-
It's all settled then!
Μαύρο, προφανώς!
Εμπρός της Γής οι Jazzεμένοι..!!!!!
Έλα λίγο...! Συνήλθα! ΟΚ!
-
Jazz-Band θά καταντήσουμε μού φαίνεται.
-
Αυτό το μωρό δεν το αλλάζω με τίποτα
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Σε πιέζει κάποιος να το δώσεις;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σε πιέζει κάποιος να το δώσεις;
Ένας γείτονας θέλει να το ανταλλάξουμε με το δικό του,ένα POLO.
Του είπα ότι δεν ασχολούμαι με τα κωλογερμανικά αυτοκίνητα γιατί έχουν αρχίσει να γίνονται πιό αναξιόπιστα και απο τα LADA
Πρόσφατα του χάλασε ο μηχανισμός απο τα ηλ.παράθυρα,έσκασε 200ευρω για να τον φτιάξει και τον έτσουξε για τα καλα
Δεν το πουλάω ρε φίλε είπαμε -
Καλά κάνεις και δε το πουλάς αλλά μήπως γίνεσαι άδικος με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα; Προσέχουμε και λιγάκι τις εκφράσεις μας Σταύρο,έτσι;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Καλά κάνεις και δε το πουλάς αλλά μήπως γίνεσαι άδικος με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα; Προσέχουμε και λιγάκι τις εκφράσεις μας Σταύρο,έτσι;Προσέχω τις εκφράσεις μου μόνο όταν πρόκειται να θίξω ανθρώπους, όχι άψυχα πράγματα...
-
Προσέχω τις εκφράσεις μου μόνο όταν πρόκειται να θίξω ανθρώπους, όχι άψυχα πράγματα...Εντάξει, αλλά επί του προκειμένου θα μπορούσε κάποιος να πει ότι θίγεις και τους ανθρώπους, εφόσον κατακρίνεις τις επιλογές τους.
Το επίπεδο ευθιξίας των υπολοίπων δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, οπότε καλό είναι να διατηρούμε τα προσχήματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
-
Του είπα ότι δεν ασχολούμαι με τα κωλογερμανικά αυτοκίνητα γιατί έχουν αρχίσει να γίνονται πιό αναξιόπιστα και απο τα LADA
Πρόσφατα του χάλασε ο μηχανισμός απο τα ηλ.παράθυρα,έσκασε 200ευρω για να τον φτιάξει και τον έτσουξε για τα καλαΩπα φιλε, λιγη αντικειμενικοτητα οταν αμαυρωνεις καποιο αυτοκινητο. Κ γω ειχα πολο κ ενας απο τους λογους που το αντικατεστησα με γιαπωνεζικο ηταν η αξιοπιστια κ οντως ο γρυλος ειναι μια απο τις αχιλλειες πτερνες του αλλα οχι κ 200€!
Γρυλος παραθυρου: 92,48€
Αλλαγη γρυλου: 25,27€
Συνολο: 117,75
Οι τιμες ειναι απο Παζαροπουλο κ περιλαμβανουν ΦΠΑ. Οχι οτι ειναι λιγα αλλα να μην λεμε κ οτι θελουμε... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Προσέχω τις εκφράσεις μου μόνο όταν πρόκειται να θίξω ανθρώπους, όχι άψυχα πράγματα...
Εντάξει, αλλά επί του προκειμένου θα μπορούσε κάποιος να πει ότι θίγεις και τους ανθρώπους, εφόσον κατακρίνεις τις επιλογές τους.
Το επίπεδο ευθιξίας των υπολοίπων δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, οπότε καλό είναι να διατηρούμε τα προσχήματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.[/quote
Έχεις δίκιο,απλά ξέρεις με τη ροή του λόγου νόμιζα ότι μιλάω σε κάνα κολλητό μου.
Θέλει και λίγο εξεικείωση το γράψιμο γιατι άλλο να μιλάς προσωπο με πρόσωπο και άλλο να μιλάς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.
Ευχαριστώ για τη συμβουλήBe cool,be JAZZ!!!
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Πρόσφατα του χάλασε ο μηχανισμός απο τα ηλ.παράθυρα,έσκασε 200ευρω για να τον φτιάξει και τον έτσουξε για τα καλαΩπα φιλε, λιγη αντικειμενικοτητα οταν αμαυρωνεις καποιο αυτοκινητο. Κ γω ειχα πολο κ ενας απο τους λογους που το αντικατεστησα με γιαπωνεζικο ηταν η αξιοπιστια κ οντως ο γρυλος ειναι μια απο τις αχιλλειες πτερνες του αλλα οχι κ 200€!
Γρυλος παραθυρου: 92,48€
Αλλαγη γρυλου: 25,27€
Συνολο: 117,75
Οι τιμες ειναι απο Παζαροπουλο κ περιλαμβανουν ΦΠΑ. Οχι οτι ειναι λιγα αλλα να μην λεμε κ οτι θελουμε...Καλά μπορει να έπεσα λίγο έξω στην τιμή αλλά η ουσία δεν είναι αυτή.
Είναι το ''γαμώτο'' οτι αγοράζεις Γερμανικό για να πάρεις και καλά αξιοπιστο αυτοκίνητο και κατα τα άλλα σου βγάζει αστείες ζημιές.
Ο πατέρας μου έχει το Α3 και του χαλασανε με διαφορα 6μηνων ο καθένας
και οι δύο μηχανισμοί των ηλ.παραθύρων(70.000δρχ. τότε έκαστος) και αργότερα χάλασε και η τρόμπα βενζίνης (100.000δρχ.)περίπου.
Εντάξει στο δρόμο όσες φορές το οδήγησα πήγαινε σαν τρένο αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά για να μην λές ότι αναφερω μόνο τα άσχημα. -
Πραγματικά όπως ανέφερε και κάποιος άλλος συμφορουμίστας είναι το πιο έξυπνο μικρό+ τα 7 χρόνια εγγύηση. Αυτό το σχέδιο όμως ρε γμτ, σε συνδυασμό με την κάπως τσιμπημένη τιμή... Κατα τ' άλλα ο Σαρα-βαλ-άκης δεν αποτελεί μονόδρομο στην αγορά και συντηρησή του. Δυστυχώς η φήμη της αντιπροσωπείας έχει αποτρέψει πολλούς από την κατοχή ενός Ηonda. Πότε θα πέσουν κεφάλια...
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Πραγματικά όπως ανέφερε και κάποιος άλλος συμφορουμίστας είναι το πιο έξυπνο μικρό+ τα 7 χρόνια εγγύηση. Αυτό το σχέδιο όμως ρε γμτ, σε συνδυασμό με την κάπως τσιμπημένη τιμή... Κατα τ' άλλα ο Σαρα-βαλ-άκης δεν αποτελεί μονόδρομο στην αγορά και συντηρησή του. Δυστυχώς η φήμη της αντιπροσωπείας έχει αποτρέψει πολλούς από την κατοχή ενός Ηonda. Πότε θα πέσουν κεφάλια...Οταν αγόρασα το JAZZ ρώτησα τον πωλητή αν ο Σαραβαλάκης είναι όντως τόσο καραγκιόζης όσο λέγεται. Απ'οτι μου είπε σε επίπεδο διαφήμισης των μοντέλων της HONDA είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Σε ότι αφορά τα ανταλλακτικά που είναι και το πιό σημαντικό μου είπε ότι τα πράγματα έχουν διορθωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν για το λόγο ότι η HONDA έχει πλέον εργοστάσια και στην Ευρώπη οπότε ακόμα και αν χρειαστεί ενα ανταλλακτικο που δεν υπάρχει θα το φέρουν σχετικά σύντομα. Τώρα τι να σου πώ ο ''Θεός κι η ψυχή τους'' τι θα κάνουνε,ελπίζω μονο το JAZZAKI να αποδειχτεί αξιόπιστο(όπως πιστεύω ότι είναι) και να μην χρειαστεί ποτέ να επισκευτώ τα σερβις της HONDA πλην των καθορισμένων σέρβις.
Πάντως η ''κακή φήμη'' του Σαραβαλάκη δεν θα με απέτρεπε καθόλου να αγοράσω το JAZZAKI γιατι ήτανε για μένα κεραυνοβόλος έρωτας!!!Be cool,be JAZZ!!!
[/img]http://nsx.250x.com/_framed/250x/nsx/photo/models_4/jazz_800_1.jpg -
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Πραγματικά όπως ανέφερε και κάποιος άλλος συμφορουμίστας είναι το πιο έξυπνο μικρό+ τα 7 χρόνια εγγύηση. Αυτό το σχέδιο όμως ρε γμτ, σε συνδυασμό με την κάπως τσιμπημένη τιμή... Κατα τ' άλλα ο Σαρα-βαλ-άκης δεν αποτελεί μονόδρομο στην αγορά και συντηρησή του. Δυστυχώς η φήμη της αντιπροσωπείας έχει αποτρέψει πολλούς από την κατοχή ενός Ηonda. Πότε θα πέσουν κεφάλια...Θα πέσουν φίλε Lekkos, θα πέσουν...
Η Honda άρχισε να εφαρμόζει πολύ αυστηρή πολιτική συνεργατών. Γνωρίζω από μέσα τα πράγματα. Κάτι θα αλλάξει.Το κακό είναι οτι ο αγοραστής έχει στο νου του οτι Honda=Σαρακάκης. Και αδικούνται τόσα χρόνια τα Honda λόγω αντιπροσώπου.
-
Μακάρι φίλε Jazzouras μακάρι γιατί τόσα χρόνια η αφάνεια της Honda οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν. Όλοι έχουν να διηγηθούν μια ιστορία τρέλας με πρωταγωνιστή τον Σαραβαλάκη Αφού γνωρίζεις κάτι παραπάνω μακάρι να βρεθούμε μπροστά σε ένα θετικό αποτέλεσμα
Φίλε βιολόγε αφού υπάρχει ένας κεραυνοβόλος έρωτας με το Jazzaki σου εύχομαι να συνεχιστεί με όσον το δυνατόν λιγότερα ''βλακώδη'' κυρίως προβλήματα. Δεν θα έχεις προβλήματα στα ανταλλακτικά εφ όσον είναι made in england ,εγώ έχω μείνει στην εποχή που περίμενες το βαπόρι από το Τόκυο :
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Θα πέσουν φίλε Lekkos, θα πέσουν...
Η Honda άρχισε να εφαρμόζει πολύ αυστηρή πολιτική συνεργατών. Γνωρίζω από μέσα τα πράγματα. Κάτι θα αλλάξει.Ελπίζω επιτέλους να πάψουν να βάζουν κι αυτό το 'Σ' σε κάθε αυτοκίνητο (εκτός Type R νομίζω) που τείνει να γίνει μεγαλύτερο κι από το σήμα της Honda...
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Δεν θα έχεις προβλήματα στα ανταλλακτικά εφ όσον είναι made in england, εγώ έχω μείνει στην εποχή που περίμενες το βαπόρι από το Τόκυο.Επειδή το Jazz είναι Made in Japan, έχω την αίσθηση οτι τα ανταλλακτικά θα τα περιμένουμε με το πλοίο πάλι.
Πάντως δεν νομίζω πλέον να υπάρχουν (σοβαρά) προβλήματα με ανταλλακτικά, σε κάθε μάρκα.------EDIT-------
Όσο για το Σ (μεγαλύτερο δεν γίνεται!), το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις πήρα το αμάξι ήταν να το βγάλω, φυσικά!
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Δεν θα έχεις προβλήματα στα ανταλλακτικά εφ όσον είναι made in england, εγώ έχω μείνει στην εποχή που περίμενες το βαπόρι από το Τόκυο.
Επειδή το Jazz είναι Made in Japan, έχω την αίσθηση οτι τα ανταλλακτικά θα τα περιμένουμε με το πλοίο πάλι.
Πάντως δεν νομίζω πλέον να υπάρχουν (σοβαρά) προβλήματα με ανταλλακτικά, σε κάθε μάρκα.------EDIT-------
Όσο για το Σ (μεγαλύτερο δεν γίνεται!), το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις πήρα το αμάξι ήταν να το βγάλω, φυσικά!
Επειδή ειναι MADE IN JAPAN να μην ανησυχείς καθόλου JAZZOURA γιατί οι ''κιτρινιάρηδες'' ότι φτιάχνουνε είναι άψογο!!! Εμένα μου είπανε ότι υπάρχει επάρκεια στην Ευρώπη σε ανταλλακτικά οπότε stay cool,stay JAZZ!!!
Εάν είναι να ανησυχούμε κι εμείς που έχουμε HONDA (που ούτως ή άλλως είναι όλο προσόντα) για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου μας τι να πούνε και αυτοί που έχουνε κάτι POLO που τους τα πουλάνε για αξιόπιστα και μετά απο λίγο τα πάνε στο συνεργείο για χαλασμένα ηλ.παράθυρα και ελλατωματικούς εγκέφάλους(μιλάω εκ πείρας όχι τυχαία). Το έχω λίγο άχτι αυτό το POLAKI γιατί ενώ κατα την άποψη μου ειναι πολύ όμορφο αμάξι πιστεύω ότι αδικείται απο την απαράδεκτη εγγύηση(2 χρόνια) που δίνουν αυτοι οι ''εξυπνάκηδες'' οι Γερμανάράδες για να κονομάνε μετά απο τα σέρβις. Εάν μας λες οτι πουλάς ρε μάγκα Γερμανέ αξιόπιστο αμάξι γιατι δινεις μόνο 2 χρόνια εγγύηση??? Να σας πώ γιατί...? Γιατι κάνει πολύ διαφήμιση οπότε οι πωλήσεις πάνε καλά!!! Οι γκομενίτσες και κάποιοι που δεν ψάχνονται και πάρα πολύ αλλά γοητεύονται απο τα όμορφα στρογγυλα φωτάκια του POLO πάνε και το αγοράζουνε(όχι ότι δεν είναι καλό αμάξι,απλά θα μπορουσε να ήταν και καλύτερο).
Γι'αυτο κι εμεις προτιμάμε JAZZ κι έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο για τα επόμενα 7 χρόνια!!!
Be cool,be JAZZ!!! -
Σωστός Jazzouras και Βιολόγος. Όσο για τη ταμπέλα Σ του ακατανόμαστου,πιστεύω ότι στο δικό σου θα ήταν σαφώς πιο εύκολο να αφαιρέσεις το αυτοκόλλητο παρά εγώ που είχα τα πριτσίνια
και μπλέχτηκα με φαναρτζοδουλειές... -
Σωστός Jazzouras και Βιολόγος. Όσο για τη ταμπέλα Σ του ακατανόμαστου,πιστεύω ότι στο δικό σου θα ήταν σαφώς πιο εύκολο να αφαιρέσεις το αυτοκόλλητο παρά εγώ που είχα τα πριτσίνια
και μπλέχτηκα με φαναρτζοδουλειές...
Ανανεωση του Jazz