-
Ηταν λίγο J.C η δήλωση αυτή,το παραδέχομαι.
Πολύ μαγγιόρικο εργαλείο,με χωριάτικο δούλεμα,ασε που είναι και μοτοσυκλετα!
Εχω βαρεθεί να ακούω ότι άποψη νάναι απο ότι περιοδικό τύπο νάναι σχετικά με γκάζια αλητείες κτλ.
Μη μου μιλάς για εργαλεία οταν όλη τη ζωη σου οδηγάς αστρα 1.4.Εδώ τα καλά παιδια,Ζ1000,gixxer 1000, αυτα είναι γούστα.
Τώρα τι να γράψω no offense,το έχω ξεσκίσει-δε σώζεται...
-
εξακολουθώ να μην σε καταλαβαίνω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εξακολουθώ να μην σε καταλαβαίνω...Ε δεν τρώγεσαι ! Πάντως για σένα είναι κοπλιμέντο,αυτό έχει σημασία
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
εξακολουθώ να μην σε καταλαβαίνω...
Ε δεν τρώγεσαι ! Πάντως για σένα είναι κοπλιμέντο,αυτό έχει σημασία
-
Ε φαντάζομαι ότι εννοεί ότι γενικότερα στο φόρουμ είμαστε λίγο φλωρούμπες, και δεν υπήρχε περίπτωση να οδηγάμε τέτοιο αλήτικο εργαλείο...
-
Κωνσταντίνε το κατάλαβα!
Ε εντάξει δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αλλά ότι θέλει εμπειρία κ σεβασμό η μηχανή το θέλει. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Ε φαντάζομαι ότι εννοεί ότι γενικότερα στο φόρουμ είμαστε λίγο φλωρούμπες, και δεν υπήρχε περίπτωση να οδηγάμε τέτοιο αλήτικο εργαλείο...
εμ,πως κολλαει απο κουβα σιτροεν το Ζ?
κοίτα μεγάλε κουβάς μπροστά στο Ζ είναι και το ψυγείο σου (Fuji Subaru) αλλά αυτό είναι μία άλλη κουβέντα. Οσους φίλους έχω και έχουν μηχανές κανένας τους δεν έχει καλύτερο αυτοκίνητο από 5ετίας. Ετσι είναι ...εάν θες γκάζι πας σε καλή μηχανή. Την συγκεκριμένη την αγόρασα και σε καλή τιμή (10.200 cash). Το αμάξι ποτέ δεν το είχα για γούστα. Είχα ένα Saxo VTS 125 ίππων από τα 18 μου. Ε βαρέθηκα τα 4τροχα. Πειράζει που πήρα ένα ήσυχο ταξιδιάρικο αμαξάκι κι ένα αλήτικο μηχανάκι?
-
το ξέρω...σε ψαρώνω και τσίμπησες...
-
απωθημένα... και εγώ έχω τετοια. καποια στιγμη στο αμεσο μελλον θα τσιμπήσω και εγώ ενα μηχανακι για 'ληστεία'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε φαντάζομαι ότι εννοεί ότι γενικότερα στο φόρουμ είμαστε λίγο φλωρούμπες, και δεν υπήρχε περίπτωση να οδηγάμε τέτοιο αλήτικο εργαλείο...Ελτέο,το θέμα δεν είναι 'εαν θες γκάζι πας σε μια καλή μηχανή' απαραίτητα.Το θέμα είναι ΕΑΝ μπορείς να απολαύσεις το γκάζι μιας 'καλής μηχανής'.*
Αν και το ιδανικό γκαράζ πρέπει να έχει και απο τα 2...
*Δε το λέω για σένα.Εννοώ ότι ναι μεν μπορείς να αγοράσεις 180 άλογα με 13κ,αλλά πόσοι μπορούν να το κάνουν?
-
CAGIVA CANYON 500 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΒΑΛΟΣ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ -
Πολύ ωραίο μηχανάκι, μου είχε φανεί πολύ γλυκό στην οδήγησή του. Ήμουν στο τσακ να πάρω ένα τέτοιο, όταν το πουλούσε ένας συνάδελφος.
-
YAMAHA TDM 900
-
-
-
Ναι η ίδια ,
Βασικά εχω 2 μια για τους αγωνες στο πανελληνιο πρωτάθλημα και μια για το δρόμο (μαύρη) -
Εγραψες ......... . .σουπερ ατακα
ξεκίνησα να οδηγώ μοτοσυκλέτες το 2000
στο παρα τσακ να σε προλάβαινα
-
Καλά και αυτά τα παλιομηχανήματα τα 1000 μειντ ιν τζαπαν,όμως άλλο πράμα η αγριάδα ενός βρετανικού τρικύλινδρου streetfighter...
-
απο problem κι αντ/κά πως πάνε όμως?
-
Ρε το γρουσούζη δες! Δεν έχω ακούσει κάτι για το συγκεκριμένο παρεμπιπτόντως.
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?