-
ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΡΟΛΟΥΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ!!! ( Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ) ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ!!!!!!) -
Δεν προλαβαινω να διαβασω οσα εχετε γραψει θα σας πω για μια τυχαια συναντηση στη τελευταια ειδικη του ACROPOLIS στο flying της Στυρφακας.
Τι γνωμη εχετε που δεν αναγραφεται ο συνοδηγος στους αγωνες WRC;
( Oλοι γνωριζουν το πληρωμα απλα τονιζεται το ΕΓΩ )
JUHA PIRRONEN. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εδω και αρκετο καιρο σας διαβαζω, σας παρακολουθω σαν θεατης. Με τις αποριες σας, τις διαφωνιες σας, και τους καβγαδες σας.
Λογω του οτι δεν τα παω καλα με τα 'καλωδια' ή 'ηλεκτρονικο λογο' ή κατα το κοινως λεγομενο ' PC ', γι'αυτο και μονο μενω θεατης.
Σημερα ομως αποφασισα να μη μεινω μονο θεατης, να μοιραστω τον προβληματισμο μου μαζι σας. Οταν ο Ιαβερης junior εκανε 'χρονακλα' στο Κομπηγαδι και σε τοσες αλλες ειδικες, ο Στεφανης δεν ηταν πληρωμα? Οταν ο Αθανασουλας κερδιζε την Α5, ο Σουκουλης δεν ηταν πληρωμα? Οταν ο Χατζητσοπανης εγραφε χρονους στην Παυλιανη, ο Κοσμας δεν ηταν πληρωμα? Να μη μιλησω για Πολυζωη, για Πετροπουλο, για τον παππου...Βελλη......πολυ καλος ο Αλιφερης...αλλα ο παππους τον εκανε καλυτερο.
Οταν καναμε 'χρονακλα' στη Φτερη 'οδηγαρα ο Ευσταθιου'. Οταν κερδισαμε στην Πατρα 'ο Ευσταθιου τα εδωσε ολα'. Οταν ειχαμε την ασχημη στιγμη στη Λαμια, ασχοληθηκαν με το δεξι καθισμα μονο για να πουν οτι δεν διαβασε σωστα.
Οταν μπαινω στο rally gr να διαβασω την βαθμολογια, βλεπω μονο οδηγους. Οταν διαβαζω τυπο βλεπω μονο 'ο Τσολακιδης κερδισε το Βολο', ο Παυλιδης που ειναι ρε παιδια??? Τοσο ακριβο ειναι το μελανι???????????Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Φιλικα και με παραπονοΣτρατος Ορφανος
Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 'ΑΝΑΒΑΣΗ'. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Φιλε Λωρη να εισαι σιγουρος οτι και να κατεβουμε στην εκκινηση παλι τεζα θα πανε , γιατι απλα οταν κανεις ενα μηνα δοκιμες στο καραβωμα ή στη φτερη ή στον Χολομώντα και μαλιστα μονος σου σαν οδηγος τοτε τι να πουμε για τους συνοδηγους? Εσυ λοιπον που εχεις τρεξει πολλους αγωνες Ιταλια βλεπεις ποσο σημαντικος ειναι ο συνοδηγος!..........το ειδα περσυ και εγω σε ενα λοφο αγνωστο να προσπαθεις να προσανατολιστεις με το road book πραγματικο ευαγγελιο, 3 περασματα, και τον οδηγο να σε κοιταει στο στομα και να εκτελει οτι ακουει(ο πραγματικος οδηγος rallyman) . Αυτο ειναι πληρωμα αγωνων ραλλυ και ετσι εξελισονται και οι δυο.
Καταλαβαινουμε λοιπον γιατι πλεον ο συνοδηγος στην Ελλαδα λιγο εχει σημασια και το μονο του προσον πρεπει να ειναι τα κιλα του..........
Και 'δυστυχως' υπαρχουν πολλοι καλοι νεοι συνοδηγοι που ομως κρυβονται πισω απο τα δεκαδες περασματα δοκιμων των 'συγχρονων ελληνικων αγωνων'.....
Βεβαια η κουβεντα μετα παει στον τροπο δοκιμων ας μην την παμε εκει, γιατι πολλα εχουν ειπωθει τιποτα δεν εχει γινει ακομα .......και βλεπουμε...... -
Ο χρήστης KS έγραψε:
Εδω και αρκετο καιρο σας διαβαζω, σας παρακολουθω σαν θεατης. Με τις αποριες σας, τις διαφωνιες σας, και τους καβγαδες σας.
Λογω του οτι δεν τα παω καλα με τα 'καλωδια' ή 'ηλεκτρονικο λογο' ή κατα το κοινως λεγομενο ' PC ', γι'αυτο και μονο μενω θεατης.
Σημερα ομως αποφασισα να μη μεινω μονο θεατης, να μοιραστω τον προβληματισμο μου μαζι σας. Οταν ο Ιαβερης junior εκανε 'χρονακλα' στο Κομπηγαδι και σε τοσες αλλες ειδικες, ο Στεφανης δεν ηταν πληρωμα? Οταν ο Αθανασουλας κερδιζε την Α5, ο Σουκουλης δεν ηταν πληρωμα? Οταν ο Χατζητσοπανης εγραφε χρονους στην Παυλιανη, ο Κοσμας δεν ηταν πληρωμα? Να μη μιλησω για Πολυζωη, για Πετροπουλο, για τον παππου...Βελλη......πολυ καλος ο Αλιφερης...αλλα ο παππους τον εκανε καλυτερο.
Οταν καναμε 'χρονακλα' στη Φτερη 'οδηγαρα ο Ευσταθιου'. Οταν κερδισαμε στην Πατρα 'ο Ευσταθιου τα εδωσε ολα'. Οταν ειχαμε την ασχημη στιγμη στη Λαμια, ασχοληθηκαν με το δεξι καθισμα μονο για να πουν οτι δεν διαβασε σωστα.
Οταν μπαινω στο rally gr να διαβασω την βαθμολογια, βλεπω μονο οδηγους. Οταν διαβαζω τυπο βλεπω μονο 'ο Τσολακιδης κερδισε το Βολο', ο Παυλιδης που ειναι ρε παιδια??? Τοσο ακριβο ειναι το μελανι???????????Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Φιλικα και με παραπονοΣτρατος Ορφανος
Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 'ΑΝΑΒΑΣΗ'. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Φιλε Λωρη να εισαι σιγουρος οτι και να κατεβουμε στην εκκινηση παλι τεζα θα πανε , γιατι απλα οταν κανεις ενα μηνα δοκιμες στο καραβωμα ή στη φτερη ή στον Χολομώντα και μαλιστα μονος σου σαν οδηγος τοτε τι να πουμε για τους συνοδηγους? Εσυ λοιπον που εχεις τρεξει πολλους αγωνες Ιταλια βλεπεις ποσο σημαντικος ειναι ο συνοδηγος!..........το ειδα περσυ και εγω σε ενα λοφο αγνωστο να προσπαθεις να προσανατολιστεις με το road book πραγματικο ευαγγελιο, 3 περασματα, και τον οδηγο να σε κοιταει στο στομα και να εκτελει οτι ακουει(ο πραγματικος οδηγος rallyman) . Αυτο ειναι πληρωμα αγωνων ραλλυ και ετσι εξελισονται και οι δυο.
Καταλαβαινουμε λοιπον γιατι πλεον ο συνοδηγος στην Ελλαδα λιγο εχει σημασια και το μονο του προσον πρεπει να ειναι τα κιλα του..........
Και 'δυστυχως' υπαρχουν πολλοι καλοι νεοι συνοδηγοι που ομως κρυβονται πισω απο τα δεκαδες περασματα δοκιμων των 'συγχρονων ελληνικων αγωνων'.....
Βεβαια η κουβεντα μετα παει στον τροπο δοκιμων ας μην την παμε εκει, γιατι πολλα εχουν ειπωθει τιποτα δεν εχει γινει ακομα .......και βλεπουμε......ΑΓΑΠΗΤΕ KS,
ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ RALLYMEN ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Φίλε μου Κ.Σ , όσες φορές και αν περάσεις το καραβωμα , όσες φορές και να κάνεις τη φτέρη , χολομωντα ,λαμπινου , κ.λ.π, αν δεν σε ¨¨ανεβάσε騨 και δεν σε ¨¨κατεβάσει ¨¨ο συνοδηγός ………..η δηαρκια σου είναι πολλή λίγη !!!!! Ο ΤΟΠ να είσαι ,,,,,,,,,,,,, είσαι για λίγο , για μια ανάβαση ίσως !
Φιλικά ΟΡΦΑΝΟΣ. -
ΑΓΑΠΗΤΕ KS,
ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ RALLYMEN ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]ΦΙΛΕ ΕΛ.ΕΜ .ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ,ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΛΙΑ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ?????????????FILIKA ORFANOS STRATOS ...
-
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
ΦΙΛΕ ΕΛ.ΕΜ .ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , **ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ,ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΛΙΑ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ? ** ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ?????????????FILIKA ORFANOS STRATOS ...
Καμία τύχη.
Απολύτως καμία τύχη.Γιαυτό και για μένα το σωστό είναι να μην περιορίσουμε τα περάσματα, αλλά να βάλουμε μεγάλες σε μήκος ειδικές.
Και να δω ποιος μπορεί να μάθει κάτι σε Χολομώντα απ'έξω και το τρέχει 'ανάβαση' με συνοδηγό της συμφοράς... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΦΙΛΕ ΕΛ.ΕΜ .ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , **ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ,ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΛΙΑ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ? ** ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ?????????????FILIKA ORFANOS STRATOS ...
Καμία τύχη.
Απολύτως καμία τύχη.Γιαυτό και για μένα το σωστό είναι να μην περιορίσουμε τα περάσματα, αλλά να βάλουμε μεγάλες σε μήκος ειδικές.
Και να δω ποιος μπορεί να μάθει κάτι σε Χολομώντα απ'έξω και το τρέχει 'ανάβαση' με συνοδηγό της συμφοράς...ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ GEORGE TABS,
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ (ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ) ΔΕΝ ΤΟ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ο ΝΕΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ (Η ΚΑΙ ΤΡΙΑ) ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΒΗΜΑΤΑ !!!
τΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΥΧΗ (ΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ) ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ,ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΕΔΩ,ΦΙΛΕ TABS ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ Ε.Δ. Ν.ΦΥΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΤΟΥ 2003 ΠΟΥ ΗΤΑΝ 37 ΧΛΜ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 40 ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 40 Χ 74 = 2960 ΧΛΜ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ Ε.Δ.
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Υστερα απο 20 χρονια εμπλοκης στα ραλλυ και παντα συνοδηγος
βλεπω οτι παυει να ειναι #τσουβαλι# ο συνοδηγος μονο οταν
1)υπαρχει νεα ειδικη σε αγωνα και 2)υπαρχουν πραγματικα ελεγχομενα περασματα
Ως εκ τουτου φιλοι συνοδηγοι να ειστε σιγουροι οτι τοτε και μονο τοτε
μονοι τους οι οδηγοι (και οχι μονο) δεν θα ξεχνουν να αναφερονται
σε #εμας#
Γιατι οπως και να το κανουμε δυσκολα διαβαζεις μια( 6η και στο χασιμο κρατησου πολυ δεξια και μην αφηνεις) !!! Ποσο μαλλον να το ακους και να το εφαρμοσεις
Γιαυτο φιλοι μου αυτοι που ξερουν απο μπακετ να ειστε βεβαιοι οτι και μας εκτιμουν και μας σεβονται και μας #ζηλευουν# γιατι αυτο που κανουμε δεν μπορουν να το κανουν πολλοι : -
θα συμφωνήσω με ΛΜ για τα περάσματα. ο νέος (εγώ πχ) δε χρειάζεται να τους πάρει όλους στο πρώτο του ράλλυ ή στο πρώτο πέρασμα μιας ειδικής. ας μάθει καλύτερα να γράφει σωστά ωστε να μη... κάει πολλά καύσιμα για τις αναγνωρίσεις.
στο δεύτερο αγώνα ας πάει να πάρει κεφάλια. ο νέος έχει έτσι κι αλλιώς το μέλλον μπροστά του -
Ο χρήστης glf έγραψε:
θα συμφωνήσω με ΛΜ για τα περάσματα. ο νέος (εγώ πχ) δε χρειάζεται να τους πάρει όλους στο πρώτο του ράλλυ ή στο πρώτο πέρασμα μιας ειδικής. ας μάθει καλύτερα να γράφει σωστά ωστε να μη... κάει πολλά καύσιμα για τις αναγνωρίσεις.
στο δεύτερο αγώνα ας πάει να πάρει κεφάλια. ο νέος έχει έτσι κι αλλιώς το μέλλον μπροστά τουΠΟΛΥ ΩΡΙΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΣ. ΕΥΓΕ !
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
στο δεύτερο αγώνα ας πάει να πάρει κεφάλια. ο νέος έχει έτσι κι αλλιώς το μέλλον μπροστά τουΠΟΛΥ ΩΡΙΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΣ. ΕΥΓΕ !
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Συμφωνώ όσον αφορά την «προσγείωση» του' νέου ' !!!
Αλλά επιμένω στα πολλά περάσματα για ένα ακόμα λόγω , τη πλήρη γνώση του δρόμου που το έχει ανάγκη και ο νέος αλλά ακόμα περισσότερο ο παλιός (για τους ρυθμούς που ακολουθεί) μόνο και μόνο για την ασφάλεια τους .
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να με παρεξηγήσετε ότι θέλω να περάσω δικά μου ΘΕΛΩ ή ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , απλά και μονό λέω την άποψη μου !
Και ακόμα δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό στα πολλά περάσματα ???????????????? Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΤΟΥΝ ?????????????????
Στα ΓΡΗΓΟΡΑ περάσματα συμφωνώ με κόψιμο το κολο και αφαιρεση αδείας και , και και !!!!!!!!!ΦΙΛΙΚΑ ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
-
τα του Ορφανού, μπορώ να τα 'δέσω' ως εξής.
- Είναι αυτονόητο οτι αν κάποιος δεν είναι σίγουρος για τα γραπτά του θα πρέπει να ξαναπεράσει μέχρι να σιγουρευτεί. Εκεί μιλάμε για ασφάλεια που είναι πάνω απο όλα. Εγώ σταματάω το γράψιμο όταν κάνω ένα πέρασμα και δεν σημειώσω τίποτα επιπλέον (απλά αυτό τώρα πια γίνεται με 3 η 4 περάσματα). Σε κάποιο δύσκολο σημείο θα επιμείνω και με 2 επιπλέον περάσματα για να το γράψω καλά.
ΑΛΛΑ
η ασφάλεια μπορεί να επιτευχθεί και με πολλές φυλαγμένες (αν κάποιος είναι στα πρώτα βήματα και δεν εχει μαθει να γραφει και να εκτιμα σωστα με τα πρωτα περασματα). Τα πολλά περάσματα πιστεύω οτι συμφωνούμε οτι τα κάνει συνήθως κόσμος που θέλει να βρει τα δέκατα. Δε του δίνω άδικο, αγώνας είναι, αλλά δε πιστευω οτι με 4 περάσματα τίθεται θέμα ασφάλειας.
Τώρα το πως θα αστυνομευτεί αυτό το πράμα είναι.. άλλο φρούτο
Αλοίμονο στο μικρό=(χωρίς μπάρμπα) που θα την πληρώσει -
APR, πόσες φορές έχεις διαβάσει σε περιοδικό ΣΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΡΑΛΛΥ πως ο Κύρκος, ή ο Ευσταθίου, ή ο Τσολακίδης, ή ο Χ'τσοπάνης ή, ή, ή έσκισε, έδειξε τα δόντια του, Βασιλιάς, λιοντάρι, λέας κλπ κλπ κλπ;
Εγώ πολλές.Πόσες φορές διάβασες στην επικεφαλίδα για το ίδιο κατόρθωμα για τον ΕΛ-ΕΜ, τον Αλβανό, τον Γαρυφάλλη, τον Ορφανό, τον Κοσμά, τον τον τον;
Εγώ ΚΑΜΙΑ.4 Τροχοι Μαίου αρθρο για το Ολυμπιακό Ραλλυ(σε 3 μάλιστα)
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ,ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΕΔΩ,ΦΙΛΕ TABS ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ Ε.Δ. Ν.ΦΥΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΤΟΥ 2003 ΠΟΥ ΗΤΑΝ 37 ΧΛΜ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 40 ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 40 Χ 74 = 2960 ΧΛΜ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ Ε.Δ.
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν αμφιβάλλω για αυτό. Πολλοί ήταν οι αγωνιζόμενοι που όταν πρωτοπηγαίναμε έκαναν ήδη περάσματα επιπέδου παγκοσμίου (κυρίως όσον αφορά την ταχύτητα...), και όποτε κι αν περάσαμε τους βλέπαμε μονίμως. Δυστυχώς οι περισσότεροι (αν και όχι όλοι) ήταν νέοι.
Πάντως πολύ αμφιβάλλω αν πραγματικά θυμόταν ο Γκίκας ή ο όποιος αγωνιζόμενος των 40 (αγωνιστικού ρυθμού) περασμάτων μια τόσο μεγάλη διαδρομή αν του τη διάβαζε ένα 'τσουβάλι'...
Αν πάλι ο Α χρειάζεται 40 για να γράψει τη διαδρομή σωστά (και με ασφάλεια...) και ο Β μόλις ένα, τι πειράζει; Γλιτώνει και την βενζίνη των 39 περασμάτων...Αυτός που κάνει τα πολλά και γρήγορα περάσματα σίγουρα θα είχε πλεονέκτημα (αν δεν είχε ήδη καρφωθεί σε καμιά κολώνα στις δοκιμές...), αλλά ως εκεί. Και αν σε ράλι κάθεσαι να προσπαθείς να θυμηθείς αυτά που έπρεπε να σου λέει κάποιος άλλος, τότε όσο videogame και να τα έχεις μάθει φορτίζεις την CPU σου πολύ σε σχέση με ένα πραγματικό πλήρωμα, και τελικά 40 είναι οι τούμπες που φέρνεις...
-
Κύριοι , νομίζω οτι το θέμα των δοκιμών είναι μια τελειωμένη συζήτηση. Απο τη στιγμή που έστω και ένας κάνει 40 περάσματα , το θέμα πάει στην κρίση του καθενός. Αν τα περάσματα ήταν αστυνομέυμένα , να το συζητούσαμε. Τώρα αφήστε το καλύτερα. Το όλο θέμα στα λεγόμενα του κυρίου Ορφανού νομίζω οτι τελικά προέρχεται απο αλλού. Απο τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου που δεν φροντίζουν να καλύψουν το θέμα του συνοδηγού αναλόγως. Ναι μεν οι οδηγοί το ξέρουν , αλλα μόνο αυτοί. Άσε που είναι και μερικοί που δεν το παραδέχονται αλλα αυτό είναι άλλο θέμα. Το θέμα συνοδηγού πιστεύω οτι είναι τελείως μα τελείως ακάλυπτο και κατα τη γνώμη μου αυτή τελικά είναι η ουσία του θέματος.
-
Ωραία πιάσαμε τους 'αναβασάκηδες'. Υπάρχουν όμως και οι 'πουκαμισάδες'. Οι οδηγοί που σε κάθε αγώνα αλλάζουν συνοδηγό. Και έτσι είτε όλοι οι κολλητοί τους χαίρονται, και αυτοί δεν κάνουν τίποτα, είτε που παίρνουν στην Λαμία έναν Λαμιώτη, στην Πάτρα έναν Πατρινό ή κάποιον που τα ξέρει όλα απέξω, στην Θεσσαλονίκη έναν Θεσσαλονικιό, (εγώ αν ήμουν οδηγός θα έπαιρνα πχ το φίλο μου τον Θεοφράστου που ξέρει τα κατατόπια), και ούτω καθεξής.
Φυσικά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, αφού ο συνοδηγός κάνει όλη τη δουλειά. Μακροπρόθεσμα όμως αυτός που 'επένδυσε' σε έναν σταθερό συνοδηγό θα κερδίσει από το δέσιμο. Μπορεί στον εκτός έδρας αγώνα να μην ξέρει πως στην 'παχιά ελιά' πρέπει να κρατηθεί μέχρι το πέμπτο φύλλο, αλλά μόλις τους πάνε σε μια καινούρια ειδική θα φανεί η διαφορά...Αν μη τι άλλο πάντως οι 'πουκαμισάδες' αναγνωρίζουν την αξία του συνοδηγού τους.
-
α εδώ με πιάνει εμένα. Φέτος έχουν κάτσει άλλοι δύο συνοδηγοί πέρα του... μόνιμου. Ο αδερφός μου που είναι πάντα η πρώτη εναλακτική επιλογή ενώ στο τοπικό σπριντ, 2 πληρώματα είχαμε σαν συνοδηγούς τους... χορηγούς μας
Εχω γίνει μηχανή παραγωγής συνοδηγών
-
...Μπορεί στον εκτός έδρας αγώνα να μην ξέρει πως στην 'παχιά ελιά' πρέπει να κρατηθεί μέχρι το πέμπτο φύλλο, αλλά μόλις τους πάνε σε μια καινούρια ειδική θα φανεί η διαφορά...Να δούμε στο ΕΛΠΑ με καινούργιες ε.δ. στην Αιτωλοακαρνανία τι θα γίνει!
Αν αστυνομευθούν σωστά εννοείται!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...Μπορεί στον εκτός έδρας αγώνα να μην ξέρει πως στην 'παχιά ελιά' πρέπει να κρατηθεί μέχρι το πέμπτο φύλλο, αλλά μόλις τους πάνε σε μια καινούρια ειδική θα φανεί η διαφορά...
Να δούμε στο ΕΛΠΑ με καινούργιες ε.δ. στην Αιτωλοακαρνανία τι θα γίνει!
Αν αστυνομευθούν σωστά εννοείται!
Πιστεύω πως τα πρώτα περάσματα έγιναν πριν ανοίξει η Γέφυρα Ρίο Αντίριο...
Τουλάχιστον ας τα αστυνομευσουν στο τέλος, να μην προλάβουν να τα μάθουν οοοοοοοοοοοοοολοι, γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, και είναι κρίμα να τους φάνε το ψωμία από το στόμα τα παιδιά των αφρόνων, ενός κατώτερου Θεού που θα έρθουν στο παρά πέντε και θέλουν να αγωνιστούν και επί ίσοις όροις οι αλήτες...
Συνοδηγοι...πληρωμα?.... ή τσουβαλι με ακαθαρσιες?