-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρέκβιεμ...
Μπα!
Εμένα ο Σιλεσεν μου έκανε Σελντον Κούπερ αλλά από φωτό δε μου κάθεται
-
Πρωτοσέλιδο βραζιλιάνικης εφημερίδας.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πρωτοσέλιδο βραζιλιάνικης εφημερίδας.
Μιλανε και οι 'καλως τα παιδια,καλώς τα 7-0'
-
-
Διαβάζοντας το 'τσούπα' σκέφτηκα το συνήθη αναγραμματισμό 'τσαπού'...
Κοίτα να δεις που τελικά έχει νόημα...
-
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Διαβάζοντας το 'τσούπα' σκέφτηκα το συνήθη αναγραμματισμό 'τσαπού'...Κοίτα να δεις που τελικά έχει νόημα...
ναι μονο που ειναι Σουπα με το σ να το λες σαν chandler
-
Ρε συ έβαλα το φωνητικό του google translate και το πρόφερε τσούπα γι'αυτό το έγραψα, δεν ξέρω Βραζιλιάνικα...
-
Γι΄αυτό λέει μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες....
Βέβαια γνωστός καραγκιοζάκος ο Μαραντόνα, ασχέτως της κλάσης του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και τότε, η Γερμανία, είχε δωσει ρεσιτάλ....Αν και φέτος δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο.
-
Το 86 το ρεσιταλ ηταν δικο του. Το 90 το ρεσιταλ ηταν του διαιτητη.
Φετος ηταν η μονη ομαδα (απο τις μεγαλες) που τα αστερια της ετρεχαν. Α, ετρεχε κι Ρομπεν, στα 30φευγα που μια σαιζον ολοκληρη μεχρι τωρα δεν ειχε κανει. Ελπιζω να μη ξερνανε στο γηπεδο οταν φυγει ο Πεπ.
-
Oταν λέω ρεσιτάλ, αναφέρομαι στην 4άρα που έριξε η Γερμανία στην Αργεντινή στο μουντιάλ της Ν.Αφρικής το 2010, απο το οποίο είναι και το βίντεο.
σημ. Αργεντινή είμαι, απο την εποχή που ο καραγκιοζάκος παραπάνω έπαιζε στην εθνική της, ενω παράλληλα μάθαινα για τους δύο 'αιωνίους'.... (στο δημοτικό πήγαινα).
-
Θρύλος του ποδοσφαίρου, μπαλαδόρος, ίσως και ηγέτης αλλά κεφάλας, με όλες τις έννοιες της λέξης.
Τοπικό για το συλλογικό ποδόσφαιρο υπάρχει;
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
όχι και ούτε επιτρέπεται να ανοίξει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμφιβάλλεις για το πόσο πολιτισμένοι είμαστε και
πόσο όμορφα θα συζητάμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο; -
Δεν αμφιβάλει το έχει δει να συμβαίνει.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
... δίκιο έχεις
-
το επαναφερω για να πω οτι εχει αρχισει το world cup under 20 womens
http://www.fifa.com/futsalworldcup/vide ... index.htmlοποιος θελει να δει λιγη μπαλιτσα και ξυλο
-
γιατί 'futsal';
εδιτ: από το παραπάνω link
FIFA.com TV offers you the chance to watch all the matches of the FIFA Futsal World Cup Thailand 2012 LIVE and for FREE in certain territories.
Οτι να'ναι η FIFA...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
γιατί 'futsal';εδιτ: από το παραπάνω link
FIFA.com TV offers you the chance to watch all the matches of the [b]FIFA Futsal World Cup Thailand 2012 LIVE[/b] and for FREE in certain territories.
> >Οτι να'ναι η FIFA... δεν ειναι θεμα της φιφα δεν εδινε direct link απο το wc Οποτε επρεπε να το βρω απο αλλου
-
Μα το λινκ δεν ειναι από αλλού. Της FIFA είναι. Εχουν δλδ ακόμα ανεβασμένη τη σελίδα από το live streaming διαφορετικής διοργάνωσης που έγινε πριν δύο χρόνια και στρημάρουν μία τρέχουσα διοργάνωση χωρίς να της φτιάξουν δική της σελίδα;
Αν δεν υπάρχει η μαρμίτα του Μουντιάλ στη μέση και διοργανώνεις τουρνουά από υποχρέωση αυτά έχεις.
Εδιτ: Τελικά το 'σωστό' λινκ είναι αυτο
http://www.fifa.com/u20womensworldcup/v ... index.html
Απλά για κάποιο λόγο παίζει το stream και από τη σελίδα της διοργάνωσης του futsal. Πολύ κακό για το τπτ
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)