-
Αφού μου σήκωσαν το μηχανάκι μου από χρυσοδάχτυλους πέρυσι είμαι στη διαδικασία για αγορά νέου και θα ήθελα γνώμες και ιδέες. Το παλιό ήταν παπάκι εκατοστάρι τετράχρονο, το αναφέρω απλός για να δείτε που κινούμε. Μια και θα κινείται σε μεγαλύτερο ποσοστό από τη γυναίκα μου θα ήθελα να έχει τα πλεονεκτήματα και των σκούτερ και των παπιών. Εξηγούμαι:
- Να έχει μεγάλες ρόδες ώστε να αντεπεξέρχεται καλύτερα στις λακκούβες και τα σαμαράκια των δρόμων.
- Να έχει αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα και ποδιά ( δεν παίζεται όταν κουβαλάς ψώνια).
- Να είναι τετράχρονο κατά προτίμηση (δεν τρελαίνομαι για τα δίχρονα αλλά δεν θα κόψω και τις φλέβες μου).
- Να είναι όσο το δυνατό ποιο μαζεμένο και ευέλικτο.
Το ξέρω δεν ζητάω και πολλά!!!!
Αναφέρετε μάρκα μοντέλο και φυσικά κόστος. -
Αφού μου σήκωσαν το μηχανάκι μου από χρυσοδάχτυλους πέρυσι είμαι στη διαδικασία για αγορά νέου και θα ήθελα γνώμες και ιδέες. Το παλιό ήταν παπάκι εκατοστάρι τετράχρονο, το αναφέρω απλός για να δείτε που κινούμε. Μια και θα κινείται σε μεγαλύτερο ποσοστό από τη γυναίκα μου θα ήθελα να έχει τα πλεονεκτήματα και των σκούτερ και των παπιών. Εξηγούμαι:
- Να έχει μεγάλες ρόδες ώστε να αντεπεξέρχεται καλύτερα στις λακκούβες και τα σαμαράκια των δρόμων.
- Να έχει αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα και ποδιά ( δεν παίζεται όταν κουβαλάς ψώνια).
- Να είναι τετράχρονο κατά προτίμηση (δεν τρελαίνομαι για τα δίχρονα αλλά δεν θα κόψω και τις φλέβες μου).
Piaggio Beverly 250cc????
Ο κινητήρας είναι καινούργιος και δεν ξέρω τιμή το 200cc πάντως κοστίζει 3730 ευρώ. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αναφέρετε μάρκα μοντέλο και φυσικά κόστος.Αυτό ακριβως ψαχνω, μαλλον εψαχνα γιατί το βρήκα.....
Εχω 2 προτασης να σου πω- Το beverly 200 της piaggio τιμή 3684 και το 125 3250
2.Το SH 150 της Honda που ειναι ολο προσοντα τιμή 3070
ΥΣ.μιλαμε για τετραχρονα 4Τ , μακρια απο διχρονα..
Λοιπον εχουμε και λεμε, το beverly ειναι πιο μεγαλο σε ογκο με 21 αλογα(200cc) αλλα εχει το μειονεκτημα του μηκους -ογκου και προσωπικα εγω δεν μπορω να βαλω την piaggio σε ιδια μοιρα με την honda, επισης δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια για την ποιοτητα των 4τ μοτερ της piaggio
Honda , εδω ειμαστε ειναι αυτο που θελω και ισως και εσυ,
στοιβαρω πλαισιο ,σκληρες αναρτησεις αψογα φρενα και το καλυτερο κινειται σαν μοτο μεγαλυτερου κυβισμου.
Επισης εχει πολυ καλη θεση οδηγησης με γωνια τιμονιου αψογη, που σημαινει ελιγμους ανετους , ειναι μολις 123 κιλα με 16 ΗΡ το piaggio ειναι 163, για κανε την διαιρεση να δεις , απλα αψογο, εχει 4V γι'αυτό (σαν συγκριση σου λεω οτι τα παπια ειναι 100, αυτό σημαινει ευελιξία)
Ποιοτητα κατασκευης υπερανω κριτικης ,αψογη συναρμολογηση και φινιρισμα με προσοχή στην λεπτομερια , αξιοπιστια δεν νομιζω να μας αδικησει η honda..
επισης το SH 150 εχει το συστημα CBS που συμαινει οτι πατωντας μονο το πισω φρενο ενεργει αυτοματα και το μπροστινό για καλυτερα αποτελεσματα!!!
και τα 2 εχουν 16 αρες ζαντες με φαρδια λαστιχα για καλυτερη σταθεροτητα.
ειναι φυσικά αυτοματα ...
εχουν ποδια που σημαινει δεν πεταγονται νερα
μεταφερουν ανετα 2 ατομα , και εχουν χωρους για αντικειμενα και στο τιμονι και κατω απο τη σελα
Μειονεκτημα ολων αυτων , αν σου πεσουν διαλυθηκαν
Φυσικά εχεις καταλαβει πια ειναι η δική μου επιλογήΥΣ. κανε τον κοπο να δεις το HONDA , εγώ ενθουσιαστηκα..
Φαινεται η αδυναμία μου στην honda ε???? -
protimw papi.
kaliteri prosfisi sto frenarisma(eidika sto bregmeno), afou exei leptotera lastixa. apo auta pou les, den nomizw na xpeiazesai prosfisi gia plagiasma stis strofes.
twra, apo8hkeutikous xwrous, profanws ta scouter exoun kaliterous. sto papi, mono top case(paei extra apo thn agora tou papiou, ektos an sou thn kanei dwro to katasthma)
gia anesh, den xerw na sou pw leptomeries.
sumfwnw kai egw gia tetraxrwno(ta dixrwna einai gia kaulwmenous 18arhdes, opws hmastan oloi mas se auth thn hlikia, ektos an milame gia APRILIA RS250 , ekei allazei to 8ema! )
gia sugkekrimeno papi, 8a sou pw auto pou 8a sou poun oi perissoteroi: HONDA ANF 125 INNOVA (timh, peripou 2000EURO)
pantws, ta papia einai pio fthna
-
Για την κατηγορια που θελεις υπαρχουν και αλλες εναλακτικες προτασεις κυριως απο ιταλους κατασκευαστες (aprilia, malaguti).Αλλα μαλλον το honda θα σε ικανοποιησει πληρως.
-
Μια καλή περίπτωση είναι και το Kymco People. 16ρες ζάντες, τετράχρονο, βγαίνει σε 50-125-250cc.
Το χρησιμοποιούμε για τις 'διανομές' του λογιστηρίου και κάνει τη δουλειά του μια χαρά!
Τώρα, αν πάς προς παπί μεριά, εκτός από το κουτί πίσω (που συνιστάται σε κάθε περίπτωση), υπάρχει και η λύση του καλαθιού μπροστά...
Καλή Αρχή με Έρευνα Αγοράς