-
Και εδώ βλέπετε τα αδέρφια Φρανκ ντε Μπουρ και Ρόναλντ ντε Μπερ.
+Κόρνερ από καλή θέση.
Το χειρότερο ματς με περιγραφή Μαυρομάτη, είναι καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο. Ρισπέκτ.
Είναι ότι πιο κοντά σε ήχο F1 (όχι φετινή) -
Το χάρισμα του Μανόλο είναι η μηδενική απόκριση που του δίνει τη δυνατότητα να χτυπάει κόφτη σε dt.
Η διαφορά με άλλους σπορτκάστερς (Χελάκηδες, Σπυρόπουλοι, λοιποί γουρουνομούρηδες) είναι ότι όταν μπει το γκολ ο Μανόλο έχει ήδη χτυπήσει κόφτη πριν το γκολ και αλλάζει ταχύτητα (μετά το γκολ παρατηρήστε ότι ρίχνει την ένταση) ενώ οι γουρουνομούρηδες που έχουν αργήσει 3-4' να μυριστούν το μπαλάκι, γκαρίζουν ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ μέχρι να μας πρήξουν τον έρωτα νομίζοντας ότι αυτό είναι μετάδοση με πάθος.Ο Σωτηρακόπουλος απαγγέλει Άπαντα Διακογιάννη και Σπονδή στον Μπέικιν Πάουντερ και πριν και μετά το γκολ.
-
Τι λεει η Κολομβια σαν ομαδα;
Απο θεμα ροστερ μας σκιζει τα πρεκια,αλλα ομαδα εχουν; -
Ειναι κοντά στα μέρη τους.. λογικά θα εχουν κόσμο. Παιζουν σκληρά.
Εγώ φοβάμαι περισσότερο την Ιαπωνία. Εξαιρετική φυσική κατάσταση... -
Μετά τη διαιτησία του Τζαπανέζου χθες, η εθνική μας ίσως ΔΕΝ θα έχει την εξέδρα με το μέρος της στο δεύτερο παιχνίδι.
edit, ξέχασα το ΔΕΝ
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Εγώ φοβάμαι περισσότερο την Ιαπωνία. Εξαιρετική φυσική κατάσταση...Ναι, πιστεύω το σκληρό παιχνίδι των Κολομβιανών θα είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη για τη δική μας νεανική και αέρινη ομάδα των τεχνιτών παιχτών με τις φαντεζί κινήσεις.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ φοβάμαι περισσότερο την Ιαπωνία. Εξαιρετική φυσική κατάσταση...Ναι, πιστεύω το σκληρό παιχνίδι των Κολομβιανών θα είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη για τη δική μας νεανική και αέρινη ομάδα των τεχνιτών παιχτών με τις φαντεζί κινήσεις.
Ρε σεις εχω λιώσει στα γέλια με τα τελευταία ποστ
Ένα δάκρυ συγκίνησης όμως κύλησε στο μάγουλο μου όταν αναφέρθηκε ο Μανόλο. Τίποτα δεν είναι ίδιο τα τελευταία χρόνια χωρις αυτόν.....
Και ναι, υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στον γραφικό και συμπαθή Μανόλο και στον ελλαδέμπορα Χελάκη.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πρεπει να παραδεχτεις οτι το μπριο και την φαντασια των Ανατολακη, Καλιτζακη, για να αναφερω μερικους αστερες, δεν το εχουν τα σημερινα παιδια. Οποτε ναι, οι Κολομβιανοι εχουν πλεονεκτημα στα μαρκαρισματα που μπορουν να σου δωσουν χιαστους και μηνισκους στο χερι
-
Ο Χελάκης είναι εμετικός. Οταν τον είδα με τον Αlpha στην Βραζιλία είπα όχι άλλο κάρβουνο.
Ο Μανόλο ξυπνά παιδικές αναμνήσεις κακά τα ψέμματα...
-
που τους βρήκαν αυτούς τους διαιτητές μωρέ;
Φέρε Γιάχο, Σπάθα και Βοσκάκη να παίξουν 50-50. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
που τους βρήκαν αυτούς τους διαιτητές μωρέ;
Φέρε Γιάχο, Σπάθα και Βοσκάκη να παίξουν 50-50.100% αποτυχία μέχρι στιγμής
τζάμπα τα ρολογάκια και τα σπρέι -
Αγαπάμε Ολλανδία
-
Παίζει να χάσει την παρθενιά του ο τρίφτης σήμερα.
-
Θα ειναι sad το καμαρι
Note 3 and Tapatalk
-
kai o vengas Χολανδια θα υποστηριζε.
-
Περιμενω ποστ κολαφο απο στεφαν!!
-
@elteo
σαν το θεοφιλόπουλο....δεν υπάρχει....!! -
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Αγαπάμε ΟλλανδίαΝΑΙ!
-
http://www.dailymotion.com/video/x1zd7p ... shortfilms
Το 2-1 νομίζω είναι από Αραβικό κανάλι.
Τι ποίημα απαγγέλει ο τυπάς; -
Aν πω ότι δεν χάρηκα για την ήττα των αλαζόνων ισπανών θα πω ψέμματα.
Ελπίζω τα ίδια να πάθουν έστω και με μισό μηδέν οι άλλοι υπερόπτες κολομβιανοί. Γιατί πολύ ψηλά το πήρανε τον αμανέ και θα βρουν. Που να είχανε και Φαλκάο, δεν θα κατέβαιναν καν στο γήπεδο. Αιντε στραβάδια.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)