-
To Drive -νομίζω έχει τον τίτλο του πρωταθλητή- από αυτά που ξέρω έχει λιώσει ένα STi κι ένα S3. Έχει καταστρέψει επίσης ένα Touareg, όταν το έβαλε σε -βαθύ- ποτάμι και πήρε νερο ο κινητήρας
Επίσης ένας δημοσιογράφος του EVO τούμπαρε το ΔΙΚΟ ΤΟΥ STi στην παρουσίαση του Impreza 2003 στα Καλάβρυτα.
-
Το touareg ήταν των 4Τ νομίζω
-
Απ' οτι καταλαβαινω ειμαι σχετικα απο τους τυχερους σε σχεση με τον σαρακακι.
Πριν τρια χρονια αν θυμαμαι καλα σε ενα παλιο βολβο που εχουμε μοντ 87 τρυπισε το ψυγιο ενω εγω ηθελα να παρω ψηγιο 'ημιτασιον' που λενε η μανα μου ουτε που το σκευτοταν και αφου αυτη πληρωνε αυτη αποφασιζε κιωλας. ετσι πειγα στην αντιπροσοπια στην κερκυρα για να παραγγηλω καινουργιο ψηγιο. αφου ο ανθρωπος εκει κοιταξε μεσω του κομπιουτερ μου ειπε οτι ειμουν τυχερος και οτι υπηρχε ενα στην θεσσαλονικη το παρηγκηλα και μου ειπε οτι το πολυ σε μια βδομαδα θα ερχοταν περασε μια βδομαδα του τηλεφωναω και μου λεει οτι δεν το ειχε γιατι ειχε γινει μπερδεμα και και δεν το ειχαν στειλει.
Στο περιπου για να μην πολυλογο ετσι περασαν αλλες δυο βδομαδες εγω επερνα τηλ η πηγενα απο εκει του τα εχονα και μου ελεγε να περιμενω και οτι αυριο το στελνουν.Ετσι εκει στις 20 μερες αφου εχω παει απο εκει και τον εχω βρισει του ζητα το τηλ στον σαρακακη για να παρω να τους βρισω. μου το δινει και περνω απο εκει αφου με συνδεουν με τον υπαληλο που ηταν υπευθυνος και αφου ακουει οτι ακουει (το τι ειπε το στομα μου δεν φανταζεστε) μου ζητησε συγνωμη και μου ειπε οτι σε 2 μερες θα εχω το ψηγιο.
Ε αυτο ηταν μετα απο δυο μερες ειχα το ψηγιο στα χερια μου. τωρα δεν ξερω αν επεσα σε καλο υπαληλο η επιασαν τοπο η φωνες μου παντος με ολα αυτα που ακουω για τον σαρακακη ειμαι ευχαριστημενως
και πιο πολυ ακομα γιατι η βολβο εφυγε -
καλά, θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που η παραγγελία σου τελικά εκτελέστηκε σε 22+ ημέρες, ενώ αρχικά σου είχαν υποσχεθεί ότι θα γίνει σε 7, και χρειάστηκε να σου σπάσουν και τα νεύρα και να βριστείς;
το να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που ο αντιπρόσωπος μας εξυπηρετεί στο 'περίπου' (από μας συντηρούνται, ρε γμτ, μην το ξεχνάτε), δείχνει το επίπεδο των υπηρεσιών που μας έχουν εκπαιδεύσει να περιμένουμε απ' αυτούς...
-
Ρε παιδιά, τα αυτοκίνητα των δοκιμών γι'αυτήν ακριβώς τη δουλειά είναι! Για να τα σκίζουν, να τα λιώνουν, να τους πίνουν το αίμα οι δημοσιογράφοι και να ενημερωνόμαστε σωστά εμείς! Τι πρέπει δηλαδή να γίνει, να παίρνουν έγκριση για το πώς θα πάρουν τη μια ή την άλλη στροφή απ'τον αντιπρόσωπο; ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ! Αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής είναι, δεν είναι μοναδικά, αναντικατάστατα έργα τέχνης! Οποιανού 'αντιπροσώπου' δεν του αρέσει, να βγει απ'το χώρο αυτό, να ησυχάσουμε!
-
Και συν των άλλων τα έχουν ασφαλισμένα,οπότα μη φοβάστε δεν χάνουν λεφτά!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ρε παιδιά, τα αυτοκίνητα των δοκιμών γι'αυτήν ακριβώς τη δουλειά είναι! Για να τα σκίζουν, να τα λιώνουν, να τους πίνουν το αίμα οι δημοσιογράφοι και να ενημερωνόμαστε σωστά εμείς! Τι πρέπει δηλαδή να γίνει, να παίρνουν έγκριση για το πώς θα πάρουν τη μια ή την άλλη στροφή απ'τον αντιπρόσωπο; ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ! Αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής είναι, δεν είναι μοναδικά, αναντικατάστατα έργα τέχνης! Οποιανού 'αντιπροσώπου' δεν του αρέσει, να βγει απ'το χώρο αυτό, να ησυχάσουμε!Αμφιβάλλω αν η κακοποίηση αυτοκινήτων μας προσφέρει κατι σε ενημέρωση,εκτός αν κάποιος οδηγεί καθημερινά στα Μέγαρα με 200+.
Ούτε και αυτό με το Tuareg το καταλαβαίνω,θέλει τεστ για να καταλάβεις ότι όταν βυθίσεις τον κινητήρα του αυτοκίνητου στο νερό θα χαλάσει;
Ολα αυτα εξυπηρετούν περισσότερο τις ψυχαγωγικές ανάγκες των δημοσιογράφων και όχι την ενημέρωση μας. -
Προσφέρει τα εξής:
-
Δείχνει τα όρια πρόσφυσης και την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στα όρια αυτά. Μην ακούσω πάλι την κλασσική ηλιθιότητα 'μα εγώ δεν θα πάω τ'αμάξι στα όριά του' (μετάλλαξη του 'δεν είμαι ραλλίστας').
-
Αποκαλύπτει (ή μάλλον ξεγυμνώνει) τυχόν προβλήματα σχεδίασης των ηλεκτρικών, ηλεκτρολογικών και μηχανικών μερών του αυτοκινήτου. Έτσι, μπορούμε πιο εύκολα να καταλάβουμε πόσο εύκολα θ'αρχίσει να τρίζει, να χαλάει κλπ. το αυτοκίνητο.
-
Αποκαλύπτει αν ένα αυτοκίνητο είναι ικανό να φρενάρει σε δύσκολες συνθήκες (ζέστη, κατηφορικό στροφιλίκι, βαρύ φορτίο στο αυτοκίνητο).
-
Αποκαλύπτει πώς τα πάει από επιδόσεις το αυτοκίνητο σε ζόρικες καταστάσεις (π.χ. προσπέρασμα με φορτίο).
Για να ζορίσεις πολύ ένα αυτοκίνητο δεν είναι ανάγκη να πας συνέχεια με 200+ στα Μέγαρα ή στις Σέρρες. Με 30 στους καρόδρομους οποιασδήποτε πόλης ταλαιπωρείται μια χαρά.
Αν αρχίσουμε την 'λογική' του στυλ 'να μην ταλαιπωρούμε τα δημοσιογραφικά αυτοκίνητα', τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε μετρήσεις να κάνουν τα περιοδικά ούτε καν να απασχολούν συντάκτες. Απλά θα βγάζουν πληρωμένες καταχωρήσεις των διαφόρων εταιρειών ή θα γράφουν κάτι ΗΛΙΘΙΑ κειμενάκια σαν αυτά που βλέπουμε στις... 'αυτοκινητιστικές' στήλες διαφημιστικών μηνιαίων εντύπων τύπου Nitro, ΚΛΙΚ και δε συμμαζεύεται, όπου πάει ο... 'δοκιμαστής', κάνει μια χαλαρή βολτούλα τ'αμάξι και το βγάζει υπέροχο.
Αν θέλει κάποιος τέτοιου είδους 'δοκιμές', τότε προφανώς οι 4Τροχοί (και το φόρουμ τους), το Drive και όποιο άλλο σοβαρό ή στοιχειωδώς σοβαρό περιοδικό αυτοκινήτου υπάρχει στην Ελλάδα δεν του κάνει και μπορεί να αρκεσθεί στα Nitro, ΚΛΙΚ κλπ. Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να κατανοήσει τη λογική του αυτοκινήτου, την αυτοκίνηση ως ιδέα, το ότι η χρήση αυτοκινήτου είναι ανάγκη και ευθύνη και ΟΧΙ εκ γενετής δικαίωμα.
-
-
Το Touareg βρέθηκε στο νερό γιατί γλίστρισε στην κροκάλα που είχε το ποτάμι λόγω μάλλον των ασφάλτινων ελαστικών. Θυμάμαι που το είχαν γράψει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν του Drive η των 4T
-
skullone,Συνήθως τα σχόλια που διαβάζουμε στα περιοδικά ειναι:
Θελει προσοχη στο γκάζι
Υποστροφικό στο όριο
Αναιμικό στις χαμηλές
Οσοι εχουν βαρύ πόδι θα πονεσει η τσέπη τους
Στρίβει με πολλά αρκει να μην το παρακάνειςΚοινότυπες μπαρούφες και γενικολογίες,(και ενίοτε ασύλληπτες μπούρδες)που δεν χρειάζεται καν να μπεις στο αυτοκίνητο για να τις γράψεις,αρκει να δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά.Αφηνω στην άκρη το ότι μερικές φορές 'πρέπει' να θαψουν ή να εκθειάσουν ένα αυτοκίνητο,αν θέλουν να έχουν δουλειά αύριο.
Και όσο για τον 'ραλλίστα',πραγματικά πιο πολύ θα μετράγε ενα τεστ 'γύρος της Αττικής' παρά το τριπλό Αξέλ στα Μέγαρα με πριονάκι,ανάποδο τιμόνι,χειρόφρενο,περασμα απο φλεγόμενους κύκλους κτλ -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
skullone,Συνήθως τα σχόλια που διαβάζουμε στα περιοδικά ειναι:Θελει προσοχη στο γκάζι
Υποστροφικό στο όριο
Αναιμικό στις χαμηλές
Οσοι εχουν βαρύ πόδι θα πονεσει η τσέπη τους
Στρίβει με πολλά αρκει να μην το παρακάνειςΚοινότυπες μπαρούφες και γενικολογίες,(και ενίοτε ασύλληπτες μπούρδες)που δεν χρειάζεται καν να μπεις στο αυτοκίνητο για να τις γράψεις,αρκει να δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά.Αφηνω στην άκρη το ότι μερικές φορές 'πρέπει' να θαψουν ή να εκθειάσουν ένα αυτοκίνητο,αν θέλουν να έχουν δουλειά αύριο.
Και όσο για τον 'ραλλίστα',πραγματικά πιο πολύ θα μετράγε ενα τεστ 'γύρος της Αττικής' παρά το τριπλό Αξέλ στα Μέγαρα με πριονάκι,ανάποδο τιμόνι,χειρόφρενο,περασμα απο φλεγόμενους κύκλους κτλΟμολογώ οτι δεν έχω διάβασει ελληνικό περιοδικό για αυτοκίνητα και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το πως γίνονται τα άρθρα.
Η ερώτηση μού είναι οταν κάνουν test drive ένα SUV σε βουνό δεν θα έπρεπε να το δοκιμάζουν πρώτα; Η εκεί το δοκιμάζουν και μετά το πάνε σε πίστα. Νομίζω η πίστα είναι δευτερεύουσας σημασίας. ΄Αλλά ουτος η άλλος όλα τα οχηματα αυτά είναι ασφαλισμένα γνορίζω (αυτο συμβαίνει παντού) επομένος δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα άν γίνει κάποιο ατύχημα (αρκεί να μην χτυπήσει ο οδηγός βέβαια)
Δημήτρης
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
καλά, θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που η παραγγελία σου τελικά εκτελέστηκε σε 22+ ημέρες, ενώ αρχικά σου είχαν υποσχεθεί ότι θα γίνει σε 7, και χρειάστηκε να σου σπάσουν και τα νεύρα και να βριστείς;το να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που ο αντιπρόσωπος μας εξυπηρετεί στο 'περίπου' (από μας συντηρούνται, ρε γμτ, μην το ξεχνάτε), δείχνει το επίπεδο των υπηρεσιών που μας έχουν εκπαιδεύσει να περιμένουμε απ' αυτούς...
Να σου πω τοτε που περιμενα και περναγαν οι μερες δεν ενιωθα καθολου τυχερος πιο πολυ νευριασμενος ειμουνα αφου ειχα μεινει χωρις αμαξι
Αλλα τωρα που εχω ακουσει ολα αυτα για τον σαρακακη και το ποσο μας γραφουν νιωθο οτι σε σχεση με πολους αλλους ημουν πιο τυχερος αφου πειρα το ανταλακτικο σε λιγοτερο χρονο
Εννοειτε πως αν η βολβο ηταν ακομα στον σαρακακη και χρειαζομουν κατι και ηταν αδυνατο να το βρω αλιως τοτε μαζι με την παραγκελια θα επερνα τηλ και θα τους εβριζα. Αλλα ευτυχως για εμενα η βολβο το καταλαβε και εφηγε απο τον σαρακακη. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το Touareg βρέθηκε στο νερό γιατί γλίστρισε στην κροκάλα που είχε το ποτάμι λόγω μάλλον των ασφάλτινων ελαστικών. Θυμάμαι που το είχαν γράψει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν του Drive η των 4TΦιλε Θανάση, το Τouareg δεν γλίστρισε, αλλα οι Έλληνες συντάκτες που είχαν πάει στην παρουσιασή του, ήθελαν να το παίξουν μάγκες!
Ενώ όλα τα πληρόματα ήταν στον σωστό δρόμο οι Έλληνες θεώρισαν καλό να πάνε να το δοκιμάσουν σε ποτάμι το οποίο δεν γνώριζαν!
Με τραγική συνέπεια να χαθεί ένα toureg!Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πήρε νερά ο κινητήρας, όλο το εσωτερικό του και μπλόκαραν τα διαφορικά (είναι ηλεκρτονικα) με αποτέλεσμα όταν προσπαθούσαν να το τραβίξουν αυτό να μην κάνει βήμα!
Αυτό το συμβάν έλαβε χώρα στο εξωτερικό.Αχ Αθάνατοι Ελληνες!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Προσφέρει τα εξής:-
Δείχνει τα όρια πρόσφυσης και την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στα όρια αυτά. Μην ακούσω πάλι την κλασσική ηλιθιότητα 'μα εγώ δεν θα πάω τ'αμάξι στα όριά του' (μετάλλαξη του 'δεν είμαι ραλλίστας').
-
Αποκαλύπτει (ή μάλλον ξεγυμνώνει) τυχόν προβλήματα σχεδίασης των ηλεκτρικών, ηλεκτρολογικών και μηχανικών μερών του αυτοκινήτου. Έτσι, μπορούμε πιο εύκολα να καταλάβουμε πόσο εύκολα θ'αρχίσει να τρίζει, να χαλάει κλπ. το αυτοκίνητο.
-
Αποκαλύπτει αν ένα αυτοκίνητο είναι ικανό να φρενάρει σε δύσκολες συνθήκες (ζέστη, κατηφορικό στροφιλίκι, βαρύ φορτίο στο αυτοκίνητο).
-
Αποκαλύπτει πώς τα πάει από επιδόσεις το αυτοκίνητο σε ζόρικες καταστάσεις (π.χ. προσπέρασμα με φορτίο).
Για να ζορίσεις πολύ ένα αυτοκίνητο δεν είναι ανάγκη να πας συνέχεια με 200+ στα Μέγαρα ή στις Σέρρες. Με 30 στους καρόδρομους οποιασδήποτε πόλης ταλαιπωρείται μια χαρά.
Αν αρχίσουμε την 'λογική' του στυλ 'να μην ταλαιπωρούμε τα δημοσιογραφικά αυτοκίνητα', τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε μετρήσεις να κάνουν τα περιοδικά ούτε καν να απασχολούν συντάκτες. Απλά θα βγάζουν πληρωμένες καταχωρήσεις των διαφόρων εταιρειών ή θα γράφουν κάτι ΗΛΙΘΙΑ κειμενάκια σαν αυτά που βλέπουμε στις... 'αυτοκινητιστικές' στήλες διαφημιστικών μηνιαίων εντύπων τύπου Nitro, ΚΛΙΚ και δε συμμαζεύεται, όπου πάει ο... 'δοκιμαστής', κάνει μια χαλαρή βολτούλα τ'αμάξι και το βγάζει υπέροχο.
Αν θέλει κάποιος τέτοιου είδους 'δοκιμές', τότε προφανώς οι 4Τροχοί (και το φόρουμ τους), το Drive και όποιο άλλο σοβαρό ή στοιχειωδώς σοβαρό περιοδικό αυτοκινήτου υπάρχει στην Ελλάδα δεν του κάνει και μπορεί να αρκεσθεί στα Nitro, ΚΛΙΚ κλπ. Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να κατανοήσει τη λογική του αυτοκινήτου, την αυτοκίνηση ως ιδέα, το ότι η χρήση αυτοκινήτου είναι ανάγκη και ευθύνη και ΟΧΙ εκ γενετής δικαίωμα.
Φίλε μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω μαζί σου.
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα περιοδικά γράφουν αυτό που τους συμφέρει!
Για παράδειγμα: αν εγώ έχω το Χ περιοδικό και δοκιμάσο το Stilo (για παράδειγμα) και βρώ οτι είναι ¨μούφα¨ και τολμήσω να το γράψω, αυτομάτος, δεν θα εχω ξανα για δοκιμή Fiat, Alfa Romeo, Lancia.
Με λίγα λόγια, απλά γράφουν αυτό που τους συμφέρει με μια μικρή δώση αλήθειας...Όλα τα αυτοκίνητα είναι καλα! αλλα ορισμένα έχουν κάποια μικρά μικρα λαθάκια - προβληματάκια!
Κατάλαβες τι θέλω να πω;
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ρε παιδιά, τα αυτοκίνητα των δοκιμών γι'αυτήν ακριβώς τη δουλειά είναι! Για να τα σκίζουν, να τα λιώνουν, να τους πίνουν το αίμα οι δημοσιογράφοι και να ενημερωνόμαστε σωστά εμείς! Τι πρέπει δηλαδή να γίνει, να παίρνουν έγκριση για το πώς θα πάρουν τη μια ή την άλλη στροφή απ'τον αντιπρόσωπο; ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ! Αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής είναι, δεν είναι μοναδικά, αναντικατάστατα έργα τέχνης! Οποιανού 'αντιπροσώπου' δεν του αρέσει, να βγει απ'το χώρο αυτό, να ησυχάσουμε!
Αμφιβάλλω αν η κακοποίηση αυτοκινήτων μας προσφέρει κατι σε ενημέρωση,εκτός αν κάποιος οδηγεί καθημερινά στα Μέγαρα με 200+.
Ούτε και αυτό με το Tuareg το καταλαβαίνω,θέλει τεστ για να καταλάβεις ότι όταν βυθίσεις τον κινητήρα του αυτοκίνητου στο νερό θα χαλάσει;
Ολα αυτα εξυπηρετούν περισσότερο τις ψυχαγωγικές ανάγκες των δημοσιογράφων και όχι την ενημέρωση μας.Συμφωνώ με τον Tiger.
Εκτός βέβαια αν τα τρακάρουν με 'ISO' τρόπο και μετά μας δίνουν και την βαθμολογία σε αστεράκια.
Είτε αστεράκια ασφαλείας, είτε τα αστεράκια που είδε ο 'δοκιμαστής' αν κι αυτός είναι 'ISO'. -
Και καλά ο Σαρακάκης. Αυτός είναι γνωστό της πάσει πως δεν ποάει καλά.
Στο τεστ ντράιβ θα τα χαλάσουμε; Πόσο μάλλον ενός τζηποειδούς, που τελικά κάθε άλλο παρά εμπορικό είναι...Χθες το απόγευμα πέρασα από την Ρενώ, να κοιτάξω για το Κλιό. Έχω ακούσει καλά λόγια για το αμάξι, αλλά εκτός του δίλιτρου, τα άλλα έχουν ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ κρεμαγιερα. Λογικό να θέλω να το οδηγήσω. Τους είπα κιόλας πως δεν με απασχολούσε να το κάνω 'εδώ και τώρα', αλλά κάποια στιγμή που θα τους βόλευε.
Ε, λοιπόν, Κλιό τεστ ντράιβ ΔΕΝ είχε!!! ΚΛΙΟ!!! Κάτι εμπορικότατο, και με μικρό κόστος. Μα ακόμα και ένα αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών να είχε, καλό θα ήταν. Όχι όμως, δεν είχαν...Μάλιστα και κάτι άλλο είναι πως ενώ έχουν κάποιες προσφορές και δίνουν δωρεάν έξτρα εξοπλισμό, αυτό είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ σε μεταλλικό χρώμα, το οποίο είναι ετοιμοπαράδοτο, αλλά θέλει 10 μέρες να το πάρεις!!! Αν θέλεις απλό, τότε παραγγελία και ποιος ξέρει πόσο θα περιμένεις, και ΔΕΝ σου κάνουν το 'δώρο'.
Μα αν για ένα ραδιοκασσετόφωνο και ζάντες αλουμινίου ΣΤΗΝ ΦΤΗΝΗ ΕΚΔΟΣΗ είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω σχεδόν 500 ευρώ, τότε ποιο το νόημα της ΦΤΗΝΗΣ έκδοσης; Οι ζάντες αλουμινίου καλές είναι σαν δώρο, αλλά δεν θα πλήρωνα κιόλας... Όσο για ραδιόφωνο, θα έβαζα ένα φτηνό από την αγορά, και θα κόστιζε βία 100 ευρώ. Άσε που δεν με απασχολεί το χρώμα να είναι μεταλλικό, πόσο μάλλον να το πληρώσω κιόλας...
Όμως αν το ετοιμοπαράδοτο κάνει 10 μέρες, σκέψου η παραγγελία...
Και δεν θα το έχεις κάνει και τεστ ντράιβ κιόλας...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και καλά ο Σαρακάκης. Αυτός είναι γνωστό της πάσει πως δεν ποάει καλά.
Στο τεστ ντράιβ θα τα χαλάσουμε; Πόσο μάλλον ενός τζηποειδούς, που τελικά κάθε άλλο παρά εμπορικό είναι...Χθες το απόγευμα πέρασα από την Ρενώ, να κοιτάξω για το Κλιό. Έχω ακούσει καλά λόγια για το αμάξι, αλλά εκτός του δίλιτρου, τα άλλα έχουν ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ κρεμαγιερα. Λογικό να θέλω να το οδηγήσω. Τους είπα κιόλας πως δεν με απασχολούσε να το κάνω 'εδώ και τώρα', αλλά κάποια στιγμή που θα τους βόλευε.
Ε, λοιπόν, Κλιό τεστ ντράιβ ΔΕΝ είχε!!! ΚΛΙΟ!!! Κάτι εμπορικότατο, και με μικρό κόστος. Μα ακόμα και ένα αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών να είχε, καλό θα ήταν. Όχι όμως, δεν είχαν...Μάλιστα και κάτι άλλο είναι πως ενώ έχουν κάποιες προσφορές και δίνουν δωρεάν έξτρα εξοπλισμό, αυτό είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ σε μεταλλικό χρώμα, το οποίο είναι ετοιμοπαράδοτο, αλλά θέλει 10 μέρες να το πάρεις!!! Αν θέλεις απλό, τότε παραγγελία και ποιος ξέρει πόσο θα περιμένεις, και ΔΕΝ σου κάνουν το 'δώρο'.
Μα αν για ένα ραδιοκασσετόφωνο και ζάντες αλουμινίου ΣΤΗΝ ΦΤΗΝΗ ΕΚΔΟΣΗ είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω σχεδόν 500 ευρώ, τότε ποιο το νόημα της ΦΤΗΝΗΣ έκδοσης; Οι ζάντες αλουμινίου καλές είναι σαν δώρο, αλλά δεν θα πλήρωνα κιόλας... Όσο για ραδιόφωνο, θα έβαζα ένα φτηνό από την αγορά, και θα κόστιζε βία 100 ευρώ. Άσε που δεν με απασχολεί το χρώμα να είναι μεταλλικό, πόσο μάλλον να το πληρώσω κιόλας...
Όμως αν το ετοιμοπαράδοτο κάνει 10 μέρες, σκέψου η παραγγελία...
Και δεν θα το έχεις κάνει και τεστ ντράιβ κιόλας...
Εδώ με βάλανε/αφήσανε να κάνω test-drive το 350Ζ.
-
Σχετικά με καταστροφές δημοσιογραφικών,ήμουν παρών σε τουμπάρισμα σε πλαγιά μιας πανέμορφης (κόκκινης) 156 GTA ,από βετεράνο οδηγό αγώνων κατά τη διάρκεια δοκιμής για γνωστό περιοδικό!(στο 'Λιβάδι' του Ν. Θεσ/νίκης)
Μάλιστα,αυτό το ατύχημα ήταν η αιτία να χάσω την ευκαιρία να βρεθώ ως συνοδηγός στην GTA ,με οδηγό άλλο βετεράνο οδηγό (μιλάμε για δύο απ'τους καλύτερους 'βόρειους' οδηγούς '70-'90)
Πάντως,το αυτοκίνητο ήταν ΦΥΣΙΚΑ ασφαλισμένο...Όσο για τον Σαρακάκη,θεωρώ πολύ καλή την ιδέα της ενημέρωσης της Honda για το 'καμάρι' της στην Ελλάδα!
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Όσο για τον Σαρακάκη,θεωρώ πολύ καλή την ιδέα της ενημέρωσης της Honda για το 'καμάρι' της στην Ελλάδα!
Επειδή αυτό ειναι το θέμα μας,προτείνω οι 'διαμαρτυρόμενοι' να στείλετε γράμμα στα κεντρικά της honda και να το κοινοποιήσετε και στην εδώ αντιπροσωπεία.
Δεν ειναι τόσο δύσκολο να γράψετε τα ονόματα σας,τις εμπειρίες σας και τις προτάσεις σας.Αλλωστε ακόμα honda/volvo δεν εχετε;Δεν σας ενδιαφέρει τι θα γίνει αύριο;Καιρός να κανετε κατι ουσιαστικό περα απο γενικολογίες σε forum. -
Καλά ρε Tiger,μη δαγκώνεις!!
Πλάκα κάνω,βέβαια
Test Drive στον Σαρακάκη και άλλα ανέκδοτα με τον Τοτό.....