-
Οι καθαριστηρες γιατι δε σηκωνονται ρε παιδια
Τη βλεπω τη δουλεια να τους παιρνει κανας Πακιστανος στο χερι στα φαναρια
Επισης στο 1.2TCE ακουτε εναν θορυβο για 2-3 δευτερολεπτα αφου ακινητοποιηθει τ'αμαξι?(σαν χαλαρος ιμαντας κατι)
Επισης,το κολλαρο της τουρμπινας γιατι 'παιζει' πανω-κατω(σα να ειναι κουμπωμενο και οχι σφιγμενο με κολιε)? -
ρε παιδιά η Ρενό είδε ότι πουλάει το 1.2 TC και τσίμπησε τη τιμή;
πέρασα χθες από έκθεση και ζήταγε 14700 για 3θ και 15000 για 5θ
καλό και άγιο αλλά με τόσα λεφτά υάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
ρε παιδιά η Ρενό είδε ότι πουλάει το 1.2 TC και τσίμπησε τη τιμή;
πέρασα χθες από έκθεση και ζήταγε 14700 για 3θ και 15000 για 5θ
καλό και άγιο αλλά με τόσα λεφτά υάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλιαΟι τιμοκατάλογοι τα έχουν 1000 ευρώ λιγότερο απο αυτές που γράφεις. Μήπως σου είπαν τελικές τιμές με μετ. χρώμα και ταξιν/πινακ. κλπ.?
-
Eixa perasei ton septemvrio apo tin reno stis arxes tis syngrou kai eixa parei timi gia 3d xoris metaliko 13700 kai perasa xana proxthes apo mobility pireos kai mou edosan aftes tis times gia tin apli ekdosi xoris metaliko.
-
Αν όντως ισχύει, οι άνθρωποι έχουν εμπορικό μυαλό επιπέδου λαϊκής (που ξέρετε πόσο τις αγαπάω τις κατά τόπους λαϊκές αγορές - υπέροχες στιγμές).
-
Αξιολύπητο managment λέγεται αυτό ... αν ισχύει...
-
Κύριοι πήγα και τους εξήγησα ότι θέλω το ποιο απλό μοντέλο του clio χωρίς μεταλλικό χρώμα 3θ και μου έδωσαν αυτές τις τιμές μάλιστα μου είπαν ότι 1.4 πλέον δεν φέρνουν και υπάρχει 1.2 και 1.6 πλέον.
Αν μάλιστα έκανα την κίνηση να το παραγγείλω σε χρώμα που δεν θα υπήρχε εκείνη την στιγμή θα περίμενα δύο μήνες.
Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια και δεν τους είπα ότι μα καλά τον Σεπτέμβρη το πουλάγανε 13700 και τώρα τι έγινε υπήρξε ζήτηση και το τσιμπίσαμε.Όποιος έχει την δυνατότητα να το τσεκάρει μήπως μου έλεγαν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Πάντως φίλος που είναι μηχανικός στον Σφακιανάκη μου είπε ότι ο Μανιατόπουλος θα την αφήσει την αντιπροσωπεία και θα την πάρει ο Σφακιανάκης. -
Ψάξε το λίγο για ποια έκδοση είδες. Υπάρχει η πιο απλή στα 13700 και η rip curl με επιπλέον εξοπλισμό που πάει ένα χιλιάρικο πάνω. Μάλλον σου έδωσαν προσφορά για τη δεύτερη. Μπορεί να μην υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο ποιο απλό και να σου είπε μόνο για rip curl διαθέσιμο. Επίσης αν ενδιαφέρεσαι για ότι πιο απλό, βγαίνει ακόμα και το ατμοσφαιρικό 1.2. Εκεί που πήρα το δικό μου είχε ένα 3θυρο και το έδινε 11,5.
-
kai ego afto pistevo giati h timi parapempei ekei pou les apla den mou to diefkrinise any way
-
Σκέφτομαι την αγορά ενός Clio 1,4 αυτό με τα γερακίσια φανάρια(νομίζω μεσα 01 και μετά)
Τι να προσέξω στην αγορά?Που πονάνε με λίγα λόγια
Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις στα μηχανικά μέρη?(πχ ντιζάτα και μη)
Από οδηγική συμπεριφορά?Φαντάζομαι πως σαν Γαλλικό θα στρίβει καλά
-
γερακισια?
-
Υπάρχει ένα 'εντυπώσεις από ρενό κλιό 1.4'. Ψάξε το θέμα να δεις μερικές μαρτυρίες.
Πονάνε στους πολλαπλασιαστές. Δεν θυμάμαι ποιους φορούσαν τα facelift. Beru νομίζω είναι η μάρκα με τους οποίους τους αντικαθιστάς και γλιτώνεις από προβλήματα.
Αν πας για 3πορτο, έχε το νου σου για γρύλο παραθύρων (ρώτα τον ιδιοκτήτη αν έχει αλλάξει κανέναν, και πρόσεξε αν κάνει θόρυβο το παράθυρο την ώρα που πλησιάζει το κλείσιμο).
Η επόμενη κλασσική βλάβη είναι ο αισθητήρας βολάν. Στοιχίζει 60 ευρώ (η αντικατάστασή του είναι εύκολη) και το σύμπτωμα είναι να μην παίρνει μπροστά (ή να σε πρήζει μέχρι να πάρει) αν η μηχανή είναι ζεστή. Κρύο δεν έχει πρόβλημα. Αυτά μου έρχονται από κλασσικές βλάβες.
Το τιμόνι στα facelift είναι ηλεκτρικό, άρα χάνεις κάμποσο σε αίσθηση όπως και το γκάζι. Δεν έχει υστέρηση που να ενοχλεί, αλλά δεν είναι και ντίζα. Καλύτερο εσωτερικό σε σχέση με τα προηγούμενα, δεν παρουσιάζει συμπτώματα κατάρρευσης και τριγμούς. Ο λεβιές να ξέρεις ότι κουνιέται αρκετά στο πάτα-άσε, δεν είναι βλάβη.
Αν είσαι από Θεσσαλονίκη, μια που είσαι ο Μάριο Μπόνι ο τρελός Ιταλός, αν χρειαστείς κάτι (συνεργεία, ανταλλακτικά κλπ.) μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια παραπάνω από εμένα ή τον adis4gr.
-
Σωστότατος ο αιδεσιμότατος.
Πολλαπλασιαστές - αισθητήρας βολάν ειναι ίσως οι πιο στάνταρ βλάβες του Κλιό (και των Ρενώ με τους 1,2-1,4-1,6 κινητήρες γενικότερα).
-
Στο Megane 1,4 του 2000 που έγω αντιμετώπισα τα εξής θέματα ...
Ηλεκτρικά παράθυρα, λάστιχα οροφής, αισθητήρας βολάν (ειπώθηκε ήδη),
την μία φορά που έπλυνα την μηχανή είχαν πρόβλημα τα 'πηνία ανάφλεξης' ΑΝ λέγονται έτσι ... πέρασε νερό μέσα και καταστράφηκαν ... και κόστιζαν ..., μετά απο μια αλλαγή βάσης του κινητήρα υπάρχει θόρυβος ο οποίος δεν σταμάτησε ποτέ ..., πρόβλημα και αντικατάσταση με την ανακύκλωση του αέρα, ηλεκτρική βλάβη στα πιτσιλιστήρια.
Εχει φυσικά και πολλά καλά ... δυνατό γκάζι, λογική κατανάλωση, ανθεκτική ανάρτηση (120.000 χλμ η πίσω, 180.000 χλμ η μπροστά και συνεχίζει ακόμα ...).
Συντήρηση και ανταλλακτικά ... πανάκριβα ... Αν έχεις γνωστό και καλό συνεργείο πάρτο αλλιώς ... θέλει λίγο σκέψη. -
φίλε μου πριν λίγες μέρες έδωσα ένα τέτοιο privilege με μόλις 60000χλμ.
Είχε φουλ εξοπλισμό και άριστη κατάσταση και με το ζόρι έπιασε 5500 ευρώ στην ανταλλαγή.
Υπερ.
εξοπλισμός
κινητήρας
οδική συμπεριφορά
οικονομίαΚατά
Χώροι πίσω επιβατών
Ηλεκτρικά για κλωτσιές
Αντιπροσωπεία το ίδιο
Με άλλα λόγια αξιοπιστία. Αυτό το αυτοκίνητο μόλις περάσει την 5ετία αρχίζει να ζητάει.
Παρόλο που μου άρεσε να το οδηγώ όποτε τύχαινε (μια και άνηκε στην αδερφή μου) και το θεωρούσα-θεωρώ αμαξάρα όταν λειτουργεί τα προβλήματα που έβγαλε και δεν θα σου παραθέσω γιατί τσατίζομαι με αποθάρρυναν από οποιαδήποτε μελλοντική αγορά γαλλικού αυτοκινήτου πόσο μάλλον ρενώ. Κρίμα αυτή η εταιρεία έβγαλε μόνη της τα μάτια της...για μένα μακράν το καλύτερο σούπερ μίνι της εποχής...όταν δεν σε αφήνει στο δρόμο. -
εχει ακοιστει οτι η κεντρικη αντιπροσωπεια ρενω ελλαδας εχει οικονομικα προβληματα και πλεον δε γινεται δεκτη καμια παραγγελια οθτε αυτοκ/του ουτε ανταλλακτικου απο την γαλλικη εταιρια
-
Επειδή έχουμε ένα τέτοιο στην 'οικογένεια'.
Το 'γερακίσιο' έχει ηλεκτρόγκαζο και ηλεκτρικό τιμόνι όπως είπε ο φάνκυ.
Πονάνε σε: πολλαπλασιαστές ( sagem αλλά με Beru λύνεται το πρόβλημα ), αισθητήρας βολάν και γρύλοι και διακόπτες παραθύρων για τα τρίπορτα. Έχω χάσει το μερήμα πόσες φορές έχουν αντικατασταθεί οι γρύλοι στο Clio. Καλύτερη ποιότητα εσωτερικού μηδέν τριγμοί μέχρι στιγμής αλλά ακριβά service εφόσον επιλεγεί ο δρόμος της αντιπροσωπείας. -
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: 2 μήνες παρά 5 ημέρες με το tce και έχω μαζέψει 2750χλμ. Το στυλ οδήγησής μου παραμένει ως έχει, δηλαδή σχετικά ήρεμο στην κίνηση που δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς, αλλά άμα βρω ανοιχτό δρόμο τότε του δίνω και καταλαβαίνει(σε τραβάει το άτιμο...). Μέχρι τα 2500χλμ περίπου είχα μια μέση κατανάλωση γύρω στο 10,5. Την τελευταία βδομάδα παρατηρώ όμως πως πέφτει αισθητά... Έκανα τις τελευταίες 2 μέρες πάνω από 100χλμ, σε όλων των ειδών τις συνθήκες, από κίνηση αρκετή, μέχρι ανοιχτός δρόμος στον κηφισσό, και με ταχύτητες έως 150χλμ, και βλέπω να έχει πέσει στο 9,6. Μετά επίτηδες έκανα λίγα χιλιόμετρα πηγαίνοντας όσο μπορώ πιο γρήγορα(κόφτες κλπ) και πήγε στο 9,8. Μια χαρά μου φαίνεται, έτσι όπως το πάω, και είμαι σίγουρος πως άμα προσπαθήσει κανείς να οδηγήσει οικονομικά, θα πέσει αρκετά κάτω από το 9...
-
Μια χαρα εισαι
Κι'εγω που με 8.6 νομιζα οτι καιει πολυ...... -
Χθες και σημερα που το εβαλα μπροστα για να δουλεψει κανα 5λεπτο,σα να ρεταριζε,και απο ενα σημειο και μετα αναβοσβηνε το check engine.....
H θερμοκρασια ητανε στους -2 και το αμαξι εχει αλλαγμενη εξατμιση απο καταλυτη και πισω...
Να υποθεσω οτι λογω μεγαλυτερης διαμετρου εξατμισης σε συνδυασμο με το κρυο δεν ζεσταινοτανε επαρκως ο λ ωστε να διαβαζει σωστα?
Renault Clio 2005