-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Για test drive πότε μπορούμε να κανονίσουμε?
Πωλητής: Δυστυχώς η Honda δεν δίνει για δοκιμή τα αυτοκίνητά της.
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό ρωτάω
Πωλητής: Γιατί είναι Honda και δε χρειάζονται δοκιμή.
Καλά είναι πολιτική αυτή? ΕΛΕΟΣ πια.Σαν τους παλιούς μπακάληδες που δεν σ'άφηναν να πλησιάσεις το πολύτιμο ζαρζαβατικό ή τη γκουρμέ ρέγκα.
Όχι ότι είναι κακά τα Honda, κάθε άλλο, αλλά ρε φίλε έχεις που έχεις τη χειρότερη φήμη ως αντιπροσωπεία, άλλαξε λίγο συμπεριφορά για να τσιμπήσεις τον πελάτη. -
Ριξτε μια ματια στο τι εγραψε ο sado στο θεμα για το ιγκνις και συγκρινετε διαφορες στην αντιμετωπιση του πελατη
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... sc&start=0
-
Όλα καλά λοιπόν μέχρι που εφτασε η ώρα της κρίσιμης ερώτησης.
Καλά είναι πολιτική αυτή? ΕΛΕΟΣ πια.Ασύλληπτο!
Δεν ξέρω τι να πω παίδες. Aπό την αντ/πεία πάντως που το πήρα (Θεσ/νίκη) μπορούσα να κάνω Test Drive και το Accord και ας έπαιρνα Jazz...
Κρίμα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σκεψουν να ζητουσες και κατι πιο ακριβο, θα σε πλακωνε στο ξυλο!!!...κι έλεγα όταν έρθει το Type R facelift (ήρθε?) να πήγαινα να το ζητήσω για test drive, αλλά ... άστο καλύτερα ποτέ δεν ξέρεις!
-
Και καλά ας πούμε ότι η πολιτική της εταιρείας (κάκιστα) είναι αυτή. Εσύ σαν αντιπρόσωπος δε μπορείς να μου βρείς κάποιον πελάτη που να έχει Jazz και να κανονιστεί μια μέρα να ερθει και να οδηγήσουμε το αυτοκίνητο του ή έστω από αυτά που έρχονται για σέρβις να πηγαίναμε κάποιο βόλτα με τον τεχνικό και ας οδηγούσε και αυτός. Το θέμα λοιπόν είναι να θέλουν να σε εξυπηρετήσουν και τότε όλα τα προβλήματα λύνονται. Προφανώς στη Honda δε θέλουν ή δε νοιάζονται. Ας κρατήσουν λοιπόν τα αυτοκίνητα τους και ας συνεχίσουν να πουλάνε 10 αυτοκίνητα το μήνα. Ακούς εκει 'Είναι Honda και δε χρειάζεται δοκιμή'. Μήπως νομίζουν οτί πουλάνε Ferrari?
-
Μήπως νομίζουν οτί πουλάνε Ferrari?Mα νομίζω πως και στη Ferrari ακόμα, μπορεί να κανονιστεί test drive.
-
Και καλά ας πούμε ότι η πολιτική της εταιρείας (κάκιστα) είναι αυτή. Εσύ σαν αντιπρόσωπος δε μπορείς να μου βρείς κάποιον πελάτη που να έχει Jazz και να κανονιστεί μια μέρα να ερθει και να οδηγήσουμε το αυτοκίνητο του ή έστω από αυτά που έρχονται για σέρβις να πηγαίναμε κάποιο βόλτα με τον τεχνικό και ας οδηγούσε και αυτός. Το θέμα λοιπόν είναι να θέλουν να σε εξυπηρετήσουν και τότε όλα τα προβλήματα λύνονται. Προφανώς στη Honda δε θέλουν ή δε νοιάζονται. Ας κρατήσουν λοιπόν τα αυτοκίνητα τους και ας συνεχίσουν να πουλάνε 10 αυτοκίνητα το μήνα. Ακούς εκει 'Είναι Honda και δε χρειάζεται δοκιμή'. Μήπως νομίζουν οτί πουλάνε Ferrari?Μα τι λες τωρα κ συ; Γινονται αυτα τα πραγματα; Δεν μπορω να διανοηθω να με επαιρνε η αντιπροσωπεια που αγορασα το αυτοκινητο μου κ να μου ελεγε 'Γεια σας κ. Ταδε, ξερετε επειδη τα κεντρικα δεν μας δινουν αυτοκινητο για test drive, μηπως θα μπορουσατε να μας διαθεσετε το δικο σας;' Ή ακομα χειροτερα να εχω αφησει το αυτοκινητο μου για service κ να σπασει ο διαολος το ποδι του κ να το δω στο δρομο με 3 ατομα μεσα! Τρελες μηνυσεις! (μετα τα καντηλια!)
Χωρις παρεξηγηση κ συγνωμη προκαβολικα αν θιχτει καποιος, τα σκεφτεστε καθολου αυτα που γραφετε μερικες φορες ή μηπως απλα κανετε χιουμορ κ δεν το επιασα;Μήπως νομίζουν οτί πουλάνε Ferrari?
Mα νομίζω πως και στη Ferrari ακόμα, μπορεί να κανονιστεί test drive.
Χμμ, με βαζεις σε σκεψεις, ακριβως κατω απο τα γραφεια μας υπαρχει αντιπροσωπεια της Subaru!
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Μα τι λες τωρα κ συ; Γινονται αυτα τα πραγματα; Δεν μπορω να διανοηθω να με επαιρνε η αντιπροσωπεια που αγορασα το αυτοκινητο μου κ να μου ελεγε 'Γεια σας κ. Ταδε, ξερετε επειδη τα κεντρικα δεν μας δινουν αυτοκινητο για test drive, μηπως θα μπορουσατε να μας διαθεσετε το δικο σας;' Ή ακομα χειροτερα να εχω αφησει το αυτοκινητο μου για service κ να σπασει ο διαολος το ποδι του κ να το δω στο δρομο με 3 ατομα μεσα! Τρελες μηνυσεις! (μετα τα καντηλια!)
Χωρις παρεξηγηση κ συγνωμη προκαβολικα αν θιχτει καποιος, τα σκεφτεστε καθολου αυτα που γραφετε μερικες φορες ή μηπως απλα κανετε χιουμορ κ δεν το επιασα;Με παρεξήγησες, δεν εννοώ το τυχαίο αυτοκίνητο του τυχαίου πελάτη. Είναι σίγουρο ότι οι αρκετοί υπάλληλοι που δουλέυουν στη Honda έχουν αυτοκίνητα της εταιρείας. Κάποιος από αυτούς θα έχει Jazz (δεν είναι δα και το πιο σπάνιο). Εκτός αν ούτε και αυτοί αγοράζουν Honda. Όσον αφορά το συνεργείο δε κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα αφού έτσι και αλλιώς τα αυτοκίνητα τα πάει πάντα ο μηχανικός δοκιμή μετά την επισκευή. Τόσο κακό είναι να είμαι και εγώ συνεπιβάτης να δω πως τα πάει το αμάξι, κυρίως στο θέμα της άνεσης που τους εξήγησα ότι με ενδιαφέρει? Ίσως όμως ζητάω υπερβολικά και πρωτάκουστα πραγματα για την υπερ-εταιρεία αυτή που ακούει στο όνομα Honda
-
Χμμ, με βαζεις σε σκεψεις, ακριβως κατω απο τα γραφεια μας υπαρχει αντιπροσωπεια της Subaru!Χεχε, δε θα ξεχάσω ποτέ την εμπειρία του test drive ενός WRX που ήθελε να αγοράσει ένας φίλος μου και πήγαμε μαζί. Ημασταν κάτω από τη Συγγρού, προς Φλοίσβο, σε μια μεγάλη ευθεία, 140 στο κοντέρ και ένα σαμαράκι να πλησιάζει γρήγορα. Λέει ο πωλητής: μην το φοβηθείς, πάτα το γκάζι και πέρνα από πάνω.
Μετά από δευτερόλεπτα είπε ακριβώς τα ίδια για την κλειστή αριστερή στροφή που πλησίαζε... -
Με παρεξήγησες, δεν εννοώ το τυχαίο αυτοκίνητο του τυχαίου πελάτη. Είναι σίγουρο ότι οι αρκετοί υπάλληλοι που δουλέυουν στη Honda έχουν αυτοκίνητα της εταιρείας. Κάποιος από αυτούς θα έχει Jazz (δεν είναι δα και το πιο σπάνιο). Εκτός αν ούτε και αυτοί αγοράζουν Honda. Όσον αφορά το συνεργείο δε κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα αφού έτσι και αλλιώς τα αυτοκίνητα τα πάει πάντα ο μηχανικός δοκιμή μετά την επισκευή. Τόσο κακό είναι να είμαι και εγώ συνεπιβάτης να δω πως τα πάει το αμάξι, κυρίως στο θέμα της άνεσης που τους εξήγησα ότι με ενδιαφέρει? Ίσως όμως ζητάω υπερβολικά και πρωτάκουστα πραγματα για την υπερ-εταιρεία αυτή που ακούει στο όνομα Honda
Ας πουμε οτι οντως σε παρεξηγησα για το πρωτο που κ παλι το θεωρω απαραδεκτο να γινεται test drive με το ΙΧ οποιουδηποτε, ακομα κ πωλητη της εταιριας. Οσων αφορα το test drive με αυτοκινητο του service ας υποθεσουμε το εξης ακραιο σεναριο. Πας εσυ το το αυτοκινητο σου για επισκευη κ διαπιστωνεις ξαφνικα οτι με αυτο εχει προκληθει τροχαιο με τραυματια! Πες μου εσυ πως θα αντιδρασεις μετα!
Χεχε, δε θα ξεχάσω ποτέ την εμπειρία του test drive ενός WRX που ήθελε να αγοράσει ένας φίλος μου και πήγαμε μαζί. Ημασταν κάτω από τη Συγγρού, προς Φλοίσβο, σε μια μεγάλη ευθεία, 140 στο κοντέρ και ένα σαμαράκι να πλησιάζει γρήγορα. Λέει ο πωλητής: μην το φοβηθείς, πάτα το γκάζι και πέρνα από πάνω.
Μετά από δευτερόλεπτα είπε ακριβώς τα ίδια για την κλειστή αριστερή στροφή που πλησίαζε...Συνεχιζεις κ μου βαζεις πριζες εσυ, ε; Καλα, δεν χανω τπτ να προσπαθησω. Κ το impreza των 180ΗΡ να καταφερω να παω βολτα παντως θα ειμαι υπερευχαριστημενος!
-
Οσων αφορα το test drive με αυτοκινητο του service ας υποθεσουμε το εξης ακραιο σεναριο. Πας εσυ το το αυτοκινητο σου για επισκευη κ διαπιστωνεις ξαφνικα οτι με αυτο εχει προκληθει τροχαιο με τραυματια! Πες μου εσυ πως θα αντιδρασεις μετα!Από μια άποψη έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζεις ότι είναι λίγο ακραίο? Στο Jazz θα πήγαινα συνοδηγός όχι στο Subaru Sti. Αν το πάρουμε έτσι τότε δε πρέπει να βάζουμε κανέναν στο αυτοκίνητο μας σκεφτόμενοι ότι μπορεί να μας ζητήσει ευθύνες σε περίπτωση ατυχήματος (μακριά από εμάς).
-
Μόλις γύρισα από την αντιπροσωπία της Honda όπου πήγα να δω από κοντά το Jazz. Πράγματι πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο με τεράστιους χώρους. Τα μόνα που δε μου άρεσαν ήταν η έλλειψη αρκετών αποθηκευτικών χώρων για μικροπράγματα και η απουσία δείκτη θερμοκρασίας νερού. Όλα καλά λοιπόν μέχρι που εφτασε η ώρα της κρίσιμης ερώτησης.
Καλά είναι πολιτική αυτή? ΕΛΕΟΣ πια.Πήρα το JAZZ φιλε μέσα σε 4 μέρες απο την αντιπροσωπεία ΠΑΠΡΑΣ στη Νίκαια.Φοβερή εξυπηρέτηση,κανένα πρόβλημα δεν ειχα και είχα και οτι δωράκι ήθελα(συναγερμό,αεροτομή ή αισθητήρες για παρκάρισμα).Κατα την άποψη μου υπάρχουν καλοί και κακοί αντιπρόσωποι. Απο οτι μου είπε ο πωλητής ,κανένας δεν έχει πάρει αμάξι μέσα σε 4 μέρες!!! Χαρτιά,πινακίδες και ασφάλεια όλα σε χρόνο ρεκόρ!!! Πάντως απ'όσο γνωρίζω τα JAZZ τελειώσανε και περιμένουν καινούργια παρτίδα το Δεκέμβριο επειδή έρχονται απο JAPAN.
-
Eγώ παιδιά μόλις έίδα το JAZZ το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!!!
Είχα βασικά καταλήξει σε FORD FIESTA αλλά μόλις μπήκα στο Ιαπωνέζικο σχιστομάτικο JAZZAKI κατάλαβα την διαφορά στην ποιότητα παρότι δεν γνώριζα αρχικά και τις εκπληκτικές επιδόσεις σε οικονομία καυσιμου του νέου κινητήρα της HONDA. Ενταξει η τιμή σίγουρα δεν είναι ίδια με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας αλλά το γεγονός οτι το αυτοκίνητο είναι MADE IN JAPAN και έχει και 7χρόνια εγγύηση ανεξαρτήτως χιλιομέτρων τα λέει όλα!!!
Τι άλλο να πώ,αθόρυβος κινητήρας,φοβερη εργονόμια και τεράστιοι χώροι σε ένα αμάξι που έχει τις ίδιες διαστάσεις με FIESTA,POLO,CORSA. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τα πάντα,δηλαδή το πιό οικονομικό αυτοκίνητο πόλης με ταυτόχρονα τεράστιους χώρους για μια οικογένεια που θέλει να κάνει τα ταξίδάκια της.
Έκανα ήδη τα πρώτα μου 2.000χλμ. και μπορώ να πω οτι το JAZZAKI κινείται σταθερότατα στην εθνική,ενώ μέσα στην πόλη το αμάξι 'κεντάει'. -
Φίλε Stavrosbiologos για test drive στο δώσανε το αυτοκίνητο στον Πάπρα? Νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα μας καθώς θεωρώ αδιανόητο σήμερα να υπάρχουν αντιπρόσωποι που να μη δίνουν για δοκιμή τα αυτοκίνητα τους. Αλήθεια πως πάει από άνεση (o πόνος μου) το Jazzaki ιδίως στις εγκάρσιες ανωμαλίες και λακκουβες? Τα καθίσματα του κρατάνε το σώμα καλά στο δρόμο? Πάντως είναι καλή επιλογή σαν αμάξι Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
-
Ρε σύ Σταύρο! Ήματρον ρε σύ! Το αβαταράκι μου?
-
Φίλε Stavrosbiologos για test drive στο δώσανε το αυτοκίνητο στον Πάπρα? Νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα μας καθώς θεωρώ αδιανόητο σήμερα να υπάρχουν αντιπρόσωποι που να μη δίνουν για δοκιμή τα αυτοκίνητα τους. Αλήθεια πως πάει από άνεση (o πόνος μου) το Jazzaki ιδίως στις εγκάρσιες ανωμαλίες και λακκουβες? Τα καθίσματα του κρατάνε το σώμα καλά στο δρόμο? Πάντως είναι καλή επιλογή σαν αμάξι Καλορίζικο και καλοτάξιδο.Ναι το έκανα Test Drive το αμάξι στον ΠΑΠΡΑ στη Νίκαια απο αμάξι που ανήκε σε πωλητή,τωρα βέβαια δεν είμαι βέβαιος εάν έχουν αμάξι ειδικά για test drive.Πάντως εάν θέλεις σου δίνω το τηλέφωνο συγκεκριμένου πωλητή που θα σε εξυπηρετήσει για να κάνεις test drive.
Όσο αναφορά τις λακούβες δεν μπορώ να έχω μέτρο συγκρισης με άλλο αμάξι αλλα πάντως δεν εχω ακούσει μέχρι σημερα οταν μπήκα σε λακουβα το γνωστο 'ξερό' θόρυβο ΓΝΤΟΥΠ!!!, το JAZZAKI έχει καλή απορρόφηση κραδασμών,άλλωστε η ανάρτηση του είναι σχετικά μαλακά ρυθμισμένη,γενικά πολύ άνετο θα έλεγα.
Απο καθίσματα(εδώ έχω μέτρο σύγκρισης) σε σχέση με αυτά του FIESTA που ειναι φτιαγμένα για νάνους το JAZZAKI έχει καλύτερη πλευρική στήριξη και έχουν μέγεθος που απευθύνεται σε φυσιολογικούς ανθρώπους και στις στροφές δεν σε 'πετάνε'.
Ελπίζω να βοήθησα -
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Ρε σύ Σταύρο! Ήματρον ρε σύ! Το αβαταράκι μου?Έλά ρε συ JAZZOURA κάνε μια παραχώρηση πνευματικών δικαιωμάτων κι εγώ ψάχνω απεγνωσμένα να βρώ καμιά φώτο απο JAZZAKI και δεν μπορώ να βρώ. Άσε που είναι και στο αγαπημένο μου χρώμα .
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Ρε σύ Σταύρο! Ήματρον ρε σύ! Το αβαταράκι μου?
Έλά ρε συ JAZZOURA κάνε μια παραχώρηση πνευματικών δικαιωμάτων κι εγώ ψάχνω απεγνωσμένα να βρώ καμιά φώτο απο JAZZAKI και δεν μπορώ να βρώ. Άσε που είναι και στο αγαπημένο μου χρώμα .
http://images.google.com/images?q=HONDA ... a=N&tab=wi
-
Άσε, άλλαξα το δικό μου!
Προσωρινά όμως, ε!
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Άσε, άλλαξα το δικό μου!Προσωρινά όμως, ε!
OK,JAZZOURA το άλλαξα κι εγώ...σ'αρέσει???
Τι χρώμα είναι το JAZZAKI σου?
Ανανεωση του Jazz