-
1090 Κιλα ειναι ρε παιδια... Η τουλαχιστον καπου εκει...
-
Το τίμημα της ασφάλειας ρε παιδιά...τόσοι αερόσακοι, ζώνες παραμόρφωσης, άσε και τα ποιοτικά πλαστικά...χώρια και τον κινητήρα που είναι ενισχυμένος για να αντέχει τα 8 bar υπερπλήρωσης...1543 κιλά είναι απόλυτα φυσιολογικό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το τίμημα της ασφάλειας ρε παιδιά...τόσοι αερόσακοι, ζώνες παραμόρφωσης, άσε και τα ποιοτικά πλαστικά...χώρια και τον κινητήρα που είναι ενισχυμένος για να αντέχει τα 8 bar υπερπλήρωσης...1543 κιλά είναι απόλυτα φυσιολογικό.Δεν ειναι 1543 κιλα λεμε!
-
Μην ψαρώνεις!
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
1090 Κιλα ειναι ρε παιδια... Η τουλαχιστον καπου εκει...1100 ανακοινώνει η Renault.
Το σχόλιο σαφώς και ήταν για το Autotriti και όχι για το Clio... -
Δεν είχα που αλλού να το βάλω (δεν έχουμε Renault Forum?),οπότε ερωτώ από το παρόν
Αδελφικός φίλος με Clio II 1.4 16v του 2003,θέλει να αλλάξει τα αμορτισέρ της Κλιούς,ένεκα φυσιολογικής φθοράς..
Ποια πιστεύετε ως λογικότερη οικονομικά πρόταση (έως 400 ευρώ),για αμορτισέρ αντικατάστασης?
Υπ΄όψιν ότι ο φίλος μου είναι απολύτως ευχαριστημένος από το εργοστασιακό σετ απ...
Η πρόταση να αντικατασταθούν με εργοστασικά κρίνεται απολύτως λογική,αλλά διερωτώμαι αν υπάρχει καλύτερο πακέτο απόδοσης-κόστους!!
-
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δεν είχα που αλλού να το βάλω (δεν έχουμε Renault Forum?)Φυσικά και έχουμε ...
EDIT: με προλάβανε πάλι ...
-
-
έτσι θυμόμουν και εγώ....
Λαμπρά!!
-
Μόλις οδήγησα το Clio TCE. Μια χαρά test drive, στο δίνουν για μισή ώρα μόνος σου χωρίς τον πωλητή. Το αμαξάκι είναι φανταστικό. Έχει δύναμη αρκετή. Δεν είναι το απόλυτο εργαλείο για κόντρες, αλλά σε σχέση με τα περισσότερα καλά 1.4 είναι ένα κλικ πιο πάνω σε επιδόσεις από στάση, ενώ σε ρεπρίζ είναι αλλού.. Μου έκανε εντύπωση πως ανέβαζε στροφές μέχρι τον κόφτη πολύ άνετα, ενώ σαν να μου φαινόταν πως είχε μια μικρή υστέρηση μετά την αλλαγή, που όμως σε καμια περίπτωση δεν είναι ενοχλητική, καθώς μετά ανεβάζει πάλι πολύ ωραία. Ο πωλητής μου είπε πως σε σχέση με το 1.4 100 που τα στήσανε, ήταν 5 αμάξια μπροστά(λίγο υπερβολικό, αλλά μπροστά πρέπει να είναι), και από megane 1.6 2 αμάξια(πολύ υπερβολικό...). Λιγάκι δοκίμασα να στρίψω, και μου άρεσε αρκετά. Παίρνει κάποια κλίση, και καθώς δεν έχει μπάκετ σε σπρώχνει λίγο, αλλά για τα δικά μου γούστα είναι οκ. Το τιμόνι επίσης μου άρεσε, καθώς είχα διαβάσει τα χειρότερα, αλλά και πάλι ξαναλέω σε σχέση με το τι έχω συνηθίσει(Corolla με ηλεκτρικό και punto sporting με ακόμα πιο 'ηλεκτρικό') μου φάνηκε μια χαρά. Επίσης μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσο άνετο, παρά τις 16άρες ζάντες. Το κόστος είναι 15000 έκδοση Rip Curl 5πορτο με μεταλλικό, και μοναδική έλλειψη τις ζάντες αλουμινίου. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα διαδικασίες για να αντικαταστήσω το αμάξι μου όπως καταλαβαίνετε...
-
μαρεσε η κοντραδικη αποψη του πωλητη.. στη βουτα το ειδε?
γενικα οπως ειχε τονισει και ο συμπολεμιστης bagus το 1.2Τ ειναι αρκετα δυνατο και τα νουμερα αυτο δειχνουν...
βρες και κανα συνεργειο για να μη σε σφαζουν στην ανιπροσωπεια..
-
Τι βενζίνη θέλει? 95 η 98 οκτ?
-
Έλα ντε... Δε ρώτησα το σημαντικότερο... Άσχετο, πάντως τσαφ τσουφ δεν ακούσαμε να κάνει...
-
To 1,2 T ειναι πολυ δυνατο για τα κυβικα του,αλλα δεν θελει κοφτες σε καμμια περιπτωση...(εκτος κ αν αυτο που οδηγησες ειχε ανοιξει πολυ)
Νομιζω οτι ο καλυτερος τροπος οδηγησης ειναι αλλαγες στις 5000 γιατι εχει πολυ καλες χαμηλομεσαιες...
Οτι δεν καιει τιποτα ειναι γνωστο κ μου φαινεται οτι δουλευει κ με 95αρα.
-
Το παρήγγειλα!!!! Θα το έχω την τετάρτη
-
με γειεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς!!!
να μας πεις και τις εντυπωσεις...
-
Καλοριζικο καλοταξιδο κ αναμενουμε εντυπωσεις!
-
Να είστε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ!! Εννοείται πως μόλις το πάρω θα γράψω αναλυτικά!
Renault Clio 2005