-
Οχι αφεντικο μην με απολυσεις!!!
-
Θα παρεις και εσυ T-jet και θα ειμαστε οκ
-
Μπα μπα λεω να παρω καποιο focus I 1.6 το εχεις δει και απο κοντα....
-
Α το ξεχασα αυτο
Θα του πεταξεις και ενα μοτερακι 2λιτρο πανω απο ST170 και αντε γεια -
Μπα δε ξέρω θα δείξει θα δείξει!!!Μην είσαι ανυπομονος νεαρε!!!!
Υ.Γ.Μάλλον τουρμπινετι στο ίδιο μοτέρ!!!
-
Θα σου δωσω την δικια μου μολις μπει μεγαλυτερη
Χωρις πλακα πιο πολυ συμφερει να παρεις ενα μεταχειρισμενο ST παρα να βελτιωσεις το δικο σου .... -
Το ξέρω για αυτό θα καψω αυτό και θα φέρω 2.5st από Γερμανία και με κάτι τρικς θα φτάσει κάτι ροπουλες που ο Εβγενιος θα δει πρώτος και θα το πουλήσει το punto να πάρει και αυτός st!!!!
-
Αμα ειχα λεφτα θα το ειχα παρει ηδη , με το Punto θα καθομουνα τωρα
Λοιπον παω να την πεσω γιατι παλι δεν θα ξυπναω αυριο το πρωι
-
Go go go!!!Σε περιμένω τη Τριτη για τα γνωστά σουβλακια Που δεν ήθελες να φας για να μην παχυνεις .Τα μυριζομαι από τωρα Επισης μυριζομαι πως θα φάμε γερό κράξιμο για το οφφ
-
Ναι ειπα να αδυνατυσω λιγο γιατι τελευαταια εχω παρει πολλα κιλα
Τωρα που ειπες σουβλακια με επιασε μια πεινα , εχω να φαω απο χθεςΑντε καληνυχτα
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τωρα που ειπες σουβλακια με επιασε μια πεινα , εχω να φαω απο χθεςΑντε καληνυχτα
Kαταλαβα...50 κιλα ανθρωπος κ ετσι
-
Bεβαια η φωτο που περεθεσες για το Grande Punto ειναι στην βασικη του εκδοση και μαλιστα πριν το facelift του 08 , ενω το 207 ειναι η πλουσια εκδοση GT.
Και παλι βεβαια δεν αντιλεγω οτι το εσωτερικο του 207 ειναι μια κλαση πανω αλλα αν δεις π.χ. το δικο μου θα παθεις πλακα απο τις διαφορες που εχει σε σχεση με αυτο που παρεθεσες.H σωστη συγκριση ειναι με αυτη τη φωτο
http://www.redlineblog.com/autos/wp-con ... -int-1.jpg
Παντα μιλωντας για το 207 GT.Εντάξει το δικό σου είναι πολύ όμορφο! καμία σχέση με το απλό που έβαλα... αλλά αυτό του 207 δεν ειναι του μονο του GT, αλλά όλων των 207 πέρα της βασική έκδοσης. Είτε ειναι 1.4 είτε 1.6 είτε 1.6Τ
-
Θα με αφησετε να παω για υπνο ποτε???
κοντα επεσες 70 κιλα 1.92 υψος
τωρα παω στα αληθεια για υπνο
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε όχι σουβλάκια τέτοια ώρα!
Πειναώ και εγώ!!! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Bεβαια η φωτο που περεθεσες για το Grande Punto ειναι στην βασικη του εκδοση και μαλιστα πριν το facelift του 08 , ενω το 207 ειναι η πλουσια εκδοση GT.
Και παλι βεβαια δεν αντιλεγω οτι το εσωτερικο του 207 ειναι μια κλαση πανω αλλα αν δεις π.χ. το δικο μου θα παθεις πλακα απο τις διαφορες που εχει σε σχεση με αυτο που παρεθεσες.H σωστη συγκριση ειναι με αυτη τη φωτο
http://www.redlineblog.com/autos/wp-con ... -int-1.jpg
Παντα μιλωντας για το 207 GT.Εντάξει το δικό σου είναι πολύ όμορφο! καμία σχέση με το απλό που έβαλα... αλλά αυτό του 207 δεν ειναι του μονο του GT, αλλά όλων των 207 πέρα της βασική έκδοσης. Είτε ειναι 1.4 είτε 1.6 είτε 1.6Τ
Αν εξαιρεσεις τα δερματινα τιμονια λεβιεδες και χειροφρενα ναι εχεις δικιο.Αλλα η ουσια ειναι οτι οντως το 207 ειναι μια κλαση πανω σε ποιοτητα.
Τωρα παω για υπνο
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Και επίσης ένα ύψος αστα να πανε σα σκουποξυλο ένα πράμα
-
Θα με αφησετε να παω για υπνο ποτε???κοντα επεσες 70 κιλα 1.92 υψος
τωρα παω στα αληθεια για υπνο
Μπα ακόμα online είσαι!!!Big brother is watching you!!!!
-
Συνηθως με φωναζουν κολονα
Παω για υπνο επιτελους
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Απο οτι φαινεται ξηλωσαν εντελως το παλιο ταμπλο και βαλανε καινουργιο... Ελπιζω να ειναι και λιγο μαλακο μπας και σταματησουν μερικοι την γκρινια
Το καθυστερουν πολυ παντως το FL... παρα πολυ....
Πολύ ωραίο το νέο ταμπλό...θυμίζει bravo και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι
απο που ειναι αυτη η φωτο ρε παιδια.
αντε να δουμε το ταμπλο του απο κοντα αν αληθευει . -
παιδια να ρωτησω αν ξερετε, γνωστος μου παρελαβε το grande punto 95 sporting με extra το esp, αλλα πισω δεν ειχε δισκους αλλα ταμπουρα, γινεται αυτο?
στο δικο μου που ειναι το 120 μου ειπε θα εχει δισκους πισω...
Fiat Grande Punto 2005