-
εμάς περίμεναν να τους δώσουμε πολιτισμό οι Ιάπωνες?
-
τι τραβηγμένα
πεναλτάρα το πρώτο
Σκοντα ξάνθη αφεντικά του βορρά, προς τα δεξιά.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν και γράφεις λάθος το nick σε ευχαριστώ. Τον συγκεκριμένο αγώνα βέβαια τον είδα στην ΝΕΡΙΤ πριν από κάτι μέρες και αγάπησα τον Cruyff
Σορι, τώρα το είδα πως γράφεται.
Το λογικό θα ήταν να σιχαθείς το ποδόσφαιρο με το θέαμα του ματς, όχι να αγαπήσεις κάποιον παίκτη.
Δε διαφωνώ. Για να καταλάβουμε την σπουδαιότητα του ποδοσφαίρου του Μίχελς θα πρέπει να το συγκρίνουμε με τα τότε δεδομένα, με το πως παίζανε τότε οι ομάδες ποδόσφαιρο. Ανάλογα, ο Cruyff τότε ήταν εμφανέστατα μια κλάση μόνος του κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο να δεις στους κορυφαίους μετά την εποχή Ζιντάν. Είναι λογικό βέβαια πως όσο ανεβαίνει το επίπεδο τόσο οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά αλλά δε παύει να μειώνει την ποδοσφαιρική αξία του Ιπτάμενου Ολλανδού που απλά έλαμπε.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Οι Γερμανοί κάνουν πλάκα στην ομάδα του κλαψιαρη.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά τόσο το πέναλτι όσο και η κόκκινη ήταν κάπως τραβηγμένα...
Kόκκινη στον Pepe ΠΟΤΕ δεν είναι 'τραβηγμένη'.
Εγώ μόνο μπράβο λέω στον Müller που με κάποιον τρόπο κρατήθηκε και δε του άστραψε καμία.
Και μιας και πιάσαμε το ποδόσφαιρο της δεκαετίας του ΄70. Αν ο ο Πεπε έπαιζε τότε δε θα είχε την παραμικρή χρησιμότητα! Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που θα έπρεπε να ισχύει. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τους δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου,αυτοι φωτιστικαν εμεις σκονταφτουμε στο σκοταδι......
http://www.topontiki.gr/article/76956Είναι καλό που υπάρχει ακόμη το ανθρώπινο είδος.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τους δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου,αυτοι φωτιστικαν εμεις σκονταφτουμε στο σκοταδι......
http://www.topontiki.gr/article/76956Πάρε φως...
-
Έντι σήκω από ντιβάνι καναπέ πολυθρόνα έξυπνη σιτα - 2,10 η Ιαπωνία.
ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ!!
-
G8777 μπορεις να μου πονταρεις 100 € κ στα δινω απ τα κερδη,..
-
-
Aμαν ρε μλκ
-
-
-
Χαχααχαχαχαα.
-
off-topic O Riberix δεν πήγε
ΟΚ σε look alikes με πήρες αλλά σε gif
-
Eddie εγαμηθηκες αποψεν >Ο χρήστης greo έγραψε:
ΟΚ σε look alikes με πήρες
Δεν τραγούδησε ακόμα ο g8777
Giannik τι με πέρασες; αποθεματικό του ΙΚΑ;
-
-
Σας έχω και τους δυο
Ντάξει χωρίς το γυαλί μιλάμε για ξεπατικοτούρα.
-
Τον έχουμε και στο φόρουμ
-
Nτροπή. Το Σκολάρι - Χακμαν είναι από τα πλέον διαδεδομένα. Φαντάζομαι ότι με απλό γκουγκλάρισμα βρισκεις περίπου 1000 διπλές φωτό
-
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)