-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βασικά, ο παππούς ήταν το Renault 8 Gordini.
Μετά ήρθε το Renault 5 στις γρήγορες εκδόσεις του (Alpine, 5 GT Turbo), το έξοχο 205 (GTI και Τ16), το Clio (1.8 και Williams), τα 106 Rallye/GTI και Saxo VTS, και το Renault Clio Sport και V6... Α, και τα 206 GTI και RC.
Ξέχασα μήπως κανένα;
306 GTI, RACE Και για να μην τα ξαναξεχασεις, τιμωρια, θα τα γραψεις 1000 φορες το καθενα!
Εσύ πας στα μικρομεσαία, ενώ εγώ έμεινα στα μικρά! Αν επεκτεινόμουν στα μικρομεσαία, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έβαζα μόνον τα 306, αλλά και τα γρήγορα 11άρια!
Είμαι σίγουρος ότι οι ιστορικοί της Αυτοκίνησης στο μέλλον θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την προσπάθειά σου να συνδιάσεις αυτοκίνητα όπως το (με πίσω μηχανή/πίσω κίνηση) Gordini, το (τετρακίνητο, με κινητήρα στο κέντρο) Τ16 και το (πισωκίνητο, με κινητήρα στο κέντρο) Clio V6. Ευτυχώς που έμεινες μόνο στα 'μικρομεσαία' (μικρομεσαίο είναι το 306, τα 106 κλπ είναι supermini).
Για τους υπόλοιπους: Θέλετε γρήγορα, ξεχασμένα Γαλλάκια; Talbot Samba Rallye και Citroen AX GT. Ποιοί τα θυμούνται... από μέσα;
-
Α, θες κι άλλα! Τι λες για Matra Djet;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, θες κι άλλα! Τι λες για Matra Djet;Ποιο απ'όλα; Το Ι το ΙΙ, το 5, το 5S ή το 6; Και γιατί δεν βάζεις και τις Alpine σε όλες τις εκδόσεις τους μιας και είμαστε εδώ; Και να μην ξεχάσουμε (απ'αυτά που πραγματικά μπορούν να 'συμμετάσχουν' στα πλαίσια της συζήτησης) την Volcane;
-
Η υπογραφή μου τα λέει όλα νομίζω....
Γιατί να είναι τόσο σπάνια ρε γαμ..ο
-
Και ιδού το σημερινό αντίστοιχο:
Με αναφορές στο αγωνιστικό παρελθόν του Gordini.
Μερικοί λένε ότι είναι 'καλύτερο' και από το Williams.
Renault Clio Williams - Γιατί τόσος ντόρος?