-
κατι εξτρα που αξιζει να βαλω? οχι ακριβα πραγματα.
απολιξη εξατμισης δε πρεπει να χει αποτι ειδα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το θεμα ειναι να μην τριζει η καρεκλα.θα τη λαδωσουμε...
-
γιατι δεν παιρνεις το 120;
-
και για να κρατησω χαμηλα το κοστος αγορας και συντηρησης κα για να το παρει μετα αδερφος που δε θελει γκαζια...
-
σωστος .
εγω εχω μπει στο 95 σαν συνεπιβατης.
καλο αμαξι ειναι προχωρα του και μην ακους κανεναν,παρε αυτο με 17 ζαντες του πανε πολυ και σε χρωμα μουσταρδι κατι τετοιο ηταν,ωραιο χρωμα του παει.
μην παρεις κοκκινο θα κοψει γρηγορα ,ουτε μπλε γιατι λερωνει ευκολα. -
Το Racing δεν εχει απολιξη εξατμισης και δυστυχως δεν βγαινει πια sport εκδοση με τον 95 αρι κινητηρα.
Αυτο που θα μπορουσες να βαλεις ως εξτρα ειναι υποβραχιονιο(τεμπελης) ειναι αρκετα βολικα για ταξιδια και οχι μονο.Ειναι και χωρος αποθηκευσης.Απο εκει και περα μπορεις να βαλεις ηλιοροφη ή δερματινα αν θες.
Επισης πολυ σημαντικο ειναι να βαλεις ταπα βενζινης που κλειδωνει για αν δεν το βαλεις μπορει οποιοσδηποτε να ανοιξει το ρεζερβουαρ σου και να σου βαλει οτι θελει μεσα( το ξερω ειναι λιγο στη Fiat).
Επισης παρτο σε ασπρο χρωμα.Ειναι το καλυτερο γι'αυτο το αμαξι , εκτος φυσικα αν σου αρεσει κατι αλλο. -
σωστος .
εγω εχω μπει στο 95 σαν συνεπιβατης.
καλο αμαξι ειναι προχωρα του και μην ακους κανεναν,παρε αυτο με 17 ζαντες του πανε πολυ και σε χρωμα μουσταρδι κατι τετοιο ηταν,ωραιο χρωμα του παει.
μην παρεις κοκκινο θα κοψει γρηγορα ,ουτε μπλε γιατι λερωνει ευκολα.17αρες μαλλον θα χτυπανε στους καροδρομους μας, απο χρωμα μεταλλικο λεω, εχει ενα σκουρο γκρι ή μαυρο, το λευκο ωραιο αλλα μη μεταλλικο.
λετε να γινω και γω ιταλακιας? -
ε βεβαια θα γινεις ιταλακιας
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Το Racing δεν εχει απολιξη εξατμισης και δυστυχως δεν βγαινει πια sport εκδοση με τον 95 αρι κινητηρα.
Αυτο που θα μπορουσες να βαλεις ως εξτρα ειναι υποβραχιονιο(τεμπελης) ειναι αρκετα βολικα για ταξιδια και οχι μονο.Ειναι και χωρος αποθηκευσης.Απο εκει και περα μπορεις να βαλεις ηλιοροφη ή δερματινα αν θες.
Επισης πολυ σημαντικο ειναι να βαλεις ταπα βενζινης που κλειδωνει για αν δεν το βαλεις μπορει οποιοσδηποτε να ανοιξει το ρεζερβουαρ σου και να σου βαλει οτι θελει μεσα( το ξερω ειναι λιγο στη Fiat).
Επισης παρτο σε ασπρο χρωμα.Ειναι το καλυτερο γι'αυτο το αμαξι , εκτος φυσικα αν σου αρεσει κατι αλλο.οπωσδηποτε ταπα, ειναι πολυ στη φιατ που κανουν τετοιες χαζομαρες και δινουν τροφη σε γερμανικα θηρια... απολιξη μπαινει αραγε σαν εξτρα?
-
Δυστυχως δεν ξερω αν μπαινει.Αλλα και να μην μπανει πας και βαζεις εσυ μια aftermarket εξατμιση με 150 ευρω και εισαι κομπλε...
-
τι την θες την αποληξη;
-
τι την θες την αποληξη;λεπτομερεια θα μου πεις τωρα, απλα το κανει πιο σπορ νομιζω.
-
λεπτομερεια ειναι οπως το ειπες,τιποτα παραπανω.
-
τσουτσουνι εχουμε εξαλλου, τι να το κανουμε και αλλο ε ...?
-
αρχισες να σκεφτεσαι βλεπω,μπραβο
-
εχω δει πολλα αυτοκινητα απο πολλες χωρες, η αληθεια ειναι οτι μαρεσει το ιταλοισπανικο στυλ, τα γερμανικα μου βγαιναν πολυ ακριβα και τα ιαπωνικα πολυ ασχημα για τα γουστα μου...
-
Στο design Iταλια και ξερο ψωμι!
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
εχω δει πολλα αυτοκινητα απο πολλες χωρες, η αληθεια ειναι οτι μαρεσει το ιταλοισπανικο στυλ, τα γερμανικα μου βγαιναν πολυ ακριβα και τα ιαπωνικα πολυ ασχημα για τα γουστα μου...εμενα απο την αλλη μαρεσει το ιταλοιταλικοστυλ
-
σιγουρα, πιστευω οτι και σε αξιοπιστια εχουν παρει τα πανω τους, δεν ειναι ιαπωνες αλλα οκ δε μπορει να τα εχουμε και ολα.
ξερετε τι λεν για τους ιαπωνες ε...? οποτε καλυτερα ιταλοι! -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
ξερετε τι λεν για τους ιαπωνες ε...?Για πες
Fiat Grande Punto 2005