-
@ggab said in Fiat Grande Punto 2005:
@vene24 said in Fiat Grande Punto 2005:
Καλησπέρα ομάδα
Σκέφτομαι για αγορα αυτό το αμάξι
Το θέλω για Αθήνα κορινθο σε καθημερινή βάσει
Βγάζει προβλήματα γενικά;https://www.car.gr/classifieds/cars/view/319170897-fiat-grande-punto#bigger-photos
Κόψε λάσπη!
Αλλιώς την καλύτερη οδική........Ανέβασα την τιμή κοντά στα 6Κ και το μόνο αξιολογώ που βρίσκω είναι i20 του 13 και μετά και Ford Fiesta 11 και μετά
-
Αξιοπρεπέστατες επιλογές όσο αφορά την αξιοπιστία τουλάχιστον σε σχέση με το punto.
Βέβαια κανένα μεταχειρισμένο δεν ξέρεις τι χρήσης και συντήρησης έλαχε απο τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. -
Το i20 πετρέλειαο ,το αγοράσαμε για παρόμοια χρήση σε συγγενικό πρόσωπο. Έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα εδώ και 2 χρόνια , αξιόπιστα (έβγαλε ψιλοβλάβες, τίποτα βαρύ). Αγοράσαμε το 1,4 που δε βρίσκεται τόσο εύκολα όσο το 1,1. Αλλά , όσο και να μην το πιστεύεις , τα γαλλικά πετρέλαια, τόσο ο dci της renault, όσο και αυτός της Psa , είναι καλύτεροι κινητήρες, όπως επίσης παρουσιάζουν και καλύτερη συμπεριφορά σε θέματα "μπουκώματος" του φίλτρου. Ο κιντηρήρας πετρελαίου του i20 έχει ευασθησίες στο pdf. Αν το προσέξεις και το ξεμπουκώνεις δε θα έχεις πρόβλημα , εκτός αν ο προηγούμενος ήταν πωλητής που δεν έβγαινε από αστικά κέντρα. Ο καλύτερος κινητήρας στα μικρά ( τόσο από χαρακτηριστικά όσο και από αξιοπιστία) είναι ο dci της renault και ακολουθούν οι κινητήρες της psa (τέτοιους φοράει και η ford) και της fiat. Τόσο εγώ ο ίδιος , όσο και πολύ κοντινά μου πρόσωπα χρησιμοποιούν καθημερινά τα απαραπάνω κινητήρια σύνολα σε παρόμοια χλμ με τα δικά σου και τα ζω από κοντά.
Το "πρόβλημά¨είναι ότι πριν ξεκινήσεις να γυρνάς σε μάντρες πρέπει να ξεδιαλέξεις και τις αγγελίες από τα αυτοκίνητα που θα απογοητεύσουν. Εκεί θέλει μια κάποια εμπειρία, να διαλέξεις ποια θα πας να τσεκάρεις , γιατί αλλιώς θα κουραστείς να γυρνάς σε μάντρες και να πληρώνεις τους μηχανικούς που θα τα βλέπουν για να τα απορρίπτουν. -
@civil357 said in Fiat Grande Punto 2005:
Το i20 πετρέλειαο ,το αγοράσαμε για παρόμοια χρήση σε συγγενικό πρόσωπο. Έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα εδώ και 2 χρόνια , αξιόπιστα (έβγαλε ψιλοβλάβες, τίποτα βαρύ). Αγοράσαμε το 1,4 που δε βρίσκεται τόσο εύκολα όσο το 1,1. Αλλά , όσο και να μην το πιστεύεις , τα γαλλικά πετρέλαια, τόσο ο dci της renault, όσο και αυτός της Psa , είναι καλύτεροι κινητήρες, όπως επίσης παρουσιάζουν και καλύτερη συμπεριφορά σε θέματα "μπουκώματος" του φίλτρου. Ο κιντηρήρας πετρελαίου του i20 έχει ευασθησίες στο pdf. Αν το προσέξεις και το ξεμπουκώνεις δε θα έχεις πρόβλημα , εκτός αν ο προηγούμενος ήταν πωλητής που δεν έβγαινε από αστικά κέντρα. Ο καλύτερος κινητήρας στα μικρά ( τόσο από χαρακτηριστικά όσο και από αξιοπιστία) είναι ο dci της renault και ακολουθούν οι κινητήρες της psa (τέτοιους φοράει και η ford) και της fiat. Τόσο εγώ ο ίδιος , όσο και πολύ κοντινά μου πρόσωπα χρησιμοποιούν καθημερινά τα απαραπάνω κινητήρια σύνολα σε παρόμοια χλμ με τα δικά σου και τα ζω από κοντά.
Το "πρόβλημά¨είναι ότι πριν ξεκινήσεις να γυρνάς σε μάντρες πρέπει να ξεδιαλέξεις και τις αγγελίες από τα αυτοκίνητα που θα απογοητεύσουν. Εκεί θέλει μια κάποια εμπειρία, να διαλέξεις ποια θα πας να τσεκάρεις , γιατί αλλιώς θα κουραστείς να γυρνάς σε μάντρες και να πληρώνεις τους μηχανικούς που θα τα βλέπουν για να τα απορρίπτουν.Το πρόβλημα μου είναι ακριβώς αυτό που λες στο τέλος και είμαι σε δίλλημα τώρα
Έχω βρει διαφορά i20 με πάνω από 140 χιλιάδες χιλιόμετρα ΟΛΑ σε μάντρες που κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έχουν κάνει επίσης αν είναι να πληρώνω μηχανικό για το κάθε ένα θα χάσω και το μπατζετ που ήδη έχω όποτε με βλέπω να πηγαίνω μόνος μ
Όποτε είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε ένα fiat panda του 2007 με 150 χιλιάδες χιλιόμετρα το ένα κοστίζει 6,300 και το άλλο 4,300 και σκέφτομαι τώρα γιατί να πάω στο i20 με σχεδόν ίδια χιλιόμετρα και από μάντρα γιατί το γιατ είναι από ιδιότη που προφανώς και αυτός μπορεί να κανει βλακείες αλλά όχι όσο ο μάντρες θεωρώ
Fiat Grande Punto 2005