-
παρολο που το θεωρουσα λιγο απιθανο τελικα οι εκδοσεις 1,4 twin turbo ειναι γεγονος. Τωρα πως θα καταφερουν να δουλεψουν ολα αυτα σωστα χωρις lag και με τοσο μικρη καταναλωση που λεει η VW θα το μαθουμε συντομα...
-
lag?
μα ολοκληρη η αρχη λειτουργειας αυτου του συνολου ειναι οτι δεν θα υπαρχει ΠΟΤΕ lag!!
μονο δυναμη! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
lag?
μα ολοκληρη η αρχη λειτουργειας αυτου του συνολου ειναι οτι δεν θα υπαρχει ΠΟΤΕ lag!!
μονο δυναμη!θεωρητικα ναι, αλλα οπως διαβασες αυτα που μας ειπε ο φιλος απο τη Γερμανια που το οδηγησε, ειπε οτι υπαρχει εντονο lag.
-
δεν ειπε ποτε ο αγαπητος φιλος οτι οδηγησε αυτοκινητο με τελειωμενο προγραμμα...
που σε ρε janni!!! ελα να μας πεις specs και χρονοδιαγραμμα για καννα διλιτρο super-turbo να γουσταρουμε
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν ειπε ποτε ο αγαπητος φιλος οτι οδηγησε αυτοκινητο με τελειωμενο προγραμμα...σωστο αυτο, αλλα οι προθεσμιες τελειωνουν χρονικα, προλαβαν να κανουν τις διορθωσεις που ηθελαν? Μακαρι...
-
Bρε παιδιά, για να γίνουμε λίγο πιο πρακτικοί!
Το δίλιτρο GTi αρχίζει από τα 28500 και έχει φόρο (νομίζω) 40%.
Για 1400 κυβικά ο φόρος πρέπει να είναι 12%.Άρα λέτε να δούμε το Golf GT κοντά στα 20 χιλιάρικα?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Bρε παιδιά, για να γίνουμε λίγο πιο πρακτικοί!Το δίλιτρο GTi αρχίζει από τα 28500 και έχει φόρο (νομίζω) 40%.
Για 1400 κυβικά ο φόρος πρέπει να είναι 12%.Άρα λέτε να δούμε το Golf GT κοντά στα 20 χιλιάρικα?
Να οι φόροι
ΚΥΛΙΝΔΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΕΛΟΥΣ
Μέχρι 900 Κυβικά εκατοστά 5%
Από 901-1400 « « 12%
Από 1401-1600 « « 20%
Από 1601-1800 « « 30%
Από 1801-2000 « « 40%
Από 2001 κυβικά εκατοστά και πάνω 50% ¨
΄
Άρα σωστά τα λές. Αν όμως έχει το GT 20.000 με 170 άλογα ποιός θα αγοράσει με 22.000 το 1.6 FSI με 115 άλογα? Και πόσο θα έχει το 1,4 με 140 άλογα που θα βγεί μετά? 18000???
Για να δουμε.... -
παιδια τα μοτορια φτιαχνονται με βαση τα σχεδια για κερδοφορια της εταιρειας,
οχι του ελληνα καταναλωτη..μην εχετε αυταπατες οτι θα ειναι τοσο πιο φτηνο απο το gti, οσο η (μεγαλη) διαφορα φορων..
αμα εχει το gti 30k, αντε το gt να κανει 27κ
εγω ετσι πιστευω...τωρα απο κει και περα, οτι σε αλλες μαρκες του ομιλου πιθανον να υπαρχξουνε ευκαιριες με αυτο το μοτορι, αυτο ειναι κατι που θα περιμενουμε καννα χρονο γεματο για να το δουμε...
-
Πραγματικά οι τιμές του 1,6FSI τα καταστρέφουν όλα...
Το βασικό τρίπορτο εγώ θα το περίμενα στα 25Κ όπου έχει ασφαλή διαφορά από τα 22Κ που έχει το 1,6 sportline.
Το θέμα μπλέκει πολύ βέβαια γιατί εκεί είναι οι τιμές του δίλιτρου... '
Για να δούμε... -
Petran δεν έχεις και άδικο. Για την τιμή πρέπει να περιμένουμε. Τέτοια ωραία πράγματα βγάζει το γκρουπ και δεν μπορούμε να το απαρνηθούμε.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
παιδια τα μοτορια φτιαχνονται με βαση τα σχεδια για κερδοφορια της εταιρειας,
οχι του ελληνα καταναλωτη..
μην εχετε αυταπατες οτι θα ειναι τοσο πιο φτηνο απο το gti, οσο η (μεγαλη) διαφορα φορων..αμα εχει το gti 30k, αντε το gt να κανει 27κ
εγω ετσι πιστευω...τωρα απο κει και περα, οτι σε αλλες μαρκες του ομιλου πιθανον να υπαρχξουνε ευκαιριες με αυτο το μοτορι, αυτο ειναι κατι που θα περιμενουμε καννα χρονο γεματο για να το δουμε...
Σωστα λες για την κερδοφορία της εταιρίας. Όχι όμως για την κερδοφορία του ελληνικού κράτους που καταληστεύει όποιον τολμήσει να αγοράσει 2000. Στην γερμανία η διαφορά ενός δίλιτρου από ένα 1600 είναι 1-2000 και εδω με τους φόρουσ καταλήγει 5-7000. Αν to GTI έχει 28.000 αυτο σημαίνει 20.000 στα ταμεία της VW kai 8.000 στο ελληνικό κράτος. Άρα ακόμα κι αν το GT έχει ίδια εργοστασιακή τιμή με το GTI θα πουλιέται το πολύ 20000+12%=22400!!!!
-
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες αγαπητε m1234
απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες αγαπητε m1234
απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι!Κι εγώ που τα λέω, τα πιστεύω νομίζεις???
Πάντως τόσο θα έπρεπε να πωλείται. Αν το κάνει πάντως η VW, θα κλείσει πολλά σπίτια -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Να οι φόροι
ΚΥΛΙΝΔΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΕΛΟΥΣ
Μέχρι 900 Κυβικά εκατοστά 5%
Από 901-1400 « « 12%
Από 1401-1600 « « 20%
Από 1601-1800 « « 30%
Από 1801-2000 « « 40%
Από 2001 κυβικά εκατοστά και πάνω 50% ¨
΄
Άρα σωστά τα λές. Αν όμως έχει το GT 20.000 με 170 άλογα ποιός θα αγοράσει με 22.000 το 1.6 FSI με 115 άλογα? Και πόσο θα έχει το 1,4 με 140 άλογα που θα βγεί μετά? 18000???
Για να δουμε....δεν νομίζω να είναι σωστός αυτός ο πίνακας, στα 2000κ.εκ το ΤΤ είναι 32%, +19% ΦΠΑ, σύνολο περίπου 51%
Με δεδομένο ότι το βασικό GTI κοστίζει 28.690 αφαιρώντας το κέρδος εισαγωγέα/εμπόρου, το κόστος (landed) του το υπολογίζω στα 16K
Αν το GT 170 έρχεται 14Κ, με λιγότερους φόρους και ΦΠΑ (έστω με το ίδιο κέρδος για το αυτοκίνητο) θα βγαίνει στα 25Κ (κι άντε γεια)
-
elpizw twra na pistepsate ta legomena mou!
auto ton kairo eimai elladitsa gia diakopes, otan gyrisw me to kalo 8as kanw attachment ola ta xaraktiristika tou kinitiraante kai kales diakopes gia osous akoma einai se auto to mode..!
-
Καλές διακοπές Jannis!
-
Ο χρήστης Jannis έγραψε:
elpizw twra na pistepsate ta legomena mou!
auto ton kairo eimai elladitsa gia diakopes, otan gyrisw me to kalo 8as kanw attachment ola ta xaraktiristika tou kinitiraante kai kales diakopes gia osous akoma einai se auto to mode..!
καλες διακοπες και σε σενα και περιμενουμε τις πληροφοριες σου!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν νομίζω να είναι σωστός αυτός ο πίνακας, στα 2000κ.εκ το ΤΤ είναι 32%, +19% ΦΠΑ, σύνολο περίπου 51%Ρε συ Ιkar τελικά τί ισχύει? Τα δικά σου νούμερα από που τα έχεις πάρει?
-
καλα μπανια janni αγορινα μου!!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
δεν νομίζω να είναι σωστός αυτός ο πίνακας, στα 2000κ.εκ το ΤΤ είναι 32%, +19% ΦΠΑ, σύνολο περίπου 51%
Ρε συ Ιkar τελικά τί ισχύει? Τα δικά σου νούμερα από που τα έχεις πάρει?
από αναλυτικούς τιμοκαταλόγους αντιπροσωπείας
VW Golf GTI