-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Eθεαθη Μ5 Ε60.. μαυρου χρωματος με γερμανικες πινακιδες και παιδικο καθισματακι στο φραγμα Μαραθωνα χθες βραδι!
Ο τυπος ηταν γυρο στο 2.10 υψος .... και μετα απο συνομιλια μου ειπε οτι γραφει εδω με το nickname'tel'.
Tερας το οχημα ....αλλα κανε και μια εγραφη στο BMW FORUM!
edit... http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=131202.08 eimai...kai eixa dyo paidika kathismatakia..
-
Ο χρήστης tel έγραψε:
Eθεαθη Μ5 Ε60.. μαυρου χρωματος με γερμανικες πινακιδες και παιδικο καθισματακι στο φραγμα Μαραθωνα χθες βραδι!
Ο τυπος ηταν γυρο στο 2.10 υψος .... και μετα απο συνομιλια μου ειπε οτι γραφει εδω με το nickname'tel'.
edit... http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=131202.08 eimai...kai eixa dyo paidika kathismatakia..
Μ5 ε?!!!
Είναι καλή?.....Γιατι δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλές!!!!Καλή διασκέδαση με το 'θηρίο' tel!!!
-
Ο χρήστης tel έγραψε:
2.08 eimai...
Sado #2 στο forum!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
2.08 eimai...
Sado #2 στο forum!!!
#3........ υπάρχει και ο Predator!!
-
Δικιά σου είναι η Μ5 που είχε στο Drive?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ5 ε?!!!
Είναι καλή?.....Γιατι δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλές!!!!Καλή διασκέδαση με το 'θηρίο' tel!!!
Sas eyxaristo poly!
Den to exo poly kairo kai eimai se diadikasia 'psaksimatos'!
To mono poy exo na po einai gia to smg3...
Sthn arxh to miseis alla otan to matheis..........to erotevesai! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δικιά σου είναι η Μ5 που είχε στο Drive?Oxi paidia!
H M5 sto drive einai ashmi,h dikia moy einai mavri(schwarz-metalik) -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Πέρα από τα 15 Elise που αλώ(νι)σαν την Αττική Οδό και την παραλιακή Σουνίου το απόγευμα της Τετάρτης , εθεάθησαν τα παρακάτω- Ferrari 360 Modena F1,
- Ferrari 328TB
- Μια μαύρη και 'κούτα' M6!
Dino 308 GT/4 ήταν Theo.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πέρα από τα 15 Elise που αλώ(νι)σαν την Αττική Οδό και την παραλιακή Σουνίου το απόγευμα της Τετάρτης , εθεάθησαν τα παρακάτω
- Ferrari 360 Modena F1,
- Ferrari 328TB
- Μια μαύρη και 'κούτα' M6!
Dino 308 GT/4 ήταν Theo.
Μεταξεταστέος!!!!!!
Η μαύρη και κούτα Μ6 έστριψε στο Romeo. Να υποθέσω ότι ανήκε σε λαμπρό παράδειγμα λειτουργού της νεο-ελληνικής κουλτούρας (greek/arab pop music , a.k.a. 'σύγχρονη ελληνική μουσική')??
Κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί εδώ παλαιότερα. -
Εθεάθει στο πανόραμα Γαλατσίου τρομακτικό μαύρο Autobianchι . Από το κράτημα του έδειχνε πως μόλις βγήκε από το συνεργείο και πιθανότατα φορούσε monroe λαδιού ενό στο πίσω μέρος φανερώθηκε το κρυφό όπλο της τρομακτικής δύναμης του κινητήρα των 44hp, ένα στίκερ του Ring...
Ο οδηγός στρίβοντας με τις πάντες φώναζε σαν τρελλός πως το αμάξι μεταμορφώθηκε από όταν κόλλησε το στικερ ενώ ο συνοδηγός δεν μπορούσε να μαζέψει το χαμόγελο που έφτανε ως τ'αυτιά του...Αν τους ρωτήσετε ακόμα και τώρα δεν θα αποδόσουν την αλλαγή της συμπεριφοράς στα νέα αμορτισερ αλλά 100% στο στικερ... ΧΑΦΤ...
-
περασε μπροστα απο το λευκο πυργο ενα γκαβλακι με ενα 306 GTi race KATAΣΠΡΟ......
ΑΧ (ΒΑΘΥΤΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ)
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
ρε παιδια σοβαρα τωρα... το ξέρω ότι σας εχω πρήξει αλλα ουτε ενα κοκκινο megane cabriolet??? πουθενα??????Εθεαθη το κοκκινο renault megane στη Λ.Πετρουπολεος!
-
Ο χρήστης tel έγραψε:
Oxi paidia!
H M5 sto drive einai ashmi,h dikia moy einai mavri(schwarz-metalik)πολυ σενιο αμαξι, και μακραν στο καλυτερο χρωμα (ζβαρτζ)
καλοταξιδος και καλογκαζωτος!!ΥΓ. ..με τετοιο μπόϊ αθλητης εισαι, ετσι? (αντε να παρηγοριομαστε εμεις οι ..φυσιολογικοι )
-
Ferrari F430 Spider (ετσι δεν ονομαζεται η cabrio???)
παρκαρισμενη ολο το πρωι της Παρασκευης στην Κρηνη στη Θεσσαλονικη! Πινακιδες δεν ειχε ακομα... -
Κάθε Σάββατο στο μαγαζί απέναντι απο τα Ασκληπείο, Lambo Murcielangelo μαύρο. Φυσικά και 5-6 Πόρσε καρρέρα, S, και turbo, καμιά φορά φερράρι και φυσικά ΠΟΛΥ cayenne και ΠΟΛΥ X5 (Μιλάμε για ΠΟΛΛΑ αυτοκίνητα!!!!!). Με αυτά που βλέπω αρχίζω λοιπόν και συνηθίζω στην μοναξιά της κορυφής ρε παιδί μου. Το αυτοκίνητο μου δεν το βλέπω να κυκλοφορεί και πολυ.
-
Ο χρήστης tel έγραψε:
Oxi paidia!
H M5 sto drive einai ashmi,h dikia moy einai mavri(schwarz-metalik)Δεν είχα προσέξει το χρώμα
-
Ο χρήστης Volk έγραψε:
Εθεάθει στο πανόραμα Γαλατσίου τρομακτικό μαύρο Autobianchι . Από το κράτημα του έδειχνε πως μόλις βγήκε από το συνεργείο και πιθανότατα φορούσε monroe λαδιού ενό στο πίσω μέρος φανερώθηκε το κρυφό όπλο της τρομακτικής δύναμης του κινητήρα των 44hp, ένα στίκερ του Ring...
Ο οδηγός στρίβοντας με τις πάντες φώναζε σαν τρελλός πως το αμάξι μεταμορφώθηκε από όταν κόλλησε το στικερ ενώ ο συνοδηγός δεν μπορούσε να μαζέψει το χαμόγελο που έφτανε ως τ'αυτιά του...Αν τους ρωτήσετε ακόμα και τώρα δεν θα αποδόσουν την αλλαγή της συμπεριφοράς στα νέα αμορτισερ αλλά 100% στο στικερ... ΧΑΦΤ...
πολυ αρνητικό κάμπερ ρε μάστορα......:D:D:D:D:D:D:D
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ρε παιδια σοβαρα τωρα... το ξέρω ότι σας εχω πρήξει αλλα ουτε ενα κοκκινο megane cabriolet??? πουθενα??????
Εθεαθη το κοκκινο renault megane στη Λ.Πετρουπολεος!
οχι ρε γμτ!!! αυτο ημουν εγω,... άλλο δεν θα βρω πουθενά???
κερναω και καφε σε όποιον το χει...χαχααχα
pad που το δες ???? την επόμενη φορά ελα να μου μιλήσεις.!!!
-
-
Lambo Gallardo μπατσικό λίγο έξω από την Bologna!!!!
Carspotting