-
Είναι στο τεύχος που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα με αφιέρωμα στο Ακρόπολις και εξώφυλο τον Gronholm.Κανονικά θα βρίσκεται στα κεντρικά πρακτορεία ξένου τύπου την ερχόμενη εβδομάδα.
Εάν δεν καταφέρεις να το βρείς στείλε pm να στο στείλω ταχυδρομικά. -
ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΘΑΥΜΑΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΣΕ ΙΝ-ΚΑΡ,ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ¨ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ¨ ΚΑΙ ¨ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ¨, ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!! .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,ΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Η ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΠΛΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΙΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΚΛΠ, ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΗΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΣΑ ΑΣΕ ΜΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΑΤΙΣ!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ. -
Δημήτρη, στο είπα. Mην το πάρεις προσωπικά.
Όσο για τα διαπλεκόμενα, ναι, μερικές φορές υπάρχουν αλλά όχι με τον τρόπο που αυτά εμφανίζονται στην κοινωνικοπολιτική ζωή της χώρας.
Kυρίως τα όποια «διαπλεκόμενα» στους αγώνες έχουν να κάνουν με καλές προσωπικές σχέσεις και με εγγυήσεις του ότι τα όποια χρήματα δεν θα αναλωθούν μόνο για να ξεκα...σει κάποιος. Mερικές φορές βέβαια δημιουργήθηκαν και πιο σκοτεινές καταστάσεις, αλλά είναι στατιστικά αμελητέα φαινόμενα.
Όσο για το να τρέχεις, μακάρι νάταν στο χέρι μου και για σένα και για κάποιους -πολύ λίγους- άλλους.
Aν θες μια συμβουλή, απλά μην το βάζεις κάτω. Στην ηλικία σου χωρίς να με ξέρει ούτε η... μάνα μου, πίσω επιβάτης σε ένα παπάκι έψαχνα στις εταιρίες για χορηγό Kαι βρήκα!!! Xωρίς μέσον, ούτε θέση (μόλις το 1983 βρέθηκα στη δημοσιογραφία αυτ/του).
Kαι όχι μόνο βρήκα, αλλά και διατήρησα μέχρι και σήμερα, γιατί ποτέ δεν τους έταξα λαγούς με πετραχήλια και γιατί πάντα φρόντιζα να τιμώ τα χρήματα και την συμπαράστασή τους.
H Gabriel, η Rilken, η Elf, η Total πάνω από όλα η Lada (δια βίου χορηγός μου), ήταν μεγάλα ονόματα που με στήριξαν πολύ πριν γίνω κάποιος στους αγώνες αλλά και τα περιοδικά.
Kαι μη μου πεις πως οι καιροί άλλαξαν, γιατί όντας από μέσα 30 χρόνια τώρα ξέρω καλά ότι η κατάσταση που επικρατεί στους αγώνες είναι σχεδόν η ίδια (και δυστυχώς θα παραμείνει...).
Kουράγιο λοιπόν, υπομονή, επιμονή και μη ξεχνάς ότι οι αγώνες θέλουν θυσίες αν δεν σε λένε Γκέητς, ή έστω Bωβό. Oύτε σινεμά, ούτε πορτοκαλάδα και η γκόμενα έξοδο στο... παγκάκι. Aυτά κάναμε κάποτε προκειμένου να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε οι περισσότεροι της γενιάς μου. Oύτε μπαρμπάδες στην Kορώνη, ούτε αλλαξοκωλιές, ούτε σκοτεινες δυνάμεις.
NT
ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ...