-
Τι θελει να πει ο ποιητης(CAR) ??
-
Τουλάχιστον έχει την ευθυκρισία να αποχωρήσει ειρηνικά. Σωστός......
-
Ο χρήστης rockas έγραψε:
-
eimoun sigouros popol@re oti den tha apantouses!
-
den einai 2o nick auto
-
den mou aresei na diapliktizomai kai an davasei kaneis to prwto mou post tha katalavei to yfos mou,i deuteri apantisi tou pop@larou me eksorgise
4)apo oti fainete edw oi perissoteroi gnwrizeste kai den dexeste kapoion pou antilegei stis apopseis sas! Opote kai egw epeidi stin zwi mou den thelw na pigenw se meri pou eimai akalestos uposxomai na min sas ksanaxalasw tin diathesi me tin parousia mou se auto to forum
xairetismata
- μεταξυ μας , χεστηκα κιολας......
3)μηπως τρωγεσε με τα ρουχα σου??
4)δεν φανηκε οτι θελεις να κανεις διαλογο και να συζητησεις επι του θεματος........ ΔΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ , ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.......
χερετισματα λοιπον στην εξουσια........παμε για αλλα........
-
-
Ελα ηρεμιααααααααα......
-
Οφθαλμολουτρο!
-
Τι σου κάναμε;
-
Ειπα να μοιραστω τη χαρα
-
Αχχχ
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αχχχ :Τι αχχχ βρε ακομη δε το παρελαβες το δικο σου και λοξοκοιτας???
-
ειναι καφρος ο ανθρωπος!
-
Απογοήτευση.
Πριν μερικές ημέρες ήμουν στην έκθεση Renault στη Μεσογείων. Το έταιρον ήμισυ ψάχνει για τουτου κι ήμουν ο πρώτος που επέμενε για το νέο Κλιό. Είδα το 1.4 σε ασημί χρώμα στην έκθεση με το βασικό εξοπλισμό και απογοητεύτηκα εντελώς. Πολύ μουντό εσωτερικό, για το οποίο απορώ πού του βρήκαν απτή ποιότητα στα πλαστικά. Εξοπλισμός με σοβαρές ελείψεις για την αξία του αυτοκινήτου (14.000) και βέβαια για να φτάσεις στο πλήρες πακέτο πρέπει να σκαρφαλώσεις στα 16.100 ευρά (!!!). Ο ίδιος ο πωλητής πρότεινε το Μεγκάν, ομολογώντας ότι ναι μεν το νέο Κλιό είναι το καλύτερο σούπερ-μίνι, αλλά με αυτήν την τιμή και χωρίς την ύπαρξη προσφοράς (ούτε μετρητοίς) τα βρίσκει μπαστούνια με τα μικρομεσαία.
Αν και καταλαβαίνω το λόγο που ανέβηκε στα 4μ. (αυτή η ενδιάμεση κατηγορία δημιουργείται για να καλύψει το κενό που άφησαν τα πολύ διαδεδομένα μικρομεσαία προηγούμενης γενιάς) ωστόσο ειδικά στην Ρενό είναι εμφανής πλέον η έλειψη ενός πραγματικού σούπερ-μίνι σε ανταγωνιστική τιμή.
-
Η Αγγλική διαφήμιση πιστεύω τα λέει όλα. Γαλλικό αμάξι – Άγγλοι σχεδιαστές.
Πάντως αν δεν αναθεωρήσουν σύντομα τις τιμές βλέπω να μειώνουν την παραγωγή τους στο μισό όπως έγινε με το 1007
-
για το κλιο πραγματικα τα κριτηρια ειναι διαφορετικα απότι στα αλλα αυτοκινητα!
συντομα απαντησεις και διαπιστωσεις κοντα σας!!!!
ας γινει ενα τσεκαρισμα στις διαστασεις των αντιπαλων και στις τιμες τους γιατι θα τρελαθουμε στο τελος!
το οτι η κατηγορια αλλαζει και μαζι και οι τιμες παιρνουν την ανιουσα ποσο θα σας παρει να το καταλαβετε...
αλλαξαν τα πραγματα παιδια!το γκραντε πουντο εχει 4,03 μ. και τα ιμπιζα φαμπια 3,97...αλλα το κλιο βγηκε φορτηγο με τα 3,98μ. .....
ε ρε μανα μου!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για το κλιο πραγματικα τα κριτηρια ειναι διαφορετικα απότι στα αλλα αυτοκινητα!Δηλαδή τι κριτήρια θα πρέπει να έχει κάποιος για να πάρει το κλιο και τι τα υπολοιπα super mini;;;;
-
Αυτό που λέει, είναι ότι για τα προαναφερθέντα μοντέλα, το μήκος τους δεν ήταν πρόβλημα, αλλά για το Clio θεωρείται μειονέκτημα.
Και το ότι υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια, το βλέπει ως διαπίστωση από τη στάση των παιδιών εδώ μέσα, δεν εννοεί ότι όντως το Clio έχει target group με άλλα κριτήρια.
-
Ήμουν αρκετά σαφής νομίζω και βέβαια δε χρειάζεται να μπούμε σε μία άνευ λόγου διένεξη. Δεν είπα ότι το Κλιο είναι φορτηγό (έλεος!), απλώς ότι ξέφυγε αρκετά από τα πλαίσια του μοντέλου που αντικαθιστά - ορθώς όπως ανέφερα κατά την άποψή μου, αλλά χρειάζεται να 'εμφανιστεί' επιπλέον μοντέλο γιατί αφήνει στη Renault κενό προς τα κάτω. Από την άλλη γίνεται αναφορά στα άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα, δηλαδή τα Fabia και Ibiza. Δύο μοντέλα τα οποία κατεξοχήν τοποθετούνταν ΑΝΑΜΕΣΑ στις δύο κατηγορίες των σούπερ-μίνι και των μικρομεσαίων. Ωστόσο επιμένω να κατηγορώ τη Ρενό για την πολιτική των τιμών της. Η παρακάτω λίστα νομίζω ότι είναι αποκαλυπτική:
(1) Seat Ibiza 1.4 Sport
(2) Skoda Fabia Elegance
(3) Renault Clio III 1.4 Confort ExpressionΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-----------------(1)-------(2)------(3)
Αερόσακοι---------------------4---------4--------8
Clima-------------------------ΝΑΙ------ΝΑΙ-----ΝΑΙ
Δίσκοι πίσω------------------ΝΑΙ------ΝΑΙ-----ΟΧΙ
Radio-CD--------------------ΝΑΙ------ΝΑΙ-----ΟΧΙ
ESP---------------------------ΝΑΙ------ΝΑΙ-----ΟΧΙ
Φώτα ομίχλης----------------ΝΑΙ------ΝΑΙ-----ΝΑΙ
ηλεκτρ. καθρέφτες----------ΝΑΙ------ΝΑΙ-----ΟΧΙ
θερμ. καθρέφτες------------ΝΑΙ------ΟΧΙ-----ΟΧΙ
υπολογιστής ταξιδιού-------ΝΑΙ------ΝΑΙ-----ΝΑΙ
πακέτο σπορ ανάρτησης----ΝΑΙ------ΟΧΙ-----ΟΧΙ
αλουμινένιες ζάντες--------ΝΑΙ------ΝΑΙ-----ΟΧΙ
αισθητήρες παρκαρίσματος-ΟΧΙ------ΝΑΙ-----ΟΧΙΤΙΜΗ-------------------------14950--14690--14980
-
πανε δες το καινουργιο yaris στα 1,300.........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πανε δες το καινουργιο yaris στα 1,300.........Με συγχωρείς, αλλά το Yaris ήταν υπερεκτιμημένη π@π@ριά (κατά την άποψή μου πάντα) εξ από ανέκαθεν
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Με συγχωρείς, αλλά το Yaris ήταν υπερεκτιμημένη π@π@ριά (κατά την άποψή μου πάντα) εξ από ανέκαθεν
you must be mistaken my friend...... think again......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Με συγχωρείς, αλλά το Yaris ήταν υπερεκτιμημένη π@π@ριά (κατά την άποψή μου πάντα) εξ από ανέκαθεν
you must be mistaken my friend...... think again......
Άστα γιατί είμαι ούτως ή άλλως πολύ απογοητευμένος από τα περισσότερα νέα μοντέλα και τα' χει πάρει όλα η μπάλα.
Renault Clio 2005