-
Βλέπω στον εξοπλισμο του focus οτι ο μεσαιος καθρεπτης ειναι αντιθαμβωτικός και χαμηλωνει αυτοματα; Δηλαδη καθε φορα που πεφτουν φωτα πανω του αντι να σκοτεινιαζει χαμηλωνει; Καποιος που το εχει δει να μου πει; Επισης τι εννοει με το αισθητήρες ασφάλειας 'bounce back' και περιμετρικό κατέβασμα στα παραθυρα;
-
αντιθαμπωτικος : απλα σκοτεινιαζει .....
για τα υπολοιπα δεν ξερω -
Ξερετε σε ποιες χωρες κατασκευαζονται τα focus που ερχονται στην Ελλαδα; Υπαρχει καποια ποιοτικη διαφορα σε αυτές; Καλο θα ηταν να κοιταγατε εσεις που εχετε απο που ειναι το δικο σας και να βγαζαμε και κανα στατιστικο αναλογα αν εχετε προβληματα ή οχι. Επισης εγκυκλοπαιδικα με ενδιαφερει και για το mondeo. Ο αντιπροσωπος εχει καμια σχεση με τη χωρα παραγωγης που εχει στην αντιπροσωπεια του; Δηλαδη στον Κοντελη πχ πανε τα Γερμανικα στην Στακορ τα Ισπανικα κτλ; Η τυχαια πανε στον καθενα; Η ολα τα ιδια οχηματα που ερχονται ειναι μονο απο μια χωρα;
-
Αυτό που ξέρω όσον αφορά το προηγούμενο Focus είναι ότι το 3θυρο φτιαχνόταν στην Γερμανία και το 5θυρο στην Ισπανία (για sedan κλπ. δεν ξέρω). Ο dealer πάντως αποκλείεται να παίζει ρόλο στην προέλευση του αυτοκινήτου!
-
Εχουν ηδη δοθει απαντησεις στο θεμα στο ford forum στην αυτοκινηση. Ολα φτιαχνονται ειτε στην Ισπανια ειτε στην Γερμανια. Αν σε ενδιαφερει και εσενα διαβασε στο ford forum.
-
γεμίζουν οι δρόμοι φόκους ΙΙ! (ελπίζω 1.6)
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
γεμίζουν οι δρόμοι φόκους ΙΙ! (ελπίζω 1.6)edo kai poli kero..........
thessaloniki ginete xamos pantos -
Ρε παιδιά πήγα να δώ το FOCUS σε μια αντιπροσωπεία και όταν είπα στον πωλητή ότι το FOCUS 1.4(82άλογα-4πορτό) ''σέρνεται'' στο δρόμο τα πήρε κρανίο και μου είπε ότι αυτός κάνει ''παπάδες'' στο δρόμο με το 1.4κοσάρι!!!
Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδία άποψη αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να μου λέει ότι κάνει και΄''παπάδες'' στο δρόμο!!!
Όταν βέβαια του είπα ότι με ανοιχτό air-condition και με γυναίκα,παιδια και καμιά βαλιτσούλα μέσα θα τραβάει ζόρι το αμάξι σε κάνα ταξίδι και θα έχει ενεργητική ασφάλεια μηδέν εκεί άρχισε να μου τα ''μασάει'' και να μου λέει ότι το ιδανικό είναι το 1.6!!!
Για πείτε ρε παιδιά καμιά άποψη όσοι το έχετε οδηγήσει μπάς και βγάλουμε άκρη... -
Ειναι τρελοι αυτοι οι πωλητες! Εγω ακουγα εναν που μιλαγε σε πελατη και τον απετρεπε να παρει το 1.4. Δεν το εχω οδηγησει αλλα τι πιστευεις οτι μπορει να κανει ενα 1400αρη 1.300 κιλων και 82 ιππων; Αυτος αν κανει παπαδες μαλλον θα ειναι σε καμια κατηφορα που εχει απρει φορα. Απ΄οτι εχω ακουσει δε σερνεται κιολας αλλα η ενερητικη του ασφαλεια θα ει ναι πολυ μειωμενη και δεν αξιζει να παρεις τετοιο αυτοκινητο και να πηγαινει χαλαααρα! Παει χαμενη η αναρτηση το πλαισιο... Παρε κανα αλλο αν θες 1.4 και ας μην ειναι focus. Η παρε το focus 1.6 με πιο φτηνο εξολισμο.
-
Εγώ παιδιά αυτό εχω (1,4 5πορτο). Το αυτοκίνητο δεν σέρνεται αλλά ούτε πετάει. Πριν είχα ένα Clio II 1,2 και σε σύγκριση το Focus είναι πολύ πιο γρήγορο. Τα 140 τα πιάνει Α-ΝΕ-ΤΑ, από τα 150 και πέρα δυσκολέυεται. Όλα αυτά βέβαια σας τα λέω στρώνοντας ακόμα το αυτοκίνητο και χωρίς να το πηγαίνω πάνω από τις 4000 στροφές. Θεωρητικά πρέπει να είναι και λίγο καλύτερο από αυτά που σας είπα...
Αυτ(ι)ά!!! -
δεν λες οτι σερνεται αλλα ουτε και οτι κανει τουμπες το 1,4 , το φοκους 1 πηγε προχθες με 4η ταχυτητα 177 χλμ χωρις να χτυπησει κοφτη , τα 180 θα τα πιανε σηγουρα . αλλα δεν εχει και πολυ σημασια αυτο , οπως ειπε και ο φιλος παραπανω τα 140 τα παει ανετα , ειναι μεχρι να ξεκινησει , εκει ειναι γα@@@τα .
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
γεμίζουν οι δρόμοι φόκους ΙΙ! (ελπίζω 1.6)Kαι περνάνε εντελώς απαρατήρητα... ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι περνάνε εντελώς απαρατήρητα... ...
Τα παραπάνω για όσους δεν ικανοποιεί η τωρινή εμφάνιση του Focus II ,με κόστος περίπου 1000
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι περνάνε εντελώς απαρατήρητα... ...
Ναι ρε.... τωρα που το λες.... οντως, δεν γυρνας καν να τα προσεξεις σε αντιθεση με ανταγωνιστες οπως το C4 η το GTC που εχουν υψηλο βαθμο κεφαλογυρισματος.
Παντως και το body kit στο focus... δεν το σωζει. Αμα κατι ειναι στραβο εξαρχης, δυσκολα διορθωνεται.
-
Χάλια αυτό το bodykit. Φαίνεται τελείως πρόσθετο και ανομοιογενές σε σχέση με τον υπόλοιπο προφυλακτήρα. Αντίθετα τα bodykit του Mondeo είναι πολύ πετυχημένα. Γιατί δε βγάζουν κάτι τέτοιο? Μήπως περιμένουν την έλευση του Focus ST?
-
http://www.channel4.com/4car/gallery/sp ... us-rs.html
Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες του ύπο δοκιμή νέου Focus RS.
Έχουν κυκλοφορήσει εδώ και κανά μήνα, ίσως και περισσότερο, οι 4Τ τις έχουν δημοσιεύσει.
Στο εξώφυλλο δε, του Autocar είδα ότι έχουν βάλει και φωτογραφίες του κανονικού, νο-φότοσοπ, τις οποίες όμως δε βρήκα πουθενά στο δίκτυο.Οι πληροφορίες μιλούν για 2.5T 5κύλινδρο, γύρω στα 250+ άλογα, με τετρακίνηση από Volvo AWD, ήτοι συνεκτικός συμπλέκτης Haldex και δύο διαφορικά.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
http://www.channel4.com/4car/gallery/spyshots-2005/F/ford/focus-rs.htmlΕδώ είναι μερικές φωτογραφίες του ύπο δοκιμή νέου Focus RS.
Έχουν κυκλοφορήσει εδώ και κανά μήνα, ίσως και περισσότερο, οι 4Τ τις έχουν δημοσιεύσει.
Στο εξώφυλλο δε, του Autocar είδα ότι έχουν βάλει και φωτογραφίες του κανονικού, νο-φότοσοπ, τις οποίες όμως δε βρήκα πουθενά στο δίκτυο.Οι πληροφορίες μιλούν για 2.5T 5κύλινδρο, γύρω στα 250+ άλογα, με τετρακίνηση από Volvo AWD, ήτοι **συνεκτικός συμπλέκτης Haldex **και δύο διαφορικά.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.channel4.com/4car/gallery/spyshots-2005/F/ford/focus-rs.html
Στο εξώφυλλο δε, του Autocar είδα ότι έχουν βάλει και φωτογραφίες του κανονικού, νο-φότοσοπ, τις οποίες όμως δε βρήκα πουθενά στο δίκτυο.Οι πληροφορίες μιλούν για 2.5T 5κύλινδρο, γύρω στα 250+ άλογα, με τετρακίνηση από Volvo AWD, ήτοι **συνεκτικός συμπλέκτης Haldex **και δύο διαφορικά.
Απ'ολότελα καλή κι η Χαλντεξιότενα!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
http://www.channel4.com/4car/gallery/spyshots-2005/F/ford/focus-rs.html
Απ'ολότελα καλή κι η Χαλντεξιότενα!
θα κλαψω...........
οχι ρε γαμωτο και στο φοκους.......στα αλλα ας κανουν οτι θελουν.....ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΚΟΥΣ -
Έκανα λάθος παραπάνω.
Η φωτογραφία του Autocar είναι φότοσοπ, βασισμένο στο ST.
Oι πληροφορίες των Εγγλέζων μιλάνε τώρα για 6κύλινδρο μοτέρ V από Volvo S80, σε δύο εκδόσεις 280 και 300+ ίππων.
Λένε ότι είναι ελαφρύ και κόμπακτ μοτέρ και μπορεί να τοποθετηθεί είτε εγκάρσια είναι κατά μήκος στο Φόκους.
Το χάλντεξ λένε θα είναι ρυθμισμένο πιο επιθετικά, αν και είμαι λίγο επιφυλακτικός ως προς τις δυνατότητες ρύθμισης του...
Ford Focus II