-
Το punto έχει ρύθμιση της δέσμης φωτός. Έχετε ασχοληθεί καθόλου? Υπάρχει κάποιος συνδυασμός που να μην στραβώνει τον απέναντι και να έχω το maximum των φώτων?
Το κιβώτιο είναι λίγο πουτσέ στο κούμπωμα της πρώτης! ( t-jet )
Το πορτ μπαγκάζ πολύ πουτσέ! Θέλει δύναμη για να κλείσει. -
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Το punto έχει ρύθμιση της δέσμης φωτός. Έχετε ασχοληθεί καθόλου? Υπάρχει κάποιος συνδυασμός που να μην στραβώνει τον απέναντι και να έχω το maximum των φώτων?Το κιβώτιο είναι λίγο πουτσέ στο κούμπωμα της πρώτης! ( t-jet )
Το πορτ μπαγκάζ πολύ πουτσέ! Θέλει δύναμη για να κλείσει.- Ανοιξε το καπο και κανε manual ρυθμιση με τα ρυθμιστικα τους
- Σε πολλα αμαξια η πρωτη ζοριζει γενικως.... ισως αμα δοκιμαζες καμια πολυ καλη βαλβολινη να εβλεπες διαφορα. Παντως εχε το νου σου μην τυχον και αρχισει να χειροτερευει...
- Το πορτ μπαγκαζ επίσης ρυθμιζεται. Η βαση της κλειδαριας μπορει να ρυθμιστει να πιανει ποιο εξω...
Γενικως πας στο σερβις και ζητας να στα ρυθμισουν... αν και τα φωτα καλο ειναι να τα δεις εσυ...
-
Μπορεί να ρυθμιστεί η βάση της κλειδαριάς, αλλά ίσως υπάρχουν βιδωτά (με το χέρι)λαστιχάκια αριστερά και δεξιά, που αν τα γυρίσεις λίγο να βελτιωθεί η κατάσταση.
-
Θα τα τσεκάρω παιδιά, ευχαριστώ.
Τα turbo jet της fiat χρειάζονται να μένουν στο ρελαντί για να κρυώσει η τουρμπίνα ή κυκλοφορεί λαδάκι και μετά το κλείσιμο της μίζας? -
Θα τα τσεκάρω παιδιά, ευχαριστώ.
Τα turbo jet της fiat χρειάζονται να μένουν στο ρελαντί για να κρυώσει η τουρμπίνα ή κυκλοφορεί λαδάκι και μετά το κλείσιμο της μίζας?Ρε Κώστα πάρε το αμαξάκι να τελείωνουμε!!!Και γώ έτοιμος είμαι!!Αλήθεια!Προσπαθώ για το abarth,αλλά και το tjet μια χαρά είναι!
-
Δε κατάλαβες καλά. Το χω ήδη. 600 χλμ. Στρώνεται.
-
Δε κατάλαβες καλά. Το χω ήδη. 600 χλμ. Στρώνεται.Καλά ρε μλκ...δεν μιλάς...
Καλοτάξιδο!
(ΠΆΡΕ ΤΗΛ ΤΏΡΑ) -
Ευχαριστώ πατέλο. Όταν το στρώσω, θ' ανοίξουμε με το pug!
-
Λευκό ή κόκκινο;
Μάλλον λευκό ε;;
**Πάντως και το 5πορτο πολύ μουράτο ... **
Από ότι βλέπω μάλλον στο Grande Punto Sport 120ps θα καταλήξω.
Σε λευκό... όπως ακριβώς το παραπάνω. -
Ρε το κοκκινο ειναι πολυ ωραιο!Απο μενα παντως κοκκινο!
-
Storm...
πάει το Fabia ...;
-
Κόκκινο από μένα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Storm...πάει το Fabia ...;
Το Fabia δεν έχει αποκλειστεί.
Απλά με χάλασε λιγάκι που λείπουν από τον εξοπλισμό βασικά πράγματα.
Δεν έχει ηλεκτρικούς καθρέπτες και πολλά άλλα ...Και με χάλασε λιγάκι που έπεσαν όλοι οι πωλητές πάνω από το κεφάλι μου να με πείσουν ότι μόνο τα Γερμανικά αξίζουν και τα Ιταλικά είναι 'μάπα'.
Μόνο από αντίδραση θα πάω να πάρω Κινέζικο ... -
χμ..εγω θα χαιρομουν αν δεν ειχε ηλεκτρικους καθρεφτες.. too much fuzz...
-
Στο Fabia ίσως και να μην χρειάζονται οι ηλεκτρικοί καθρέπτες εφόσον φθάνει το χέρι να ρυθμίσει αυτόν του συνοδηγού. Το δικό μου πάντως έφθανε και περίσευε λόγω μικρού πλάτους. Ίσως το ίδιο να είναι και στο Punto.
Σε άλλα αυτοκίνητα όμως με μεγάλο εσωτερικό πλάτος μάλλον διευκολύνει η ηλεκτρική λειτουργία. Εκτός αν βάζεις το συνοδηγό να στον ρυθμίζει.
-
να σου πω τη στραβη μου αληθεια δε τη βρισκω να παιζω με τους καθρεφτες.. ποσες φορες να γινει αυτο σε ενα μηνα?
το κοστος ομως απο μια ενδεχομενη αμελεια μου (εννοω να τον αφησω ανοιχτο ξεχνωντας) σε κανα απο τα στενα της ελλαδας ειναι βαρυ για τετοιους μηχανισμους...την εχουμε παθει στο παρελθον...
τεσπα, η αποψη μου για μερικες εξτρα λεπτομερειες ειναι αρχαια...
υγ. ισως αν μιλαμε και για αναδιπλουμενους αυτοματα να πω παει στο διαολο...αλλα με κατι γαλλικα που αρεσουν σε μενα ουτε αυτο εμπιστευομαι...
-
Σίγουρα με τους καθρέπτες δεν παίζεις και κάθε τρεις και λίγο...
Απλά η δική μου εμπειρία λέει ότι οι μηχανικοί καθρέπτες ξε-ρυθμίζονται ποιο εύκολα γιατί 'χαλαρώνει' ο μηχανισμός τους. Βλέπω π.χ. κάποια Punto που μονίμως οι καθρέπτες είναι 'αλλού για αλλού'...
Τέλος πάντων, οι καθρέπτες είναι λεπτομέρειες μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα ...
-
Fiat Grande Punto Facelift First Spy Photos
....But inside it's a different story as there appears to be some big changes coming. It seems the cabin of the Fiat Grande Punto has borrowed a lot from sister brand Alfa Romeo. And that is a good thing, as the market gets increasingly competitive, especially in these smaller segments, cabin comfort and styling become very important.
Or have they simply pulled the dashboard from the upcoming 149 and placed it here as a ruse?
http://www.worldcarfans.com/9090217.004 ... spy-photos -
Ο πίνακας οργάνων της MiTo είναι δανεισμένος από αυτόν του Bravo (για την ακρίβεια είναι πανομοιότυποι).Αυτός θα υιοθετηθεί και στο GP restyling.Καμία σχέση βέβαια με το ταμπλώ της 940.
Τέλος καμιά από τις εξωτερικές επεμβάσεις που θα υιοθετηθούν, δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους στα μουλάρια. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να σου πω τη στραβη μου αληθεια δε τη βρισκω να παιζω με τους καθρεφτες.. ποσες φορες να γινει αυτο σε ενα μηνα?το κοστος ομως απο μια ενδεχομενη αμελεια μου (εννοω να τον αφησω ανοιχτο ξεχνωντας) σε κανα απο τα στενα της ελλαδας ειναι βαρυ για τετοιους μηχανισμους...την εχουμε παθει στο παρελθον...
τεσπα, η αποψη μου για μερικες εξτρα λεπτομερειες ειναι αρχαια...
υγ. ισως αν μιλαμε και για αναδιπλουμενους αυτοματα να πω παει στο διαολο...αλλα με κατι γαλλικα που αρεσουν σε μενα ουτε αυτο εμπιστευομαι...
Το νόημα είναι καταρχήν οι καθρέφτες να είναι λειτουργικοί και να έχουν μεγάλο οπτικό έυρος.... οι καθρέφτες πχ του BRAVO είναι κορυφαίοι καθώς κάποιες φορές αλλάζοντας λίγο θέση σώματος χωρίς να τους μετακινήσεις μπορείς να δείς απο οδόστρωμα μέχρι ουρανό..... οι ηλεκτρικοί καθρέφτες επιβάλλονται αν έχεις μια κάλη ζάντα..... γιατί σε δεξί παρκάρισμα και με το αμάξι να έχει χρωματιστές ζάντες αλουμινίου..,.και τον οδηγό να μην έχει πιει καφέ.... η ζημιά κάποια στιγμή είναι εγγυημένη...
Fiat Grande Punto 2005