-
Άκυρο το πάνω σχόλιο όντως, δεν επηρρεάζεται από το τελικό γρανάζι όπως και να'χει
-
Το μηχανακι εκτος απο το πισω γραναζι ειδα οτι τερματιζει το στροφομετρο για πλακα. Υπαρχει ροπη περισσοτερη απο ενα stock γνωστου μου και χωρις κομπιασματα . Αρα εχουν πειραχτει ρευματα. Σε εκεινη την μικρη ευθεια πριν τις παραλιακες καφετεριες του Ριου στα Φερρυ πιασαμε δικαβαλο 165 χλμ.για πλακα. Απιθανο για γυμνο 107 ιππων.Για μενα το μηχανακι εχει γυρω στους 120 με 123 ιππους σιγουρα.Οχι λιγοτερους.
Το μηχανακι το αγορασα με κλειστα ματια. Μερακλης ο πιτσιρικος. -
αλοιμονο αν δεν στροφαρε ψηλα
κοφτη εχει αλλαξει ο πιτσιρικας?
δες κατω απο τη σελα, μηπως σου χει αφησει κανα power commander πεσκεσι....
αλλιως δεν εξηγειται τοση δυναμη μονο απο γραναζια
αληθεια ποσο το μαλλι???
-
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί έχει αυτή τη φορά το μπροστινό λάστιχο σε σχέση με τη χάραξη που έχει;
( Σωστά είναι τοποθετημένο πάντως)
-
Kαι δικιά μου μόνιμη απορία αυτή
-
Περιμενω λεπτομερειες απο τον φοιτητη που το ειχε.Λογο εξαμηνου -μαθηματων- δεν θελω να τον ενοχλω.
2800 η τιμη του.
Για το λαστιχο μπροστα απ'οτι ξερω μπηκε σετ με το πισω.Δεν ειδα κατι περιεργο στο κρατημα μπροστα. -
εισαι σιγουρος οτι το λαστιχο μπηκε σωστα? η χαραξη ειναι αντιθετη με τη φορα που κινειται η μηχανη!
το πισω ειναι σωστα βαλμενο! η διαφορα που βλεπεις στο στροφομετρο και στην ανωδο χιλιομετρων
ειναι απο προγραμμα σιγουρα!!! δεν εχει τοση διαφορα με ενα γραναζι! οι κοφτες δουλευουν η τους εχει καταργησει? -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Στον μπροστα τροχο ειναι συνηθως ο αισθητηρας Αρη, στα ψηφιακα κοντερ πρεπει να ειναι μαγνητικος
οπως στα ποδηλατα. Αν παρατηρησεις στις τρυπες του δισκου θα δεις σε καποια χωμενο το μαγνητακι.Άκυρο το πάνω σχόλιο όντως, δεν επηρρεάζεται από το τελικό γρανάζι όπως και να'χει
Άκυρο το άκυρο του προπαραπάνω σχόλιου. Ο Μπίχλας εδώ κάνει λάθος. Οι παλιότερες/μικρότερες μηχανές είχαν το ταχύμετρο στον μπροστινό τροχό, με ντίζα.
Εδώ λχ. φαίνεται η ντίζα που πιάνει στον άξονα και ο χωριστός αισθητήρας του ABS.Σε νεότερα μοντέλα, μεταξύ αυτών και το Ζ750 το ταχύμετρο παίρνει ένδειξη από ένα αισθητήρα Hall (όπως του ABS) στο μπροστινό γρανάζι. Με αυτό τον τρόπο το ταχύμετρο/οδόμετρο δουλεύει σε οποιαδήποτε Angle of Attack...
εφόσον πατάει ο πίσω τροχός.Αν αλλάξεις κάποιο από τα γρανάζια (μπροστά/πίσω) ή διάμετρο πίσω ελαστικού,** αλλάζει η τελική σχέση μετάδοσης και άρα το ταχύμετρο δείχνει λάθος τιμές.** Αυτό τόνισα κάμποσες σελίδες πιο πίσω, αλλά ο Κουπέας ακόμα χαίρεται ότι το μηχανάκι του σχεδόν 300ρίζει. Δεν πειράζει, καλή καρδιά!
Αν αλλάξεις τη τελική σχέση μετάδοσης, για να δείχνει ακριβή νούμερα το ταχύμετρο πρέπει να βάλεις ένα Speedo healer που παρεμβάλλεται μεταξύ αισθητήρα και ECU και αντισταθμίζει το σήμα για να ακυρώσει το σφάλμα από την αλλαγή που έκανες.
ΥΓ.: Μερικοί νομίζουν ότι τα ΧΑΩ είναι στραγάλια... Οι μοτοσυκλέτες έχουν αισθητά χειρότερη αεροδυναμική από τα αυτοκίνητα, και ειδικότερα οι γυμνές.
-
θέλουμε φωτο απο GPS or not happened!
-
Ωπα σιγα!
Δεν τρακοσαριζει το Ζ. Ναι οκ ισως ειναι οπως τα λετε και δειχνει λαθος χλμ το ψηφιακο. Το σαββατο περιμενω το κρανος μου. Σε τελικη ταχυτητα οτι ειδα το ειδα στον περιφεριακο στη Πατρα με ξενο κρανος.Αστε να ερθει το agv gothik γιατι με κρανος απο σκουτερ δεν πας με τετοιες τελικες. Ουτε ειναι ευκολο να βγαλεις φωτο με το κεφαλι κατω.
Δεν θα σκοτωθω για να αποδειξω την τελικη. Αλλος με gps ισως.
Με 230 και κρανος σκουτερ ενιωθα να φευγει ο αυχαινας απο την ριζα. Τρελος μιλαμε.
Το μηχανακι εχει ανεβασμενο αβανς με 13000 κοφτη μεχρι και 6η.Παντου δηλ.Φιλτρα εξατμιση.Ουτε προγραμμα εχει ουτε κομαντερ.Μου το ειπε τωρα ο φοιτητης στο τηλ.Εδωσε περισσοτερο ρευμα μου ειπε σε ολο το φασμα στροφων.
Θα προσπαθησω να μαθω περισσοτερα απο μηχανικο του.
Τωρα τα συμπερασματα δικα σας. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
εισαι σιγουρος οτι το λαστιχο μπηκε σωστα? η χαραξη ειναι αντιθετη με τη φορα που κινειται η μηχανη!
το πισω ειναι σωστα βαλμενο! η διαφορα που βλεπεις στο στροφομετρο και στην ανωδο χιλιομετρων
ειναι απο προγραμμα σιγουρα!!! δεν εχει τοση διαφορα με ενα γραναζι! οι κοφτες δουλευουν η τους εχει καταργησει?Το λάστιχο σωστά ειναι βαλμένο. Δε ξέρω το λόγο, πάντως έτσι βγαίνουν αρκετά λάστιχα πλέον. Ειδικά της Michelin τα city grip που παρατήρησα σε πολλά scooter, το μπροστά έχει την εν λόγω χάραξη (δηλαδή φαινομενικά ανάποδη)
πχ:
Τώρα ποιος είναι ο λόγος, το χω και γω απορία μαζί με τον Άρη και τον bihla87
-
Και σε superbikes το βλέπω πάντως.
-
Ναι michelin ειναι το μπροστινο οπως και το πισω.
-
Να και ενα βιντεακι απο Ζ750 στα 276km/h. http://youtu.be/mttILmpA_rA
-
Πριν απο λιγο γυρισα απο καφεδακι στη Ναυπακτο. Θα αρχισω απο το κρανος agv 46 gothic black που σαν μαρκα καποιο τξν εθαψαν. Λοιπον εφαρμογη τελεια. Θορυβος λιγοτερος απο ενα nolan φιλο μου στο δικο μου παντα μηχανακι που εχει gp χειρροποιητη εξατμιση και ακουγεται καλα. 7 μποφορ παρακαλω προγνωση για την περιοχη και με ανοιχτους ολους τους αεραγωγους στα 170χλμ ακουγες ενα σφυριγμα αλλα στα 220 τιποτα.
Στροφες κατεβασμα γονατο. Και 130 140χλμ αλλα μεγαααααααλη προσοχη στην εξοδο και στο γκαζι.Ειπαμε 120 τροχο ειναι το Ζ μου.Μετρημενο τελικα. Επισης στον καφε ημουν προβληματισμενος.Δεν γινεται μονο με ενα μεγαλυτερο γραναζι πισω να ανεβαζει ετσι με 6 η.Ξαναπαιρνω τηλ τον μικρο το κουβεντιαζουμε και τελικα εχει αλλαξει και το μικρο για περισσοτερη τελικη επισης.Ενα ενα μου τα λεει.Την ψυχη μου εβγαλε.Δεν ξερω και πολλα απο τετοιες δουλειες βελτιωσης σε μηχανες οποτε ?Ειχα δυο ψαρεματα στο γκαζωμα μονο.Οι ρυθμιζομενες μανετες αψογες με γρηγορες συμπλεξεις αποσυμπλεξεις και αισθηση φρενου και αντε γεια.
Με τετοιον αερα που να τελικιασεις. Στον αερα ο πισινος μου.Πραγματικα θελει χερια το Ζ αυτο.super bike δεν ειναι αλλα θεωρω οτι ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας του. -
-
-
@coupeas δεν κακο! αν παει ετσι οπως μας τα λες, εχει προγραμμα η μηχανη. δεν γινεται αυτο απο 1 γραναζι!
το οτι βγαζεις γονατο σε στροφες δεν εχει να λεει κατι. εχω δει καποιους που κρεμωντε σαν τη μαϊμου πανω
στη μηχανη και η μηχανη ειναι ορθια. αν θες βαλε φωτογραφια απο το πισω λαστιχο να δουμε ποσο
το εχεις πατησει. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@coupeas δεν κακο! αν παει ετσι οπως μας τα λες, εχει προγραμμα η μηχανη. δεν γινεται αυτο απο 1 γραναζι!
το οτι βγαζεις γονατο σε στροφες δεν εχει να λεει κατι. εχω δει καποιους που κρεμωντε σαν τη μαϊμου πανω
στη μηχανη και η μηχανη ειναι ορθια. αν θες βαλε φωτογραφια απο το πισω λαστιχο να δουμε ποσο
το εχεις πατησει.Μα γι αυτό κρέμεσαι, για να μείνει όσο το δυνατόν πιο όρθια η μηχανή και να στρίψεις με πολλά
π.χ
-
@dimik παω συχνα βολτες με 2 φιλους που οδηγανε ss 1000αρια και νιωθουν απο οδηγηση.
μου δειξανε 5 πραγρατα και εμαθα να ακουλουθω γραμμη ανετα! παω γρηγορη βολτα χωρις να
κουραζομαι και τους προσπερναω ανετα σε στροφες. καταλαβα οτι δεν πεζει ρολο να τερματισεις
λαστιχο για να κινηθεις γρηγορα σε μια διαδρομη.
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?