-
Μπορεί να ήταν από κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή ραδιοφωνικό σταθμό. Με κάποιο ειδικό πρόγραμμα (το φτιάχνει φίλος φέρελπις προγραμματιστής-φυσικός) εξετάζουν το σήμα των κεραιών τους ανά περιοχή με χρήση κεραίας και GPS συνδεδεμένα στον φορητό όπου τρέχει το πρόγραμμα.
-
είχε όνομα εταιρείας NAVκάτι , δε νομίζω να ήταν ρ/σ.
-
Γιατι δεν ειναι χαρτογραφημενη η Αθηνα ? Και τοσοι που εχουν aftermarket navigation τι χρησιμοποιουν ???[/img]
-
Μα η Αττική είναι χαρτογραφημένη!!
Ίσως όχι τέλεια, αλλά μόλις ΦΕΤΟΣ η Γκάρμιν ολοκλήρωσε σε 98% της διευθυνσιοδότησης την... Ελβετία!!!
Οπότε αν δεν ήταν κάποια ΝΕΑ στην χαρτογράφηση εταιρεία, μάλλον τα κινητά πιο πιθανά μου φαίνονται...
Άντε να δούμε, πότε θα πηγαίνουμε εκδρομές με σύστημα πλοήγησης!!
Εγώ πάντως εδώ έχω περάσει τη μισή κεντρική Ευρώπη με σύστημα πλοήγησης, και περνάω ακόμα και από στενάκια λες και γεννήθηκα στα μέρη που πρωτοέβλεπα!!!ΚΑΜΙΑ σχέση!!!
Και σαφώς πιο ασφαλές!!
-
Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν δουλευουν τα εργοστασιακα sat/nav στην Ελλαδα και δουλευουν τα aftermarket... ξερει κανενας ?
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - προφανως δεν υπαρχει ζητηση. ?!
Και οπως ελεγε και ενας καθηγητης μου στο Λυκειο, σιγα τους δρομους που εχουμε πια για να χρειαζομαστε GPS. Οι αξονες ολης της χωρας ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου, δεν ειμαστε Μ. Βρετανια με τους δαιδαλωδεις αυτοκινητοδρομους.
ΟΚ, υπαρχει η χρηση για τα στενακια των πολεων, αλλα ισως να ειναι πολυ πιο γενικο το προβλημα της καταγραφης των δρομων και οικοπεδων -- βλεπε Εθνικο Κτηματολογιο.
-
υπαρχουν πλεον καλες και φθηνες λυσεις για οποιον θελει πλοηγηση μεσω gps.
υπαρχει και το αναλογο θεμα...
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Σήμερα focus λευκό στον Αλιμο με κεραία αλα awacs(καλά το γράφω Μανώλη?) και αυτοκόλλητο ''χαρτογράφηση δικτύου'', μέσα ζευγάρι με 2 laptop.Επιτέλους θα δουλέψουν τα gps και στην Ελλάδα?
Καλά το έγραψες Μάνο!!!
Όσο για την χαρτογράφηση δεν νομίζω ότι είμαστε σεβαστή αγορά από άποψη πωλήσεων ώστε να πέσουν χρήματα για χαρτογράφηση μας. Κάτι έγινε με αφορμή του ΟΑ αλλά μην περιμένετε σύντομα κάτι καλύτερο.
-
**Τα τελευταία 9 ποστς προέρχονται από το θέμα 'Χαρτογράφηση Αττικής' του KingManos στο Περί Αυτοκίνησης. Συνεχίζουμε εδώ.
[moderator]**
-
Το περιοδικο στο τελευταιο τευχος εχει δοκιμες καποιων τετοιων συστηματων. Κυμαινονται γυρω στα 600-700ε και τουλαχιστον 1 απο αυτα ειναι πολυ καλο και με πληρες Ελληνικο μενου. Περιλαμβανει ολη την Ελλαδα μαλιστα και οχι μονο την Αττικη. Εκτος Αττικης δεν ειναι υπερπληρες ακομη, αλλα ειναι σιγουρο οτι στον προορισμο σου θα πας!
-
Αυτή την στιγμή κυκλοφορεί στην χώρα μας τουλάχιστον ένα πρόγραμμα για Pocket PC που έχει πολύ καλή χαρτογράφηση της χώρας και εξαιρετική μέσα σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Μιλάμε για επίπεδα αρίθμησης δρόμων, μονοδρομήσεων κτλ.
Για καμία 20αριά ακόμα πόλεις έχει μόνο ονόματα δρόμων χωρίς πληροφορίες μονοδρόμησης και αριθμών, αλλά η εταιρία που το διαθέτει στην χώρα μας κάνει συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης. Ήδη η Πελοπόννησος έχει χαρτογραφηθεί ολόκληρη σχεδόν σε πολύ καλό επίπεδο και τα ίδια υπόσχονται και για την υπόλοιπη χώρα.
Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τους χάρτες, αν και το καινούργιο πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ για το μηχάνημα μου και βγάζει ορισμένα προβλήματα. Αν αποφασίσετε να το αγοράσετε, θα πρότεινα να προτιμήσετε το πιο γρήγορο PPC που αντέχει η τσέπη σας.
-
Για το PN λες Χρήστο; Γιατί το είχα κι εγώ στο 168άρι μου [προτού το πουλήσω] και ομολογώ ότι δούλευε μια χαρά. Ακόμα και σε Acer στα 266ΜΗz φίλου ρολάρει πολύ καλά με bluetooth GPS [Fortuna Slim].
-
Κι εγω εχω το PN στο Mio 168 χωρις προβλημα...
-
Ναι, για το PN, απλά φοβήθηκα μήπως θεωρηθεί διαφήμιση.
-
Διαφήμιση ΕΙΝΑΙ πιάστε τον...
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Διαφήμιση ΕΙΝΑΙ πιάστε τον...ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ
Εγώ μπλέκω μόνο με πούδρες και σύννεφα...
-
δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση, καθώς αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που υπάρχει για ποκετ πισι, με ελλανική χαρτογράφηση. μπορείτε να μάθετε πολλά στο myphone.gr/forum, καθώς και να βρείτε αρχεία με τις θέσεις των ραντάρ της τροχαίας.
-
-
nikapos
τα ξέρουμε φίλε μου. Για τα σημεία των ραντάρ υπάρχει θέμα στο ngi forum.
-
Ξέρει κανείς τα PDA Navigators που υπάρχουν στην αγορά ποια έρχονται με χάρτες Ευρώπης ?
NAVIGATOR