Ο χρήστης f104 έγραψε:
Καλά κάνει ο Ρόν Ντένις και κρατάει τον DC,ποσώς με ενδιαφέρει.Δεν κατάλαβα αυτό για τους team manager τι μου το λές για νέο;λές να μην το ξέρω;δηλαδή με την λογική σου επειδή είναι πιλότος στην F1 δεν θα πρέπει να ασκήσουμε κριτική.Μήπως εσύ τον έχεις μπατζανάκη τον DC και θίχτηκες;
Φυσικά και δεν εννόησα οτι δεν πρέπει να ασκούμε κριτική. Αυτό που με ενοχλεί είναι στυλάκια και σχόλια σαν τα δικά σου (έπαιρνε τον... , σαλτάρει...) που κατά τη δική μου ταπεινή άποψη και λογική δεν αρμόζουν (όχι, δεν είμαι σαν τα politically correct υποκείμενα του στύλ 'ααααα! είπε την λέξη απο μ.... πιπέρι!!!' . Δεδομένου όμως του τρόπου επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε, οφείλουμε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Και όχι, ούτε μπατζανάκη έχω κανένα, ούτε στοίχημα έχω, ούτε κανένα άλλο συμφέρον. Μόνο κόλλημα με το άθλημα.
Μιας και δεν μιλάω με επιχειρήματα όπως λές μήπως θες να μου θυμήσεις κάτι καλό από την απόδοση του(πέραν σπανίων περιπτώσεων);Τέλος πάντων,αυτό το θέμα δεν αναλύεται μέσα από αυτόν τον τρόπο εποικινωνίας γιατί θέλουμε πολλές ώρες.Μην ξεχνάς όταν ο Μίκα έπαιρνε τις νίκες τη μία μετά την άλλη ο David μέσα στη επιπολαιότητα,όργωνε το γρασίδι λες και είχε Huqsvarna,και τα τέτακέ δίνανε και πέρνανε,για να μην αναφερθώ όταν ήταν στην Williams με τον Hill.Ο κάθε πιλότος στη F1 και μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας δείχνει τις δυνατότητες του.Ο Κούλθαρντ δοκιμάστηκε σε κορυφαίες ομάδες και σε καλές περιόδους των ομάδων αυτών και πιο το αποτέλεσμα;Μόνο ντόρος γύρω από το όνομα του τίποτα άλλο.
Οι 12 νίκες που έχει είναι τίποτα; ντόρος;
Αυτά από μένα, δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση.