Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ...
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ...
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 1 / 4
    Ελληνικοί Αγώνες
    25
    62
    74
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • V
      van last edited by

Θέλοντας να εξαιρεσω το Κο Τσολακιδη και τον Κο Βωβο, δηλώνω οτι απογοητεύτηκα απο τους υπολοιπους Ελληνες.Πραγματικά δεν εχω καταλάβει ακόμα Ποιος ειναι ο λόγος συμμετοχής των υπολοίπων(ιδιαίτερα στο GrN) σε αυτόν τον αγώνα (ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ).
      Το κακο είναι οτι πολλοι απο τους πιο πάνω, αλλοτε δηλώνουν Πρωταθληταράδες, αλλοτε τους δηλώνουν 'Γιους των Ανέμων' και όλα τα σχετικά, και άλλοτε οταν μιλάς μαζί τους εχουν ενα υφος 40 Καρδιναλλίων(οπως ειχε γράψει παλλαιότερα καποια ψυχή) και βάλε...
      Οι δικαιολογίες - πολλες, οι ατυχίες - πολλες, το ελληνικό θέαμα ομως?
      Παλαιότερα θυμάμαι, η καραμέλα ηταν οτι πάω για τερματισμό για τους βαθμούς στο Ελληνικό πρωτάθλημα.Μεχρι περσυ μια αλλη καραμέλα ελεγε οτι ο αγώνας ειναι μεγάλος και δυσκολος.
      Φέτος?Δεν ειχαν ολοι αυτοί, την Ευκαιρια να εκκινησουν ολες τις ημέρες αν στις προηγουμενες ειχαν εγκατάλειψη?Αρα δεν ειχαν και την δυνατότητα να πατησουν γκαζι?
      Και ομως ενας 70αχρονος και ενας 'παπους' πραγματικά οσο μπορουσαν 'πετουσαν'
      Τελικά νομιζω οτι πρέπει να συμφωνησω με τις απόψεις του κυρίου ΙΑΒΕΡΗ(μπαμπα) που εξεφρασε στο MAGIC την πεμπτη, σχετικά με το ποιοί πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και ποια θα ειναι τα κριτήρια που θα αποδεχοντε οι συμμετοχές τους.(απο οτι φαινεται πρέπει να εισαι 70 ετων και ανω και να εχεις και καποια καρδιακα συμπτωματα, το λιγοτερο... για να μπορεις να λάβεις μερος.)

Τελειώνοντας θέλω να πω, οτι προσθεου δεν κρινω απλά στεναχωριέμαι...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • V
        van last edited by

Θέλοντας να εξαιρεσω το Κο Τσολακιδη και τον Κο Βωβο, δηλώνω οτι απογοητεύτηκα απο τους υπολοιπους Ελληνες.Πραγματικά δεν εχω καταλάβει ακόμα Ποιος ειναι ο λόγος συμμετοχής των υπολοίπων(ιδιαίτερα στο GrN) σε αυτόν τον αγώνα (ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ).
        Το κακο είναι οτι πολλοι απο τους πιο πάνω, αλλοτε δηλώνουν Πρωταθληταράδες, αλλοτε τους δηλώνουν 'Γιους των Ανέμων' και όλα τα σχετικά, και άλλοτε οταν μιλάς μαζί τους εχουν ενα υφος 40 Καρδιναλλίων(οπως ειχε γράψει παλλαιότερα καποια ψυχή) και βάλε...
        Παλαιότερα θυμάμαι, η καραμέλα ηταν οτι πάω για τερματισμό για τους βαθμούς στο Ελληνικό πρωτάθλημα.Μεχρι περσυ μια αλλη καραμέλα ελεγε οτι ο αγώνας ειναι μεγάλος και δυσκολος.
        Φέτος?Δεν ειχαν ολοι αυτοί, την Ευκαιρια να εκκινησουν ολες τις ημέρες αν στις προηγουμενες ειχαν εγκατάλειψη?Αρα δεν ειχαν και την δυνατότητα να πατησουν γκαζι?
        Τελικά νομιζω οτι πρέπει να συμφωνησω με τις απόψεις του κυρίου ΙΑΒΕΡΗ(μπαμπα) που εξεφρασε στο MAGIC την πεμπτη, σχετικά με το ποιοί πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και ποια θα ειναι τα κριτήρια που θα αποδεχοντε οι συμμετοχές τους.(απο οτι φαινεται πρέπει να εισαι 70 ετων και ανω και να εχεις και καποια καρδιακα συμπτωματα, το λιγοτερο... για να μπορεις να λάβεις μερος.)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • V
          van last edited by

• K
            kouk last edited by

Πολλές φορές οι ακραίοι χαρακτηρισμοί (ακόμα και καλοπροαίρετοι) μειώνουν αυτούς στους οποίους αναφέρονται!! Και σίγουρα δεν δημιουργούν το επιθυμητό αποτέλεσμα τόυ τονισμού μιας κατάστασης!

Εχεις μια άποψη σχετικά με το ποιοί θα έπρεπε να συμμετέχουν και με ποιό σκοπό (αποτέλεσμα).Πολλοί προτιμούν να κάνουν το κέφι τους για την συμμετοχή.Δικαίωμά τους είναι.

Προσωπικά θα πρότεινα μια αλλαγή στην φρασεολογία!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • A
              amaxopoulos last edited by

ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΚΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΙΚΑ ΒΩΒΟ,ΠΛΑΤΗ,ΝΙΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΤΣΙ (ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ),ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ-ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ) ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ;.......(ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

• V
                van last edited by

Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
                ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΚΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΙΚΑ ΒΩΒΟ,ΠΛΑΤΗ,ΝΙΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΤΣΙ (ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ),ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ-ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ) ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ;.......(ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

Φιλε Αμαξόπουλε, θα σου απαντήσω:Δεν τρέχουν αλλοι, για τον ιδιο λόγο για τον οποίο και εσύ δεν τρέχεις σε αυτόν τον αγώνα ή και εγώ κτλπ.
                Ποιος ειναι αυτός ο λόγος?Μα φυσικά δεν ειναι μόνο ο οικονομικός.Απλά υπάρχει και το γνώθι σ΄εαυτόν.

Για πες μου λοιπόν, πως θα ενιωθες οταν διπλα σου (ασχετος θεατης) ελεγε για καποιον 'Πο Πο! πως παει ετσι?Ετσι το πάω και εγώ!'και το επαναλάμβανε 25 φορές για 25 πληρώματα.Και το χειρότερο ειναι οτι ειχε και δικιο, γιατι τεσσερεις - πεντε περασαν αέρας (μετα ιδια αυτοκίνητα) και βέβαια ξεχώρισαν...Εγώ προσωπικά νιώθω θλίψη και σαν θεατής αλλα και σαν οδηγός.
                Και να το προχωρησουμε και λιγο?Η γενιά μας μεγάλωσε με Κους ΣΤΡΑΤΗ, ΤΑΣΟ, JIGGER, 'ΛΕΩΝΙΔΑ', ΜΟΣΧΟΥ, ΜΟΣΧΟΥΤΗ ...κα. και θυμάμαι πιτσιρηκας τοτε, ακουγα το κοσμο και ζητοκράυγαζε για αυτούς, άλλα παράλληλα τους σεβονταν, γιατι οντως αυτό που εκαναν δεν μπορούσε να το κανει ο καθημερινος οδηγός.Σήμερα κατα την αποψή σου τι δεν μπορεί να κανει απο αυτά που ειδε (απο τα περισσοτερα Ελληνικα πληρώματα) ο καθημερινός οδηγός?

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • K
                  kouk last edited by

Αντε πάλι!Πάμε απο την αρχή!
                  Φίλε van,είναι δικαίωμά σου να θεωρείς οτι για να συμμετάσχει κάποιος στο Ακρόπολις ΠΡΕΠΕΙ να ανταγωνίζεται στα ίσια ή να πηγαίνει τουλάχιστον στα 8/10!

Αλλά!!....Πως αρνείσαι σε κάποιον να σκάσει τα όσα εκατομύρια για να κάνει το κέφι του?

Δεν σου αρέσει?Δεν θέλεις να τον δεις?...Φύγε μόλις περάσουν τα πρώτα WRC και θα είσαι και εσυ μια χαρά και εμείς απερίσπαστοι!!Γιατι αυτό που κάνει και ο τελευταίος σε ενα Ακρόπολις..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ο κάθε μ@@@@@ θεατής που νομίζει οτι είναι ο Βάτανεν!!!

Προσωπικά τους χειροκροτώ θερμά και μακάρι να μπορούσα να το έκανα κι εγω!Δεν εχω τα χρήματα,τις γνώσεις και τις αντοχές για κάτι τέτοιο!

Αλλωστε μην ξεχνάς,οτι αυτοί οι 30-40 αργοι (κατ’ εσε) είναι αυτοί που πήγαν τις συμμετοχές στις 75!!

Αυτός ο ελιτισμός και η μανία με τα χρονόμετρα είναι κάτι που δεν πρόκειται να καταλάβω!
                  Ο τελευταίος να βγει προτελευταίος,ναι,το καταλαβαίνω!Αλλά να μην πρέπει κάποιος να δοκιμάσει ή να κάνει το κέφι του,οχι,δεν το καταλαβαίνω!!

Ρε μακάρι να έβλεπα πάλι τους παλιούς με ΜΚ ΙΙ και τι στον κόσμο!!

• P
                    pavlos last edited by

Φίλε van, θα μου επιτρέψεις να γράψω δυο τρία πράγματα που ίσως θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις την άποψη σου. Κατά αρχήν να συμφωνήσω μαζί σου ότι το θέαμα μετά τα τέρατα του WRC και τα θηριάκια του JWRC είναι όντως λιγότερο εντυπωσιακό γιαυτο και αποχωρούν οι περισσότεροι. Πόσοι από αυτούς που αποχωρούν κάνοντας τον προπονητή (οδηγό) της εξέδρας, ξέρουν πόσο έχει στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα η κάθε συμμετοχή έλληνα αγωνιζόμενου στο Ακρόπολις;; Ξέρεις -ουν, ότι το 95% των ελλήνων πληρώνουν πάνω από το 60-70% του κόστους από την τσέπη τους;;;
                    Και για να φτάσουμε στην ταμπακέρα, έχεις -ουν υπόψιν το κόστος του Ακρόπολις;;; Έχουμε και λέμε:

Συμμετοχή 3000Ε
                    Λάστιχα 6000Ε
                    Βενζίνες 2000Ε

Αυτά είναι τα πάγια... Με το καλημέρα δηλαδή έχουμε 11000 Ε. Από εκεί και πέρα κόστος διαμονή πληρώματος μηχανικών κλπ περίπου 1500Ε (στην καλύτερη περίπτωση) αμοιβή μηχανικών για προετοιμασία και σέρβις κατά την διάρκεια του αγώνα ανάλογα την περίσταση από 1500-5000 ευρώ τουλάχιστον.
                    Οπότε φτάσαμε στα 14000-17500. Αυτα ειτε τερματίσει είτε μείνει στην ράμπα της εκκίνησης
                    Τα υπόλοιπα θα τα απαριθμήσω απλώς και αφήνω το κόστος να το υπολογίσετε μόνοι σας...
                    Rebuild αυτοκινήτου πριν και μετά τον αγώνα (ρετάλι τα αυτοκίνητα μετά από την τριήμερη δοκιμασία)
                    Ανταλλακτικά κατά την διάρκεια του αγώνα, τουλάχιστον αναρτήσεις, ημιαξόνια, προφυλακτήρες αν είσαι τυχερός. Αν όχι η λίστα μπορεί να φτάσει σε μοτέρ, διαφορικά, καρότσα, ακόμα και ολική καταστροφή....
                    Άρα ένα ακρόπολις στοιχίζει σε έναν έλληνα αγωνιζόμενο τουλάχιστον 30000 Ε Από την στιγμή που την πλειοψηφία των χρημάτων μπαίνουν από την τσέπη του νομίζω ότι μπορεί να επιλέξει πως θα κινηθεί έχοντας σαν μοναδικό κριτή του τον καθρέφτη του. Άλλωστε δεν νομίζω πως οποιοσδήποτε πλην ίσως Τσολακίδη Χατζητσοπάνη Πεταλίδη είχαν δηλώσει πως στόχευαν στην διάκριση και όχι στην συμμετοχή.
                    Αν τώρα ευαισθητοποιηθεί μια ελληνική αντιπροσωπία ή μια μεγάλη εταιρία και δώσει 'ανοιχτή' επιταγή σε έλληνα αγωνιζόμενο με στόχο την διάκριση στην Ν4 ή στα S1600 όπου τα πράγματα είναι ακόμα ποιο δύσκολα, τότε το πράγμα αλλάζει!! Μέχρι τότε, αν κάποιος βάζει 30,000 από την τσέπη του, νομίζω πως έχει κάθε δικαίωμα να διαλέξει σε ποιον ρυθμό θα κινηθεί...

• G
                      gvala last edited by

Ο Τσολακίδης γιατί σε εντυπωσίασε; Επειδή τούμπαρε;
                      Ο Βωβός γιατί; Επειδή πήγαινε αέρα; Μα τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν πήγαινε ...
                      Ο χι παππούς γιατί δεν σε εντυπωσίασε; Τι λιγότερο έκανε (αναλογικά) από τον Βωβό;
                      Όλοι κοιτάνε να πάνε όσο πιο γρήγορα μπορούνε ΚΑΙ να τερματίσουνε! Αγώνας είναι, όχι πασαρέλα. Άλλοι τα καταφέρνουν και άλλοι όχι.
                      Πάντως όλοι αξίζουν τα συγχαρητήριά μας.
                      Και όσοι πιστεύουν οτι μπορούν να πάνε καλύτερα, δεν έχουν παρά να το αποδείξουν στους αγώνες.
                      Αθάνατοι Έλληνες ξερόλες! Όλα τα ξέρουν και όλα τα κρίνουν! Και πάντα, ΘΑ ήταν καλύτεροι, ... αλλά η πουτάνα η κενωνία τους αδίκησε ...

• K
                        kleisj last edited by

Κ αν θελουμε να μιλαμε για ηρωες, ηρωες ειναι οι Ελληνες που τους κατεβηκε η τσεπη στις καλτσες για να συμμετασχουν κ εφτασαν τις συμμετοχες στις 73!!!!! Που πηγαν για να τρεξουν σε συνθηκες που καθε αλλο παρα ευνοικες ειναι για τους ιδιωτες!!!! Που ειχαν τ αντερα να μπουν με ολες τις ανιξοοτητες κ χωρις πιθανοτητα καμια διακρισης απλα κ μονο για την συμμετοχη κ τον τερματισμο!!! Που τα εσκασαν απο την τσεπουλα τους κ αρκετοι επεσαν θυματα των ειδικων κ δεν καταφεραν να τερματισουν! Μακαρι να μπορουσα να τρεξω κ ας ειχα κοντρα με τον ουραγο!!!
                        ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

• A
                          apr last edited by

[quote='gvala']! Αγώνας είναι, όχι πασαρέλα. quote]

ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ gvala ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ?

• T
                            thvarveris last edited by

Νομίζω ότι αξίζει να το διαβάσουμε:
                            http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... et-article

• S
                              s3 last edited by

Αυτα που γραφεις van, η γνωμη μου ειναι πως θα ισχυαν αν ο Χ ερασιτεχνης Ελληνας του Ακροπολις αλλαζε λαστιχα καθε 2 ειδικες ειχε 2 τουρμπο και 2 κιβωτια αλλαζε αναρτησεις καθε λιγο,ειχε ομαδα υποστηριξης και οχι τον ξαδερφο του και τον κολλητο του στο σερβις κλπ κλπ.
                              Τοτε ναι θα ηταν απαραδεκτο να μην πιεσει πανω απο τα 8/10.

Αλλα το ακροπολις για τον ερασιτεχνη ειναι και τερματισμος και οχι μονο να πιεσει για να σπασει το αμαξι του.

Καπου πιστευω πρπει να ειμαστε επιεικεις μαζι τους.

• A
                                amaxopoulos last edited by

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ!!
                                ΒΑΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
                                ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟ(ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ),ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Η ΔΑΠΑΝΗ !!!ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ !!!.ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ,ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!
                                ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΟΡΗΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ;; ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΛΙΙΙΓΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ Ο IVAN,ΓΜΤ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΝΙΤΟΝΕΝ .ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!.....ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Ε, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ

• A
                                  apr last edited by

Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
                                  Νομίζω ότι αξίζει να το διαβάσουμε:
                                  http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... et-article

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΔΑΡΗΣ ?
                                  ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ< ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΚΕΤ > , ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ , ΕΝΤΟΥΤΙΣ , ΑΝ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ , ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΟΝΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΟΙ) ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ , ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Η ΒΑΘΜΟΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ , ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΠΡΟ ΥΜΩΝ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑΝ ΣΑΝ ΑΘΛΟ (ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΑΛΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ 3500Χ.Μ. ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΛΒΟ Η ΕΝΑ ΣΑΑΜΠ ΚΑΙ 2-3 ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ) ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΚΑΡΛΣΟΝ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΟΥΝ ?
                                  ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΡΑΦΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΛΜΠΕΡΚ (ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΡΟΚΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΙΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ) Ο ΧΛΥΜΗΤΖΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΩΤΑΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΜΕΝΕ , ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ) Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ?
                                  ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΜΕΡΙΚΟΙ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΟΡΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ , ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ .
                                  ΠΑΨΕ ΚΑΗΜΕΝΕ , ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΛΕΣ , ΑΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ , ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .
                                  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ , ΝΑ ΣΦΗΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΣΑΔΑΡΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΤΣΑ ΟΛΚΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ?
                                  ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΚΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΩΒΟ Η ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ JWRC ?
                                  ΦΙΛΑΚΙΑ

Υ.Γ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ Ε...............

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                  • K
                                    koulis1 last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                                    Υ.Γ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ Ε...............

Εντάξει μην υπερβάλουμε κιόλας.........
                                    Ποιός Ελληνας αγωνιζόμενος δεν θα ηθελε να κάνει ΕΝΑ ακρόπολις????
                                    Ποιός δεν θα ηθελε να ηταν 6-7 μέρες(μαζί με τις δοκιμές) στα βουνά????
                                    Το θέμα ειναι οτι αυτό δεν μπορεί να γίνει 'σε ιδανικές συνθήκες'τουλάχιστον απο τους πολλούς!!!!!!!!!
                                    Ναι να κάνεις ακρόπολις αλλά να εχεις τα 'λαστιχα,αντ/κα σου κλπ'οταν δεν μπορείς 'κατσε σπίτι σου'και μην διασύρεσε γιατι μιλάμε για διασυρμό(καμμία σχέση με το 'αργά').

ΥΓ
                                    Ομως το ιδιο δεν γίνεται και σε ελλ.αγώνες??????.
                                    Αυτοί που εχουν τα οικονομικά μέσα τρέχουν σε καλύτερες συνθήκες!!!!!!.

• G
                                      greg last edited by

Ο χρήστης koulis1 έγραψε:

an valume ke tis dokimes mesa tote gia ton elina agonizomeno to akropolis kratai kana mina...isos ke parapano...

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                      • V
                                        van last edited by

Ο χρήστης koulis1 έγραψε:

Εντάξει μην υπερβάλουμε κιόλας.........
                                        Ποιός Ελληνας αγωνιζόμενος δεν θα ηθελε να κάνει ΕΝΑ ακρόπολις????

Εγώ!
                                        Και πιστευω και καθε σοβαρος Ελληνας που συμμετεχει στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα,ο οποίος δεν δηλωσε συμμετοχή σε αυτόν τον Ελληνικό διασυρμό(βλεπε Καιτατζή, Κυρκο κλπ).

Αντε πάλι!Πάμε απο την αρχή!
                                        Φίλε van,είναι δικαίωμά σου να θεωρείς οτι για να συμμετάσχει κάποιος στο Ακρόπολις ΠΡΕΠΕΙ να ανταγωνίζεται στα ίσια ή να πηγαίνει τουλάχιστον στα 8/10!

Αλλά!!....Πως αρνείσαι σε κάποιον να σκάσει τα όσα εκατομύρια για να κάνει το κέφι του?

Φιλε Kouk, μεχρι εδώ συμφωνω!

Δεν σου αρέσει?Δεν θέλεις να τον δεις?...Φύγε μόλις περάσουν τα πρώτα WRC και θα είσαι και εσυ μια χαρά και εμείς απερίσπαστοι!!Γιατι αυτό που κάνει και ο τελευταίος σε ενα Ακρόπολις..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ο κάθε μ@@@@@ θεατής που νομίζει οτι είναι ο Βάτανεν!!!

Λυπάμαι που στο λέω αλλα δυστυχώς μπορούν πολλοί να οδηγήσουν ετσι.

Αλλωστε μην ξεχνάς,οτι αυτοί οι 30-40 αργοι (κατ’ εσε) είναι αυτοί που πήγαν τις συμμετοχές στις 75!!

Μηπως μπερδεύσαι?Προτιμάς πολλές συμμετοχές ή καλό θέαμα?Προσωπικά αν ηθελα να δώ πολλα αυτοκίνητα θα κατεβαινα στην Πανεπιστημίου...

Αυτός ο ελιτισμός και η μανία με τα χρονόμετρα είναι κάτι που δεν πρόκειται να καταλάβω!

Φιλε Kouk, πάλι μπερδεύεσαι.Αγώνας = χρόνος=ταχυτητα= θεαμα
                                        Αλλιώς σε τι διαφέρει απο τα Καλλιστεία...

Και εγώ μαζί σου, γιατι αυτοί πραγματικά το ελεγε η ψυχή τους...

• K
                                          kouk last edited by

Ο χρήστης van έγραψε:

Λυπάμαι που στο λέω αλλα δυστυχώς μπορούν πολλοί να οδηγήσουν ετσι.

Εγω πάλι δεν το νομίζω!

Μηπως μπερδεύσαι?Προτιμάς πολλές συμμετοχές ή καλό θέαμα?Προσωπικά αν ηθελα να δώ πολλα αυτοκίνητα θα κατεβαινα στην Πανεπιστημίου...

Πολλές συμμετοχές ΚΑΙ θέαμα!Ζητάω πολλά!
                                          Πάντως εδω μπερδεύτηκες!Άλλοι αυτοί που προσφέρουν θέαμα,άλλοι αυτοί που κάνουν το κέφι τους και άλλοι αυτοί που κάνουν το κέφι τους προσφέροντας θέαμα!!

Φιλε Kouk, πάλι μπερδεύεσαι.Αγώνας = χρόνος=ταχυτητα= θεαμα
                                          Αλλιώς σε τι διαφέρει απο τα Καλλιστεία...

Αγώνας=Κέφι.- Διαφωνείς?Αλλοιώς το ακούω πολύ 'επαγγελματικό'!!!

Και εγώ μαζί σου, γιατι αυτοί πραγματικά το ελεγε η ψυχή τους...

Αντε...να που συμφωνούμε!!

• C
                                            castor last edited by

Θα πάρω μία φράση από το κείμενο του ημιαξονιοφάγου φίλου μου...

*' Η τελευταία απόφαση έθιξε μόνο τους δύσμοιρους Έλληνες αγωνιζόμενους που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αισθάνονταν σαν φτωχοί συγγενείς παρά το ότι πλήρωσαν στην οργάνωση 3000 γιούρο !!! για παράβολο συμμετοχής.
                                            Απόλυτα φυσιολογικό το να προσέχουν τους παγκόσμιους. ‘Ετσι είναι πλέον το παιχνίδι αν θέλεις η διεθνής ομοσπονδία να σου δίνει αγώνα του παγκόσμιου. Όμως γιατί να επιτρέπεται η συμμετοχή των Ελλήνων αγνών ερασιτεχνών; Αυτών δηλαδή που έφτασαν το Ακρόπολις στα 51 του γενέθλια. Για το εκατομμύριο; Δεν είναι πιο τίμιο να τους λες, παιδιά καθήστε απ’ έξω, δεν είναι αυτός ο αγώνας για εσάς;.' *

Και θα πώ ότι διαφωνώ!

Διαφωνώ όχι στην ουσία που είναι η αντιμετώπιση των Γ' Εθνική κατηγορία αλλά για τους εξής λόγους:

1. Αν δεχθούμε αυτήν την λογική , όλες οι συμμετοχές στους Ελληνικούς Αγώνες μετά το Νο 30-40 δεν θα έπρεπε να τρέχουν!

2. Κάποτε που είμασταν εμείς τα 'τσικό' και υπήρχαν 40 - 60 συμμετοχές βοηθήσαμε τον χώρο να αναπτυχθεί και να προχωρήσει!Τώρα που έφτασε τουλάχιστον η δικιά μου γενειά την πρώτη 10άδα πώς το βλέπει? Σε πειράζει Νίκο - Παύλο - Χρήστο κλπ στο Ακρόπολις ? Τι να πούνε όσοι τρέξανε Παλλάδιο με ψηλά νούμερα και φεσωθήκανε από αποφάσεις !!!

3. Αν υπάρχει Ακρόπολις - ΕΛΠΑ - Κριτές και όσοι άλλοι που το οφείλουν? στις 3-4 συμμετοχές των Γ.Μοσχού - Σιρόκο - Λεωνίδα - Jigger - ΆρηΒωβού ή στην τρέλλα και στην τσέπη μερικών άλλων δεκάδων !!! Έτσι απλά φτάσαμε να λέμε για 'τον καλίτερο αγώνα του WRC'?

Ας είμαστε ρεαλιστές; Δεν φταίει ούτε ο Ηρακλής ή ο Τσαμάκος ή ο Γονής !
                                            Φταίμε εμείς όλοι μαζί που δεν έχουμε **ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ **αυτά που δικαιούμαστε να έχουμε!

Υ.Γ. Σαν θεατής σέβομαι την προσπάθεια όλων των συναγωνιζομένων γιατί στο μέτρο του καθενός συμβάλλει στην 'παράσταση' που παρακολουθώ!
                                            Είναι ένα θέατρο και δεν θα κρίνω με τα ίδια κριτήρια τους Πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 1 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ