-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω τη διαφήμιση της VW που δείχνει (αρκετα από) τα παλιά της αυτοκίνητα, για να βγάλει στο τέλος το Fox;
http://www.vw.gr/site/index1.html
-->επικοινωνία-->διαφημίσεις
Στωωωω, technik!
(δε σας λέω πόσα αυτοκίνητα που είχα ή έχω δείχνει η διαφήμιση γιατί θα με διώξετε από το φόρουμ! ) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω τη διαφήμιση της VW που δείχνει (αρκετα από) τα παλιά της αυτοκίνητα, για να βγάλει στο τέλος το Fox;
http://www.vw.gr/site/index1.html
-->επικοινωνία-->διαφημίσεις
Στωωωω, technik!
(δε σας λέω πόσα αυτοκίνητα που είχα ή έχω δείχνει η διαφήμιση γιατί θα με διώξετε από το φόρουμ! )Μίλα τώρα!
Είχες και το τελευταίο κοκκινάκι...;;;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
(δε σας λέω πόσα αυτοκίνητα που είχα ή έχω δείχνει η διαφήμιση γιατί θα με διώξετε από το φόρουμ! )
Μίλα τώρα!
Είχες και το τελευταίο κοκκινάκι...;;;Ντρέπομαι!
(είναι τουλάχιστον 5! ) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(δε σας λέω πόσα αυτοκίνητα που είχα ή έχω δείχνει η διαφήμιση γιατί θα με διώξετε από το φόρουμ! )
Μίλα τώρα!
Είχες και το τελευταίο κοκκινάκι...;;;Ντρέπομαι!
(είναι τουλάχιστον 5! )Πές τα, είχες και nardo ;
Nα σε βοηθήσω...
- σκαραβαίος
- new beetle cabrio
3......
-
To πούλησα γιατί έκαιγε πολλή βενζίνα!
(:lol: )Nα σε βοηθήσω...
- σκαραβαίος
x2 (και βάλε...)
[quote:2shpa46u]
2. new beetle cabrioΜε ξεσκέπασες.... ( )
3......
Τι ψάχνεις τώρα...
-
Πολυ εξυπνη και αστεια διαφημιση ειναι αυτη της Daihatsu οπου ενας διευθυντης επισκεπτεται εναν τεχνικο,του δειχνει τη φωτο ενος αμαξιου και τον ρωταει αν το αναγνωριζει.Αυτος απανταει θετικα και τοτε ο διευθυντης του λεει 'το αμαξι χαλασε!!Πως αφησες να συμβει κατι τετοιο στην εταιρεια;!;!'και του δινει ενα σπαθι για να κανει χαρακιρι.Τοτε εντρομος ο τεχνικος πεταγεται για να συνειδητοποιησει οτι κοιμοταν κι ολα τα παραπανω τα ονειρευοταν.Και το σλογκαν της διαφημισης αναφερει οτι ειναι τετοια η αξιοπιστια της εταιρειας που βλαβες συμβαινουν μονο στα ονειρα.
Απεναντιας,τελειως αποτυχημενη θεωρω τη νεα διαφημιση της Σκοντα οπου ενα Φαμπια περναει μπροστα απο την οθονη και για να δωθει εμφαση στην αξιοπιστια του αμαξιου ακουγεται μια φωνη στα Γερμανικα η οποια λεει:'Δινουμε εμφαση σε καθε λεπτομερεια'
Η χειροτερη ομως ειναι αυτη της Φορντ,οπου δειχνει ατομα αγανακτισμενα να ρωτανε 'ποτε; ΠΟΤΕ; ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ;;;'(ποτε θα μειωθουν οι τιμες των αυτοκινητων).Δεν ειναι μονο η ιδεα αλλα και η υλοποιηση της συγκεκριμενης διαφημισης που με κανει στην κυριολεξια να αλλαζω καναλι καθε φορα που την συναντω.Τοσο οι ηθοποιοι οσο και τα ατομα που χρησιμοποιηθηκαν στο σπικαζ (φωνητικη επενδυση) της διαφημισης μου φερνουν στο μυαλο κατι απο εταιρεια τελεμαρκετινγκ μασαζοκορσεδων,φιλτρων νερου και θαυματουργων μαξιλαριων οπου η ολη παρουσιαση γινεται με τροπο αγχωτικο,φθηνο,προχειρο και (ας μου επιτραπει ο ορος) 'λαϊκιστικο'
-
που να δείτε του νέου Civic
-
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Η χειροτερη ομως ειναι αυτη της Φορντ,οπου δειχνει ατομα αγανακτισμενα να ρωτανε 'ποτε; ΠΟΤΕ; ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ;;;'(ποτε θα μειωθουν οι τιμες των αυτοκινητων).Δεν ειναι μονο η ιδεα αλλα και η υλοποιηση της συγκεκριμενης διαφημισης που με κανει στην κυριολεξια να αλλαζω καναλι καθε φορα που την συναντω.Τοσο οι ηθοποιοι οσο και τα ατομα που χρησιμοποιηθηκαν στο σπικαζ (φωνητικη επενδυση) της διαφημισης μου φερνουν στο μυαλο κατι απο εταιρεια τελεμαρκετινγκ μασαζοκορσεδων,φιλτρων νερου και θαυματουργων μαξιλαριων οπου η ολη παρουσιαση γινεται με τροπο αγχωτικο,φθηνο,προχειρο και (ας μου επιτραπει ο ορος) 'λαϊκιστικο'
Το νόημα της δε βαθύτερο...πάρτε σε τιμές ΕΥΡΩΠΗΣ το Ford που επιθυμείτε...
Εδώ Μπανανία και σας πιάνουμε τον κ.λο...
-
Πολύ (μα ΠΟΛΥ) ξενέρωτη ήταν η προηγούμενη διαφήμιση του Focus II. Τραγούδι για σερβιέτες, κάτι ξέμπαρκοι να χορεύουν και στο τέλος 'Η οδηγική απόλαυση επιστρέφει'. Τσου ρεεεεεε!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το νόημα της δε βαθύτερο...πάρτε σε τιμές ΕΥΡΩΠΗΣ το Ford που επιθυμείτε...
Εδώ Μπανανία και σας πιάνουμε τον κ.λο...
κι η πλάκα είναι οτι ΔΕΝ θέλουμε τιμές Ευρώπης στα 1.400 & 1.600, που αποτελούν και την πλειοψηφία των μοντέλων. Το 1.6/115 Sport είναι περιπου 1000 ευρώ πιο φτηνό εδώ από ότι στη Γερμανία
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
που να δείτε του νέου CivicΜε τη χορωδία λες? Απλά από ΑΛΛΟ πλανήτη η διαφήμιση!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με τη χορωδία λες? Απλά από ΑΛΛΟ πλανήτη η διαφήμιση!
ναι αυτή μέχρι και του Accord ξεπερνά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
link?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Που την είδατε βρε παιδιά;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
link?
Civic Ad στον γκούγκλη
84.40.3.164
-
-
Σε λίγο το ανεβάζω για να το κατεβάσετε.
Ορίστε.
http://briefcase.pathfinder.gr/file/_ma ... 589/513687
Είναι αρχείο .swf (ανοίγει με ΙΕ, Firefox, Opera κλπ) μεγέθους ~7 ΜΒ.Edit: δεν χορταίνω να τη βλέπω.
Μπορείτε να κατεβάσετε και τη διαφήμιση του Golf GTi από εδώ:
http://briefcase.pathfinder.gr/file/_ma ... 589/499046 -
Πολύ ωραία διαφήμιση με χιούμορ είναι αυτ'η της ΤOYOTA COROLLA όπου δείχνει έναν ναυαγό σε ένα νησί να σχηματίζει με ξύλα την φράση 'I NEED HELP', ύστερα δείχνει να έρχεται ξαφνικά η COROLLA να το τρελαίνει στις βόλτες και στα παντιλίκια και ύστερα να σχηματίζει πάλι με ξύλα την φράση 'I NEED GAS'. Πολύ γέλιο. Και πετυχημένος ο ηθοποιός που ειδικά όταν οδηγάει ουρλιάζει σαν παλαβός.....!!! Άψογη....Εσείς τι λέτε???
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=105
-
Η διαφήμιση του Civic ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Διαφημίσεις αυτοκινήτων