-
Ο καιρός σιγά-σιγά ζεσταίνει.Μήπως είναι καιρός γιά καμμιά βόλτα στήν πίστα τών Σερρών,πρίν μάς πιάσει τό καλοκαίρι;
Ενδιαφέρετε κανένας; -
Ο καιρός σιγά-σιγά ζεσταίνει.Μήπως είναι καιρός γιά καμμιά βόλτα στήν πίστα τών Σερρών,πρίν μάς πιάσει τό καλοκαίρι;
Ενδιαφέρετε κανένας; -
Ενδιαφέρετε κανένας; -
Ντεν έκο αυτοκίνητο καρντιά μου...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ντεν έκο αυτοκίνητο καρντιά μου...τι έπαθες παλι???
Αντρέα για πότε λες??? Κάτι σκεφτόμασταν για το τριήμερο αλλά δεν το έχουμε κανονίσει ακόμη!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ντεν έκο αυτοκίνητο καρντιά μου...
τι έπαθες παλι???
Τίποτα. Απλά δεν έχει τελειώσει η ανακατασκευή. Την 147 δεν τη βάζω στις Σέρρες.
-
Πίσω κολασμένεεεεεεεεεεεεεε.......... .λεςςςςςςςς
Αν το βάλουμε στο τραίνο τι ώρα θα είμαστε το πρωί εκεί....?????
Γυρνάμε γύρω-γύρω όλη μέρα.... τρώμε λάστιχα,πίνουμε μπενζίνες,ξαναφορτώνουμε και πίσω....χε,χε,χε........Έλα γιατί έχω κάποια προηγούμενα με το μικρό και πρέπει να τα βρούμε......στον ίδιο χώρο..... και δεν θέλω κακά σχόλια απο τους......γνωστούς-γνωστούς..........
-
Αγγελε,περιμένω παρέα έτσι;
Κώστα φορτωνε τήν 'μπέλα' στό τραίνο,φέρε καί τόν κουμπάρο(τόν πεθύμησα)καί πάμε.
Μαίρη,πές μού πότε έχεις τριήμερο νά ρωτήσω στήν πίστα άν βολεύει.Τά Γκαρντάσια δέν ακούγονται καί ανυσηχώ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μαίρη,πές μού πότε έχεις τριήμερο νά ρωτήσω στήν πίστα άν βολεύει.
29 - 30 - 31 Μαίου (Αγ.Πνεύματος)
ε όλο και καποια μέρα θα είναι ελεύθερη η πίστα!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Μαίρη,πές μού πότε έχεις τριήμερο νά ρωτήσω στήν πίστα άν βολεύει.
29 - 30 - 31 Μαίου (Αγ.Πνεύματος)
ε όλο και καποια μέρα θα είναι ελεύθερη η πίστα!!!
Δεν το βλέπω παίδες ......
**Hellas Ducati Weekend
28 - 31 Μαϊου
Από Παρασκευή 28 έως και Δευτέρα 31 (Τριήμερο Αγίου Πνεύματος) θα γίνει το δεύτερο Hellas Ducati Weekend στην πίστα των Σερρών. **
Sakissssssssss!!!!!!!!!!!!!! (και λοιποί βόρειοι) shake it και τρέχα να χορτάσεις ήχους και ξάπλες....
-
Δευτέρα 31 Μαίου (του Αγ.Πνεύματος) η πίστα είναι διαθέσιμη. Θα είμαστε εκεί.!!! Όσοι πιστοί, προσέλθετε....
-
Η Scuderia TaRiFa είναι μέσα λοιπών γιά τήν Δευτέρα 31.
ΑΛΛΟΟΟΟΣ; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΛΛΟΟΟΟΣ;...και με φρέσκα λάστιχα αυτή τη φορα...
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
ΑΛΛΟΟΟΟΣ;...και με φρέσκα λάστιχα αυτή τη φορα...
??????????????????????????????????????????
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
??????????????????????????????????????????
Κρύβε λόγια Τάκη!!!
-
Αντε βρέ κανένας ακόμα!!!
Μάνος,Στέφανος,Στάθης κ.λ.π.,δέν λαμβάνουν;
Μήπως νά πάρω τό...ΜΗΔΕΝ; -
Στέφανο ακούει αλλά ντεν έκει χρήματα γκια λάστιχα καρντιά μου. Ίσως όμως περάσω απλά για ένα γεια.
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Στέφανο ακούει αλλά ντεν έκει χρήματα γκια λάστιχα καρντιά μου. Ίσως όμως περάσω απλά για ένα γεια.Τά παλιά σου τί τά έκανες;Τά πέταξες;
-
Αντρέα το πήρα το μήνυμα (με κάποια καθυστέρηση...)
Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί Δευτέρα -
Περιμένω να δω προόδους, τώρα που πήρες και λάστιχα...
-
Καλό τό αστείο!!!
Μέ δύο λαστιχα 'δρόμου'(μπροστά) καί μάλιστα...αγνώστου ταυτότητας,καί δύο 048(φθαρμένα τού κερατά) πίσω,μάλλον στίς χορευτικές φιγούρες(βλέπε...ζεϊμπεκιές!!!) θά τό ρίξω Μάνο μου!!!ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!
Ελα,μήν...σπρώχνεστε!!!Εχει γιά όλους!!!!
Ολα τά μωρά,στήν...ΠΙΣΤΑ