-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν κερδίσει να δω σε ποιο λαγούμι θα κρυφτείς εσύ....κατσε να γινει αυτο πρωτα
Είναι οδηγία της ΦΙΦΑ προς τον διαιτητή του Ελλάδα-Κολομβία να βγει με δύο σπρέι. Το ένα θα είναι λακ για τα μαλλιά του Σαμαρά
-
well
-
ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ
-
Μεχρι το 30 δε βλεποταν η ομαδα... Αλλα δε βλεπονταν και οι αλλοι.. το 2-0 τωρα στο 70 ειναι αδικο θεωρω.. ειμαστε και λιγο ατυχοι..
-
ειναι ντροπη για τα ματια αυτο το πραγμα..
βγαζει μπαλια για τον μητρογλου και μπροστα του 5 και του φωναζουν να δωσει την μπαλα πισω αντι να πανε μπροστα
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ -
Το σπαστικο ειναι οτι ειναι κλασσικα αργοι οταν δε πρεπει και πουλανε σχετικα ευκολα την μπαλα.
-
cabala πάνε αγόρι μου καμια βόλτα να σε χτυπήσει καθαρός αέρας και μην ασχολείσαι αφού σε χαλάει τόσο
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
cabala πάνε αγόρι μου καμια βόλτα να σε χτυπήσει καθαρός αέρας και μην ασχολείσαι αφού σε χαλάει τόσοπηγα πριν εχει ζεστη
και ναι με χαλαει ξερεις γιατι? εχουν πεθανει 10 παπες και αυτοι ακομη βασικοι ειναι κανεις δεν θελει να τους πεταξει εξω και μου την δινει που εχουμε νεους και δεν τους καλει ΠΟΥΘΕΝΑ
-
Ναι αυτό είναι αλήθεια, ξεχειλίζει από ταλέντο παγκόσμιας εμβέλειας το ελληνικό ποδόσφαιρο
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ναι αυτό είναι αλήθεια, ξεχειλίζει από ταλέντο παγκόσμιας εμβέλειας το ελληνικό ποδόσφαιροαυτο καταλαβες απο αυτο που ειπα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
cabala πάνε αγόρι μου καμια βόλτα να σε χτυπήσει καθαρός αέρας και μην ασχολείσαι αφού σε χαλάει τόσο
πηγα πριν εχει ζεστη
και ναι με χαλαει ξερεις γιατι? εχουν πεθανει 10 παπες και αυτοι ακομη βασικοι ειναι κανεις δεν θελει να τους πεταξει εξω και μου την δινει που εχουμε νεους και δεν τους καλει ΠΟΥΘΕΝΑ
Οι αλλαγές στην ομάδα γίνονται στην αρχή και όχι στην τελική φάση.
Σήμερα είμαστε άτυχοι, φάγαμε 2 φτηνά γκολ και είχαμε δοκάρι και άλλες 2 ευκαιρίες.
Ναι δεν παίξαμε καλά, αλλά και οι άλλοι δεν έδειξαν πολλά πράγματα.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ήμασταν άτυχοι σμρ. Είχαμε τον Santos προπονητή...
-
Ναι αυτό είναι αλήθεια, ξεχειλίζει από ταλέντο παγκόσμιας εμβέλειας το ελληνικό ποδόσφαιρο
αυτο καταλαβες απο αυτο που ειπα?
εσύ από αυτό που είπα εγώ τι καταλάβες;
-
χωρις καφε δερματινο δε παει πουθενα ο Σαντος
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
πηγα πριν εχει ζεστη
Σήμερα είμαστε άτυχοι, φάγαμε 2 φτηνά γκολ και είχαμε δοκάρι και άλλες 2 ευκαιρίες.
Ναι δεν παίξαμε καλά, αλλά και οι άλλοι δεν έδειξαν πολλά πράγματα.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
λες να μην το ξερω? το θεμα ειναι οτι τοσα χρονια ΓΙΑΤΙ δεν εχει γινει ακομη? τι αλλο χρειαζεται για να παρουν συνταξη επιτελους? αφου δεν μπορουν το να βλεπεις τον κονε να βγαινει χωρις να ειναι ιδρωμενος και το μαλλι ακομη τεζα επανω καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καθολου καλα
-
Ακούω δηλώσεις Τοροσίδη. Άλλο ματς έπαιξε:lol:
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
OVER τα παρταλια στο 93'..........................
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Δεν ήμασταν άτυχοι σμρ. Είχαμε τον Κατσουράνη προπονητή...fixed
-
πηγα πριν εχει ζεστη
λες να μην το ξερω? το θεμα ειναι οτι τοσα χρονια ΓΙΑΤΙ δεν εχει γινει ακομη? τι αλλο χρειαζεται για να παρουν συνταξη επιτελους? αφου δεν μπορουν το να βλεπεις τον κονε να βγαινει χωρις να ειναι ιδρωμενος και το μαλλι ακομη τεζα επανω καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καθολου καλα
Ο Κονέ ήταν ψόφιος.
Για να δεις ανανέωση στην ομάδα πρέπει ο επόμενος προπονητής να έχει προσωπικότητα μεγάλη για να μην κολλάει στα ονόματα.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το θεμα ειναι αυτος κολλαει στα ονοματα η εχουν κανει κλικα οι δεινοσαυροι σαν τον ετο ενα πραγμα?
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)