-
Την Κυρική που μας πέρασε συνοδήγησα...αγωνιστικά Type-R στην πίστα Αιγινίου (Β.Ελλάδα) με γνωστό Βετεράνο οδηγό (δε λέμε ονοματα) και κυριολεκτικά έχασα την μπάλα!Απίστευτοι ρυθμοί,εκρηκτικός ο i-Vtec,τρομερό κράτημα και οδήγηση από άλλον πλανήτη...
Και μην ακούσω για Corolla TS και λοιπούς κουβάδες.
Σας εύχομαι να το πάθετε κι εσείς!! -
Την Κυρική που μας πέρασε συνοδήγησα...αγωνιστικά Type-R στην πίστα Αιγινίου (Β.Ελλάδα) με γνωστό Βετεράνο οδηγό (δε λέμε ονοματα) και κυριολεκτικά έχασα την μπάλα!Απίστευτοι ρυθμοί,εκρηκτικός ο i-Vtec,τρομερό κράτημα και οδήγηση από άλλον πλανήτη...
Φαντάσου τι θα πάθαινες με Golf IV GTi ή κάνα S3
Εσύ βέβαια μπήκες σε αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Σας εύχομαι να το πάθετε κι εσείς!!Απο τό στόμα σου,καί στού Θεού τ'αυτί Νεκτάριε!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φαντάσου τι θα πάθαινες με Golf IV GTi ή κάνα S3Εσύ βέβαια μπήκες σε αυτοκίνητο
Και είπε το παιδί να μη μιλήσουμε για κουβάδες, που είναι κατάλληλοι μόνο για να πηγαίνουν στη δουλειά τους μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι και όχι λάτρεις της πραγματικής οδήγησης. Άκου Golf GTi IV και S3.... Γιατί μας ξενερώνεις ρε μεγάλε;
-
E όχι και κουβάδες..οι Corolla..θυμήσου ότι μία εποχή η Corolla WRC μεσουρανούσε..
Οταν και αν συμμετάσχει επίσημα ως WRC το typeRακι τότε να να 'βγάλει' γλωσσίτσα.. ..no offence έτσι..? -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φαντάσου τι θα πάθαινες με Golf IV GTi ή κάνα S3Εσύ βέβαια μπήκες σε αυτοκίνητο
επειδη σε συμπαθω, αρχισε με μπαλσαμικο που εχει καραμελα μεσα, και αν δεν πιασει συνεχιζεις με ΤΟΠ με εστραγκον...
Ε ρε μανια καταδιωξης....Εφιαλτες βλεπετε? -
Απ'ό,τι ξέρω δεν υπάρχει μόνο το WRC αλλά και η F1.Θύμησέ μου λίγο τις επιτυχίες της Toyota εκεί.
Αλλά για να μην το ρίξουμε εκεί,η νέα corolla TS αφενός δεν έχει καμιά σχέση μ'εκείνο το όχημα του WRC και αφετέρου δεν είναι ικανή να συγκριθεί με σοβαρά σπορ αυτοκίνητα. Να μου λέγατε για Focus RS,μάλιστα,αλλά μην ακούω για VW γιατί έχω μια αλλεργεία!
Τι να μας πει και το 'politically corect' Golf...
Mε λιγότερα από 30.000 ευρώ (και όχι μόνο) απλά δεν υπάρχει αντίπαλος για το Type-R. Kι όσοι έρχονται (βλ.Megane),καλώς να ορίσουν!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Σας εύχομαι να ζήσετε ανάλογη εμπειρία... -
Πες μας τι χρόνο κάνατε από στάση και σε γύρο, να καταλάβουμε αν αλλά και πόσο γρήγορα σε πήγε.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και είπε το παιδί να μη μιλήσουμε για κουβάδες, που είναι κατάλληλοι μόνο για να πηγαίνουν στη δουλειά τους μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι και όχι λάτρεις της πραγματικής οδήγησης. Άκου Golf GTi IV και S3.... Γιατί μας ξενερώνεις ρε μεγάλε;
Δηλαδή πόσα smileys να βάλω για να καταλάβετε ότι αστειεύομαι και ειρωνεύομαι;
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
επειδη σε συμπαθω, αρχισε με μπαλσαμικο που εχει καραμελα μεσα, και αν δεν πιασει συνεχιζεις με ΤΟΠ με εστραγκον...
Ε ρε μανια καταδιωξης....Εφιαλτες βλεπετε?Τους εφιάλτες τους βλέπουν οι κάτοχοι S3 που τους περνάνε τα 'πολυμορφικά'
-
Πάντως,για να ασχολιέστε ορισμένοι συνέχεια με τα Golf και S3,κάποιο απωθημένο θά'χετε..
Αν δε σας αρέσουν,μπορείτε να κοιτάτε άλλες μάρκες. -
Μέτρησα μόνο τον 1ο γύρο(όχι απαραίτητα τον ταχύτερο) και ήταν 2:02 (το χρονόμετρό μου είναι ακόμα σταματημένο σ'αυτόν τον γύρο!).Πρώτη φορά έπιανε το βου βου στα χέρια του(δεν είναι δικό του) και τα λάστιχα ήταν ακόμα κρύα.Όποιος δε ξέρει την πίστα,θα γνωρίζει ότι είναι παρατημένη εδώ και πολλά χρόνια (πάνω από δέκα)...
Για την ιστορία το αμάξι είχε 2.800km. -
Απ'ό,τι ξέρω δεν υπάρχει μόνο το WRC αλλά και η F1.Θύμησέ μου λίγο τις επιτυχίες της Toyota εκεί.
Αλλά για να μην το ρίξουμε εκεί,η νέα corolla TS αφενός δεν έχει καμιά σχέση μ'εκείνο το όχημα του WRC και αφετέρου δεν είναι ικανή να συγκριθεί με σοβαρά σπορ αυτοκίνητα.Tώρα την F1 γιατί την μπλέκεις...που κολλάει..?
Μιλάμε για αυτοκίνητα παραγωγής!
Αλλά κι έτσι να το πάρεις η ΒΑR Honda μήπως θυμάσαι μέχρι πέρσι τι έκανε..?...μόνο όνειρα!
Α και δεν είναι pure Honda...όπως η Τοyota ούτε ξεκίνησε από το μηδέν.. -
To Τype-R δεν ήταν αγωνιστικό...αγωνιστικός ήταν ο τρόπος που οδηγήθηκε. Συμφωνώ ότι δεν συγκρίνουμε F1 με αυτοκίνητο παραγωγής(γι'αυτό και είπα να μην το ρίξουμε εκεί),αλλά ούτε και το corolla WRC είχε καμιά σχέση με την σημερινή TS. Τέλος,η Honda δεν είναι πρώτη φορά που πηγαίνει καλά στην F1.Έχει πάει π.καλύτερα και έχει μια μεγάλη ιστορία.Σ'αυτήν,λοιπόν,αναφερόμουν, όχι γιατί παίζει ρόλο σε όσα λέγαμε για το Type-R ,αλλά απλά ως απάντηση στα λεγόμενα για τις επιτυχίες της Toyota -που σαφώς αναγνωρίζω-.Νομίζω ότι ο επιπλέον σχολιασμός των γεγονότων στη F1 ή του WRC,σ'αυτό το θέμα πυ συζητάμε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα..
Καλή σας μέρα! -
Aντιληπτό Νεκτάριε..
Απλά καλό είναι να αποφεύγονται τόσο ακραίοι χαρακτηρισμοί..
Ως πρώην 'Γάλλος' και υποψήφιος 'Ιάπωνας'...συνηγορώ στο άρτιο TypeR..Kαλημέρα και από μένα..
-
Αναρωτιέμαι γιατι θα πρέπει να γίνεται τόση βαβούρα για το αν το ένα είναι καλύτερο απο το άλλο??!!Οχι γενικά,αλλά με πάθος και φανατισμό!!
Ακόμα και δικές σας να ήταν οι βιομηχανίες που τα παράγουν θα είσασταν (μερικοί!) πολύ πιο συγκρατημένοι!!
Αυτοκίνητα ρε γμτ...αυτοκίνητα!!Αν αρέσει σε εμένα το Α και έχω διαμορφώσει μια άποψη για το Β...θα τσακωθώ με κάποιον που έχει αντίθετη άποψη??!!Και θα τον βρίσω κιόλας!!!!??
-
Ακριβώς έτσι ρέ Νίκο.Καί τό χειρότερο είναι ότι οι τσακωμοί γίνονται γιά τό ποιό αυτοκίνητο ΝΟΜΙΖΕΙ ο καθένας ότι είναι τό καλύτερο.Κανένας δέν τό έχει καταλάβει ότι δέν γίνονται οι τσακωμοί γιά τό ποιό ΕΙΝΑΙ τό καλύτερο.
Αυτά κάνει τό μάρκετινγκ. -
Μέτρησα μόνο τον 1ο γύρο(όχι απαραίτητα τον ταχύτερο) και ήταν 2:02 (το χρονόμετρό μου είναι ακόμα σταματημένο σ'αυτόν τον γύρο!).Πρώτη φορά έπιανε το βου βου στα χέρια του(δεν είναι δικό του) και τα λάστιχα ήταν ακόμα κρύα.Όποιος δε ξέρει την πίστα,θα γνωρίζει ότι είναι παρατημένη εδώ και πολλά χρόνια (πάνω από δέκα)...
Για την ιστορία το αμάξι είχε 2.800km.Τα ρεκόρ που έχω είναι γύρω στα 2:06(βιντεοσκοπημένο) με Punto GT3 από στάση χωρίς μεγάλη διάθεση να φάω τα λάστιχά μου και στη προτελευταία αριστερή έκοψα γιατί είχε χαλίκι ή χώμα και γλυστρούσα.Τον ίδιο χρόνο έκανα και με Saxo VTS δανεικό για ένα γύρο(πρώτη φορά οδηγούσα VTS) .Είναι υπέροχη πίστα αλλά θέλει προσοχή η προτελευταία και η τελευταία αριστερή.Πολύς κόσμος έχει φύγει στις μπάρες εκεί.
Υπάρχει μία σελίδα σχετικά με το PUNTO GT που αναφέρει ότι το δώσαν σε 3 οδηγούς αγώνων (Νικολούζο,Πανουργιά και Χ'τσοπάνη) και οι χρόνοι ήταν γύρω στο 2:00 από στάση.
http://www.steliosh.net/fiat/punto/testing.htm
Συνοδήγησα...αγωνιστικά Type-R σε πίστα κι έχασα την μπάλα!