-
Σχετικα με την Εθνικη...... πρεπει παση θυσια να κερδισουμε τους Δανους, και δεν θα μας χαλαγε να κοψει βαθμους η Αλβανια στους Οκρανους, ωστε να γινουμε το φαβορί του ομιλου.
Με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια, και φαβορί και εξω οι Δανοι.
Λαμβανοντας υπόψιν οτι εχουμε ενα αγωνα λιγοτερο απο την Ουκρανια, και τους εχουμε εδω τον Ιουνιο παιρνουμε το πανω χερι αν κερδισουμε, αν χασουμε κλαυτα χαραλαμπε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα σας τηλεφωνήσω ρε σεις!!!Καλά να περάσετε!Και μακάρι να φέρετε γούρι!!χλωμά τα πράγματα για εισιτήρια παίδες, το παλεύω ακόμα ωστόσο
Κύριε Κούκο μας, αν έχετε να προτείνετε κανένα καλό μέρος κοντά σ'εσάς (μπας και προλάβεις να έρθεις) να δούμε όλοι μαζί την μπάλα με τη συνοδεία φαγητού (δολωματάκι ), θα ήταν μια καλή εναλλακτική λύση πιστεύω
-
Δυστυχώς Σπύρο τετοιο μέρος δεν έχει κοντά!!
Και να είχε..θα τελειώσω κατά τις 21:30 και θα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες!!! 1ο μαθημα Στατιστική γμτ!!! -
Καλή επιτυχία Νίκο και υπομονή όλα κάποτε τελειώνουν.
-
παίδες παίξαμε και χάσαμε εισιτήρια ούτε για δείγμα, άλλον άνθρωπο να ρωτήσω δεν έχω
την επόμενη φορά θα πρέπει να το κανονίσουμε πιο νωρίς.
-
Οκ Σπυρο....
Θα το δουμε απο το Mega τι να κανουμε....Ας το κανονισουμε εγκαιρα για τον αγωνα με τους Αλβανους.
-
Δεν πειράζει, την επόμενη φορά!
-
Ειμαι τυχερος,γιατι ενας φιλος μου βρηκε 2 εισιτηρια και ετσι δεν θα δω τον αγωνα απο το Mega αλλα απο το γηπεδοοοοο...
Παμε γερα Ελλαδαρααααααααααα.
-
γκφγκφγκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
κι εγώ θέλω -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κι εγώ θέλωΑσε Σπυρο μιλαμε για μεγαλο φαρδος....
Ας κανονισουμε απο τωρα για το επομενο εντος εδρας με τους Αλβανους...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
κι εγώ θέλωΑσε Σπυρο μιλαμε για μεγαλο φαρδος....
Ας κανονισουμε απο τωρα για το επομενο εντος εδρας με τους Αλβανους...
Πότε είναι?
-
Κατα τις 8.00μμ φορώ κασκολ και πουλοβερ, καβαλαω τον ΗΣΑΠ και εφυγα για Καραισκακη.
-
26/3 παιζουμε εκτος εδρας με την Γεωργια και μετα απο 4 ημερες δηλαδη 30/3 παιζουμε με την Αλβανια στο Καραϊσκακη.......
Ας οργανωθουμε απο τωρα για να δουμε ποσοι μαζευομαστε....... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
26/3 παιζουμε εκτος εδρας με την Γεωργια και μετα απο 4 ημερες δηλαδη 30/3 παιζουμε με την Αλβανια στο Καραϊσκακη.......
Ας οργανωθουμε απο τωρα για να δουμε ποσοι μαζευομαστε.......ΕΝΑΣ!
-
Αλλα 2 ατομα υπολογιστε παρακαλω(εγω και ο κολλητος μου)
-
Κι εγώ μέσα!
-
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ως τώρα. Βάγγο τα εισιτήρια τα αναλαμβάνει ο κολλητός σου ή όχι?
-
Δυστυχως οχι Σπυρο....
Μπορουμε ομως να κανονισουμε την ημερα που θα τα διαθεσουν να ειμαστε απο νωρις στο Καραϊσκακη για να τα προμηθευτουμε......
Προσοχη 1 ατομο μπορει να παρει μονο 2 εισιτηρια,επομενως πρεπει να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε για βρουμε εισιτηρια ολοι......Εγω μπορω να ειμαι απο νωρις στο Καραϊσκακη παντως.....
-
κύριε mod, μήπως να το βάζαμε στις ανακοινώσεις από εδώ: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 605#254605 και κάτω?
-
ΝΙΚΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (μας εβγαλαν την ψυχη αλλα ολα καλα)
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)