-
Καλη πατεντα τα δυο σετ κ να προσθεσω οτι ισως ειναι καλο να βαζουμε β διαλογης κ με τον παγετο (ειδικα αν ξεχασεις να τους σηκωσεις καμια νυχτα με μειον, εχασες!)
Ο χρήστης tolis147 έγραψε:
αν θελετε δοκιμαστε το μιγμα με αρκετο AZAX πολυ λιγο AVA kai μονο απεσταγμενο νερο παιδες.Κ γω βαζω απεσταγμενο κ 1-2 σταγονες υγρου πιατων αλλα το ΑΖΑΧ δεν το ειχα σκεφτει κ ομολογω οτι ειναι ενδιαφερουσα ιδεα, θα το δοκιμασω ASAP!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εφόσον καθαρίζεις το παρμπρίζ με το χέρι τότε αρκεί να αφαιρείς εντελώς τους καθαριστήρες όταν έχει ήλιο που τους καταστρέφει και να τους φυλάς στο κατάλληλο δροσερό περιβάλλον και θα τους βάζεις μόνο όταν βρέχει και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κρατήσουν ακόμα περισσότερο....δε σου εχει τυχει προφανως να ξεπαρκαρεις το αuto σου μετα απο σκ ,που το ειχες κατω απο δεντρο,να φυγεις,ξαφνικα να πιασει η βροχα ,να βαλεις τα γυαλοκαθαριστηρια και ξαφνικα να ανακαλυψεις πως το παρπριτς σου εχει μπιμπικια ρετσινη που σου καταστρεφουν τα μακτρα σου και δε βλεπεις ουτε το καπο!
σου ειπα πως ναι,ισως να ειμαι σχολαστικος.γενικα καρατσεκαρω το auto μου καθε φορα που το καβαλαω.
παρολα αυτα ομως τις ειρωνιες δεν τις πολυγουσταρω -
σου ειπα πως ναι,ισως να ειμαι σχολαστικος.γενικα καρατσεκαρω το auto μου καθε φορα που το καβαλαω.
παρολα αυτα ομως τις ειρωνιες δεν τις πολυγουσταρωΝαι είσαι πολύ σχολαστικός και είναι δικαίωμά σου όπως δικαίωμά σου είναι να μην σου αρέσουν οι ειρωνείες.....αλλά δικαίωμά μου κι εμένα είναι να εκφράζομαι και μάλιστα να εκφράζομαι με τον τρόπο που μου αρέσει τον οποίο μάλιστα δε θεωρώ προσβλητικό για κάποιον συγκεκριμένο αλλά εντελώς γενικό! Δεν βάλλω λοιπόν προσωπικά εναντίον σου αλλά απλά ήθελα να τονίσω το πόσο υπερβολικές βρίσκω τέτοιες συνήθειες. Αν εσύ αισθάνεσαι προσωπικά προσβεβλημένος λυπάμαι αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, ζητάω την κατανόησή σου και ζητώ συγνώμη αν σε στεναχώρησα!
-
Τα AVA και AZAX νομιζω οτι 'κοβουν' τα λαστιχα των παρμπριζ και θαμπωνουν το χρωμα.Αν το νερο που πετανε τα πιτσιλιστηρια ηταν ζεστο θα καθαριζε πιο καλα το παρμπριζ;
-
δε σου εχει τυχει προφανως να ξεπαρκαρεις το αuto σου μετα απο σκ ,που το ειχες κατω απο δεντρο,να φυγεις,ξαφνικα να πιασει η βροχα ,να βαλεις τα γυαλοκαθαριστηρια και ξαφνικα να ανακαλυψεις πως το παρπριτς σου εχει μπιμπικια ρετσινη που σου καταστρεφουν τα μακτρα σου και δε βλεπεις ουτε το καπο!
παρολα αυτα ομως τις ειρωνιες δεν τις πολυγουσταρωΜήπως κατά τύχη έχεις Alfa 147?
-
μπορουμε να βγαλουμε τελειως το παρ-μπριζ!!!!
always joking!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
δε σου εχει τυχει προφανως να ξεπαρκαρεις το αuto σου μετα απο σκ ,που το ειχες κατω απο δεντρο,να φυγεις,ξαφνικα να πιασει η βροχα ,να βαλεις τα γυαλοκαθαριστηρια και ξαφνικα να ανακαλυψεις πως το παρπριτς σου εχει μπιμπικια ρετσινη που σου καταστρεφουν τα μακτρα σου και δε βλεπεις ουτε το καπο!
παρολα αυτα ομως τις ειρωνιες δεν τις πολυγουσταρωΜήπως κατά τύχη έχεις Alfa 147?
ναι φιλε μου 147 εχω
γιατι?
παντως το παραπανω περιστατικο μου ετυχε με το προηγουμενο auto που ειχα(opel astra) -
ναι φιλε μου 147 εχω
γιατι?Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αυτή η συμπεριφορά φωνάζει από μακρυά 'alfista' !!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν το νερο που πετανε τα πιτσιλιστηρια ηταν ζεστο θα καθαριζε πιο καλα το παρμπριζ;Λογικά ναι...
αλλά δύσκολο...! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αν το νερο που πετανε τα πιτσιλιστηρια ηταν ζεστο θα καθαριζε πιο καλα το παρμπριζ;
Λογικά ναι...
αλλά δύσκολο...!Δύσκολο γιατί;
Σε κάποια αυτοκίνητα απο όσο ξέρω υπάρχει σύστημα θέρμανσης του υγρού.. Μία αντίσταση είναι απλά
Επειδή όμως δεν είμαι 100% βέβαιος θα κάνω έναν έλεγχο σε αυτό που έγραψα παραπάνω για να μήν προκαλώ παραπληροφόρηση.Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Αν το νερο που πετανε τα πιτσιλιστηρια ηταν ζεστο θα καθαριζε πιο καλα το παρμπριζ;
Λογικά ναι...
Σε κάποια αυτοκίνητα απο όσο ξέρω υπάρχει σύστημα θέρμανσης του υγρού.. Μία αντίσταση είναι απλά
Επειδή όμως δεν είμαι 100% βέβαιος θα κάνω έναν έλεγχο σε αυτό που έγραψα παραπάνω για να μήν προκαλώ παραπληροφόρηση.Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΕντάξει απλά είναι αρκετά άχρηστο...
Τώρα αν το έχει καμία αμερικάνικη λιμουζίνα...άλλο θέμα!!! -
-Αγαπη μου πλυνε το παρ-μπριζ!!
-Μισο λεπτο να αναψω το θερμοσιφωνο!!!!! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Λογικά ναι...
ΔημήτρηςΕντάξει απλά είναι αρκετά άχρηστο...
Τώρα αν το έχει καμία αμερικάνικη λιμουζίνα...άλλο θέμα!!!άχρηστο γιατί; Αφου παρέχει μια ευκολία και δεν στοιχίζει πάνω απο μερικά cents στην εταιρεία γιατι να είναι άχρηστο;.. όσο άχρηστο είναι και το να ξεκινουν αυτόματα τα γυαλοκαθαριστίρια. Δεν είναι απαραίτητο , αλλα διευκολύνει
Με εκτίμηση,
Δημήτρης
Συν του ότι είναι πολύ φθηνο να εφαρμοστεί -
άχρηστο γιατί; Αφου παρέχει μια ευκολία και δεν στοιχίζει πάνω απο μερικά cents στην εταιρεία γιατι να είναι άχρηστο;.. όσο άχρηστο είναι και το να ξεκινουν αυτόματα τα γυαλοκαθαριστίρια. Δεν είναι απαραίτητο , αλλα διευκολύνει
Με εκτίμηση,
Δημήτρης
Συν του ότι είναι πολύ φθηνο να εφαρμοστείΠιστεύω οτι είναι παραπάνω απο μια μικρή ευκολία.
Ένα παράδειγμα: Έχεις δοκιμάσει να πλύνεις πιάτα με κρύο νερό? Δεν καθαρίζουν με τίποτα.
Ειδικά σε πιο ψυχρά κλίματα πρέπει να είναι απαραίτητο.
-
Τι να πω!
Ποτέ δεν μου έχει τύχει να μην καθαρίζει το τζάμι εξαιτίας χαμηλής θερμοκρασίας νερού!Αν έχει περάσει ένα κοπάδι από περιστέρια από πάνω..δεν το γλυτώνεις το σφουγγαράκι!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι να πω!
Ποτέ δεν μου έχει τύχει να μην καθαρίζει το τζάμι εξαιτίας χαμηλής θερμοκρασίας νερού!Αν έχει περάσει ένα κοπάδι από περιστέρια από πάνω..δεν το γλυτώνεις το σφουγγαράκι!
Ayto den simainei oti mia toso ftini eukolia den einai kalo na einai dedomenh...opws kai ta ilektrika para8ira.. Einai axrista, alla kanoun toso pio omorfh ti zwh
-
Τι να πω!
Ayto den simainei oti mia toso ftini eukolia den einai kalo na einai dedomenh...opws kai ta ilektrika para8ira.. Einai axrista, alla kanoun toso pio omorfh ti zwh
Καθόλου άχρηστα..
το να ανοίγεις του συνοδηγού (όταν δεν υπάρχει συνοδηγός!!!) είναι επικύνδινο χωρίς ηλεκτρικά!!! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι να πω!
Καθόλου άχρηστα..
το να ανοίγεις του συνοδηγού (όταν δεν υπάρχει συνοδηγός!!!) είναι επικύνδινο χωρίς ηλεκτρικά!!!giati na ani3eis to para8iro tou sinodigou? An den uparxei sinodigos mporeis na stamatiseis gia na ta ani3eis.
Panta uparxoun diafora pou 8a mporoume na poume epixiromatologontas.
To vasiko einai omws oti otidipote kanei ti zwh mas eukolh den einai axristo pisteuw (eidika otan einai f8ino) kai einai kalo na efarmozetai sta oximata.
An kai to sigkekrimeno 8ema pou anaferame einai akoma pio simantiko apo ta hlektrika para8ira se merikes periptwseis..
Einai axrista ta 8ermenomena ka8ismata? gia emena oxi
Oi potiro8ikes? Eidika autes gia emena oxi..
etcMe sevasmo,
DimitrisPS> Episis den einai tixaio oti sta autokinita gia tous gialoka8aristires vazoume eidiko ugro pou den pagwnei. Auto kai mono dixnei apo mono tou mia anagkh
-
Για ζεστο νερο εχω σκεφτει να να παρω λαστιχο ψιλο ,ιδιο με αυτο που παει απο το παγουρι στα πιτσιλιστηρια, και να το τυλιξω σφιχτα γυρω απο ενα λαστιχο που μεταφερει αντιψυκτικο της μηχανης.Καλη ιδεα ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για ζεστο νερο εχω σκεφτει να να παρω λαστιχο ψιλο ,ιδιο με αυτο που παει απο το παγουρι στα πιτσιλιστηρια, και να το τυλιξω σφιχτα γυρω απο ενα λαστιχο που μεταφερει αντιψυκτικο της μηχανης.Καλη ιδεα ;Noμίζω οτι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα.
Εννοείς να φέρεις σε επαφή το σωλήνα που περιέχει το νερο που πάει στο τζάμι σου σε επαφή με έναν θερμότερο σωλήνα ώστε να διατηρεί τη σωλήνωση ζεστή αν κατάλαβα καλά. Ελπίζω να κατάλαβα σωστά.
Μάλλον το πρόβλημα που θα έχεις είναι οτι το νερό που αποθηκεύεται στο δοχείο δεν θα είναι επίσης θερμό, παρα μόνο το νερό που έχει απομείνει στις σωληνώσεις και το οποίο είναι μικρή ποσότητα. Επισης το κρύο νερό που μεταφέρεται απο το δοχείο μέσα απο τις σωληνώσεις δεν θα έχει χρονο να θερμανθεί.. Γίνεται πολύ γρήγορα η διαδικασία της μεταφοράς.
Δεν είναι όμως άσχημο να το δοκιμάσεις Ειδικά αν δεν είναι χρονοβόρο για εσένα
Με σεβασμό ,
Δημήτρης
Περι Υαλοκαθαριστηρων