-
στην αρχη ελεγε οτι δεν ειχα μεσα νερο, ανοιξετο ψυγειο και ηταν ολο αδειο, και ανεβασε θερμοκρασια και καηκε η μηχανη και οτι αλλο εγινε τσπ.
ειχε κοιταξει στην αρχη,προτου παω συνεργειο,ο πατερας μου τα λαδια.αυτο που ειδε ειναι οτι ηταν πολυ παραπανω απο το κανονικο!!!
ε,το νερο καταφερε και μπηκε εκει μεσα -
Ο χρήστης nickred έγραψε:
στην αρχη ελεγε οτι δεν ειχα μεσα νερο, ανοιξετο ψυγειο και ηταν ολο αδειο, και ανεβασε θερμοκρασια και καηκε η μηχανη και οτι αλλο εγινε τσπ.
ειχε κοιταξει στην αρχη,προτου παω συνεργειο,ο πατερας μου τα λαδια.αυτο που ειδε ειναι οτι ηταν πολυ παραπανω απο το κανονικο!!!
ε,το νερο καταφερε και μπηκε εκει μεσαΠάντως ,είναι δεν είναι στην εγγύηση αν ειναι σοβαρη αντιπρωσοπεία, θα πρεπει να σου αλλάξουν κινητήρα οπωσδήποτε, δεν είναι δυνατόν στα 37500χλμ να διαλύεται ο κινητήρας και να μην τον καλύπτουν, απο οτι και αν εγινε αυτό . ...αν κανεις τα servise φυσικα...
ενας τύπος στην Αμφιλοχία δεν αλλαξε λαδια σε avensis 1600 επι ενα χρόνο κανοντας 60,000 χλμ και οπως ηταν φυσικό ο κινητηρας κόλησε αλλα η toyota στο Αγρινιο τον αλλαξε..εγω δεν περίμενα να τον αλλαξουν γιατι ήταν καθαρα δική του μαλακία -
ολα τα service εχουν γινει και μαλιστα στην ωρα τους.
τωρα ειχα σκοπο να κανω το επομενο service (37500) αλλα........
απο τηλεφωνο τιποτα
θα τους περιμενω αυριο απ'οτι φαινεται!!!!! -
ολα τα service εχουν γινει και μαλιστα στην ωρα τους.
τωρα ειχα σκοπο να κανω το επομενο service (37500) αλλα........
απο τηλεφωνο τιποτα
θα τους περιμενω αυριο απ'οτι φαινεται!!!!!Ωραία .. μην μασας σκίστους ..
θα πρέπει να σου αλλαξουν κινητήρα ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.
και αν σου πουν τιποτα περιεργα ξερεις... απειλες για δημοσιευσης σε περιοδικα , εξωδικο , και αλλα ... που ελπιζω να αποφυγεις δεχόμαινει το ελατωματικο προιον τους, και να σου το αντικαταστησουν χωρις πολλα-πολλα.Αντε και καλη τυχη..
ΥΣ ενημερωσέ μας τι έγινε... -
εγιναν μερικα τηλεφωνηματα τοτε που ημουν στο συνεργειο για επι τοπου παραγγελεια κινητηρα.
στην αθηνα δεν υπαρχει.οποτε θα παραγγειλουνε απο την κορεα.οτι θα ερθει καινουργιο θα ερθει.αυτος μου ειπε οτι ειναι 100% στην εγγυηση αλλα η γυναικα του μου ειπε οτι θα περιμενουμε απαντηση απο την προεγκριση εγγυησης που στειλαμε!!!!!στην προεγκριση,εκει που λεει πληροφοριες απο τον πελατη (απο μενα δλδ) εγραψε αυτος:κατα την πορεια το αυτοκινητο εσβησε...δε θυμαμαι τι αλλο ειχε βαλει,αλλα αυτο ηταν η ουσια!!!!!
-
στην προεγκριση,εκει που λεει πληροφοριες απο τον πελατη (απο μενα δλδ) εγραψε αυτος:κατα την πορεια το αυτοκινητο εσβησε...δε θυμαμαι τι αλλο ειχε βαλει,αλλα αυτο ηταν η ουσια!!!!!
Απ'αυτό μου φαίνεται ότι προσπαθεί να βοηθήσει, καλό είναι αυτό.
Εύχομαι καλή τύχη και υπομονή!
-
...
λοιπον...περιμενω απο λεπτο σε λεπτο να με παρουν τηλεφωνο για το αν το καλυπτει η εγγυηση η οχι.
η μηχανη παπαλα.η αρχη εγινε με το κοκορακι!!!!εσπασε και προχωρησε σε σπαιμο τους ενος κυλινδρου (εκανε μια μεγαλη τρυπα κ εφυγε) μετα πηγε και διελυσε ολο το δεξιο του κυλινδρο (δεν υπηρχε καθολου,ειχε εξαφανιστει!!!!) εσπασε το ενα απο τα 4 μπουζι,ενα αλλο δε ξεβιδωνε καθολου.
ελπιζω στο καλυτερο αλλιως αντε να βρω ενα χαρτιΚοκκοράκι μέσα στον κύλινδρο?? Μάλλον απίθανο. Το πιθανότερο είναι με τα νερά που πέρασαν στα λάδια (από καμμένη φλάντζα κεφαλής) να ανέβασε πίεση το υδραυλικό ωστήριο και να κράτησε κάτω τη βαλβίδα εισαγωγής σε φάση συμπίεσης. Η συνέχεια είναι αναμενόμενη.
Δεν έδειξε τίποτα το θερμόμετρο πριν γίνουν όλα αυτά?Γιάννης
-
μπαααα...αυτο με ρωτησε και στο συνεργειο.δεν ειχε προβλημα θερμοκρασιας γιατι οτι εγινε εγινε μεσα σε 2-3sec!!!!!
απο οτι εμαθα μαλλον το μπουζι που εσπασε εκανε τη ζημια (τρυπημα του ενος κ εξαφανισμα του αλλου πιστονιου!!!!!!!!)
απ'οτι ειδα οι βαλβιδες δε παθανε τιποτα,αλλα τετοια ωρα τετοια λογια........ -
δεν αντεχα αλλο....πηγα απο εκει!!!!
τελικα εγκριθηκε η αιτηση και ειμαι μεσα στην εγγυηση
δε παραγγειλανε τη μηχανη αλλα μονο τα 2 κομματια που ειχαν ζημια (το κυριο μερος και το καπακι)
μεχρι να ερθουν απο αθηνα,βαλε κ το 3ημερο....τελος της αλλης βδομαδας θα ειναι ετοιμο,απ'οτι ειπανευχαριστω παιδια
-
τελικα η επισκευη απ'οτι με ειδοποιησαν πριν λιγο θα ειναι ετοιμο την τριτη!!!!!
τα 2 μερη ειχαν ερθει απο την επομενη μερα......3 βδομαδες περιμενα για μια γ@μ..... φλαντζα!!!!!
επιπλεον πηρε μαζι του δισκο,πλατο ρουλεμαν κ απο οτι μου ειπαν πανε κοντα στα 200 euro
αφου τι βγαλαμε φθηνα καλα ειναι -
Mε το καλό να το πάρεις το αμαξάκι σου..
-
να σαι καλα
δε περνανε κ οι ωρες ρε γτμ -
λοιπον...περιμενω απο λεπτο σε λεπτο να με παρουν τηλεφωνο για το αν το καλυπτει η εγγυηση η οχι.
η μηχανη παπαλα.η αρχη εγινε με το κοκορακι!!!!εσπασε και προχωρησε σε σπαιμο τους ενος κυλινδρου (εκανε μια μεγαλη τρυπα κ εφυγε) μετα πηγε και διελυσε ολο το δεξιο του κυλινδρο (δεν υπηρχε καθολου,ειχε εξαφανιστει!!!!) εσπασε το ενα απο τα 4 μπουζι,ενα αλλο δε ξεβιδωνε καθολου.
ελπιζω στο καλυτερο αλλιως αντε να βρω ενα χαρτιΜπρρρρ
Σαν να διαβάζω βιβλίο του Στέφεν Κίνγκ -
κατι αλλο...
κανονικα δε πρεπει να μου δωσουν καινούργια εγγύηση για τον κινητηρα?μου λενε οτι επειδη η αλλαγη του κινητηρα εγινε μεσα στην εγγυηση δεν μπορεις να παρεις καινουργια!!!!!!
ισχυει κατι τετοιο ή να παρω κανενα τηλεφωνο στην αθηνα? -
κατι αλλο...
κανονικα δε πρεπει να μου δωσουν καινούργια εγγύηση για τον κινητηρα?μου λενε οτι επειδη η αλλαγη του κινητηρα εγινε μεσα στην εγγυηση δεν μπορεις να παρεις καινουργια!!!!!!
ισχυει κατι τετοιο ή να παρω κανενα τηλεφωνο στην αθηνα?Λογικά πρέπει να σου δώσουν την εγγύηση που δίνουν για την εργασία - ανταλακτικά (συνήθως 6 - 12 μήνες )
Η εγγύηση του αυτοκινήτου ισχύει κανονικά για το διάστημα που απομένει .. -
σ' ευχαριστω......
θα το κοιταξω απο αυριο να δω τι θα μου πουν!!
μεγαλο προβλημα....σε ΚΙΑ RIO - SOS (ειμαι στην εγγυηση)