-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Αυτό το ενδιαφέρον που έχει παρουσιάσει η F1 στα τελευταία GP μου θυμίζει κάτι από παλιές καλές εποχές,ας ελπίσουμε ό,τι θα κρατήση.Ελπιζω εδω να κανεις πλακα.Γιατι αλλιως αν σοβαρολογεις θα με κανεις να πιστεψω πως εχεις αρχισει να παρακολουθεις για πρωτη σου φορα F1,απο φετος!
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Καλά κάνει ο Ρόν Ντένις και κρατάει τον DC,ποσώς με ενδιαφέρει.Μιας και δεν μιλάω με επιχειρήματα όπως λές μήπως θες να μου θυμήσεις κάτι καλό από την απόδοση του;όταν ο Μίκα έπαιρνε τις νίκες τη μία μετά την άλλη ο David όργωνε το γρασίδι λες και είχε Huqsvarna,και τα τέτακέ δίνανε και πέρνανε,για να μην αναφερθώ όταν ήταν στην Williams με τον Hill.Καλα οταν ηταν στην Williams με τον Hill ηταν παρα πολυ απειρος αφου ηταν test driver κ λογω θανατου του Senna μπηκε στο κενο κοκπιτ.
Ουτε εμενα μ αρεσει ιδιατερα κυριως γιατι οταν ημουν στην Αγγλια ηθελαν να τον χρησουν παγκοσμιο πρωταθλητη παροτι για μενα δεν ειχε την στοφα. Σαν πιλοτος καλος, πολυ ωριμος πια, κ εκπληκτικη φυσικη κατασταση απ οσα εχω διαβασει. Αλλα ομως του ελειπε αυτο το κατι παραπανω. Ειχε διακυμανσεις κ το κορυφαιο εγινε οταν παρλιγο να σκοτωθει με το ιδιωτικο του αεροπλανο που μετα πηγε στα GP κ τους καθαριζε ολους. Ειχε νομιζω ενα καλο σερι κ γενικα πολυ ανεβασμενη αποδοση η οποια ομως καποια στιγμη ξεφουσκωσε.
Απο εκει κ μετα τα σχολια σου οντως στερουνται επιχειρηματων κ ειναι ιδιατερως καυστικα χωρις να τεκμηριωνεις.
Πες απλα οτι τον αντιπαθεις! -
Kleisj
Aυτό που θίγεις είναι κάτι που το είχα ξεχάσει ό,τι ήθελαν ντε και καλά να τον χρίσουν παγκόσμιο πρωταθλητή οι Βρετανοί τι κακό και αυτό,αν θυμ;aσε το ίδιο έκαναν και με το Μπάτον πριν ακόμα τρέξει με την BAR. -
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Καλά κάνει ο Ρόν Ντένις και κρατάει τον DC,ποσώς με ενδιαφέρει.Δεν κατάλαβα αυτό για τους team manager τι μου το λές για νέο;λές να μην το ξέρω;δηλαδή με την λογική σου επειδή είναι πιλότος στην F1 δεν θα πρέπει να ασκήσουμε κριτική.Μήπως εσύ τον έχεις μπατζανάκη τον DC και θίχτηκες;Φυσικά και δεν εννόησα οτι δεν πρέπει να ασκούμε κριτική. Αυτό που με ενοχλεί είναι στυλάκια και σχόλια σαν τα δικά σου (έπαιρνε τον... , σαλτάρει...) που κατά τη δική μου ταπεινή άποψη και λογική δεν αρμόζουν (όχι, δεν είμαι σαν τα politically correct υποκείμενα του στύλ 'ααααα! είπε την λέξη απο μ.... πιπέρι!!!' . Δεδομένου όμως του τρόπου επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε, οφείλουμε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Και όχι, ούτε μπατζανάκη έχω κανένα, ούτε στοίχημα έχω, ούτε κανένα άλλο συμφέρον. Μόνο κόλλημα με το άθλημα.
Μιας και δεν μιλάω με επιχειρήματα όπως λές μήπως θες να μου θυμήσεις κάτι καλό από την απόδοση του(πέραν σπανίων περιπτώσεων);Τέλος πάντων,αυτό το θέμα δεν αναλύεται μέσα από αυτόν τον τρόπο εποικινωνίας γιατί θέλουμε πολλές ώρες.Μην ξεχνάς όταν ο Μίκα έπαιρνε τις νίκες τη μία μετά την άλλη ο David μέσα στη επιπολαιότητα,όργωνε το γρασίδι λες και είχε Huqsvarna,και τα τέτακέ δίνανε και πέρνανε,για να μην αναφερθώ όταν ήταν στην Williams με τον Hill.Ο κάθε πιλότος στη F1 και μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας δείχνει τις δυνατότητες του.Ο Κούλθαρντ δοκιμάστηκε σε κορυφαίες ομάδες και σε καλές περιόδους των ομάδων αυτών και πιο το αποτέλεσμα;Μόνο ντόρος γύρω από το όνομα του τίποτα άλλο.
Οι 12 νίκες που έχει είναι τίποτα; ντόρος;
Αυτά από μένα, δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τοτε ο Barrichello τι έπρεπε να κάνει;
Εσύ τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει?
Nα δωσει την θεση του σε καποιον αλλο.............
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Οι 12 νίκες που έχει είναι τίποτα; ντόρος;.13
Φίλε f104 νομίζω ότι παραλογίζεσαι. Ο Coulthard μπορεί να μην έχει τη στόφα πρωταθλητή αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός οδηγός. Τώρα πια είναι άπό τους πιο έμπειρους κ μαζί με τον Michael Svhumacher έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση από όλους. Θα δεις πόσο καλύτερος θα είναι με το νέο σύστημα κατακτήριων δοκιμων. Το να αντιπαθείς ένα οδηγό λογικό είναι. Και εγώ αντιπαθώ το Schumi αλλό αυτό δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός οδηγός.
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Ναι τον είδες τον αθεόφοβο? Αντί να τα βροντήξει όλα κάτω και να ασχοληθεί με κάτι άλλο... Εκεί επιμένει...
-
Μπορεί να μίλησα αργκό και με κάποιο στυλάκι αλλά δεν προσέβαλα κάνεναν από εσάς O.K. απλά και μόνο εξέφρασα την αποψή μου...ίσως σε λάθος άτομα(μην με σταυρώσετε πάλι για αυτό που είπα).Η F1 για μένα είναι τρόπος ζωής,είναι τα πάντα.Τέλος το θέμα θεωρείται λήξαν από την πλευρά μου.
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Μπορεί να μίλησα αργκό και με κάποιο στυλάκι αλλά δεν προσέβαλα κάνεναν από εσάς O.K. απλά και μόνο εξέφρασα την αποψή μου...ίσως σε λάθος άτομα(μην με σταυρώσετε πάλι για αυτό που είπα).Η F1 για μένα είναι τρόπος ζωής,είναι τα πάντα.Τέλος το θέμα θεωρείται λήξαν από την πλευρά μου.Ωραίος!!
Welcome abroad!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ναι τον είδες τον αθεόφοβο? Αντί να τα βροντήξει όλα κάτω και να ασχοληθεί με κάτι άλλο... Εκεί επιμένει...
Απο την στιγμη που ειπωθηκε οτι πρεπει να σηκωθει να φυγει απο την φορμουλα ο Coulthard τοτε οντως ο Barrichello ειναι αθεοφοβος που ακομα προσπαθει
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Μπορεί να μίλησα αργκό και με κάποιο στυλάκι αλλά δεν προσέβαλα κάνεναν από εσάς O.K. απλά και μόνο εξέφρασα την αποψή μου...ίσως σε λάθος άτομα(μην με σταυρώσετε πάλι για αυτό που είπα).Η F1 για μένα είναι τρόπος ζωής,είναι τα πάντα.Τέλος το θέμα θεωρείται λήξαν από την πλευρά μου.Μα δεν έγινε κάτι κακό! 'Συζήτηση' κάνουμε!
-
13 νικες εχει ο DC k οχι 12...Ρε παιδια τι λεμε τωρα ο Barrichello ειναι ο χειροτερος πιλοτος που ειχε ποτε η Ferrari..Αφου το λεει κ το συμβολαιο του MS οτι μπορει να παρει οποιον θελει αυτος...Αφου το 2000 κ 2001 ειχε μακραν το καλυτερο μονοθεσιο κ το ζωακι πηρε μονο μια κωλοφαρδη νικη...Κ μιλαμε για τον DC?που ειναι 4ος σε βαθμους στην F1 ολων των εποχων?Ο οποιος τουλαχιστον παντα ειναι κοντα κ πανω απο τους team mates του...Το 2000 εκανε 4 νικες, το 97 εκανε 2,οπως κ το 2001 κ περσι κ προπερσι απο μια..Σε καμια περιπτωση ο Team mate Δεν εκανε περισσοτερες εκτος του 2000 που ο Μεγας-Μικα εκανε 5..Κ μιλαμε για τον Βραζιλιανο που χανει 8-1 φετος στα δοκιμαστικα κ ηταν ο μονος που δεν ειχε κερδισει ουτε μια φορα μεχρι πριν το Indy????Δειξτε λιγο ελεος...
-
Μου αρεσει που ειστε της λογικης 'ο πρωτος ειναι πρωτος και ο δευτερος τιποτα'!!
Αλλα και οι δευτεροι εχουν ψυχη!
Ο DC καποτε εδειξε οτι θα μπορουσε να πρωτευσει, ο Barrichello ποτε. Ισως και λογω Schumacher. Αλλα ειναι πολυ πιο σταθερος και βοηθα πολυ την Ferrari να παιρνει τον τιτλο των κατασκευαστων. (Θα μου πειτε καθε αλλος με Ferrai θα τα καταφερνε).
Η ουσια ειναι ομως οτι παιζει αψογα το ρολο του για την ομαδα του.Η Ferrari δεν εχει λογω τον διωξει.
Γιαυτο και εμεις πληττουμε...
Βάλτε εδώ μια υπογραφή αν....