγκ μοιαζει..ελπιζω να τα παει καλα!
-
Σαν facelift, αλλά μέσα φαίνεται ποιό όμορφο
-
Ξέρεις κανείς πότε θα κυκλοφορήσει;
-
Ελλάδα δεν ξέρουμε. Τιμές έχουν βγει για αγγλία/γαλλία. Ελλάδα ήδη ξεστοκάρουν 307 με τις εκπτώσεις, οπότε εγώ θα έλεγα Δεκέμβριο.
-
Μέσα Νοεμβρίου 5θυρο, μέσα Δεκεμβρίου 3θυρο.
-
Boring Boring Boring Boring...Στο εσωτερικό καλύτερα τα πράγματα, μακάρι να είναι αντίστοιχη (ή και καλύτερη) ποιότητα από το 307.
Τον λεβιέ θα τον συμμαζέψουν ποτέ τους;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Boring Boring Boring Boring...Στο εσωτερικό καλύτερα τα πράγματα, μακάρι να είναι αντίστοιχη (ή και καλύτερη) ποιότητα από το 307.Τον λεβιέ θα τον συμμαζέψουν ποτέ τους;
Tiida, Tiida, Tiida, Tiida...έστω και για τον μπαμπά.
Απεταξάμην τον σατανά...απεταξάμην.
Peugeot 308