-
Να ρωτήσω κάτι, πιστεύετε ότι θα είναι πολύ πιο ακριβό απο το υπάρχον grande punto;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, πιστεύετε ότι θα είναι πολύ πιο ακριβό απο το υπάρχον grande punto;Απίθανο... Στα ίδια θα είναι.
-
edit mod
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@angel
το καινουργιο πολο ειναι απο τα πιο ομορφα μικρα , παλια ηταν το punto αλλα τωρα ετσι οπως το κανανε ...... αστα να πανε καλυτερα να λεγανε το facelift grande punto, γιατι σχεδιαστηκα ειναι grande μ@λακια παντως ελπιζω απο κοντα να ειναι καλυτεροΜπορεί για εσένα.
Προσωπικά μου αρέσει. Αυτό μου φτάνει.
Οποιαδήποτε άλλη γνώμη δε με ενδιαφέρει.Φυσικα θα παρεις αυτο που σου αρεσει,αυτονοητο ειναι , εδω αλλοι πανε και αγοραζουνε ssangyong
-
edit mod
-
Να ρωτήσω κάτι, πιστεύετε ότι θα είναι πολύ πιο ακριβό απο το υπάρχον grande punto;το θέμα ειναι ποια θα ειναι η αντιστοιχια κινητηρων γιατι πχ τα 95 αλογα ξεκινουσαν στα 14χιλ. τωρα η αντιστοιχια θα πάει με τα 77 ή με τα 105; εκει θα παιχτεί το παιχνίδι. Επίσης σίγουρα επειδη 1700€ εκπτωση αποκλειεται να κανουν σιγουρα δε θα βγαινει τοσο οικονομικό. Επίσης προσεξα πχ στο ιταλικό site ότι το clima για παράδειγμα και αλλα standar που υπηρχαν μεχρι τωρα στην εκδοση dynamic απουσιαζουν και υπαρχουν σε επόμενη εκδοση που ονομαζει emotion αρα εκει θα παιχτει το ολο παιχνίδι
-
edit mod
-
Ο χρήστης pan82 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, πιστεύετε ότι θα είναι πολύ πιο ακριβό απο το υπάρχον grande punto;
το θέμα ειναι ποια θα ειναι η αντιστοιχια κινητηρων γιατι πχ τα 95 αλογα ξεκινουσαν στα 14χιλ. τωρα η αντιστοιχια θα πάει με τα 77 ή με τα 105; εκει θα παιχτεί το παιχνίδι. Επίσης σίγουρα επειδη 1700€ εκπτωση αποκλειεται να κανουν σιγουρα δε θα βγαινει τοσο οικονομικό. Επίσης προσεξα πχ στο ιταλικό site ότι το clima για παράδειγμα και αλλα standar που υπηρχαν μεχρι τωρα στην εκδοση dynamic απουσιαζουν και υπαρχουν σε επόμενη εκδοση που ονομαζει emotion αρα εκει θα παιχτει το ολο παιχνίδι
Κι εγώ αυτές τις απορίες έχω, αλλά αφού θα λανσαριστεί σε περίοδο οπού τότε ουσιαστικά ο κόσμος θα έχει παρει τα πρώτα του λεφτά από απόσυρση , θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουν και αυτό κάποια εκπτώση
Ο ανταγωνισμός είναι αρκετός στην κατηγορία
-
το θέμα ειναι ποια θα ειναι η αντιστοιχια κινητηρων γιατι πχ τα 95 αλογα ξεκινουσαν στα 14χιλ. τωρα η αντιστοιχια θα πάει με τα 77 ή με τα 105; εκει θα παιχτεί το παιχνίδι. Επίσης σίγουρα επειδη 1700€ εκπτωση αποκλειεται να κανουν σιγουρα δε θα βγαινει τοσο οικονομικό. Επίσης προσεξα πχ στο ιταλικό site ότι το clima για παράδειγμα και αλλα standar που υπηρχαν μεχρι τωρα στην εκδοση dynamic απουσιαζουν και υπαρχουν σε επόμενη εκδοση που ονομαζει emotion αρα εκει θα παιχτει το ολο παιχνίδι
Κι εγώ αυτές τις απορίες έχω, αλλά αφού θα λανσαριστεί σε περίοδο οπού τότε ουσιαστικά ο κόσμος θα έχει παρει τα πρώτα του λεφτά από απόσυρση , θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουν και αυτό κάποια εκπτώση
Ο ανταγωνισμός είναι αρκετός στην κατηγορία
H αλήθεια ειναι αυτή κι εγώ εκει ποντάρω ο ανταγωνισμός είναι έντονος και η fiat πάντα ήταν πιο οικονομική γιατί αν δω τις τιμές στην Ιταλία του evo με πιάνει κατάθλιψη. Πιστεύω μέχρι τα τέλη του μήνα να έρθει, έχεις επικοινωνησει με καμιά αντιπροσωπεία να ρωτήσεις αν αναμένετε;
-
Μόνο με μία αντιπροσωπεία, αλλα ο υπάλληλος ήταν παντελώς ασχετος και αγενής και σηκώθηκα κι εφυγα..Αλλα κι εγω ακουσα πως μεσα στο 2009 θα έχει κυκλοφορήσει, αρα το πολύ σε κανα δίμηνο..
Υ.Γ.1 Υπάλληλος : 'Εχεις σκοπό να αγοράσεις τώρα αυτοκίνητο;'
Εγώ : 'όχι τώρα, το ψάνχω'
Υπάλληλος : Ε τότε μήν με καθυστερείς, πάρε ένα φυλλάδιο και όταν αποφασίσεις ,ερχεσαι και μου λέςΗταν και άσχετος. Επέμενε ότι το μπραβο diesel 120 ps είχε 5αρι σασμάν, ενώ το προηγούμενο βράδυ ειχα μπει σε φίλου και είχε 6αρι
Τέλος το off topic και σόρρυ
Κι εγώ ελπίζω σε καλύτερες τιμες από του ιταλικού site
-
...
Υ.Γ.1 Υπάλληλος : 'Εχεις σκοπό να αγοράσεις τώρα αυτοκίνητο;'
Εγώ : 'όχι τώρα, το ψάνχω'
Υπάλληλος : Ε τότε μήν με καθυστερείς, πάρε ένα φυλλάδιο και όταν αποφασίσεις ,ερχεσαι και μου λές
...Πήγαινε σε λιγες μέρες και με ύφος και αυστηρά ...πέστου ότι 'εψαξα ... και βρήκα! Τελικά απο ΕΣΕΝΑ συγκεκριμένα δεν θα πάρω ούτε το φυλλάδιο'!!!
Λίγο η απόσυρση, λίγο οι προσφορές των γιορτών που έρχονται, λίγο η 'μάχη' του κλεισίματος του έτους σίγουρα θα ... επικρατήσει η λογική στη τιμολόγηση του!
-
Ναι κάπως έτσι πρέπει να γίνει. Αν τελικά αγοραστεί το νέο punto, σίγουρα θα είναι απο άλλα αντιπροσωπεία..Αντε να ανακοινωθούν και οι τιμές αγοράς, να έρθει και το tsi polo να έχουμε μια πληρη εικόνα της κατηγορίας..
Πρώτη φορά συνάντησα άτομο να ΑΠΩΘΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ τους πελάτες του!
Τέλος το off topic,σορρυ!!
-
Ναι κάπως έτσι πρέπει να γίνει. Αν τελικά αγοραστεί το νέο punto, σίγουρα θα είναι απο άλλα αντιπροσωπεία..Αντε να ανακοινωθούν και οι τιμές αγοράς, να έρθει και το tsi polo να έχουμε μια πληρη εικόνα της κατηγορίας..Πρώτη φορά συνάντησα άτομο να ΑΠΩΘΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ τους πελάτες του!
Τέλος το off topic,σορρυ!!
Που πήγες αλήθεια;; εγώ πήγα Λαυρίου και η αλήθεια ειναι πήγα τέλη Σεπτέμβρη και του λέω ενδιαφερομαι για παραγγελία κι ας κανει 3 μηνο και μου λεει παραγγελίες δε γίνονται από οκτώβριο θα μπορούμε αλλά επεδη θα ρθει το καινούργιο τέλη του άλλου μήνα περιμενε να δώσεις παραγγελία γι΄αυτο κατευθειαν τωρα για ενα μηνα διαφορά. Γενικά δεν ήταν και ο πιο εξυπηρετικός αντίθετα σε ford και opel μονο τεμεναδες δε μου κανανε. Σε kia απλά αδιάφοροι.
-
Ο χρήστης pan82 έγραψε:
H αλήθεια ειναι αυτή κι εγώ εκει ποντάρω ο ανταγωνισμός είναι έντονος και η fiat πάντα ήταν πιο οικονομική γιατί αν δω τις τιμές στην Ιταλία του evo με πιάνει κατάθλιψη. Πιστεύω μέχρι τα τέλη του μήνα να έρθει, έχεις επικοινωνησει με καμιά αντιπροσωπεία να ρωτήσεις αν αναμένετε;Σήμερα ρώτησα στην αντιπροσωπεία εδώ και μου είπαν οτι από οσο ξέρουν οι πρώτες παραδόσεις θα είναι Ιανουάριο.
-
γεια σας παιδια
ξερουμε τιποτα απο τιμες ; -
Rendering – Fiat Punto Evo Cabriolet (?)
http://indianautosblog.com/2009/09/rendering-fiat-punto-evo-cabriolet -
πολυ ομορφο
-
πολυ καλο! αλλα αυτη η μουρη δεν χωνευεται με τιποτα
-
το ιδιο και στο μπραβο,αν ειχαν λιγο πιο αγρια μουρη θα ηταν καλυτερα.
-
O κωλος ειναι μια χαρα στο γκαμπριο. Το σχεδιο του πλαστικου στον πισω προφυλακτηρα ταιριαζει.
Εν αντιθεσει με την μουρη που ακομα χωνευεται.
Fiat Grande Punto 2005