-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δηλαδή άμα δεις 130, τι θα κάνεις; Θα σε τρέχουμε στο Δαφνί;που να δει και καμια Μ1 στο μελλον
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εχτες είδα bmw 120i !!!!
Ξεράθηκα στο γέλιο!!!Γιατι;;;
γιατί βάσει 'πωλήσεων' είναι πιο πιθανό να δεις F430 (για 911 δεν το συζητάμε) παρά 120i
-
Είμαι 90% σίγουρος πως υπήρχε παρκαρισμένο ένα Subaru Tribeca στο πάρκινγκ της Πλ. Ελευθερίας σήμερα το βράδυ. Το είδε κανείς άλλος; Πέρασα με τ' αμάξι από έξω κ μέσα στα σκοτάδια δεν ήμουν σίγουρος. Παραδίπλα ήταν σίγουρα όμως ένα κόκκινο Η2.
-
Συνφορουμίστες, τι τρέχει; Είναι δυνατόν να βλέπω πλέον καθε μέρα Ferrari στο δρόμο;
Χθές είδα **430 **μαύρη στην Γλυφάδα, σταματημένος σε διάβαση πεζών ( ) περιμένοντας να περάσω εγώ. Προχθές μία κόκκινη και μία ασημί 430, το βράδυ στην Πειραιώς .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Συνφορουμίστες, τι τρέχει; Είναι δυνατόν να βλέπω πλέον καθε μέρα Ferrari στο δρόμο;Χθές είδα **430 **μαύρη στην Γλυφάδα, σταματημένος σε διάβαση πεζών ( ) περιμένοντας να περάσω εγώ. Προχθές μία κόκκινη και μία ασημί 430, το βράδυ στην Πειραιώς .
τελικά πιο σπάνιο είναι το Ζ
-
Χθες το απόγευμα στη Β.Σοφίας, ένα Maverick με αυτοκολλητάκι 4Τ.
-
Δύο BMW 630 μέσα σε μια ώρα. Μια μαύρη βολιώτικη και μια σε ανθρακί.
Τη μαύρη ίσως την είχα ξαναδεί στο λιμάνι του Βόλου, πόσες τέτοιες να κυκλοφορούν στην περιοχή; -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Χθες το απόγευμα στη Β.Σοφίας, ένα Maverick με αυτοκολλητάκι 4Τ.Μαυρο?????
-
Συνφορουμίστες, τι τρέχει; Είναι δυνατόν να βλέπω πλέον καθε μέρα Ferrari στο δρόμο;Χθές είδα **430 **μαύρη στην Γλυφάδα, σταματημένος σε διάβαση πεζών ( ) περιμένοντας να περάσω εγώ. Προχθές μία κόκκινη και μία ασημί 430, το βράδυ στην Πειραιώς .
Πάει έληξε...............είμαστε η πλουσιότερη χώρα του κόσμου τι Dubai, Monaco και μ...ιες μου λέτε ΗELLAS for ever
-
Nissan Figaro, μπεζ, πριν λίγες μέρες στην Αμαλίας! Δεν είχα ξαναδεί στην Ελλάδα!! Κουκλακι..
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Συνφορουμίστες, τι τρέχει; Είναι δυνατόν να βλέπω πλέον καθε μέρα Ferrari στο δρόμο;
Χθές είδα **430 **μαύρη στην Γλυφάδα, σταματημένος σε διάβαση πεζών ( ) περιμένοντας να περάσω εγώ. Προχθές μία κόκκινη και μία ασημί 430, το βράδυ στην Πειραιώς .Πάει έληξε...............είμαστε η πλουσιότερη χώρα του κόσμου τι Dubai, Monaco και μ...ιες μου λέτε ΗELLAS for ever
Και άλλη μία στην Αμφιθέας σήμερα...μαύρη.
-
Σήμερα στην Αλέξ/πολη, εθεάθη η McLaren του Kimi (εκδήλωση του Johnie Walker). Πραγματικά πολύ εντυπωσιακή! Έχω ξαναδεί f1 από κοντά, αλλά αυτή τη φορά ήταν στο σωστό ύψος και μπορούσες να δεις απίστευτες λεπτομέρειες. Νομίζω πως αυτά τα κατασκευάσματα θα πρέπει να εκτίθενται σε μουσεία Τέχνης μετά από κάποια χρόνια...
Στο γυρισμό είδα και τη γνωστή, πλέον, 430. Για την ακρίβεια με έπιασε το φανάρι και σταμάτησα ακριβώς δίπλα της. Αφού κατάφερα να ξεκινήσω στο πράσινο, καλά είναι...
-
Mercedes B1κάτι. Ξεκίνησαν να πουλιούνται αυτές?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Mercedes B1κάτι. Ξεκίνησαν να πουλιούνται αυτές?Έχω δει αρκετές... (δε μου άρεσε καθόλου)
-
Πήγα το Σάββατο το μεσημέρι στη Γλυφάδα. Όση ώρα βρισκόμουν στην καφετέρια δεν είδα κανένα αυτοκίνητο άξιο για να αναφέρω...
Ούτε 430, ούτε Gallardo, ούτε καν μια Cayenne... έτσι για το καλό...
Μα που είχαν πάει όλοι;
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Πήγα το Σάββατο το μεσημέρι στη Γλυφάδα. Όση ώρα βρισκόμουν στην καφετέρια δεν είδα κανένα αυτοκίνητο άξιο για να αναφέρω...Ούτε 430, ούτε Gallardo, ούτε καν μια Cayenne... έτσι για το καλό...
Μα που είχαν πάει όλοι;
Αυτός που έχει Cayenne δεν πάει Σάββατο μεσημερι για καφέ με την εργατειά!!!! Εκείνη την ώρα ξυπνάει από τα μπουζούκια που πήγε Παρασκευή βράδυ.... εκείνη την ώρα αντε να πάει για κανα πλύσιμο για να ετοιμαστεί για το βράδυ!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πήγα το Σάββατο το μεσημέρι στη Γλυφάδα. Όση ώρα βρισκόμουν στην καφετέρια δεν είδα κανένα αυτοκίνητο άξιο για να αναφέρω...
Μα που είχαν πάει όλοι;Αυτός που έχει Cayenne δεν πάει **Σάββατο μεσημερι **για καφέ με την εργατειά!!!! Εκείνη την ώρα ξυπνάει από τα μπουζούκια που πήγε Παρασκευή βράδυ.... εκείνη την ώρα αντε να πάει για κανα πλύσιμο για να ετοιμαστεί για το βράδυ!!!!
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις μελετήσει το φαινόμενο καλά! Σάββατο μεσημέρι κυκλοφορούν αρκετές Cayenne κυριών που πάνε για ψώνια. Ενιοτε θα παρατηρήσεις και teenagers που κατέβηκαν στο Ζαρα για να πάρουν και κάτι φθηνό.
-
Μα που είχαν πάει όλοι;Αυτός που έχει Cayenne δεν πάει **Σάββατο μεσημερι **για καφέ με την εργατειά!!!! Εκείνη την ώρα ξυπνάει από τα μπουζούκια που πήγε Παρασκευή βράδυ.... εκείνη την ώρα αντε να πάει για κανα πλύσιμο για να ετοιμαστεί για το βράδυ!!!!
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις μελετήσει το φαινόμενο καλά! Σάββατο μεσημέρι κυκλοφορούν αρκετές Cayenne κυριών που πάνε για ψώνια. Ενιοτε θα παρατηρήσεις και teenagers που κατέβηκαν στο Ζαρα για να πάρουν και κάτι φθηνό.
Εγώ είπα για άντρες !!!! Εσύ με κάλυψες στο θέμα συζύγων και τέκνων!!!
-
-
Βράδυ Κυριακής στη Γλυφάδα στη Πλατεία Εσπερίδων δύο κόκκινες F430 spider !!!
Carspotting