-
Μια χαρα μου φαινονται κι εμενα οι τιμες. Παντως ναι θα αρχισει και τα προσθετα ο πωλητης αλλα ειναι στα ιδια επιπεδα με το Mazda 3 που κυκλοφορει και ενα χρονο και βαλε. Περιμενα περισσοτερα. Με καμια εκπτωση μετα θα ειναι οτι πρεπει! Αλλα λιγο περιεργη η κατανομη του εξοπλισμου. Μονο στην Titanium ζαντες αλουμινιου και 3ακτινωτο τιμονι; Λιγο τσιγκουνια μου φαινεται. Και αυτο το θερμαινομενο παρμπιζ Quickclear τι ειναι; Εγω θα επαιζα στο sport η στο Ghia αλλα με μπερδευει αυτο το sport αναρτηση κτλ. Αντε ας το παρει κανενας να δουμε! Πιο αναλυτικες τιμες εχει στο http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=43843. Παντως διαβαζα οτι στο εσωτερικο εχει κατι ποιοτητικες ατελειες στη συναρμολογηση των πλαστικων κτλ.
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
μια χαρα οι τιμες.......nice , very nice
στην τηλεοραση ήταν 12900 ή 13900.... μου φανηκε 12 κατι να λεει?
ιδεα μου?Σωστά είδες γιατί και γω αυτό είδα... θα είναι η έκδοση με το στάνταρ τασάκι κλπκλπ
Έτσι κι αλλιώς αν θα πας στον πωλητή θα αρχίσει:
μεταλλικό +τόσα
τέλη-ταξινόμηση +τόσα
μεταφορικά +τόσα
να μην βάλουμε και κανένα αξεσουάρ?Α, ρε toyota που μας χρειάζεται...
να μας πει καποιος δημοσιογραφος τι τρεχει. Ολα τα site γραφουν 13900
-
Mε τον 2.5 της Volvo ατα 220 άλογα μάλλον το ST
-
απο τιμές πάντως είναι πολύ καλύτερα από οτι περίμενα.
το st (αν ειναι έτσι όπως το είδαμε απο τον pavlo23) πολύ όμορφο!! (απο τιμές να δούμε...) Αλλά ρε παιδιά πίσω ΤΑΜΠΟΥΡΑ ???? γιατί?
μόνο το 2lt έχει δισκόφρενο , στο 1600 (115 hp) περίπου 1000€ στο 1.4 δεν ξέρω αν μπορείς να το βάλεις στα extra.
Πάντως με βλέπω να κάνω test drive σύντομα! Αδικα περιμέναμε άλλωστε μήνες? -
Το ST φαίνεται ..... κακό
-
Ο χρήστης auber002b έγραψε:
απο τιμές πάντως είναι πολύ καλύτερα από οτι περίμενα.
το st (αν ειναι έτσι όπως το είδαμε απο τον pavlo23) πολύ όμορφο!! (απο τιμές να δούμε...) Αλλά ρε παιδιά πίσω ΤΑΜΠΟΥΡΑ ???? γιατί?
μόνο το 2lt έχει δισκόφρενο , στο 1600 (115 hp) περίπου 1000€ στο 1.4 δεν ξέρω αν μπορείς να το βάλεις στα extra.
Πάντως με βλέπω να κάνω test drive σύντομα! Αδικα περιμέναμε άλλωστε μήνες?Γιατί πίσω ταμπούρα? Και γιατί, θα καταλάβαινες καμία διαφορά αν είχε δισκόφρενα? Άκου πίσω ταμπούρα, εκεί κόλλησες και προβληματίστηκες!!!
(Το μήνυμα συνεχίζετε...)
-
Ο χρήστης auber002b έγραψε:
απο τιμές πάντως είναι πολύ καλύτερα από οτι περίμενα.Δηλαδή πόσο το περίμενες? Το 1.6 ghia κοστίζει 20Κ τελική τιμή. Διορθώστε με αλλά δε μου φαίνεται και για value for money. Είναι πλέον συγκρίσιμο του golf με τον ίδιο εξοπλισμό. Εκτός αν μιλάμε για την έκδοση base 1.4 δηλαδή ένα αυτοκίνητο γυμνό από εξοπλισμό που θα σέρνεται στο δρόμο. Τελικά φτάσαμε στο σημείο ένα μικρομεσαίο 1600-αράκι να κοστίζει 7 εκατομ. και να λέμε και μπράβο στην εταιρεία που κράτησε και τη τιμή χαμηλά. Κάτι δε πάει καλά μου φαίνεται.
-
Πόσους ίππους έχει το 1,4;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πόσους ίππους έχει το 1,4;ασε παρα πολλα.......................................80
-
ε ποσα θελετε???? 700???
ειπαμε μικρομεσαια κατηγορια 1,600 -
90 θα ήταν αξιοπρεπές νούμερο. Χωρίς πλάκα, αν εξαιρέσεις τα χαμηλά, κινούμαι πολύ όμορφα με το Astra 1,4. Καθόλου δεν θα με χάλαγαν 100-120 ίπποι, όμως αφού ήθελα και τα βοηθήματα άνεσης κι είχα ξεφύγει από τον προϋπολογισμό μου, τελικά διαπίστωσα ότι και οι 90 δεν είναι καθόλου για πέταμα.
Για το Focus προσωπικά φοβάμαι μήπως κάνουν τίποτα προσφορές οι τύποι της Ford σε 6-12 μήνες και μείνουν κάγκελο όσοι το αγοράσουν από τώρα. Όπως έγινε με τη Mazda ένα πράγμα. -
Εμενα παντως ως αρχικες τιμες φαινονται πολυ καλες και ανταποκρινονται στα στοιχεια του αυτοκινητου.Εχει βελτιωθει σε πολλους τομεις παντως.
Παυλο ωραιο το ST
Εισαι σιγουρος οτι θα φοραει 2,5? -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Εμενα παντως ως αρχικες τιμες φαινονται πολυ καλες και ανταποκρινονται στα στοιχεια του αυτοκινητου.Εχει βελτιωθει σε πολλους τομεις παντως.
Παυλο ωραιο το ST
Εισαι σιγουρος οτι θα φοραει 2,5?Εδώ είναι μεγαλύτερη η φωτογραφία:
http://home.att.net/~biker16/focusSTmd.jpgΑυτές οι πληροφορίες επικρατούν παρά τις μέχρι τώρα προσδοκίες για έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα.
-
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ στη μεγαλη φωτο.
Εγω παντως ειχα διαβασει οτι 2,5 θα τοποθετηθει στο RS και θα αποδιδει 280 ιππους.
Το μελλον θα δειξει -
Ο χρήστης jd έγραψε:
Δηλαδή πόσο το περίμενες? Το 1.6 ghia κοστίζει 20Κ τελική τιμή. Διορθώστε με αλλά δε μου φαίνεται και για value for money. Είναι πλέον συγκρίσιμο του golf με τον ίδιο εξοπλισμό.
το 3d focus 1.6 115hp με το 3d golf 1.6 fsi έχει 2000€ διαφορά.
το 5θυρο golf 1.6 fsi sportline έχει 21000€ ενώ το αντίστοιχο focus sport 1.6 (115hp) έχει 18000€ διαφορά καθόλου αμελητέα και δεύτερον τι έχει να ζηλέψει απο το golf για να μην είναι συγκρίσιμο και στις τιμές? ποιότητα έχει το ίδιο καλή , χώρους καλύτερους , επιδόσεις καλύτερες (εστω και οριακά) και εγώ βάζω άλλα δύο συν που με ενδιαφέρουν όταν θα αγόραζα δύο παρόμοια αυτοκίνητα : το κόστος των service και την εγγύηση!Εγώ πάντως εννοούσα με το οτι βρήκα τις τιμές καλύτερα από ότι περίμενα αυτό ακριβώς οτι θα ήταν στα επίπεδα του golf στις αντιστοιχες εκδόσεις, χωρίς να λέω ότι είναι φθηνό!!
-
Είδα το νέο Focus, 38 και 5θ, χθες παρκαρισμένα έξω από έκθεση (Αλεξανδρούπολη) αλλά δεν σταμάτησα, θα το επισκεφτώ σύντομα.
Στην Αγγλία έχουν δοκιμάσει και το στέισον που το θεωρούν άριστη επιλογή.
Πίσω δισκόφρενα νομίζω έχουν το 1.6 το καλό και πάνω. Και εγώ τα θέλω όχι τόσο για το φρενάρισμα αλλά για να μην χρειάζεται ρύθμιση και γιατί μου αρέσει να βλέπω δίσκους μέσα από ζάντες !
Η αντιπαράθεση τιμών μεταξύ Golf και Focus είναι δίκαιη μόνο αν ο εξοπλισμός είναι αντίστοιχος (δεν ξέρω αν είναι).
Από το site της Ford.gr λέει κάμποσα αλλά δεν φτάνουν. Πχ μπορώ να έχω mp3 στο Sport? ή αν έχει σπόρ ανάρτηση το Ghia και το Titanium κλπ. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πίσω δισκόφρενα νομίζω έχουν το 1.6 το καλό και πάνω. Και εγώ τα θέλω όχι τόσο για το φρενάρισμα αλλά για να μην χρειάζεται ρύθμιση και γιατί μου αρέσει να βλέπω δίσκους μέσα από ζάντες !
Από το site της Ford.gr λέει κάμποσα αλλά δεν φτάνουν. Πχ μπορώ να έχω mp3 στο Sport? ή αν έχει σπόρ ανάρτηση το Ghia και το Titanium κλπ.όχι , μόνο το 2lt έχει . και ξέρεις τι μου απάντησαν όταν τους ρώτησα για να μπει έξτρα στο 1.6 ? οτι ακόμα δεν γίνονται δεκτές παραγγελείες για πίσω δισκόφρενα, θα αρχίσουν τον Άυγουστο και θα έχουν 2 μήνες παράδοση!!!!
Το ghia και το titanium δεν έχουν την ανάρτηση του sport παρόλο που θεωρείται ανώτερη έκδοση (και πιο ακριβή) , δεν είναι απαραίτητο η επόμενη έκδοση να έχει όλα της προηγούμενης συν τα νέα .
Επίσης για το mp3 που είπες υπάρχει δυνατότητα mp3 player της Sony. -
παιδια , μόλις πάρω το δίπλωμα λέω να αγοράσω το focus 2.0 το titanium ως το πρώτο μου αυτοκίνητο!18 χρονών είμαι μόνο
Τι λέτε αξίζει;
(Ή να κρατήσω την delta hf 2.0 του πατέρα;)
-
Δίλιτρο για πρώτο αυτοκίνητο; Εχμ...
Καλύτερα ξεκίνα με λιγότερο δυνατό κινητήρα, ώστε να έχεις καλύτερο έλεγχο πάνω στο όχημα και να το πηγαίνεις εσύ στα σκούρα, όχι να σε πηγαίνει αυτό. Γνώμη μου. -
Mhn sugkrineis thn HF me ta mudia....
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
παιδια , μόλις πάρω το δίπλωμα λέω να αγοράσω το focus 2.0 το titanium ως το πρώτο μου αυτοκίνητο!18 χρονών είμαι μόνοΤι λέτε αξίζει;
(Ή να κρατήσω την delta hf 2.0 του πατέρα;)
Ford Focus II