-
Δηλώνω κατηγορηματικά οτι δεν ξαναβάζω Valeo.
Τρίζουν στην λίγη βροχή και δεν καθαρίζουν καλά
Επιστρέφω στους Bosch μόλις φθαρούν... -
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, δουλεύουν λίγο περισσότερο από τα άλλα. Δεν είναι τόσο καλά όσο τα bosch αλλά είναι φθηνότερα, τα αλλάζω 2 φορές το χρόνο και έχω πάντα καινούριους υαλοκαθαριστήρες.
-
Για Accent τι μπορώ να κάνω; Έχω 3 χρόνια τους ίδιους υαλοκαθαριστήρες και είναι πια σαν να σκουπίζω τα νερά με το χέρι. Δεν έχω όμως αλλάξει ποτέ λάστιχα ή ό,τι άλλο χρειάζεται, ποια είναι η διαδικασία;
-
Εγώ φοράω εδώ και 2,5 χρόνια καθαριστήρες της champion και μπορώ να πώ οτι είναι ευχαριστημένος αφού ακόμα καθαρίζουν καλά και δεν κάνουν και θόρυβο
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Εγώ φοράω εδώ και 2,5 χρόνια καθαριστήρες της champion και μπορώ να πώ οτι είναι ευχαριστημένος αφού ακόμα καθαρίζουν καλά και δεν κάνουν και θόρυβοΣυμφωνώ.
Τους άλλαξα τώρα μετά από 3 χρόνια -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Επαναφέρω το θέμα λόγω καιρού!
Αφου το επανεφερες να πω κι εγω τι εκανα πριν 1 μηνα περιπου. Πηρα απο ενα μαγαζι 2 λαστιχακια για 3 ευρω και αντικατεστησα τα παλια (για να μην αλλαξω ολο τον υαλοκαθαριστηρα). Μια χαρα καθαριζουν μεχρι τωρα. Δε ξερω αν θα αντεξουν πολυ λογω μαρκας, παντως δουλευουν!!!
Από πού; Από πού τα πήρες Μανώλη. Έχει έρθει η σειρά και των δικών μου και εμπρός και πίσω.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αφου το επανεφερες να πω κι εγω τι εκανα πριν 1 μηνα περιπου. Πηρα απο ενα μαγαζι 2 λαστιχακια για 3 ευρω και αντικατεστησα τα παλια (για να μην αλλαξω ολο τον υαλοκαθαριστηρα). Μια χαρα καθαριζουν μεχρι τωρα. Δε ξερω αν θα αντεξουν πολυ λογω μαρκας, παντως δουλευουν!!!
Από πού; Από πού τα πήρες Μανώλη. Έχει έρθει η σειρά και των δικών μου και εμπρός και πίσω.
Εγώ από Σπ. Πάτση
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για Accent τι μπορώ να κάνω; Έχω 3 χρόνια τους ίδιους υαλοκαθαριστήρες και είναι πια σαν να σκουπίζω τα νερά με το χέρι. Δεν έχω όμως αλλάξει ποτέ λάστιχα ή ό,τι άλλο χρειάζεται, ποια είναι η διαδικασία;Αν τα λαστιχάκια που θα βρεις κάνουν και είναι ίδια με αυτά που έχει το αυτοκίνητο, τότε απλά τα αγοράζεις, τα κόβεις στο ίδιο μήκος και αν πιάνει λίγο το χέρι σου βλέπεις πως έχουν τοποθετήσει τα υπάρχοντα και τα αλλάζεις
Πολύ απλή διαδικασία.
Εγώ που τα δοκίμασα, δουλεύουν μια χαρά!
Τελικά μας δουλεύουν κανονικά... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εγώ από Σπ. Πάτση
Λίγο μακριά δεν μου πέφτει;;!!!
-
Εγώ από Σπ. Πάτση
Λίγο μακριά δεν μου πέφτει;;!!!
O Megane98hp μένει Κρήτη?????
-
Κρητικός και Ηρακλειώτης επίσης.
Μανώλη περιμένω. -
Κρητικός και Ηρακλειώτης επίσης.
Μανώλη περιμένω.ΑΑααα!!! Δεν το ήξερα
-
Απο του 'Κουζουλογλου' μετα τα φαναρια της Παπαναστασιου.
-
Υπαρχουν καθαρηστηρες BARDHAL απο σιλικονη και τεφλόν που δινουν εγγυηση 5 χρόνια. Εχουν διαφορα μήκη και εχουν ανταπτωρες για να κουμπώνουν σε ολα τα μπράτσα.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Υπαρχουν καθαρηστηρες BARDHAL απο σιλικονη και τεφλόν που δινουν εγγυηση 5 χρόνια. Εχουν διαφορα μήκη και εχουν ανταπτωρες για να κουμπώνουν σε ολα τα μπράτσα.χμ...τιμή?
-
Και μαγαζί που να τους πουλάει...
-
Sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση, για το που και ποσο κάνουν. Λοιπόν κοστίζουν 18 ευρώ ανεξαρτήτως μήκους ο ένας και εγώ τους βρήκα στην περιοχή της Κατεχάκη. Η ακριβής διέυθυνση ειναι Πρατούνα 22 και το τηλέφωνο ειναι 210 6719561. Καλό ειναι να τηλεφωνήσετε πρώτα λέγοντας το μήκος που σας ενδιαφέρει για να ειστε σίγουροι οτι υπάρχει. Στο ιδιο μαγαζί εχει και λάδια σε καλές τιμές και λιπαντικά ιδίως για μοτοσυκλέτες. Πιό ευκολο να πάει κάποιος ειναι ανεβαίνοντας την Κατεχάκη απο Μεσογείων προς Κηφησίας στο ψηλότερο σημείο υπάρχει περίπτερο, και ο κάθετος δρόμος στα δεξιά σου ειναι η Πρατουνα αλλά δεν σε αφήνει να μπείς δεξιά, το μαγαζί ειναι το τρίτο απ την γωνία στο δεξί χέρι.
-
Επαναφερω το θεμα γιατι κατα πρωτον δεν θελω να ανοιξω καινουργιο και κατα δευτερον γιατι εχω ενα εκνευριστικο προβλημα.
Τι γιναται με τους πισω υαλοκαθαριστηρες και γιατι δεν βλεπω να κυκλοφορουν 4θυρα αυτοκινητα με πισω καθαριστηρα;
Μα ειναι δυνατον; Πως θα καθαρησω το πισω τζαμι στο αμαξι μου; Υπαρχει λογος που τα σενταν δεν εχουν πισω καθαριστηρα; Και αν ναι, ΓΙΑΤΙ; . -
Έχει αναφερθεί κάπου ότι τα 4θυρα δεν έχουν πίσω υαλοκαθαριστήρα γιατί το σπρέυ από τα νερά του δρόμου δεν φτάνουν εύκολα στο πίσω τζάμι λόγω του τρίτου όγκου και αφετέρου γιατί δεν είναι εμφανίσιμα με τον καθαριστήρα εκεί. Χρειάζεται πάντως σε αρκετές περιπτώσεις. Κάποια ελάχιστα 4θυρα είχαν πίσω υαλοκαθαριστήρα.
-
Δηλαδη ρε παιδια εδω μιλαμε οτι ο ανθρωπος σε λιγα χρονια θα εχει αποικια στον Αρη, αλλα οι αυτοκινητοβιομηχανιες δεν μπορουν να βρουν λυση σε τετοια προβληματα; Σε λιγο καιρο τα αμαξια θα πατας ενα κουμπι και θα σου βγαζει απο το ντουλαπακι του συνοδηγου 2 μεριδες παστιτσιο, μια παϊδακια και τρεις μπυρες, αλλα για να καθαρησεις το πισω τζαμι θα πρεπει να σταματησεις στο δρομο και να ριξεις νερο στο τζαμι για να καθαρησει;
Αν ειναι δυνατον!!!
ΕΝΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ!!!!
Περι Υαλοκαθαριστηρων