-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποια η διαφορά του κλιματισμού με τον αυτόματο κλιματισμό;Κλιματισμός = air-condition στα ελληνικά
-
Το γράφει ο elteo τότε. Πρώτη φορά πάντως ακούω για ύπαρξη κουρτίνας και έλλειψη πλευρικών.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το γράφει ο elteo τότε. Πρώτη φορά πάντως ακούω για ύπαρξη κουρτίνας και έλλειψη πλευρικών.To συνιθίζει η FIAT στους 4 , οι 2 είναι εμπρός και άλλοι 2 κουρτινας.
οι 2 ακόμα πλευρικοί έχουν +250
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ποια η διαφορά του κλιματισμού με τον αυτόματο κλιματισμό;
Κλιματισμός = air-condition στα ελληνικά
Και βέβαια απλά καμία σχέση το auto clima με το a/c...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίο είναι αλλά προσωπικά δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα για Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό..... μπορώ να απλώσω το χέρι μου και να το ρυθμίσω όπως θέλω
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ωραίο είναι αλλά προσωπικά δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα για Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό..... μπορώ να απλώσω το χέρι μου και να το ρυθμίσω όπως θέλω
Δεν είναι θέμα βαρεμάρας...
Εχοντας πριν το a/c και τώρα auto clima απλά δεν έχουν καμία σχέση στην απόδοση.
-
Στο ένα αυτοκίνητο μου έχω απλό κλιματισμό...στο άλλο αυτόματο διζωνικό...
τα θεωρώ τα πιο πεταμένα 500 ευρώ που έχω δώσει ποτέ μου
ωραίο είναι .. αλλα θα προτιμούσα να τα φάω σουβλάκια
-
το κλιμα ειναι καλο, ο διζωνικος μου φαινεται too much....
-
Montecarlo
μπορεί για εσένα. Εγώ θεωρώ ότι είναι ένα απαραίτητο feature στο αυτοκίνητό μας στην Ελλάδα των 45 βαθμών το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα σε αυτοκίνητα μικρών κυβισμών.
Μιλώ για τον αυτόματο, όχι για τον διζωνικό. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το κλιμα ειναι καλο, ο διζωνικος μου φαινεται too much....να μην πώ και για τον τριζώνικο (για τους πίσω επιβάτες) που έχει η 159.....
-
Διζωνικός και για μένα too much, αλλά ο αυτόματος μπορώ να πω ότι κάνει καλύτερη δουλειά. Αν δηλαδή η τιμή δεν ανεβαίνει πολύ, θα το σκεφτώ να βάλω αυτόματο.
To Grande Punto Sporting πολύ ωραίο οπτικά και πολύ ωραία τιμή...Άντε να το πάρουν τα περιοδικά να μας πούνε...
...για να το πάρουμε και εμείς!
-
Στο Punto εχεις επιλογη απλου A/C και Αυτοματου Διζωνικου.... εσας τι σας χαλαει? Το οτι ειναι διζωνικος? Εεε βαζετε τα στην ιδια θερμοκρασια.... anyway... το οτι ειναι διζωνικος δεν προσφερει ουσιαστικα στην αυξηση κοστους σε σχεση με ενα απλο αυτοματο κλιματισμο. Μην κολλατε σε λεπτομεριες.
Ο αυτοματος χρεωνεται 600 ευρω αν δεν κανω λαθος και το θεωρω ψιλο MUST. Του πετας την θερμοκρασια που θες και ξεμπερδευεις... και αν εχεις και κανα περιεργο συνεπιβατη (οπως ο πατερας μου....) δεν ακους την γκρινια του για την θερμοκρασια που διαλεξες...
Ασε που τον χειμωνα ο κλιματισμος βγαζει αμμεσα ζεστο αερα... ενω ο απλος A/C θελει πρωτα να ζεσταθει η μηχανη για να βγαλει ζεστο αερα.... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ασε που τον χειμωνα ο κλιματισμος βγαζει αμμεσα ζεστο αερα... ενω ο απλος A/C θελει πρωτα να ζεσταθει η μηχανη για να βγαλει ζεστο αερα....
Ο αυτόματος που τον βρίσκει άμεσα τον ζεστό αέρα και τον παρέχει το χειμώνα;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ασε που τον χειμωνα ο κλιματισμος βγαζει αμμεσα ζεστο αερα... ενω ο απλος A/C θελει πρωτα να ζεσταθει η μηχανη για να βγαλει ζεστο αερα....
Ο αυτόματος που τον βρίσκει άμεσα τον ζεστό αέρα και τον παρέχει το χειμώνα;
΄
Τον φτιαχνει μονος του... Μαλλον αντιστασεις... ξερω γω... παντως στο ενα αμαξι που εχω αυτοματο κλιματισμο τον χειμωνα βγαζει σχεδον αμεσως ζεστο αερα... σε αντιθεση με το A/C που ειναι αργα τα ζωα μου.
-
'...σε αντιθεση με το A/C που ειναι αργα τα ζωα μου.'
τα ζωα μου αργά...
-
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
'...σε αντιθεση με το A/C που ειναι αργα τα ζωα μου.'τα ζωα μου αργά...
doh.... το καταλαβα... και να φανταστεις πως βαριομουν απολυτα να το διορθωσω... και τωρα με αναγκαζεις να απανταω...
Εγω παντως... δεν το διορθωνω.... πεισμωσα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Στο Punto εχεις επιλογη απλου A/C και Αυτοματου Διζωνικου.... εσας τι σας χαλαει? Το οτι ειναι διζωνικος? Εεε βαζετε τα στην ιδια θερμοκρασια.... anyway... το οτι ειναι διζωνικος δεν προσφερει ουσιαστικα στην αυξηση κοστους σε σχεση με ενα απλο αυτοματο κλιματισμο. Μην κολλατε σε λεπτομεριες.Ασε που τον χειμωνα ο κλιματισμος βγαζει αμεσα ζεστο αερα... ενω ο απλος A/C θελει πρωτα να ζεσταθει η μηχανη για να βγαλει ζεστο αερα...
1o Bold: και αν δεν αυξάνει το κόστος, γιατί δεν το προσφέρουν όλοι; Δεν μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά γενικά.
2ο Bold: και στον αυτόματο και στον κλασικό, εμένα το ίδιο αργεί να ζεστάνει...όπως και το ίδιο αργούν να δροσίσουν το καλοκαίρι...Μήπως στο ένα αυτοκίνητό σου είναι πιο δυνατό ή πιο γρήγορα εμπλεκόμενο από το άλλο;
-
Μία από τα ίδια με τον κορσαίρ...με το κλιμα το χειμώνα ζεσταίνει τον αέρα σε χρόνο dt.
-
H απόδοση και η ικανότητα του συστήματος θέρμανσης επιβατών έχει άμεση σχέση με τη σχεδίαση και την απόδοση του συστήματος ψύξης του κινητήρα.
Σε καμμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την ύπαρξη αυτόματου ή απλού κλιματισμού , στο ίδιο μοντέλο.
Η σύγκριση της απόδοσης του συστήματος θέρμανσης σε διαφορετικά μοντέλα έχει νόημα μόνο για τη συγκριτική απόδοση μεταξύ τους. -
ξέρετε εάν ήρθε το 95αρι για test drive?
Fiat Grande Punto 2005