-
Ξερει κανενας μεχρι ποτε περιπου θα ισχυει η εκπτωση για το νεο Focus; Μεχρι το τελος του καλοκαιριου ισως;
-
Τελικά διαβάζοντας από την αρχή όλο το topic δεν μπορω να πω ότι αποκόμισα κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για το Focus II. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους κυρίους που διαφωνούν με τον χαρακτηρισμο 'κορυφαίο' για το υπόψη αυτοκίνητο, αν τελικά κάποιος που θα το αγοράσει θα μείνει ευχαριστημένος ή θα σκεφτεί ότι μάλλον βιάστηκε και θα το μετανοιώσει και αν ναι τότε ποιά είναι μια καλή εναλλακτική λύση στο ίδιο περίπου κόστος? Τώρα αν τα περιοδικά φουσκώνουν ή ξεφουσκώνουν κάποια πράγματα, πιστεύω ότι και οι υπόλοιπες εταιρείες δεν είναι αμέμπτου ηθικής και κανένας τους δεν πάει με το σταυρό στο χέρι όταν μιλάμε για πωλησεις (και κέρδος).
Κατα τα άλλα εγώ από προσωπική εμπειρία (Escord 85', Fiesta 95' και τα δύο του μπαμπα) πιστεύω ότι η Ford προσπάθησε και τα κατάφερε να φτάσει στη κορυφή, αν και ποτέ δε συμπάθησα τα αυτοκίνητα της.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι στην Ford το έχουνε μετανοιώσει πικρα για αυτό με τα πίσω δισκόφρενα, γιατί χάλασε την 'ψυχολογική' και μόνο εικόνα σε πολλούς αγοραστές. (Αν δεν κάνω λάθος κάτι αντίστοιχο έγινε και με το Astra, αλλά τα άλλαξε. Μπορεί και να κάνω λάθος).
Ερώτημα: Μήπως γνωρίζει κανείς κόστος μικροτρακαρίσματος (φανάρια, φτερά, κλπ)? -
Σημερα ξαναπηγα στη ford να ξαναδω το focus μονο στο θεμα τριγμοι/ποιοτητα/εργονομια/θεση οδηγησης αφου οδηγικα δεν ειχα κανε προβλημα.
1)Για τα πλαστικα επιμενω οτι δεν ειναι τιποτα κορυφαια αλλα ισως ημουνα λιγο υπερβολικος την περασμενη φορα. Το πανω μερος του ταμπλω με ικανοποιησε σημερα το κατω βεβαια μου φανηκε παλι πιο φτηνο αλλα τεσπα.
2)Εψαχνα για σημεια που ετριζαν που κουνιοντουσαν κομματια ταπετσαριας και πλαστικα. Ειδα τα εξης:- Το κομματι στο χερουλι της πορτας το οριζοντιο κατω απο αυτο με τα χειριστηρια του οδηγου ειχε παλι το ιδο κενο οπως την αλλη φορα και ψιλοεπαιζε.
- Η ταπετσαρια στο κατω μερος του παραθυρου και στις μπροστινες κολωνες κουνιοταν υπερβολικα και ειχε μεγαλο κενο!
- Ενα κομματι που εχει πανω απο τη βαση του τιμονιου ακριβως μπροστα απο το τζαμι του καντραν με του που το κουνησα λιγο βγηκε;!;! Το ξαναεβαλα και οσο το κουνουσα τοσο ετριζε και ηταν αυτο που με ενοχλησε πιο πολυ.
κατα τα αλλα καλα. Επισης ρωτησα αυτο που λεγαμε οτι αν το παραγγειλεις με εξτρα χανεις την εκπτωση(που μου ειχε πει και εμενα) και μου ειπε οτι αλλαξε τωρα και οτι και να παραγγειλεις εξτρα δεν χανεις εκπτωση. Ενα αλλο που ειδα ηταν οταν του ζητησε καποιος να ανοιξει το καπω και πηρα το κλειδι γυρισε το μπορστα σηματακι και ανοιξε με το κλειδι! Εκτος οτι βλεπω πρωτη φορα καπω να ανοιγει ετσι(χαζο κατα τη γνωμη μου και σε οποιο πορτπαγκαζ καινουργιου βλεπω) δε βρηκα διακοπτη να ανοιγει απο μεσα. Τελος το στανταρ ηχοσυστημα δεν ειναι και τοσο χαλια και μου ειπε για τα δισκοφρενα οτι αν τα βαλεις(+ESP) παιρνεις και δωρο το clima.
Οποιος κατοχος παραπανω μπορει να με διαφωτισει για τα συγκεκριμενα κομματια που επαιζαν/ετριζαν ας μου πει αν μπορει. Καποιος ειχε παρει το trend παραπανω νομιζω και ειχε και φωτο.
-
Επισης 3 ακομα ερωτησεις:
- Τα καθισματα που εχει στο titanium ειναι τα ιδια σε πλευρικη στηριξη με του ghia και απλως ειναι ημιδερματινα;
- Ειδα στο προσπεκτους οτι γραφει οτι το θερμαινομενο τζαμι ειναι εχτρα. Δε φανταζομαι να εννοει το πισω αλλα...;
- Επισης ειδα παλι στο προσπεκτ εκει που ελεγε για την σπορ αναρτηση οτι την εχει στο sport και σαν προεραιτικο στο titanium. Ξερει κανενας τιποτα γι'αυτο; Τιμη;
Που χαθηκατε εσεις που το αγορασατε ρε παιδια να με βοηθησετε ; GTZ;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Επισης 3 ακομα ερωτησεις:- Τα καθισματα που εχει στο titanium ειναι τα ιδια σε πλευρικη στηριξη με του ghia και απλως ειναι ημιδερματινα;
-Όχι , το Titanium έχει τα καθίσματα της έκδοσης Sport (ημιμπάκετ),με δερμάρινες επενδύσεις στα πλαινά
- Ειδα στο προσπεκτους οτι γραφει οτι το θερμαινομενο τζαμι ειναι εχτρα. Δε φανταζομαι να εννοει το πισω αλλα...;
Το πίσω τζάμι είναι θερμαινόμενο σε όλες τις εκδόσεις,αλοίμονο:lol: . Προφανώς εννοεί για το μπροστινό παμπρίζ...
- Επισης ειδα παλι στο προσπεκτ εκει που ελεγε για την σπορ αναρτηση οτι την εχει στο sport και σαν προεραιτικο στο titanium. Ξερει κανενας τιποτα γι'αυτο; Τιμη;
Λογικά το Sport έχει ελαφρώς σκληρότερα αμορτισέρ σε σχέση με τα άλλα.Μλονο μέσω του κωδικού του ανταλλακτικού θα το επιβεβαιώσουμε.Πιστεύω να διάβασες ολόκληρο το thread στο forum του clubfocus.gr . Anyway, έλα τη Κυριακή στο meeting του club στα Carrefour να πάμε βόλτα (έχω τo 1,6 Sport) και τα συμπεράσματα δικά σου!
Φιλικά ,
Γιώργος -
Με παρακολουθεις; Για το τζαμι το ειδα μετα το ποστ στο προσπεκτ οτι ειναι ενα quickclear συστημα για το μπροστινο. Τωρα δε πιστευω οτι θα καταλαβω πολλα αν το οδηγησω τωρα το sport γιατι εχω δυο βδομαδες που οδηγησα το ghia και μια τετοια διαφορα που δεν την εχει καταλαβει κανενας στην οδηγηση (αρα δυσδιακριτη) θα φανει μονο αν οδηγησω πρωτα το ενα και μετα το αλλο πιστευω. Ευχαριστω παντως. Εισαι μελος του fordclub; Με τι username(pm me); Μολις σημερα αρχισα να το παρακολουθω. Διαβασα τα περισσοτερα θεματα που αφορουν το focus II και με ενδιεφεραν και αυτο για την αναρτηση και ειδα και τα προβληματακια που αναφερθηκαν. Εσυ εχεις μεχρι τωρα τιποτα προβληματα; Οσο για τα πλαστικα που μου ετριζαν και τα υπολοιπα που αναφερω στο παραπανω ποστ τι εχεις παρατηρησει;
-
Η συμβίωσή με το Focus μετά από 40 μέρες μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε θέματα ποιότητας.Δεν ακούγεται ίχνος τριγμού, ενώ ο μόνος αξιόλογος θόρυβος εισέρχεται από την ανάρτηση στις ωραιότατες Πατρινές λακούβες (α ρε δήμαρχε!). Ειδικά στην αρχή , με το σχετικό άγχος με το νέο τουτού , τα γκαπ-γκουπ ήταν ανελέητα και τα νεύρα μου βαράγαν κόκκινο...Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα βελτιώνονται , και η ανάρτηση φαίνεται να προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα...
Σήμερα έψαξα και εγώ για τα πλαστικά που ανέφερες. Όντως το μικρό πλαστικό καπάκι πάνω από το τιμόνι είναι αρκετά χαλαρό . Βέβαια πρόκειται για τμήμα που κινείται με το σύστημα ρύθμισης ύψους-βάθους του τιμονιού.. Anyway, η αντοχή του θα αποδειχτεί στο μέλλον, μέχρι στιγμής Ο.Κ.
Οι μπροστινές πόρτες διατηρούν τον στιβαρό τους ήχο σαν την πρώτη μέρα.Το κενό εσωτερικά του τζαμιού και επένδυσης πόρτας έχει καλή ελαστικότητα και δεν έχει χαλαρώσει.
C ya bros
-
Να ρωτησω λιγακι τους κατοχους του Focus. Στις εκδοσεις sport και ghia τα καθισματα εχουν το ιδιο πλατος? Ποιο ειναι βασικα ποιο φαρδυ, αν εχουν διαφορα... Ειχα μπει σε ενα focus (δυστυχως δεν θυμαμαι καν εκδοση) και μου ειχε κανει εντυπωση το στενο καθισμα (δεν ειμαι τερας... 92 κιλα μονο... ) Δωστεε τα φωτα σας αμα γνωριζετε γιατι αρχισα να εξεταζω τυχον αγορα του...
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
Το πίσω τζάμι είναι θερμαινόμενο σε όλες τις εκδόσεις,αλοίμονο:lol: . Προφανώς εννοεί για το μπροστινό παμπρίζ...
Σίγουρα δεν εννοεί τις πίσω αντιστάσεις. Στο astra υπάρχει ένα κουμπάκι που αν το πατήσεις, παρακάμπτεται προσωρινά η ρύθμιση του κλιματισμού και βγαίνει δυνατός αέρας (6η σκάλα) από τον αεραγωγό κάτω από το μπροστινό παρμπρίζ που το ξεθαμπώνει σε λίγα δευτερόλεπτα. Μάλλον για κάτι τέτοιο πρόκειται.
-
Ο χρήστης Koboyian έγραψε:
Τελικά διαβάζοντας από την αρχή όλο το topic δεν μπορω να πω ότι αποκόμισα κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για το Focus II. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους κυρίους που διαφωνούν με τον χαρακτηρισμο 'κορυφαίο' για το υπόψη αυτοκίνητο, αν τελικά κάποιος που θα το αγοράσει θα μείνει ευχαριστημένος ή θα σκεφτεί ότι μάλλον βιάστηκε και θα το μετανοιώσει και αν ναι τότε ποιά είναι μια καλή εναλλακτική λύση στο ίδιο περίπου κόστος? Τώρα αν τα περιοδικά φουσκώνουν ή ξεφουσκώνουν κάποια πράγματα, πιστεύω ότι και οι υπόλοιπες εταιρείες δεν είναι αμέμπτου ηθικής και κανένας τους δεν πάει με το σταυρό στο χέρι όταν μιλάμε για πωλησεις (και κέρδος).
Κατα τα άλλα εγώ από προσωπική εμπειρία (Escord 85', Fiesta 95' και τα δύο του μπαμπα) πιστεύω ότι η Ford προσπάθησε και τα κατάφερε να φτάσει στη κορυφή, αν και ποτέ δε συμπάθησα τα αυτοκίνητα της.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι στην Ford το έχουνε μετανοιώσει πικρα για αυτό με τα πίσω δισκόφρενα, γιατί χάλασε την 'ψυχολογική' και μόνο εικόνα σε πολλούς αγοραστές. (Αν δεν κάνω λάθος κάτι αντίστοιχο έγινε και με το Astra, αλλά τα άλλαξε. Μπορεί και να κάνω λάθος).
Ερώτημα: Μήπως γνωρίζει κανείς κόστος μικροτρακαρίσματος (φανάρια, φτερά, κλπ)?Ειδα και χτες αρθρο στο autocar. Τα φρένα (παρα την ελλειψη δισκων πίσω) είνια ικανοποιητικά ή πολύ κάλα.... κάτι τέτοιο
Η απλή μετρηση δε δίνει διαφορά κατά τη γνώμη μου
Πιστεύω ότι στον πανικό θα φανεί η διαφορά ,,, αν το αμάξι σου έχει δίσκους ή όχι
Επίσσης τωρα που όλα τα περιοδικά γράψανε ότι είνια κορυφαίο, Βγηκε και η διαφήμιση που έχει όλες τις αττάκες... (κορυφαίο φόκους κλπ,....)
Θυμίζω ότι αυτή εινια η βασική διαφημιστική επιλογή της ΦΟΡΝΤ.
Να βγάζει τις αττακες των περιοδικών στον αέρα... ώστε να φαίνεται ότι οι ειδικοί προτείνουν ΑΡΙΕΛ.
Χωρις αυτές τις αττακες δεν υπάρχουν κορυφαίες πωλήσεις. (ετσι έγινε και στο mondeo).Απλως η διαφορά σε αυτές τις αττάκες είναι ότι μπορεί συνολικά να είνια κορυφαίο (αν και δεν είμαι σίγουρος) αλλα ο καθένας από εμάς έχει τα τικ του
Για παράδειγμα τα πλαστικά. Αν δε σου αρέσουν δε το παίρνεις
Οι δίσκοι (.. το ίδιο)
Οι επιδόσεις. (κάποιοι θελουν πιο γρήγορο)
Αρα το συνολικά καλύτερο μπορεί να έχει ένα ελλαττωμα που να βαραίνει πολύ...
Για μένα όλη η ιστορία εχει marketing και περιμένω απάντηση απο OPEL κυρίως και WV. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Απλως η διαφορά σε αυτές τις αττάκες είναι ότι μπορεί συνολικά να είνια κορυφαίο (αν και δεν είμαι σίγουρος) αλλα ο καθένας από εμάς έχει τα τικ του
Για παράδειγμα τα πλαστικά. Αν δε σου αρέσουν δε το παίρνεις
Οι δίσκοι (.. το ίδιο)
Οι επιδόσεις. (κάποιοι θελουν πιο γρήγορο)
Αρα το συνολικά καλύτερο μπορεί να έχει ένα ελλαττωμα που να βαραίνει πολύ...
Για μένα όλη η ιστορία εχει marketing και περιμένω απάντηση απο OPEL κυρίως και WV.Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Επιπλέον πιστεύω ότι ορισμένα 'αντικειμενικά' κριτήρια αξιολόγησης ενός οχήματος, δεν είναι τελικά και τόσο αντικειμενικά πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων, καθότι όλοι μας έχουμε και τους έρωτες μας βρε παιδί μου, τί να κάνουμε? Ότι και να μας λένε, εμείς τον χαβά μας. Όπως ακριβώς με τις γυναίκες !!!! -
http://www.in.gr/auto/expositions/expos ... tyID=44710
παλι ξέχασαν να πουνε ότι δεν εχει πισω δισκόφρενα
Δε πειράζει...
copy paste το press kit της φορντ
Ετσι παιδια ΔΥΝΑΤΑ.... συνεχίστεκαι υστερα μου λέτε να μην ειμαι προκατειλλημένος
αντε γεια (ευτυχως πηραμε πρωτάθλημα)
-
...πολύ άσχημο το 4θυρο...
Καλά φίλε κογιότ δεν περιμέναμε και το in.gr για να ενημερωθούμε για τα αυτοκίνητα, ευτυχώς δηλαδή...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...πολύ άσχημο το 4θυρο...Καλά φίλε κογιότ δεν περιμέναμε και το in.gr για να ενημερωθούμε για τα αυτοκίνητα, ευτυχώς δηλαδή...
και ομως φιλε το in.gr εχει μεγαλη αναγνωσιμότητα καιαμεση λογω ιντερνετ
Τωρα το τι γραφει εινια ενα αλλο θεμα
ΑΠλως ενισχυω την αποψη μου ότι δεν ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ τη φορντ εκει που μπορει να ποναει -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλά φίλε κογιότ δεν περιμέναμε και το in.gr για να ενημερωθούμε για τα αυτοκίνητα, ευτυχώς δηλαδή...
ΑΠλως ενισχυω την αποψη μου ότι δεν ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ τη φορντ εκει που μπορει να ποναει[bold] -> το ξέρω απλά είναι λίγο απ' όλα και σίγουρα ο τομέας των αυτοκινήτων δεν είναι το φόρτε του.
Στο θέμα των ταμπούρων έχω εκφράσει την άποψή μου και βέβαια ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου 100%. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΑΠλως ενισχυω την αποψη μου ότι δεν ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ τη φορντ εκει που μπορει να ποναει[bold] -> το ξέρω απλά είναι λίγο απ' όλα και σίγουρα ο τομέας των αυτοκινήτων δεν είναι το φόρτε του.
Στο θέμα των ταμπούρων έχω εκφράσει την άποψή μου και βέβαια ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου 100%.το in,gr και το flash ειναι καλεσμένοι πλεον σε όλα τα event και με τους καλούς δημοσιογραφους (των περιδικών εννοω) και όχι με τους μικρότερους σε ισχύ θα έλεγα. Τους βοηθά το γεγονός ότι γράφουν και σε εφημερίδες του ομίλου. Αρα με ένα σπάρο.... 2 ταμπούρα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...πολύ άσχημο το 4θυρο...Μου αρέσει περισσότερο από το 5θυρο.
-
ξερετε καμοια φορα ειναι δυσκολο να περιγραψεις κατι που αντικαθιστα κατι αλλο που τοσο αγαπησες. αυτο θα προσπαθησω να κανω και στο παρακατω κειμενο παρουσιαζοντας το καινουργιο φοκους και κανοντας μια ατυπη συγκριση με το απερχομενο μοντελο αλλα και με τον σκληρο κατα τα αλλα ανταγωνισμο.
το ραντεβου ειχε κλειστει απο χθες. σημερα το πρωι θα ειχα στα χερια μου και για μια μερα το καινουργιο φοκους για ενα εξαντλητικο test drive. ο πωλητης μου παραδιδει το κλειδι και χαριτολογωντας μου λεει : να το προσεχεις. το αυτοκινητο ειναι γαλαζιο στην πλουσιοτερη εκδοση (ghia).πρωτη εκπληξη ειναι το κλειδι, πλεον εγινε τυπου σουγιας με τρια κουμπια πανω του. (τυπικη γερμανοποιηση).
μπαινοντας μεσα αυτο που τραβαει την προσοχη σου ειναι η απομιμιση ξυλου στο ταμπλο και το ραδιο cd mp3 της ΣΟΝΥ(το οποιο ειναι απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ). τιποτε δεν θυμιζει το προσφατο παρελθον. τα παντα εχουν αλλαξει. απο τον λεβιε των ταχυτητων ,το τιμονι , τα πλαστικα μεχρι και τον πινακα οργανων. οι γερμανοι ριξανε μαυρη πετρα στο παρελθον (που τοσα ακουσε για την ποιοτητα των υλικων) και βαλανε τα κεφαλια κατω εχωντας σαν απωτερο σκοπο να πλησιασουν , ισως και να ξεπερασουν στον ηγετη του εσωτερικου διακοσμου που ακουει στο ονομα , γκολφ. τα καταφερνει??? η απαντηση ειναι αρνητικη. τα υλικα ειναι κατωτερης ποιοτητας και το φινιρισμα επιδεχεται μια κριτικη , οπως για παραδειγμα το κουμπι των αλαρμ και τα κουμπια του κλιματισμου.
το θετικο παντως ειναι οτι αποδειχθηκε μια γεροδεμενη κατασκευη και δεν ακουστηκε τσικ απο το ταμπλο , μιας και οδηγηθηκε σε σκληρα οδοστρωματα.
πρωτος σταθμος του τεστ ηταν φυσικα το βουνο Χωλομωντας στην καρδια της χαλκιδικης. το πλεσιο ανταποκρινεται απλα αψογα στις εντολες του οδηγου , και πληροφορει χωρις παρατραγουδα για τις κινησεις των τροχων.
το τιμονι , αν και εχασε σε πληροφορηση σε σχεση με το φοκους 1 και πλεον εγινε αρκετα πιο ελαφρυ θα ελεγα (ποσο μαλλον με τις 16αρες ζαντες , και το 205 λαστιχο) στεκει στο υψος των περιστασεων , και μενει συμμαχος στην οδηγικη απολαυση. φυσικα δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι απλα δεν συγκρινεται με κανενα αλλο της κατηγοριας (πλην ισως της 147 , που τελικα και εκεινο ισως και να ειναι και πιο ελαφρυ, και του μαζντα 3 το οποιο παραμενει υδραυλικο παρα το πεισμα των καιρων). ο επιλογεας ταχυτητων κοντινε και εγινε αρκετα πιο γρηγορος αλλα με το τυπικο χασιμο της αλλαγης απο 2α σε 3η που επισκιαζει και το φοκους πρωτης γενιας. κριμα ομως που και αυτος εχασε το χαρακτηριστικο κλουκ και γενικως της αισθησης για χαρη της φιλικοτητας. Το μεγαλο πληγμα ερχεται απο τα φρενα (αεριζομενοι δισκοι μπροστα , ταμπουρα πισω) τα οποια μπορει μεν να αποδιδουν πολυ καλα (αν και αρχισαν να παραδιδουν το πνευμα τους λιγο πριν φτασουμε στην Αρναια) , απο την αλλη ομως απλα εξαφανιστηκε δια μαγειας η αισθηση. απλα δηλαδη πατας ενα πενταλ και περιμενεις να σταματησει το αυτοκινητο. μερικες φορες κατανταει και ανασφαλες κατω απο συνθηκες γρηγορης οδηγησης οπου αναζητας ΟΛΟ το αυτοκινητο να βρισκεται ΕΚΕΙ. το ΑΒS ειναι εκει και παρεμβαινει οποτε πραγματικα το χρειαζεσαι , αν και σε συνθηκες βουνου κατανταει πονοκεφαλος. ψηλα γραμματα.
φυσικα να μην ξεχασουμε τον κινητηρα. εδω ερχεται η ωρα να δωσουμε ενα μεγαλο μπραβο στους μηχανικους της φορντ που απλα πετανε το γαντι οχι μονο στον ανταγωνισμο αλλα και στους επικριτες της προηγουμενης γενιας. απλα εξαιρετικος. ροπη παντου , δυνατος σε ολο το φασμα των στροφων , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνεργαζεται αψογα με το κιβωτιο , και απλα ο οδηγος εχει την αισθηση οτι ποτε δεν θα τον προδωσει. πλεον οι προσπερασεις γινονται χωρις πολυ σκεψη , απλα πατωντας το αρκετα αμεσο γκαζι (ηλεκτρονικο) , παραβλεποντας το εφιαλτικο παρελθον.
πηγαινοντας τωρα στο καθαρα οδηγικο κομματι. το αυτοκινητο ως επι το πλειστον θα κινηθει με απολυτη ουδετεροτητα και χωρις παρατραγουδα για τον μεσο οδηγο. ο ψαγμενος θα αναπολησει το turn in του προγονου καθως και την αμεσοτητα των αντιδρασεων. οχι , δεν εχουν χαθει, απλα εχει η μαγεια της επικοινωνιας καπου κανει διακοπες. η υποστροφη θα ερθει μετα απο αρκετη πιεση και σε λιγες περιπτωσεις. για υπερστροφη ουτε λογος, οι πολλαπλοι συνδεσμοι κανουν δουλεια. φυσικα τιποτε δεν ειναι απαγορευτικο για πρωτοποθετηση του αυτοκινητου πριν τη στροφη.
το δευτερο ποδι της χαλκιδικης ηταν απλα βουτηρο σε ζεστο ψωμι για το φοκους. οι ανοιχτες καμπες , το μακρυ μεταξονιο , το ακαμπτο πλαισιο και η ψαγμενη γεωμετρια απλα σε ταξιδευαν με απαγορευτικες ταχυτητες.
εκεινο που μας εκαψε ηταν η καταναλωση οπου με 11,5 λιτρα / 100 κμ ( συμφωνα παντα με τον υπολογιστη ταξιδιου) μας εκανε κατα 35 ευρο φτωχοτερους (Για 350 χιλιομετρα) . ενταξει ειχαμε ανεβασμενο ρυθμο , τι να κανουμε???
σαν επιλογο , καθεσαι και σκεφτεσαι τελικα τι γινεται στον απιστευτο αυτο πολεμο των πωλησεων??? απο την μια η φορντ θελησε να γκολφοποιησει το φοκους με καλυτερης ποιοτητας εσωτερικο , ενω απο την αλλη η VW να φοκουποιησει το γκολφ εξελισοντας ενα ακαμπτο πλεσιο μια ολοκαινουργια αναρτηση για τον πισω αξονα.
τελικα αξιζουν τα χρηματα τους??? μαλλον θεμα προτεραιοτητων ειναι και τιποτε παραπανω......
προσωπικα ??? με 19,000 ευρο που κοστιζουν πανω κατω? μαλλον θα εψαχνα για ενα φοκους ST πρωτης γενιας με λιγα χιλιομετρα. -
Γιάννη;
Είσαι καλά;
Μήπως σε τσίμπησε καμιά μύγα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιάννη;Είσαι καλά;
Μήπως σε τσίμπησε καμιά μύγα;
ασε κατεβασα τον χρονο χωλομωντα και ειμαι
22 λεπτα , μεσο ορο ταχυτητας συμφωνα με τον υπολογιστη : 70 κμ/h.
βγαλαμε γουστα σημερα
Ford Focus II